Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızçeler

bugun canım kahvaltı yapmak istemedi

bir kase yasak olduğu halde yağsiz cilekli Light yoğurt ..
:26:
Yoğurdun icine bir yemek kasığı keten tohumu ve bir çorba kasığı kakao karıştırıp yedim.
Ve bir avuc kadar da karisik kuru yemis yedim
simdi kahvemi ve omega 3 lerimi içeceğim.

Yarim gun iste yarım gun okulda olacağım
aksama buralardayim

herkeze iyi saglikli bol leptinli günler

Son düzenleme:

Günaydin canım .. Kahvaltın süper .. Leptinin bol bol olsuuuuun

günaydın kızlar:)dün damdan düşer gibi konuya daldım kendimi tanıtmadan:) bursada yaşıyorum,31 yaşındayım 80 günlük bir diyet geçmişim var bu sürede 8,700 gr verdim(dukan) boyum 1,61 hedefim şimdiki kilom 69,4 başlangıç kilom 78,1 hedefim 64 belki 60a çekerim bakalım:)desinatörüm ancak çalışmıyorum,evliyim 7 yaşında kızım var:) pre menopoz dönemindeyim bakalım kilolar nasıl gidecek bundan sonra.karatayı çok sevdim,tam bana göre bir yaşam şekli,ben zaten herşeyi mevsiminde ve doğal yemeye çalışan biriyim.hayatımdan şekeri ve zararlı karbonhidratları, meyveyi çoktan çıkardım.meyve hariç zorlanmıyorum alıştım...zaten kitabı okudukça anlıyorum ki beni bu hale getiren her akşam tabak dolusu yediğim meyvelermişhocamla aydınlanıyorum saolsun hepinize selamlarımı gönderiyorum...

Hayirli sabahlar karatay güzelleri.

20.01.13.
Sabah 1 muz, 2 kuru kaysi (Sari) 10 tane siyah zeytin, 1 yumurta.

Ögle. 2 bardak ayran. 3 km yürüyüs.

Aksam. Babam gildeydik. 1 tas, mercimek corbasi, 3 tane icli köfte. 1 tabak güvec.
salata su. Cayin yanina 1 tane pogaca.

Dün. 1 tas yogurt, 2 kuru kaysi, 10 tane siyah zeytin.

Ögle. 1 tane ispanakli börek.

Aksam. 1 tas sulu köfte. 1 saat Callennetis.
3 km yürüyüs.

Bu gün sabah. 10 tane siyah zeytin, 2 kuru kaysi (Sari.) 2 yumurta 3 ceviz, 5 tane badem. cay.

Kizlar kusura bakmayin ama ekledigim resimler sizi rahatsiz etti, kiminiz yazilari ortalamam dan rahatsiz oldunuz.
Buda beni bu siteden biraz uzaklastirdi resim eklemekten falan.
Size kirgin degilim . Kimseyi rahatsiz edecegini düsünmemistim..
Ne kimseyi rahatsiz etmeyi, ne kimse icin birsey yapmayi sevmiyorum.
Ben baskalarini memmmun etmekten kemdimi düsünemedim bu hayatta.
Düsüncemi yazmadan gecemedim.
Icinizden bazilari varki onlar benim icin CAN.
Sizinle ilgisi yok. Herkese saygim var.
Birde yarim elislerim cok onlari bitirme projesine basladim.

Daha cok kg vermem gerek resim eklemeden menümü paylasacagim. Hepinize saygilar.

Son düzenleme:
güle güle kullan yeni saçlarını canımm

dimi iyiniyetlim,ağzı olan konuşuyo
Nurhayatı izlediniz mi akşam ona sevk edelim biz bundan sonra

oncelıkle afıyet olsun yuruyus ıcınde tebrıkler canım..ben ve bırkac arkadasım resım boyutunun buyuklugunden cok sayfa kapladıgından bır arkadasımızda yazıların ortalanınca dıkkatının dagıldıgından bahsettı dıye sıteden uzaklasmak gereksız...burada bırbırımıze guzel dıleklerde dualarda ıltıfatlarda bulunurken ıyıde en kucuk bır rıcada bulununcamı kötü bır dusunmek lazım...sevgıler

Sersum. Canim kizinin gecmic dogum günü kutlu olsun.
Halam gelmisti Türkiyeden. Babamlari ziyarete gelmislerdi. ailece toplandikhafta sonu. o nedenle gözümden kacmis.

Seam & aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. umarim istediginiz kilolari verirsiniz.

[papadiya]oncelıkle afıyet olsun yuruyus ıcınde tebrıkler canım..ben ve bırkac arkadasım resım boyutunun buyuklugunden cok sayfa kapladıgından bır arkadasımızda yazıların ortalanınca dıkkatının dagıldıgından bahsettı dıye sıteden uzaklasmak gereksız...burada bırbırımıze guzel dıleklerde dualarda ıltıfatlarda bulunurken ıyıde en kucuk bır rıcada bulununcamı kötü bır dusunmek lazım...sevgıler

Papadiya kötü düsünmekle alakasi yok.
Yanlis algiladiniz sanirim yazdigimi. Herkes görüsünü yazmakta serbest se buda benim görüsüm. bazi konularda hem fikir olmayabiliriz.

Son düzenleme:
Günaydın hepinizeee

Kahvaltım
1.5 haşlanmış yumurta
yarım muz
fındık
çeçil
1 zeytin Bir sürü zeytin çıkardım eşim hüpletivermiş yaw
çay

galiba sanursam omegalarımı unuttum:26:

Sağol canım. Ama nişanlım hiç beğenmedi yaaaa

Annemin havluları renkli Allah'tan
üzülme canım..bazen eşlerimizi mutlu etmese de biz beğendiğimiz saç modellerini denemeliyiz zamanla alışır

iyi ki renkliymiş

slm kizlar..
bugun sabah kizimin yuzme dersine yardim icin okula gittim arabam yoktu 20+ 30 dk yuruduk arkadasla.hemde karda..sanirim hasta olucam kirginlik var ustumde
dikkat et havalar tehlikeli canım

kızlar ya bırsey soracam benım pc cok agırlastı bır sonrakı sayfaya gecmek bıle en az 15 sn suruyo bır fıkrı yada çözümü olan varmı ben hıc anlamam bu işlerden(
bilgisayarda kullanmadığın programları silmeyi dene canım..

sadece askım,kaneel gunaydın kızlar.kahvaltımı yapıyorum

zeytın
peynır
kıymalı yumurta
fındık
1 gunkurusu
kıvırcık
omega3
afiyet olsun canım..
kolay gelsin canım..
hoşgeldin tekrardan burada kal doğru yerdesin

Papişim sersumum yazmış kullanmadığın programları sil diye
Ben de yazayım virüs tarama yap ve de masaüstünde fazla öge varsa sil derim:112:

[Sadece_Askiim]

demi bak aklıma gelmemişti uygulamaya koymalı hemen

valla tatil dönüşüne kalacak gibi zaten. Bugün akşam eve geldim kuaför dönüşüü annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğurt yicen dedi. bende açtım yedim. aferin diyo bide ya Yanına bende abartım az poğaça yedim. hayırlısı artık

Saçıma gelince açık bakır kahvenin bi koyu tonuna boyadık. kapandı. biraz böyle kullanacağım. ondan sonra açık kahve tonlarına kısmetse. Baya bi koyu şuan saçım. yıkadıkça açıklacakmış. inşallah tabii..

Canim Benim Güle, güle kullan. Bende saclarima degisiklik yaptirmak istiyorum. Burada cok pahali.
Türkiye de 2010 koyu bakira boyatayim dedim havuc rengi oldu. 30 lira yerine 70 lira vermistim.
Burada da tam tutturamiyorlar. Benim saclarim kivircik. Dogustan permali.

Son düzenleme:

Biten yarimlarimdan bir cüzdanim. Cantami gecen yil yapmistim.
Darisi diger yarimlarimin basina..
Hala cok bitmesi gereken islerim var.
Size hayirli günler diliyorum.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar kahvaltımı 9 da yaptım
2 yumurta 5 kırma yeşil 5 siyah zeytın
tulum ve beyaz peynir 2 kuru kayısı 10 siyah kuru üzüm ve ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…