Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canim. yogurdun Yanindaki Pekmez mi.? Ben pek anlayamadim da.
sağol..yok canım çayım o..kase gibi gözükmüş..

merhaba arkadaşım..sen diğer arkadaşlar gibi olmayabilirsin ama gelip direkt atkinsten giriş yapınca cevap alan da sen oldun..ama bu konu da hala aynı düşünüyorum
bizler buraya katılan tüm arkadaşlara elimizden geldiğince yardıma ve bilgi vermeye hazırız.ama kişiler de bu konu hakkında en azından topiğin ilk sayfalarına bakma zahmetini göstermeden kuralları bir nebze olsun araştırmadan topiğe girip bizden bilgi alıp işine gelmeyip diğer diyet topiklerine gidip orada da aynı şeyleri soruyorlar..bu böyle devam edip duruyor..off çok uzattım..işte mesele bu..

sağol canım..ne güzel aile toplantısı yapmışsınız

canlar lımonlu tarçınlı su içiliyomuş snaırım kıtap gelene kadar sızden yardım alcam canlarr kusuruma bakmayın emııııı muckk

slm kizlar..
kahvaltimi yaptim klasik olarak yaninda az sutlac yedim..simdi evi toplayip spor yapicam ins..guzel bi gun dilerim..

afiyet olsun datlum..ben de hep unutuyorum omegalarımı yawww
canlar lımonlu tarçınlı su içiliyomuş snaırım kıtap gelene kadar sızden yardım alcam canlarr kusuruma bakmayın emııııı muckk
takıldığınız yerlerde hepimiz burdayız canım..

Hava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktı Özlemişiz güneşi valla..

Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük

Bugün de güzel hava yürürüz inş.

Kızlar dün sabah ve öğleyin patates yedim 1.5 saat yürüdüm vee akşam az fındık ve yoğurt yedim sadece

Öğleyin fırında patatesli köfte yemeği var ondan yiyeceğim. yoğurt ve salata da yerim

ekmek yenmıyo makarna pirinç pilavı
şeker hatta meyve yasak
limonlu su içiliyo onu da bılıyorum 7-8 den sonra yemek yenmıyecek onu da bılıyorum sabahlaraı 2 yumurta yenecek başka bılmme gereken neler var canlarımm

Omega 3 miktarı günlük 1000 mg mı olmalı acaba yoksa 2000 mg mı :26::26:

Cevaplarsanız çok sevinirim

Hava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktı Özlemişiz güneşi valla..

Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük

Bugün de güzel hava yürürüz inş.
güneş özlenmez mii
Kızlar dün sabah ve öğleyin patates yedim 1.5 saat yürüdüm vee akşam az fındık ve yoğurt yedim sadece

Öğleyin fırında patatesli köfte yemeği var ondan yiyeceğim. yoğurt ve salata da yerim
afiyet olsun bebeemm
Omega 3 miktarı günlük 1000 mg mı olmalı acaba yoksa 2000 mg mı :26::26:

Cevaplarsanız çok sevinirim

canım ben m.rincap 500mg günde 4 adet alıyorum yanii 2000mg ediyor..

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

SELAM KIZÇELER...

Dün akşam :

1 kase tavuk suyu çorba, 1 kase yoğurt,10 zeytin,turşu,
2 incir,2 kayısı,1 hurma,1 avuç fındık, 1 avuç ceviz

Bu Sabah:
2 incir, 2 kayısı, 1 hurma, 1 avuç fındık,
1 avuç ceviz, 1 omega 3, 2 vitamin

Birazdan öğle yemeğine gideceğim:

menü 1 tabak kapuska, 1 kase çorba olacak kısmetse

sevgiler...

söz verdiğim gibi bugün başladım 2 mil leslie

bu arada bugün lahana kürüne de başlıyorum..hadi hayırlısı.

Günaydin karataycilar herkese spor dolu bir gün diliyorum. kacamaksiz lutfen. kahvaltim soyle
1 bardak sut
1 avuc peynir ve findik
8 adet yesil kirma zeytin
2 adet rafadan yumurta
1 dilim ayva

Oglen ve aksam yemegine kaynanamdayim. Ne var suan bilemiyorum :)))

Menüm:

Dün akşam balık yedim. Evde helva yoktu. Hakkımı kullanamadım, mundar ettim gibi geliyor. Tüm bir lüferi götürdüm valla...

Sabah 4 dilim kaşar peyniri, 10 zeytin, maydonoz, yarım yufkadan gözleme yedim. Yumurta canım istemedi.

Ayrıca 4 km yürüdüm, 1 litre de su içtim. Şimdi de oğlumu parka götürücem inş. Görüşürüz canlar.

Ramaska neredesin arkadaşım? Seni göremeyince, doğurdu mu acaba diye merak ediyorum.

ohh afiyet olsun..bayılırım lüfere..hafta sonuna doğru bende yavrısı çinekoptan aldırayım kocişime..
4km ile erimiştir o gözleme..

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum:18::18:..ramaskamın günleri sayılı artık hayırlı haberlerini almamız yakın..Allah yardım etsin

sadece askım,kaneel gunaydın kızlar.kahvaltımı yapıyorum

zeytın
peynır
kıymalı yumurta
fındık
1 gunkurusu
kıvırcık
omega3

afiyet olsun datlum
Nurhayatı izlediniz mi akşam ona sevk edelim biz bundan sonra

afiyet olsun canım,sporun da süper

inan bana böyle siyah renkte yazınca insanın gözüne çarpıyo ve okuyo insan.yanlış anlama lütfen ama büyük resimlerin altında ve bir de pembe yazınca menülerin gözden kaçıyo...bunun için burdan uzaklaşmana gerek yok canımcım

Günaydın hepinizeee

Kahvaltım
1.5 haşlanmış yumurta
yarım muz
fındık
çeçil
1 zeytin Bir sürü zeytin çıkardım eşim hüpletivermiş yaw
çay

galiba sanursam omegalarımı unuttum:26:

afiyet olsun bebeğem

Eki Görüntüle 612769

kahvaltımı yaptım..kızımla 50 ilk öpücük filmini izliyoruz..

sanada afiyet olsun canımm

Kızlar,lütfen cevap verin..Karatay diyetini tam anlamıyla bildiğimi düşünüyorum.Kitabını okudum geçen yıllarda ve bundan önce 2 defa diyete başladım,güzelce kilolar da gidiyordy ama birkaç gunde bıraktım...
Bu defa bırakmamak üzre başladım..(Yani öyle umuyordum.)Ancak önce dukan yaptım 16 gün,yapamayacağımı farkedince karatay'a geçtim...Ama 2 haftada zar zor 1 kg. verdiğimi düşünürken bugün baskülde 64.4ü gördüm..karatay diyetine başladığımda 64.7idim...
Metabolizmamı bozan dukandır dedim ama şimdi ne yapmam gerekir,nerede hata yapıyorum anlamadım..1 günde ortalama yediklerimi yazayım,hata nerde bir bakın...
kahvaltı:
2 yumurta (kış ayı olduğu için özgür tavuğun yumurtasını bulamıyorum)
Yumurtaları bazen haşlıyorum ama genelde tereyağda peynirli ya da biberli soğanlı omlet yapıyorum.)
2-3 gün kurusu kayısı
1 çay bardağı kadar fındık,ceviz,badem vs.(ilk 2-3 gün daha fazla yiyordum,kilo verimini yavaşlattığını öğrenince abartmadım.)
Peynir (Miktar ölçmüyorum genelde ama önerilen miktar olduğunu tahmin ediyorum aşağı yukarı)
bunların haricinde bazen salatalık-domates vs yediğim oluyor..kış olduğu için çok fazla yemiyorum..
bir de zeytin tabii..en az 6-7 oluyor,bazen 10u geçiyor..

öğle:
bir ara öğle yemeği yemiyordum..şimdi yiyorum..
1 kase yoğurt ya da 2-3 su bardağı ayran
kıymalı ya da etli bir yemek
bazen 1 kase çorba
salata
ana yemeği doyuncaya kadar yiyorum;bazen 1,bazen 2 tabak..

akşam:
Öğle ile aynı oluyor.. ya da
4-5 köfte (ekmeksiz)
salata
ya da
balık-salata
ya da
herhangi bir tür et ve salata
ve mutlaka ayran

*akşam yemeğimi genelde 5.30-6 arası yiyorum..
*yemekten hemen sonra sütlü kahve içiyorum...şeker isteğimi bastırması için..
*çok nadiren meyve yiyorum..akşam yemeğinden sonra yemem gerekirse 1 dilim kadar mandalina,elma vs..
*günde yarım saat hızlı tempoda yürüyorum..bu da genelde akşam saat 8den sonra oluyor..
*bol su içiyorum..günde 2.5-3 litre kadar..

Şimdi söyler misin? Nerede hata yapıyorum? Ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…