sağol..Afiyet olsun canim. yogurdun Yanindaki Pekmez mi.? Ben pek anlayamadim da.
:) Ne diyeyim evet hiç araştırma derdinde değilim derdim sizi yormak.. mayonez serbest bilmiyordum haklısınız. Ama bildiğim birşey var mayonez zaten kalori bombası. E diyet yapan biri de mayonezi diyetine özellikle katmaz herhalde.. Demek istediğim bunların hepsi düşük karbonhidratlı diyetler grubundan. Özele indiğinizde farkları vardır ama aynı familyadan dukan diyeti yasaklandı, dr dukanın da doktorluk lisansı elinden alındı. Bu konular çalkantılı konular.
Gerek yoktu benim gelip burda konuşmama haklısın, ama belki bir iki kişi görür vazgeçer diye yazdım. Sağlıkla fazlasıyla haşır neşirim, senelerdir de diyet olmasa da düzenli beslenirim, zaten kilo problemim yok, sadece dikkatli yaşamaya çalışıyorum. Bu bile geriyor.
Kilo korumak bile zor bişeyken vermeye çalışanlara da kolaylıklar diliyorum.
Dedim ya kızmayın bana diye. Kızmışsınız ne yapalım, sağlık olsun..
Sersum. Canim kizinin gecmic dogum günü kutlu olsun.
Halam gelmisti Türkiyeden. Babamlari ziyarete gelmislerdi. ailece toplandikhafta sonu. o nedenle gözümden kacmis.
Seam & aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. umarim istediginiz kilolari verirsiniz.
afiyet olsun datlumGünaydın hepinizeee
Kahvaltım
1.5 haşlanmış yumurta
yarım muz
fındık
çeçil
1 zeytinBir sürü zeytin çıkardım eşim hüpletivermiş yaw
çay
galiba sanursam omegalarımı unuttum:26:
takıldığınız yerlerde hepimiz burdayız canım..canlar lımonlu tarçınlı su içiliyomuş snaırım kıtap gelene kadar sızden yardım alcam canlarr kusuruma bakmayın emııııı muckk
afiyet olsun datlum..ben de hep unutuyorum omegalarımı yawww
takıldığınız yerlerde hepimiz burdayız canım..
Hava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktıÖzlemişiz güneşi valla..
Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük
Bugün de güzel hava yürürüz inş.
afiyet olsun bebeemmKızlar dün sabah ve öğleyin patates yedim1.5 saat yürüdüm vee akşam az fındık ve yoğurt yedim sadece
Öğleyin fırında patatesli köfte yemeği var ondan yiyeceğim. yoğurt ve salata da yerim
Omega 3 miktarı günlük 1000 mg mı olmalı acaba yoksa 2000 mg mı :26::26:
Cevaplarsanız çok sevinirim
ekmek yenmıyo makarna pirinç pilavı
şeker hatta meyve yasak
limonlu su içiliyo onu da bılıyorum 7-8 den sonra yemek yenmıyecek onu da bılıyorum sabahlaraı 2 yumurta yenecek başka bılmme gereken neler var canlarımm
Canım sana da afiyet olsunKızın çoookkk mutludur ohhhh dinlensin bakalım öp onu
Menüm:
Dün akşam balık yedim. Evde helva yoktu. Hakkımı kullanamadım, mundar ettim gibi geliyor. Tüm bir lüferi götürdüm valla...
Sabah 4 dilim kaşar peyniri, 10 zeytin, maydonoz, yarım yufkadan gözleme yedim. Yumurta canım istemedi.
Ayrıca 4 km yürüdüm, 1 litre de su içtim. Şimdi de oğlumu parka götürücem inş. Görüşürüz canlar.
Ramaska neredesin arkadaşım? Seni göremeyince, doğurdu mu acaba diye merak ediyorum.
sadece askım,kaneel gunaydın kızlar.kahvaltımı yapıyorum
zeytın
peynır
kıymalı yumurta
fındık
1 gunkurusu
kıvırcık
omega3
Nurhayatı izlediniz mi akşam ona sevk edelim biz bundan sonra
Hayirli sabahlar karatay güzelleri.
20.01.13.
Sabah 1 muz, 2 kuru kaysi (Sari) 10 tane siyah zeytin, 1 yumurta.
Ögle. 2 bardak ayran. 3 km yürüyüs.
Aksam. Babam gildeydik. 1 tas, mercimek corbasi, 3 tane icli köfte. 1 tabak güvec.
salata su. Cayin yanina 1 tane pogaca.
Dün. 1 tas yogurt, 2 kuru kaysi, 10 tane siyah zeytin.
Ögle. 1 tane ispanakli börek.
Aksam. 1 tas sulu köfte. 1 saat Callennetis.
3 km yürüyüs.
Bu gün sabah. 10 tane siyah zeytin, 2 kuru kaysi (Sari.) 2 yumurta 3 ceviz, 5 tane badem. cay.
Kizlar kusura bakmayin ama ekledigim resimler sizi rahatsiz etti, kiminiz yazilari ortalamam dan rahatsiz oldunuz.
Buda beni bu siteden biraz uzaklastirdi resim eklemekten falan.
Size kirgin degilim . Kimseyi rahatsiz edecegini düsünmemistim..
Ne kimseyi rahatsiz etmeyi, ne kimse icin birsey yapmayi sevmiyorum.
Ben baskalarini memmmun etmekten kemdimi düsünemedim bu hayatta.
Düsüncemi yazmadan gecemedim.
Icinizden bazilari varki onlar benim icin CAN.
Sizinle ilgisi yok. Herkese saygim var.
Birde yarim elislerim cok onlari bitirme projesine basladim.
Daha cok kg vermem gerek resim eklemeden menümü paylasacagim. Hepinize saygilar.
Günaydın hepinizeee
Kahvaltım
1.5 haşlanmış yumurta
yarım muz
fındık
çeçil
1 zeytinBir sürü zeytin çıkardım eşim hüpletivermiş yaw
çay
galiba sanursam omegalarımı unuttum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?