[sıze=3][ı]evet onu kullanıyorum canım,çoğu arkadaş da onu kullanıyo[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]hocamız kilo vermeyi kolaylaştırdığını ve vücut için mutlaka gerekli olduğunu söylüyor.yine de sen bilirsin[/ı][/sıze]
teşekkür ederim sersum...bende 2 tane alayım o halde...aç karnına almayı mı tercih ediyorsun,tok karnına mı acaba...
Bunları yazman çok iyi oldu...ben bezelye yenebiliyor diye biliyordumBir de 8 den sonra süt,ayran yasak diye biliyordum...yatmadan önce süt içebilirim demekki süper
an itibariyle kolileme işlemlerim bittitaşıma şirketine mutfak dışında kolileyecek bişey bırakmadım valla
Süppersin Leylakım eve yerleşirken de herşey temizlenir yıkanır boya badana yapılır sen bayağı bi rahat edersin:112:
25 dk yurudum..ev islerini hallettim sonra mutfaga girdim bissuru bise cikardim:)
mercimek corba,firinda sebzeli palamut,eriste,tahinli rulo corek,kolay katmer pogaca,fasulye kavurmasi..bazen boyle cosuyorum:)
Süppersin Leylakım eve yerleşirken de herşey temizlenir yıkanır boya badana yapılır sen bayağı bi rahat edersin:112:
maşallah çok hamaratsın..3 çocuğun mu var senin..??
rica ederim canım..başarılar..Teşekkür ederim sersum...Bende 2 tane alayım o halde...Aç karnına almayı mı tercih ediyorsun,tok karnına mı acaba...
Bunları yazman çok iyi oldu...Ben bezelye yenebiliyor diye biliyordumBir de 8 den sonra süt,ayran yasak diye biliyordum...Yatmadan önce süt içebilirim demekki süper
tamam canım alıyım ne zararı olcak kı zaten balık yıyemıyoum o açığı da kapatabılırım
bezelye yenmıyomu anaaaammm ne .çok eksığım var benım yaaaaa
kaynanatörünle aran iyi heralde maşllah diyeyimkızlar sayenizde leslie de öğrenmiş oldum..ama benim bu programı yapmaya vaktim yok .en azından şimdilik yok..
yarın kaynanoşum bana geliyor..kayınpederimle birlikte .bir gün kalacaklar ..ama ısrar edeceğim en azından kaynanoşa ..kalsın 2 -3 gün diye,,çocuklarım mutlu oluyor..kaynanoş büyük oğlanı sinemaya falan götürüse iyi olur..ben götüremiyoruz küçük kardeş oludğu için..
işte böyle ..klasik kahvaltı sonrası saat 1 de yemek yemem gerekiyordu..ama ben küüçük oğlana aldığım gofretin yarısını yedim ..iştahım kapandı.. simdi de çay içiyorum...
bir saat sonra falan yeniden açıkırsam süt içmek isityorum...mistik chai ile demleyerek ...
işte böyle kızlar...
bu gün tülleri yıkadım astım..koltukların altını 5 gün önce süpürmüştüm..bu gün de çektim sildim...
malum kaynanoşlara yatak açacağım ..koltuğgun altı görünebilir..
ve kendisi bana gelince iş yapmaya kalkar ..en azından evim temiz olsun ki çektikçe bir demet toz görünmesin gözüne..iş yapmadan duramaz ..ilk başlarda çok gıcık olurdum ama zamanla art niyet olmadığını , kendi akrabalarında da aynısını yaptığını görünce anladım ki yapısı gereği ..
siz napıyonuzz bakemmmm...iyimi sinizzz????
kocamla da kavğa ettik ...çok yoruloyurm..çocuklara bir yardımı dokunmuyor..akşam meyve soy , çay demle, kek getir, çerez tabağını getir..bir teşekkür yok...akşam yemeklerinden sonra da eline sağlık yokkkkkkk....aslında dışarda annemlerde heryerde hemen eline sağlık anne der ..ama bana gelince nanayyyy
ohh mis gibinzaten herşeyi yıkayıp öyle topladım gidince hazır olsun diye iyiniyetlim,yoksa yıka yıka bitmiyo sonraboya badanası da yeni yapılmış zaten evin,çok temiz..klimamızı bile önceden götürüp taktırdık ki sonradan toz olmasın diye
amin canımçok haklısın..ben de evimden sıkıldım.Aslında güzel ama evin bütün duvarları kalemle çizilmiş durumda..çıkarsam evi boyatıp da çıkmak zorundayım...
ve bu evden çıkarsak kendi evimize taşınmayı istiyoruz artık..nasip olur inşallah..
2. öğünüm
et haşlama ve boolca suyundan
1 kase cacık
hoşgeldin bebişim....2.öğün
ıspanak
salata
fındık
omega3
peynır
papişim altta görünüyon ama hiç yazmıyon:44::44:
inşallah sıra bebişte canımsağol canımmeveett ev de yakın zaten:112::112:evet canım istiyodum hem de çookk
canım o ekmeği yiyen benim..aslında yazarken açıklama yazayım kenarına dedim ama yazmamıştım,karatayda ekmek yok yerine çiğ kuruyemişler var,ben de nadiren tam buğday ekmeği yiyeceğim,ama bu bana özel bi durum,arkadaşların hemen hepsi yemiyor ekmekhımm yedım denılmı onun için hemen atladım kuzum yaaa sağolasın
inşallah canım,emeksiz bişey olmuyorZaten buraya gelmiş, bir adım atmışsın. Bence başarmanın yarısı buHele 2-3 hafta geçip de farkı gördükçe motivasyonun da artacaktır.
teşekkür ederim cevabınız için.etiketinizde 23 kg vermiş olduğunuzu görüyorum tebrik ederim hepsini karatayla mı verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?