Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[sıze=3][ı]hocamız kilo vermeyi kolaylaştırdığını ve vücut için mutlaka gerekli olduğunu söylüyor.yine de sen bilirsin[/ı][/sıze]

tamam canım alıyım ne zararı olcak kı zaten balık yıyemıyoum o açığı da kapatabılırım

bezelye yenmıyomu anaaaammm ne .çok eksığım var benım yaaaaa

kızlar sayenizde leslie de öğrenmiş oldum..ama benim bu programı yapmaya vaktim yok .en azından şimdilik yok..
yarın kaynanoşum bana geliyor..kayınpederimle birlikte .bir gün kalacaklar ..ama ısrar edeceğim en azından kaynanoşa ..kalsın 2 -3 gün diye,,çocuklarım mutlu oluyor..kaynanoş büyük oğlanı sinemaya falan götürüse iyi olur..ben götüremiyoruz küçük kardeş oludğu için..

işte böyle ..klasik kahvaltı sonrası saat 1 de yemek yemem gerekiyordu..ama ben küüçük oğlana aldığım gofretin yarısını yedim ..iştahım kapandı.. simdi de çay içiyorum...
bir saat sonra falan yeniden açıkırsam süt içmek isityorum...mistik chai ile demleyerek ...
işte böyle kızlar...
bu gün tülleri yıkadım astım..koltukların altını 5 gün önce süpürmüştüm..bu gün de çektim sildim...
malum kaynanoşlara yatak açacağım ..koltuğgun altı görünebilir..
ve kendisi bana gelince iş yapmaya kalkar ..en azından evim temiz olsun ki çektikçe bir demet toz görünmesin gözüne..iş yapmadan duramaz ..ilk başlarda çok gıcık olurdum ama zamanla art niyet olmadığını , kendi akrabalarında da aynısını yaptığını görünce anladım ki yapısı gereği ..
siz napıyonuzz bakemmmm...iyimi sinizzz????

kocamla da kavğa ettik ...çok yoruloyurm..çocuklara bir yardımı dokunmuyor..akşam meyve soy , çay demle, kek getir, çerez tabağını getir..bir teşekkür yok...akşam yemeklerinden sonra da eline sağlık yokkkkkkk....aslında dışarda annemlerde heryerde hemen eline sağlık anne der ..ama bana gelince nanayyyy

25 dk yurudum..ev islerini hallettim sonra mutfaga girdim bissuru bise cikardim:)
mercimek corba,firinda sebzeli palamut,eriste,tahinli rulo corek,kolay katmer pogaca,fasulye kavurmasi..bazen boyle cosuyorum:)

Süppersin Leylakım eve yerleşirken de herşey temizlenir yıkanır boya badana yapılır sen bayağı bi rahat edersin:112:

zaten herşeyi yıkayıp öyle topladım gidince hazır olsun diye iyiniyetlim,yoksa yıka yıka bitmiyo sonraboya badanası da yeni yapılmış zaten evin,çok temiz..klimamızı bile önceden götürüp taktırdık ki sonradan toz olmasın diye

25 dk yurudum..ev islerini hallettim sonra mutfaga girdim bissuru bise cikardim:)
mercimek corba,firinda sebzeli palamut,eriste,tahinli rulo corek,kolay katmer pogaca,fasulye kavurmasi..bazen boyle cosuyorum:)

maşallah çok hamaratsın..3 çocuğun mu var senin..??

Süppersin Leylakım eve yerleşirken de herşey temizlenir yıkanır boya badana yapılır sen bayağı bi rahat edersin:112:

çok haklısın..ben de evimden sıkıldım.Aslında güzel ama evin bütün duvarları kalemle çizilmiş durumda..çıkarsam evi boyatıp da çıkmak zorundayım...
ve bu evden çıkarsak kendi evimize taşınmayı istiyoruz artık..nasip olur inşallah..

rica ederim canım..başarılar..
tamam canım alıyım ne zararı olcak kı zaten balık yıyemıyoum o açığı da kapatabılırım

bezelye yenmıyomu anaaaammm ne .çok eksığım var benım yaaaaa
paylaştığım yazıyı iyice okumamışsın
kaynanatörünle aran iyi heralde maşllah diyeyim..genelimiz sevmez de biliyosun
eşine ben de kızdım..çok ayıp çoookk
takdir edilmek herkesin hakkıdır ve hoşuna gider

ohh mis gibin
amin canım..Allah hepimize nasip etsin..ben gerçi kendi evimde oturdum ama o yatırım amaçlı aldığımız küçücük bir daire..şimdi kirada..inşallah emekliliğimizde bahçeli geniiş bir evimiz olur bizim de

canlarım bugün kızım okula gitmedi yaa okul müdürü babasını arayıp neden gelmedi yarın mutlaka gelsin Vali çağırdı demiş..
okul derecesi için mi çağımıştır acep:44::44:..çok mutlu oldu çookkk

Son düzenleme:
sağol canımm eveett ev de yakın zaten:112::112:evet canım istiyodum hem de çookk
inşallah sıra bebişte canımtoplanma işini bitirmişsin gözün aydın,tertemiz yerleşeceksin ooohh sefan olsun
hımm yedım denılmı onun için hemen atladım kuzum yaaa sağolasın
canım o ekmeği yiyen benim..aslında yazarken açıklama yazayım kenarına dedim ama yazmamıştım,karatayda ekmek yok yerine çiğ kuruyemişler var,ben de nadiren tam buğday ekmeği yiyeceğim,ama bu bana özel bi durum,arkadaşların hemen hepsi yemiyor ekmek
Zaten buraya gelmiş, bir adım atmışsın. Bence başarmanın yarısı bu Hele 2-3 hafta geçip de farkı gördükçe motivasyonun da artacaktır.
inşallah canım,emeksiz bişey olmuyor

teşekkür ederim cevabınız için.etiketinizde 23 kg vermiş olduğunuzu görüyorum tebrik ederim hepsini karatayla mı verdiniz?

evet canım hepsini karatayla vereceğim inşallah,daha vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…