Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktı Özlemişiz güneşi valla..

Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük

Bugün de güzel hava yürürüz inş.

Omega 3 miktarı günlük 1000 mg mı olmalı acaba yoksa 2000 mg mı :26::26:

Cevaplarsanız çok sevinirim

2000-3000 mg olmalı
söz verdiğim gibi bugün başladım 2 mil leslie

bu arada bugün lahana kürüne de başlıyorum..hadi hayırlısı.

bana göre menünde bi hata yok canım:44::44:sadece 1-2 dilim de olsa meyveyi akşam değil sabahları ye.
genelde akşamları yürüyorum yazmışsın,bu çok iyi bişey çünkü hocamız da bunu öneriyo zatenyürüyüşün zamanını uzatabilirsin belki ne dersin

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt döküp yedim
pastırma
fıstık
peynir
zeytin
omega 3
ne alakaysaavuç içi kadar tavuk

O 1-2 dilim meyveyi zaten haftada 1-2 kez yiyorum canım..
yürüyüşü artırmak için şimdilik vaktim yok ama yarıyıl tatiline girince 15 gün boyunca bunu yapabilirimm..
a bir de balık yağı kulllanıyorum ama düzenli değil..aklıma gelince:)

anladım canım..omega 3 ün kg vermeye katkısı gerçekten çok,unutmamaya çalış bence

an itibariyle kolileme işlemlerim bittitaşıma şirketine mutfak dışında kolileyecek bişey bırakmadım valla

tebrikkss

Selam KizlarNasilsinizHafta sonu annemdeydim,bugun de temizlikle ugrastim,gelemedimKaratay da kacamakli gidiyor,duzene sokacagim ins
inş canım, ama dikkat et bi bozdun mu, bi daha toplammak zor oluyo

slm kizlar..
bugun sabah kizimin yuzme dersine yardim icin okula gittim arabam yoktu 20+ 30 dk yuruduk arkadasla.hemde karda..sanirim hasta olucam kirginlik var ustumde
limonlu bi şeyler içimeni tavsiye eederim

heheee aynennnn

gusel menü

tebriks

seninle çok benziyoruz canım,benim de ilk hedefim 64 ama sonra 59

hızıR gıbı yetıştın

Son düzenleme:
ayy geçmişi bitüremedim ne kaa konuşmuşsunuz üyle. bugün kü menüm..
sabah
peynir zeytin bi kaç badem ve ceviz, portakal
öğlen
nohut yemeği turşu ve yoğurt
akşam
bademli fasülye denyeceğim onu yerim

helva yenılıyor mu ?

afiyet olsun bebeğem

canım hocamızın devamlı söylediği birşey var..bu beslenme şekline alışana kadar vücut tepki olarak kilo verişini erteleyebilir..sabır sabır..kitaptan aynen aktarıyorum..

Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

ayrıca allerji,demir eksikliği,D vitamini eksikliği de kilo vermeyi yavaşlatabiliyor canım.

sabah yediğin kuru meyveleri bence hergün yeme..sporunu kademeli olarak arttır..öğün sayını 2 ye düşür bakalım ne olacak

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt döküp yedim
pastırma
fıstık
peynir
zeytin
omega 3
ne alakaysaavuç içi kadar tavuk
afiyet olsun canımm

Son düzenleme:
canım ben m.rincap 500mg günde 4 adet alıyorum yanii 2000mg ediyor..

Teşekkür ederim sersum...Bende 2 tane alayım o halde...Aç karnına almayı mı tercih ediyorsun,tok karnına mı acaba...

Bunları yazman çok iyi oldu...Ben bezelye yenebiliyor diye biliyordum Bir de 8 den sonra süt,ayran yasak diye biliyordum...Yatmadan önce süt içebilirim demekki süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…