Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

resim koyabilirsen koy canım.ben de boyamak istiyorum..ama böyle değişik bir renk olsun isityorum...
bir ara neva coloro un capicino rengi vardı..o bende güzel olmuştu ..ama artık bulamıyorum ....

Valla canım rengi biraz açılsın ondan sonra koyayım. şuan çok koyu rengi otursun biraz hem önceki hem şimdiki halini koyarım. Ben bakır kahve istiyorum. Tabii bu koyu haliyle kullanmam lazım biraz. Açıcı kullanmak istemediğimden böyle olacak. idare edeceğim bi şekilde artık. Ben kuaföre boyattım koleston kullanıo sanırım ama bilmiorum artık. Düğün zamanına oturturuz bi renk güzel bişey inşallah...

evet canım işlerim bitti
derslerini geçtiğin için seni kutluyorum canım,tebriklerrahatlamışsındır ne güzel

Ayni benim kocam valla cocuk olunca dusunemiyorum yani. Hic eline saglik demez. Ben ancak doydun mu guzel olmus mu begendin mi dersem aklina gelir soyler. Yemek biter bogazi bitmez. Cay koy,cekirdek getir. Atiştirma getir (abur cubura atistirma der) yatana kadar yer yani.

çizelgemdeki kilomu azaldıkça nasıl değiştiricem...bu cuma günü inşşallahh 69 olarak değiştirmek istiyorummmm

selam arkadaslar,görüyorum ki hergün biraz daha kalabaliklasiyoruz,yeni gelen herkese HOSGELDINIZ diyorum.Öyle cok kaynatmissiniz ki hepsine göz tmam mümkün olmadi:(

Leylakcim sen yogun bir sekilde ugrasiyorsun,tasinma isleriyle,kolay gelsin canim
Sersum kizinla ilgili gelisme umdugun gibiyse müthis olur,hadi insallah öyle olsun,tebrikler simdiden
BU arada BIRDY den haber var mi arkadaslar,ben rastlamiyorum kac gündür,cok uzun süreli kalamadigim icin gözden kacirmis olabilirim.
Bunun disinda herkesin keyfi iyidir insallah,herkese bol leptinli vakitler diliyorum.

Kahvaltim:2 yumurta,10 ufak zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,kaju-findik,Omega3,d-e vitaminleri ve demir hapi(basladim bugün)
ara:sütlü filtre kahve
Ögle:1 kepce kurufasulye,1 kase ketentohumlu yogurt,2 parca peynir,salata
Aksama:firinda kabak mücver(unsuz),hindi haslama,suyuna da tarhana corbasi yapmayi düsünüyorum.

Simdi gidip 3 mil leslie yapacagim görüsürüz aksama

valla kıslar siz sabırlısınız yani ne diyeyim...eşim bana söylemese kavga çıkartırım vallabırakın yemeği çayı,ütülediğim kıyafetleri için bile söyler bana..çok kızdım kocişlerinize

sağol canım. korktuğum bi ders vardı Onuda geçmişim öyle böyle değil süper bir rahatlama anlatılmaz yaşanır

:119::119::119:

sağol canım benim
afiyet olsunleslie için de kolay gelsin

inşallah canım
sağol canımcım evet bitirdim,herşey temiz olacak bi süre rahat edicem

bence de kabızlığa omega 3 sebep olamaz yağ zaten,ben zeytini çok yeyince iş halloluyor
maşallah kızına canım,hep gururlandırsın sizi inşallahbenimki de iyi ama çok tembel,ruhu tembelçalışmaya bile üşeniyo

Peynirin tadı iğrençti normalde peynirli yumurtayı severek yerim.

Açlığa alışkınım Bu bahane olamaz ama bugün bu şekilde idare edeceğim artık... Arkadaşımı bekliyorum önemli bir sınavı var o çıksın kutlama yaparız :)

çizelgemdeki kilomu azaldıkça nasıl değiştiricem...bu cuma günü inşşallahh 69 olarak değiştirmek istiyorummmm

kimse bilmiyomu nasıl değiştireceğimi??

tekrar en baştanmı yapmam gerek..hamilelik takvimimde ne güzel kendi ilerliyordu :) onda tarih belli tabi:):44::44:
bilgisayar nerden bilsin nekadar kilo verdiğiimi

papişim altta görünüyon ama hiç yazmıyon:44::44:

hoşgeldin bebişim....

okuyodur o kıss diycektim ki gelmiş kısss

afiyet olsun datlum

iyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeğem

leylakım sersumum bu pc benı delı ettı bı sayfayı ıkı saatte acıyo konuya cevap vere tıklıyom beklekı konuya cevap veresın te allahım yaaa aksam eşime diyimde luzumlu luzumsuz ne varsa sılsınde az nefes alsın yavrucak

bu arada dun de bugun de 50 dk da 5 km hız yaptım kıslar pek yuruyen yok bu aralar herhalde galıba sanursam ıyınıyetlım atom karıncam baslamıs yuruyuslere sersumum leslıyle kanka olmussun lahana kuru nasıl gıdıyo canım
leylakım tasınmak zordur ama ıyı dıleklerımız yanında olacagı ıcın sorun olmıycaktır
bırdy canım topıği degıl sıgarayı bırakacaktın
toptan yazayım dedım zira bunların hepsını ayrı mesajlarda yazsaydım geceyı bulurdu bu agırlıkla

maşallah kızına sersumumhep böyle başarılı olsun inşallah
sağol canım amiinn
olur olur merak etme canım
sağol canım..amiinn..bizim de 15 ayımız kaldı hayırlısıyla canım..
sana hem notlarından hemde evde yaptığın işlerinden dolayı tebrik kıss..ne güzel evlenince de ailen sana doğal doğal göndericekler herbişeyden çok şanslısın çoookk
canım ilk yaptığın gibi değiştireceksin yine
sağol canım..demir eksikliğin için geçmiş olsun..hadi bakalım hayırlısı..bir engeli daha ortadan kaldıracaksın inşallah
ben de katılıyorum sana canım
amiin canım..sağol
benim kız geçen yıl salmıştı kendini buradaki kankası eski okul 1. olunca gaza geldi..iyi de oldu..onunla tatlı bir rekabet halindeler anlıyacağın

Son düzenleme:

canım bebışım 7 aylık dukan dıyetı yapıyorum ben sadece kestığım ekmek şeker makarna pilav onlar azaltmaz sanırım

canım bebışım 7 aylık dukan dıyetı yapıyorum ben sadece kestığım ekmek şeker makarna pilav onlar azaltmaz sanırım

hayır canım azaltmaz..ama bebeğin 7 aylık olduysa çok tedirgin olma..ek gıdalara başlamışsınızdır ...
sen bol bol su iç ..benden daha iyi biliyorsundun..çünkü yeni annesin..

stres yapma ..

bence ekmek şeker ve makarnayı keserek iyi yapmışşın...bunları kesmek bence sütü azaltmaz..
allah kolaylık versin canım sana ...

kızlar ben çıkıyorum ...
biraz işim var..kendinize iyi bakın...
karatay diyetini seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin pc kafayı yemiş kıss..temizlet şööle köşe bucak kocişe..
he canım leslie ve lahanaya başladım..hadi hayırlısı
birdy bakalım gelince yiyceği fırçaları görünce naapçak

kimse bilmiyomu nasıl değiştireceğimi??

tekrar en baştanmı yapmam gerek..hamilelik takvimimde ne güzel kendi ilerliyordu :) onda tarih belli tabi:):44::44:
bilgisayar nerden bilsin nekadar kilo verdiğiimi

cevapladım canım..bizimki ööle akıllı diil bacım sen yeniliycen

Sayfa bence herkeste çok yavaş hareket ediyor; sebebi de çok fazla reklam içeriğimizin olması kanımca...

teşekkur ederım canımm sağolasınnnnn

senin pc iyi bi temizlik ve format istiyo bacım

ben bi taşınayım zaten,yürüyüşlerime bomba gibi başlıycamdışarda yürüyeceğim için de 5 km den fazla yürüyecem inşallah papişim

biliyorum canım benim,güzel dilekleriniz dualarınız benimle,işler de bu sayede kolaylıkla hallolacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…