2.öğün
ıspanak
salata
fındık
omega3
peynır
okuyodur o kıss diycektim kigelmiş kısss
marincap 500 mg aldırabilirsin canım,fiyatı da uygun 13 tl falan
inşallah sıra bebişte canımtoplanma işini bitirmişsin gözün aydın,tertemiz yerleşeceksin ooohh sefan olsun
oy maşallah allah güç kuvvet versin sana canım...kendi capimda diyelim:))
evet 3 cocugum var..
kaynanatorle aram iyi ..beni sever ..bazen eli maşalıdır..ama genellikle iyi..eline maşa alınca da ben de altta kalmazsam bir daha muhalefet etmez...rica ederim canım..başarılar..
paylaştığım yazıyı iyice okumamışsın
kaynanatörünle aran iyi heralde maşllah diyeyim..genelimiz sevmez de biliyosun
eşine ben de kızdım..çok ayıp çoookk
takdir edilmek herkesin hakkıdır ve hoşuna gider
ohh mis gibin
amin canım..Allah hepimize nasip etsin ..ben gerçi kendi evimde oturdum ama o yatırım amaçlı aldığımız küçücük bir daire ..şimdi kirada ..inşallah emekliliğimizde bahçeli geniiş bir evimiz olur bizim de
oh oh afiyet olsun..kokusu buraya kadar geldi beeaa...et haşlama..2. öğünüm
et haşlama ve boolca suyundan
1 kase cacık
ooy maşallah kızın derecede mi..allah bizlere de gösterir inşallah derece...canlarım bugün kızım okula gitmedi yaa okul müdürü babasını arayıp neden gelmedi yarın mutlaka gelsin Vali çağırdı demiş..
okul derecesi için mi çağımıştır acep:44::44:..çok mutlu oldu çookkk
2.öğün
ıspanak
salata
fındık
omega3
peynır
leylakçım ve sersumcum; önerinizi dinleyerek aynı ilaca basladım 2gün kullandım ama kabızlık oldu bıraktımdevam etsemiydim acaba? antioksidan almıyoruz diye olabilir mi yanında?
yada sabahları aç karnında keten tohumumu yesem? omega3leri kahvaltıdan sonra ve akşam alırım yine
bir de hanımlar; ben her sabah kkk yaptığım için yazmıyorum yer işgal etmeyeyim diye :)
ama bugün öğlen sebzeli makarna yedim hem de kocamandı üüüüüüü
öğlen arası yürüyüşe çıktım 30 dakika kadar durmadan yürüdüm..sonra marka bi mağazada yarı yarıya indirimli satışlar varmış daldım içeri,benim ön ergen kızın habire istediği markadan bişeyler aldım,yürüyüşüm bölündüğü gibi baya bi masrafa da girmiş oldum sonra telefon ettim,bak ikinci dönem notlar yükselmezse teker teker geri alıcam bunları didim öğle yemeğimi yedim şimdi kekik çayı içiyorum
sizden naber kızlar..
afiyet olsun datlum
iyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeğem
kabızlığın omega ile alakalı olduğunu sanmıyorum..beslenme düzenimizden dolayı genelde bizlerde de oluyor..leylakçım ve sersumcum; önerinizi dinleyerek aynı ilaca basladım 2gün kullandım ama kabızlık oldu bıraktımdevam etsemiydim acaba? antioksidan almıyoruz diye olabilir mi yanında?
yada sabahları aç karnında keten tohumumu yesem? omega3leri kahvaltıdan sonra ve akşam alırım yine
bir de hanımlar; ben her sabah kkk yaptığım için yazmıyorum yer işgal etmeyeyim diye :)
ama bugün öğlen sebzeli makarna yedim hem de kocamandı üüüüüüü
kaynanatorle aram iyi ..beni sever ..bazen eli maşalıdır..ama genellikle iyi..eline maşa alınca da ben de altta kalmazsam bir daha muhalefet etmez...
torunları çok seviyorlar..benim eşim ilk oğulları..ikinci oğulları bekar ..benim çocuklar da ilk torunlar olunca çok seviyorlar..çocuk yoktu bizim ilk yıllarda ..3. yılın sonunda doğdu oğlum..çocuksuzken hiç anlaşamazdık...çocuk doğduğunda da benim iyi bakamadığımı düşünerek hep kaynanalık yaptı..ama 3 yıldır melek oldu kendisi ..ikinci de doğuca daha bir iyi oldu ...
oh oh afiyet olsun..kokusu buraya kadar geldi beeaa...et haşlama..
bende tavuk suyuna yoğurt çorba var .ama içinde piriç var diye yemeyeceğim..
ooy maşallah kızın derecede mi..allah bizlere de gösterir inşallah derece...
afiyet olsun..
öğlen arası yürüyüşe çıktım 30 dakika kadar durmadan yürüdüm..sonra marka bi mağazada yarı yarıya indirimli satışlar varmış daldım içeri,benim ön ergen kızın habire istediği markadan bişeyler aldım,yürüyüşüm bölündüğü gibi baya bi masrafa da girmiş oldum sonra telefon ettim,bak ikinci dönem notlar yükselmezse teker teker geri alıcam bunları didim öğle yemeğimi yedim şimdi kekik çayı içiyorum
sizden naber kızlar..
sütüm azaldı baya napıcamı şaşırdım yaaaaa
sağol
kızım okulda derecede zaten de acep ilde de mi dereceye girdi dedik canım:44:..yarın öğrenicez inşallah..Biz hakkarideyiz ..okulu hakkarinin en iyi okulu izmirden buraya gelince uçtu bizimki ..gerçi izmirde de okulda hep ilk 5 teydi..
Allah herkese nasip etsin canım..çok gurur verici
üzülme canım..bazen eşlerimizi mutlu etmese de biz beğendiğimiz saç modellerini denemeliyiz zamanla alışır
iyi ki renkliymiş
Canim Benim Güle, güle kullan. Bende saclarima degisiklik yaptirmak istiyorum. Burada cok pahali.
Türkiye de 2010 koyu bakira boyatayim dedim havuc rengi oldu.30 lira yerine 70 lira vermistim.
Burada da tam tutturamiyorlar. Benim saclarim kivircik. Dogustan permali.
caınm benim bıravo kızına...
kabızlığın omega ile alakalı olduğunu sanmıyorum..beslenme düzenimizden dolayı genelde bizlerde de oluyor..canım antioksidan alabilirsin..keten tohumu ve 2 hurma da işe yarıyor
öyle devam eder inşallah canım aranız..
sağol
kızım okulda derecede zaten de acep ilde de mi dereceye girdi dedik canım:44:..yarın öğrenicez inşallah..Biz hakkarideyiz ..okulu hakkarinin en iyi okulu izmirden buraya gelince uçtu bizimki ..gerçi izmirde de okulda hep ilk 5 teydi..
Allah herkese nasip etsin canım..çok gurur verici
oo güle güle kullansın canım kızın cicileri..ah bu ergenler hep aynı değil mi
iyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsunHava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktıÖzlemişiz güneşi valla..
Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük
Bugün de güzel hava yürürüz inş.
iyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsunKızlar dün sabah ve öğleyin patates yedim1.5 saat yürüdüm vee akşam az fındık ve yoğurt yedim sadece
Öğleyin fırında patatesli köfte yemeği var ondan yiyeceğim. yoğurt ve salata da yerim
yeniyorhelva yenılıyor mu ?
ahh bu erkekler yok mu,o kadar iş yapıyoruz,yediriyoruz,giydiriyoruz ama teşekkür etmeyi unutuyorlar.bunu ifade etseler,takdir etseler,ellerine sağlık deseler.yardım etmeseler bile bu bile bize yeter.değerli olduğumuzu hissettirsinler hiç şikayet etmeyizkızlar sayenizde leslie de öğrenmiş oldum..ama benim bu programı yapmaya vaktim yok .en azından şimdilik yok..
yarın kaynanoşum bana geliyor..kayınpederimle birlikte .bir gün kalacaklar ..ama ısrar edeceğim en azından kaynanoşa ..kalsın 2 -3 gün diye,,çocuklarım mutlu oluyor..kaynanoş büyük oğlanı sinemaya falan götürüse iyi olur..ben götüremiyoruz küçük kardeş oludğu için..
işte böyle ..klasik kahvaltı sonrası saat 1 de yemek yemem gerekiyordu..ama ben küüçük oğlana aldığım gofretin yarısını yedim ..iştahım kapandı.. simdi de çay içiyorum...
bir saat sonra falan yeniden açıkırsam süt içmek isityorum...mistik chai ile demleyerek ...
işte böyle kızlar...
bu gün tülleri yıkadım astım..koltukların altını 5 gün önce süpürmüştüm..bu gün de çektim sildim...
malum kaynanoşlara yatak açacağım ..koltuğgun altı görünebilir..
ve kendisi bana gelince iş yapmaya kalkar ..en azından evim temiz olsun ki çektikçe bir demet toz görünmesin gözüne..iş yapmadan duramaz ..ilk başlarda çok gıcık olurdum ama zamanla art niyet olmadığını , kendi akrabalarında da aynısını yaptığını görünce anladım ki yapısı gereği ..
siz napıyonuzz bakemmmm...iyimi sinizzz????
kocamla da kavğa ettik ...çok yoruloyurm..çocuklara bir yardımı dokunmuyor..akşam meyve soy , çay demle, kek getir, çerez tabağını getir..bir teşekkür yok...akşam yemeklerinden sonra da eline sağlık yokkkkkkk....aslında dışarda annemlerde heryerde hemen eline sağlık anne der ..ama bana gelince nanayyyy
alışverişöğlen arası yürüyüşe çıktım 30 dakika kadar durmadan yürüdüm..sonra marka bi mağazada yarı yarıya indirimli satışlar varmış daldım içeri,benim ön ergen kızın habire istediği markadan bişeyler aldım,yürüyüşüm bölündüğü gibi baya bi masrafa da girmiş oldum sonra telefon ettim,bak ikinci dönem notlar yükselmezse teker teker geri alıcam bunları didim öğle yemeğimi yedim şimdi kekik çayı içiyorum
sizden naber kızlar..
Aynen canım bu akşam yıkarım saçlarımı bakalım ne kadar akacak.. Çok koyu olması benide memnun etmedi ama kızılı kapatmak için şimdilik yapacak birşey yok. yıkadıkca açılacak sonra artık açık bi kahve boyarım.. Düğün zamanınna kadar oturur inşallah.
Sağol canım benim.. Uvv kıvırcık çok zor. benim saçlarım değil Allahtan dalgalı biraz. Bide katlı kestirdim daha iyi oldu. Ben boyama 40 kesme 10 TL verdim. Bakır öyle ya. benimki kızıl ama işte akınca turuncu turuncu oluyor. Kızıl zor renk birde. Bakır kahve yaptım bakalım nasıl olacak yıkadıkca göreceğiz.
peynirli yumurtayı neden sevmedin ki...Merhaba ben geldimmm )
Sabah kendime peynirli yumurta yapayım dedim aman yarabbi o nasıl bir tat3-5 çatal zor aldım, kayısı kıvamı olmuş yumurtaları içinden yedim gerisini attım
Öğlen için de yanıma bir şey alamadım
Akşam eve gitmeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?