Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

marincap 500 mg aldırabilirsin canım,fiyatı da uygun 13 tl falan

leylakçım ve sersumcum; önerinizi dinleyerek aynı ilaca basladım 2gün kullandım ama kabızlık oldu bıraktım devam etsemiydim acaba? antioksidan almıyoruz diye olabilir mi yanında?
yada sabahları aç karnında keten tohumumu yesem? omega3leri kahvaltıdan sonra ve akşam alırım yine

bir de hanımlar; ben her sabah kkk yaptığım için yazmıyorum yer işgal etmeyeyim diye :)
ama bugün öğlen sebzeli makarna yedim hem de kocamandı üüüüüüü

kendi capimda diyelim:))
evet 3 cocugum var..
oy maşallah allah güç kuvvet versin sana canım...

kaynanatorle aram iyi ..beni sever ..bazen eli maşalıdır..ama genellikle iyi..eline maşa alınca da ben de altta kalmazsam bir daha muhalefet etmez...
torunları çok seviyorlar..benim eşim ilk oğulları..ikinci oğulları bekar ..benim çocuklar da ilk torunlar olunca çok seviyorlar..çocuk yoktu bizim ilk yıllarda ..3. yılın sonunda doğdu oğlum..çocuksuzken hiç anlaşamazdık...çocuk doğduğunda da benim iyi bakamadığımı düşünerek hep kaynanalık yaptı..ama 3 yıldır melek oldu kendisi ..ikinci de doğuca daha bir iyi oldu ...
2. öğünüm

et haşlama ve boolca suyundan
1 kase cacık
oh oh afiyet olsun..kokusu buraya kadar geldi beeaa...et haşlama..
bende tavuk suyuna yoğurt çorba var .ama içinde piriç var diye yemeyeceğim..
ooy maşallah kızın derecede mi..allah bizlere de gösterir inşallah derece...

2.öğün

ıspanak
salata
fındık
omega3
peynır

afiyet olsun..

öğlen arası yürüyüşe çıktım 30 dakika kadar durmadan yürüdüm..sonra marka bi mağazada yarı yarıya indirimli satışlar varmış daldım içeri,benim ön ergen kızın habire istediği markadan bişeyler aldım,yürüyüşüm bölündüğü gibi baya bi masrafa da girmiş oldumsonra telefon ettim,bak ikinci dönem notlar yükselmezse teker teker geri alıcam bunları didimöğle yemeğimi yedim şimdi kekik çayı içiyorum

sizden naber kızlar..

omega 3 ün kabız yaptığına emin misin?protein ağırlıklı beslendiğimiz için de oluyo kabızlık
keten tohumu ve gün kuru kayısı yiyebilirsin 2-3 tane

yürüyüş için
kızın da güle güle kullansın cicilerini canım

afiyet olsun datlum
iyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeğem

kabızlığın omega ile alakalı olduğunu sanmıyorum..beslenme düzenimizden dolayı genelde bizlerde de oluyor..canım antioksidan alabilirsin..keten tohumu ve 2 hurma da işe yarıyor
öyle devam eder inşallah canım aranız..

sağol

kızım okulda derecede zaten de acep ilde de mi dereceye girdi dedik canım:44:..yarın öğrenicez inşallah..Biz hakkarideyiz ..okulu hakkarinin en iyi okulu izmirden buraya gelince uçtu bizimki..gerçi izmirde de okulda hep ilk 5 teydi..
Allah herkese nasip etsin canım..çok gurur verici

oo güle güle kullansın canım kızın cicileri..ah bu ergenler hep aynı değil mi

sütüm azaldı baya napıcamı şaşırdım yaaaaa

bol bol süt iç , su iç, ve muhallebi ye , omlet ye , yine bol bol su iç, ben öyle yapıyordum..suyu bir kerede değil de çay içer gibi içmelisin..yoksa idrarla atılır hemen ..ama çay gibi yudum yudum içersen süt olur ..
bir de sıvı çok tüket..ben günde yaklaşık 5-6 litre sıvı tüketiyordum..3 litresi su idi .gerisi meyve çayı.

kaç aylık ki bebeğin..

maşallah kızına sersumumhep böyle başarılı olsun inşallah

üzülme canım..bazen eşlerimizi mutlu etmese de biz beğendiğimiz saç modellerini denemeliyiz zamanla alışır

iyi ki renkliymiş

Aynen canım bu akşam yıkarım saçlarımı bakalım ne kadar akacak.. Çok koyu olması benide memnun etmedi ama kızılı kapatmak için şimdilik yapacak birşey yok. yıkadıkca açılacak sonra artık açık bi kahve boyarım.. Düğün zamanınna kadar oturur inşallah.

Sağol canım benim.. Uvv kıvırcık çok zor. benim saçlarım değil Allahtan dalgalı biraz. Bide katlı kestirdim daha iyi oldu. Ben boyama 40 kesme 10 TL verdim. Bakır öyle ya. benimki kızıl ama işte akınca turuncu turuncu oluyor. Kızıl zor renk birde. Bakır kahve yaptım bakalım nasıl olacak yıkadıkca göreceğiz.

caınm benim bıravo kızına...
ablam da 5 yıl öncesine kadar hakkarideydi. kızı da çok başarılı..ordada öyleydi..bolu ya gelincede öyle devam etti..simdi anadolu lisesi son sınıf bu yıl üniversite sınavına girecek..

başarıları her daim devam etsin inşallah canım

Hava çoookkk güzel gece çok yağmur yağmış ama şimdi güneş çıktı Özlemişiz güneşi valla..

Dün eşimle 85-90 dk kadar yürüdük

Bugün de güzel hava yürürüz inş.
iyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsun

Kızlar dün sabah ve öğleyin patates yedim 1.5 saat yürüdüm vee akşam az fındık ve yoğurt yedim sadece

Öğleyin fırında patatesli köfte yemeği var ondan yiyeceğim. yoğurt ve salata da yerim
iyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsun

helva yenılıyor mu ?
yeniyor
kız helva yenir mi onun tamamı şeker,ille de yemek istiyorsan tahin pekmez ye,o daha masum.
ahh bu erkekler yok mu,o kadar iş yapıyoruz,yediriyoruz,giydiriyoruz ama teşekkür etmeyi unutuyorlar.bunu ifade etseler,takdir etseler,ellerine sağlık deseler.yardım etmeseler bile bu bile bize yeter.değerli olduğumuzu hissettirsinler hiç şikayet etmeyiz
alışveriş spor yapıyım derken zararlı çıktın ha,olsun

resim koyabilirsen koy canım.ben de boyamak istiyorum..ama böyle değişik bir renk olsun isityorum...
bir ara neva coloro un capicino rengi vardı..o bende güzel olmuştu ..ama artık bulamıyorum ....

Merhaba ben geldimmm )

Sabah kendime peynirli yumurta yapayım dedim aman yarabbi o nasıl bir tat 3-5 çatal zor aldım, kayısı kıvamı olmuş yumurtaları içinden yedim gerisini attım

Öğlen için de yanıma bir şey alamadım

Akşam eve gitmeyi bekliyorum

peynirli yumurtayı neden sevmedin ki...

ben de simdi kendine yumurta yaptım ...
arkasından sütlü çay içeceğim...

sen açlıktan mahvolcan canım ya ..sabah da birşey yememişsin...öğlen de birşey yemeden nasıl akşamı edeceksin peki..??

Sersumcum kızına tebrikler Bana bi tebrik gelirmi acep bende bütün derslerimi geçmişim

Leylakcım işini kolaylamışsın kolay gelsin bebemm

Yeni gelenler var sanırım. hoşgeldiniz. diyete devam edenler kolay gelsin.. Alıntı yapmak zor gelio şuan gözüm kapanıo

Bana gelince sabah 6:30 kalkış. Ahıra git hayvanları sağ bak.
8:30 kahvaltım bitti
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-biraz ceviz ve badem
-5-6 zeytin
-biraz peynir
-Cııssss iki lokma incir reçeli ekmekle...

yumurta yoktu tavuklar yumurtlamaz olmuşlar bu ara malum kış. Biraz önce aldık geldik çiftlikten.

9 a doğru evden çıktım annem ve abimin eşinin hastanede randevuları vardı. onları götürdüm bende yiğenime baktım.

Hastanede işler bitince yiğenime penye bi tane şapka aldık. Bana çelik tencere seti baktık. 26 Ocakta alıcaz inşallah.
Öğle yemeğini dışarda beraber yedik.
-1 kuşbaşı dürüm. Bol marul,domates soğan vardı. ekmek mecburdu

Yiğenimi eve bıraktık eve geldim. Geçmişi okudum biraz. Şimdi uyumak istiyorum az. yoruldum.

Kendinize iyi bakın kızlar. Akşama yemek yiyince yazarım inşallah...

sabah
1 bardak ılık su
hellim peynirli omlet
2 üçgen peynir
3 ceviz
5 zeytin
form çayı

türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…