canım dun ender saraç süt veren anneler için önerilerde bulunmuştu seba tumerın programında onu netten bulabılırsen izle hem kılo verme dıyodu hemde artma bı bak istersen
selam 2012 çıtır adayları ;
benim 3. günüm ama bu akşam mısır ekmeği yedim yoğurtlaev sahibim getirdi,karadenizliyim,dayanamadım,1 kase yedim...pişmanım
akşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı
ay 1. olmuşum...
spor:1 saat yürüyüş yaptım..2 sefer kızlarla okula gittim ve toplam 1 saatte öyle dolaştım...asansörü bayağıdır kullanmıyorum... 60 basamaklı merdiveni bugün 3 sefer indim çıktım...
menümmmm
1. öğün
1 muz
peynir
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
2. öğün
pırasa yemeği
salata-yoğurt
Bunca güzel yazılar içinde kaçamak haberim var,
bu sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptığım için sanırım acıkıyorum bugün ben ya
öğlen yemeğini 1 gibi yedim,saat 2den beri de açım
10 dk.önce 1 küçük elma yedim.
daha da açım
sanırım regl sendromum iyice çöktü,ya da inş.hamileyimdir
bugünkü menüm
1.ÖĞÜN:2 haşlanmış yumurta,1 domates,5 zeytin,1 dilim peynir,1dilim pastırma,omega 3
2.ÖĞÜN:1 tabak köfteli çorba(1 kaşık unla yaptım)5 tane çiğköfte:26:
SPOR:çiğköfteyi yedim ama bugün 1 saat YÜRÜDÜM
SIVI:1 lt oldu şimdiye kadar,2 fincan da form çayı
Merhaba,
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri, 1 hurma ve 1 günkurusu kayısı yanında 1 tatlı kaşığı haşhaş ezmesi, 6 ceviz, 2 kaju, 2 zeytin, 1 çay bardağı süt
Arada, büyükçe bir kupa cafe latte(evde yapılmış, doğal süt ve espresso ile)
2.Öğün: Kırmızı-yeşil biberli dereotu salata, 3 yemek kaşığı yoğurt, 2 dolu yemek kaşığı taze fasülye yemeği, 2 köfte(evde yapılmış çok çok az galeta ile yoğurulmuş), 3 ceviz, az yer fıstığı...
Buraya yazmayacak olsam, kuruyemiş yemeyi durduramıyorum:-(
Sanırım ulaşması zor yerlere kaldırmalıyım özellikle yemek zamanı, arada 4-5 saat yemeyince yemiyorum ama yemek zamanı tabağıyla getirirsem ölçüsünü kaçırıyorum...
63 kg oldugum zaman estetık cerrah a sormaya gıtmıstım 47 kg ıcın,o zaman bır kız gordum orda o da ne yaptıysa verememıstı kalanları,tabı sımdı anlıyorum kalanlarımız toksın agırlıklıydı,ve bolca hazır gıda tuketıyordum nasıl verecektım kı.Ebru Sallı da 165 ve 47 kg ya Masallah 2 dogum yaptı.Hele bır atmıs kıloları goreyım de
bakayım cnm saolassın
bide ben vita malt içmiştim sütüm bayagı artmıştı doğuma 80 kusurle gırdım yedıklerıme dıkkat ederek su rezene malt içerek 63 olmuştum 3 ayda stüm bayagı çoktu
daha sık emzir,yarım saatte bir emzir,çocuk emdikçe süt çoğalır,bol sıvı aldıktan sonra korkma kesilmez sütün,bunu daha evvel de yazdım ama görmedin sanırımdün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
canım samımıyetıne guvenerek ve ablan olarak yumrutladım senı,bıraz kusura bakma
şaka bır yana.sen daha gencsın ama bu hızlı kılo alıp vermeler cok tehlikeli,ben de senın gıbıydım bıraz dıkkat etsem kılo verır,sonra şımarır 1 haftada geri alırdım verdıklerımı.yoyo diye bu sureklı kılo alıp vermelere denıyor zaten.kilo vermek ıcın değilse de korumak ıcın bır sıstem olustursan,haftada 1 tatlı ya da 1 porsıyon hamurişi gibi,sabıtleyebılırsın belki kılonu.ömür boyu da boyle çıtır kalırsın ınş
Yok yok bu hafta kaçamaksız bir hafta olacak.
Sıfır kaçamak.
Abartmadan normal düzeyde spor.
ayy yazdıkça da motive oluyorum.
ayyy bu kadar spora ben de 1. olurum canımmmm
maşallah ya,3 cocuk ve azıcık kılonla süper bır basarı,tekrar tekrar tebrık edıyorummm
masalcım bir daha kaçamak yaparsam böyleçekeriz saçlarından...çış mamalardan uzak dur bakalım.. .yolun sonuna gelmişsin....
bak gelip yetişirim sana sonrada geçerim seni
dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
Tamam ikizcim tamam.
Saçımı başımı yolun bu hafta kaçamak yaparsam.
Cumaya kadar en ufak bir kaçamak yok bakalım sonuç ne olacak.
Açlıktan ölüyorum ama yemeyeceğim hiç bir şekilde.
denetleyin beni bu hafta lütfen.
İyi kötü her gün menü yazacağım.
tamam canım bekliyoruz....
bak burda iyi motive oluyoruz...siz olmasaydınız ben bu kadar çabuk verirmiydim bilemiyorum....yolun sonuna yaklaşmışsın biraz dikkat et en azından tekrar almayasın...kolaylıkla gitmiyor bu yağlar...korumamızda lazım..umarım bende başarırım....:97:
Siz olmasanız şu an neler yapardım düşünmüyorum,düşünmüyorum,düşünmüyorum
Gerçekten buranın o kadar yararı var ki.
Tam bir motive kaynağı.
Ben de bıraKmıyorum evet yolun sonuna gelmişim.
Buradan sonra bırakılır mı ..
Sevdiceğim geldiğinde incecik olacağım görsün bakalım
Senin de çok az kaldı ki ikizcim.
Bıraktıktan sonra da koruma dönemini atlattık mı bir daha yerleşecek inşallah.
inşaallah canım.bende yolu yarıladım..........
Yanlıs beslenme,fast food,hareketsızlık,yanlıs dıyetler,kultursuz dıyetısyenler dı derken aldıydım kıloları,bır de belırlı sartları asıp bıraz konfora ulasınca az calısıyor ınsan,ben 63 kılo ıken elımle yer sılerdım,10 yasından sonra ev ısını tam yapmaya baslamıstım vucudum o tempoya alıskındı,vıledalar cıkınca enaz bır 20 kg aldımdı,ınsan farkedemıyor ya neyse kAbus bıttı,Karatay Dıyetıyle hem calısıp hem verebılıyorum,bence de heykelını dıkecekler hocanın..;66:diyete alışma devresınde mazur goruyoruz bunları.
bır daha olmaz ınş
yarın süper kaçamaksız bir menu bekliyoruz senden,sakın az yeme ama,sağlıklı yıyeceklerden doyana kadar ye,ok?
oldu mu şimdi,yakıştı mı bızım arimize,dur kızayım sana bıraz da,bır daha olmasın
sen yalnız yasıyorsun dımı,ben eşime yedırıyorum komsudan gelenlerı,senın o ımkanın yok,napmalı acaba?:44:
fikrim geldi bu tur zararlı seyler geldıgınde ,hemen dolaba kaldırıp ertesı gun ıse,veya okula gotursen arkadaslarına yedırsen nasıl olur,hem kılo almaktan kurtulur,hemı de sevılen bır ınsan olursun arkadas cevresınde
ayyy bu kadar spora ben de 1. olurum canımmmm
maşallah ya,3 cocuk ve azıcık kılonla süper bır basarı,tekrar tekrar tebrık edıyorummm
bugun az mı yemişsin cıcım?
karatay dıyetıyle kafayı bozduk ıyıce,kaçamaga bak,elma yemıs arkadas
kız bısey olmaz ondan,gi si dusuk,afiyet olsun.ustune de bıraz cevız yeseydın karnın doyardı,akşama kadar tutardı senı
çiğköfteden zarar gelmez canım,ben dun akşamın 8ınde yemegın üstüne yedım,sayısını da hatırlamıyorum,ama sabah 400 gr az cıktım,kılo verdırdıgını bıle dusundüm hatta.
senınkıler coktaaaaan erimiştir
hm famırın yontemı var boyle durumlar ıcın,kuruyemısı saklıyor,sonra da koydugu yerı unutup bulamıyor,ve yemekten kurtuluyor.
ben akşam 8 i gecmedıkce kuruyemısın kılo yapacagına ınanmıyorum,bu kadar da kısıtlama kendını,bırkaç gun serbestce ye,sonrfa bıkacaksın zaten,ben cok severdım,ilk gunler sabah akşam aralarda yerdım,şimdi sabah 1 avuc zor yıyorum
63 kg dan 120 ye nasıl çıktın canım?ilaçlar mı kılo aldırdı yoksa?:26:
dünde ben kızıma mantı yaptım ama yemedımakşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı
Bence benim iftihar listesinden alıp ayrı bir liste açmalısın benim için rezillik listesi diye.
Tamam kaçamak yok.
Kaçamaksız bir hafta olacak.
Haftaya söz kilo vermiş olacağım.
Eline sağlık bu arada loxandracım.
EVET MASALCIM BEKLIYORUM SENDEN KACAMAKSIZ HAFTALAR!!!
G
KIZLAR BEN HER GÜN TARTIYA CIKIYORUM SONRA MORELIM BOZULUR HER GUN BASKA
BIR EKSI BIR ARTI DEVAMLI OYNUYOr KACAMK TA YOK
ARTIK HAFTA DA BIR TARTILICAM
YOKSA STRES TAVAN YAPTI VALLA
HADİ:2:BYE
dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
kuzuna mutlu yaşlar ve sağlıklı bir ömür diliyorummm.
çokkk eğlenceli bir dogumgununuz olsun inş.:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?