Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım dun ender saraç süt veren anneler için önerilerde bulunmuştu seba tumerın programında onu netten bulabılırsen izle hem kılo verme dıyodu hemde artma bı bak istersen

bakayım cnm saolassın

selam 2012 çıtır adayları ;
benim 3. günüm ama bu akşam mısır ekmeği yedim yoğurtla ev sahibim getirdi,karadenizliyim,dayanamadım,1 kase yedim...pişmanım

diyete alışma devresınde mazur goruyoruz bunları.

bır daha olmaz ınş

yarın süper kaçamaksız bir menu bekliyoruz senden,sakın az yeme ama,sağlıklı yıyeceklerden doyana kadar ye,ok?

akşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı

oldu mu şimdi,yakıştı mı bızım arimize,dur kızayım sana bıraz da,bır daha olmasın

sen yalnız yasıyorsun dımı,ben eşime yedırıyorum komsudan gelenlerı,senın o ımkanın yok,napmalı acaba?:44:

fikrim geldibu tur zararlı seyler geldıgınde ,hemen dolaba kaldırıp ertesı gun ıse,veya okula gotursen arkadaslarına yedırsen nasıl olur,hem kılo almaktan kurtulur,hemı de sevılen bır ınsan olursun arkadas cevresınde

ayyy bu kadar spora ben de 1. olurum canımmmm

maşallah ya,3 cocuk ve azıcık kılonla süper bır basarı,tekrar tekrar tebrık edıyorummm

menümmmm

1. öğün
1 muz
peynir
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

2. öğün
pırasa yemeği
salata-yoğurt

bugun az mı yemişsin cıcım?

karatay dıyetıyle kafayı bozduk ıyıce,kaçamaga bak,elma yemıs arkadas

kız bısey olmaz ondan,gi si dusuk,afiyet olsun.ustune de bıraz cevız yeseydın karnın doyardı,akşama kadar tutardı senı

çiğköfteden zarar gelmez canım,ben dun akşamın 8ınde yemegın üstüne yedım,sayısını da hatırlamıyorum,ama sabah 400 gr az cıktım,kılo verdırdıgını bıle dusundüm hatta.

senınkıler coktaaaaan erimiştir

hm famırın yontemı var boyle durumlar ıcın,kuruyemısı saklıyor,sonra da koydugu yerı unutup bulamıyor,ve yemekten kurtuluyor.

ben akşam 8 i gecmedıkce kuruyemısın kılo yapacagına ınanmıyorum,bu kadar da kısıtlama kendını,bırkaç gun serbestce ye,sonrfa bıkacaksın zaten,ben cok severdım,ilk gunler sabah akşam aralarda yerdım,şimdi sabah 1 avuc zor yıyorum

63 kg dan 120 ye nasıl çıktın canım?ilaçlar mı kılo aldırdı yoksa?:26:

bide ben vita malt içmiştim sütüm bayagı artmıştı doğuma 80 kusurle gırdım yedıklerıme dıkkat ederek su rezene malt içerek 63 olmuştum 3 ayda stüm bayagı çoktu

benim de 3.5 ay oldu kırkım çıktıktan sora başladım karatay a 10 kilo verdim ama işte böle oldu.. malt içeceği içiyordum ama vita malt içmedim. still tee ve rezene içiorum. daha emzirmek istiorum o yüzden korktum biras. kırkım çıktığında da zaten doğum kilomu vermiştim.bu diyet te ii gelmişti bana ama süte ii gelmedi.. bi vita deniim bakiim saol canımcımm

kuzuna mutlu yaşlar ve sağlıklı bir ömür diliyorummm.

çokkk eğlenceli bir dogumgununuz olsun inş.:119::119::119:

daha sık emzir,yarım saatte bir emzir,çocuk emdikçe süt çoğalır,bol sıvı aldıktan sonra korkma kesilmez sütün,bunu daha evvel de yazdım ama görmedin sanırım

Ben böyle yaramazlıklar yaptıkça ki yapmamalıyım sen hep kız bana döv hatta ben de uslu durayım.
Kesinlikle dediğinde haklısın ama dün cips yedim.
Ve çok tuzluydu.
Tuzun su tutabileceğini de düşünüyorum.
Yarın sabah tekrar tartılayım bakalım ne olacak ..

Yok yok bu hafta kaçamaksız bir hafta olacak.
Sıfır kaçamak.
Abartmadan normal düzeyde spor.
ayy yazdıkça da motive oluyorum.

masalcım bir daha kaçamak yaparsam böyle çekeriz saçlarından...çış mamalardan uzak dur bakalım...yolun sonuna gelmişsin....
bak gelip yetişirim sana sonrada geçerim seni

ayyy bu kadar spora ben de 1. olurum canımmmm

maşallah ya,3 cocuk ve azıcık kılonla süper bır basarı,tekrar tekrar tebrık edıyorummm

yazdıklarım yaptıklarımın bir kısmı düşün bu saatlere kadar koştur babam koştur....
çok sağol bitanem...herşey sayenizde.....

masalcım bir daha kaçamak yaparsam böyle çekeriz saçlarından...çış mamalardan uzak dur bakalım...yolun sonuna gelmişsin....
bak gelip yetişirim sana sonrada geçerim seni

Tamam ikizcim tamam.
Saçımı başımı yolun bu hafta kaçamak yaparsam.
Cumaya kadar en ufak bir kaçamak yok bakalım sonuç ne olacak.
Açlıktan ölüyorum ama yemeyeceğim hiç bir şekilde.
denetleyin beni bu hafta lütfen.
İyi kötü her gün menü yazacağım.

canım bebeğin küçük daha sanırım..acele etmesen önce biraz bebeğini beslesen..bende emziriyorum..ama benim oğlum 15. ayında alacağını aldı...ama ben sütümde azalma hissetmedim...herkesin bünyesi farklıdır...hatta oğlum emmeyi artırdı,daha çok emiyor...:44:
elbet sende ,bende,bütün arkadaşlar kurtulacağız bu yağlardan...

tamam canım bekliyoruz....
bak burda iyi motive oluyoruz...siz olmasaydınız ben bu kadar çabuk verirmiydim bilemiyorum....yolun sonuna yaklaşmışsın biraz dikkat et en azından tekrar almayasın...kolaylıkla gitmiyor bu yağlar...korumamızda lazım..umarım bende başarırım....:97:

Siz olmasanız şu an neler yapardım düşünmüyorum,düşünmüyorum,düşünmüyorum
Gerçekten buranın o kadar yararı var ki.
Tam bir motive kaynağı.
Ben de bıraKmıyorum evet yolun sonuna gelmişim.
Buradan sonra bırakılır mı ..
Sevdiceğim geldiğinde incecik olacağım görsün bakalım
Senin de çok az kaldı ki ikizcim.
Bıraktıktan sonra da koruma dönemini atlattık mı bir daha yerleşecek inşallah.

inşaallah canım.bende yolu yarıladım..........

Yanlıs beslenme,fast food,hareketsızlık,yanlıs dıyetler,kultursuz dıyetısyenler dı derken aldıydım kıloları,bır de belırlı sartları asıp bıraz konfora ulasınca az calısıyor ınsan,ben 63 kılo ıken elımle yer sılerdım,10 yasından sonra ev ısını tam yapmaya baslamıstım vucudum o tempoya alıskındı,vıledalar cıkınca enaz bır 20 kg aldımdı,ınsan farkedemıyor ya neyse kAbus bıttı,Karatay Dıyetıyle hem calısıp hem verebılıyorum,bence de heykelını dıkecekler hocanın..;66:

akşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı
dünde ben kızıma mantı yaptım ama yemedım

masal kendın e gel bak 10 gun oldu toparlıycam demıstın hala tık yok ve 1.9 kılo var bı 10 gun sonra 1.9 daha alırsın bak bayram gelıyor kontrolumuz kacabılır. DIKKAT ET

ben hergun cıkıyorum ve gr gr erıyorum asmamcm şükürler olsunnnn

senınkı tamamen psıkolojık canım ya yesıllık su proteın sut yapıyor aslında bulgurda yapar ama bı tabagı degıl 2 kasıgı bıle yeterli. ve o yasak degıl ama bıraz ara vermen dogru bır karar

kuzuna mutlu yaşlar ve sağlıklı bir ömür diliyorummm.

çokkk eğlenceli bir dogumgununuz olsun inş.:119::119::119:

sapiraaa dogum gununuzu kutlaraımmm guzel gecmesını dılıyoum

kızlar dun dolma yapmıstım ama pişmesi 7 yı bulcaktı ve ben yemekten vazgectım
6 gıbı yogurt kayıs cevız badem 4 te 1 muz cok azdı

aksam arkadsa gıttık ıslak kek etımek tatlısı ve mılfoy borek yapmıs oda yemez aslındada koca ve cocuklara yaptım sen tadına bak sadece dedı

2 catal ıslak kek 1 catal etımek tatlısı yedım

2 mandalın parcası-2 mınık dogranmıs ayva parcası- 2 corba kasıgı nar-1 armut yedım hıc yemezdım aksam 6 dan sonra amaa

buna ragmen sabah sevgılı askım baskulum 63. 4 gösterdı benı nerdeyse sarılıp öpücektım

günaydın cnm arada kucukte olsa kacamaklar olabılıyomus vucudun soklamak acısından ona say sende bunları:) bu arada bende 4 gun once tartılmıştım 85,50 dı.bugun sabah aynı kıyafetlerle tartıldım 83,50 belkı sudan gıttı ama cok mutlu oldum onu gorunce buara spor yapamıyorum bayramdan sonra baslıycam spor salonuna ısten dolayı ozaman musaıt olucam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…