ıyınıyetlım pcyı sormussun esım bırseyler yaptı eskısınden ıyı ama cok hızlı degıl yınede
kosubandı kullanımıyla ılgılı bır soru vardı sersumum bana yonlendırmıs ben ılk baslarda 5 hızında 30 dk ıle baslamıstım
sımdı 6 da 50dk yapıyorum
yuruyus yapan arkadaslarıma kocamannn[/QUO
Papadiya demin bir arkadaş 25 kilo üstü verenlerde sarkma oldumu diye sormuştu bende Leylak84 le papadiya ya sor dedim trickeri değiştirince millet verdiğin toplam kiloyu göremiyor vede gazlanamıyo bacım eskisi gibi ilk başlangıc kilonu yazsan olmazmı?
ben yaklasık 40 kg verdım vucudumda herhangı bır sarkma olmadı cunkı hergun mutlaka yuruyusumu yaptım...canım bır surede boyle denıyeyım dıye dusunmustum 66 yı falan gorunce degısebılırımkolay gelsın hepımıze
ben yaklasık 40 kg verdım vucudumda herhangı bır sarkma olmadı cunkı hergun mutlaka yuruyusumu yaptım...canım bır surede boyle denıyeyım dıye dusunmustum 66 yı falan gorunce degısebılırımkolay gelsın hepımıze
pampişim günaydım bebeemmm..
utanmıyon di mi aylardır burdasın gram oynamadı çizelgen..
gunaydınnnn ask bocugum sen nasılsın bakem
kahvaltımı yaptım çayımı ıcıyorum bırazdanda turk kahvesısen neden erkencısın kız tatılın tadını cıkarsana
2 sene olacak neredesye burdayım haha bı gram veremedım yaffff
sersum gı lahana kurunu nasıl yapıyon anlatıver hele:26::26:
Sersumcum sen diyete ne zaman başladın şekerim, aynı kiloda başlamışız :)
canım ben istisnayım..85 le dukana başladım 6 kilo verdim ..bırakınca(bıktım yanee ) 83 e geri çıktım..nisanda karataya başladım..tam kilo vericem dedim ki taşınma olayı girdi ..velhasıl eylülden beri 83 den 78 e inebildim..benim metabolizmam çok yavaş canım..hızlandırmak içinde arada protein yapıyorum..
hımmm kolay gelsın canım ınsaallah ıyı bır sonuc alırsın
yaziim canım..ben de nurudilara arkadaşımdan aldıydım sanursam:44:
lahana kürü..
4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?