Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menümü de yazayım, sonra da 80ler ve kahve.

1 kocaman avuç fındık.
1,5 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt.
ohh afiyetler olsun..canımı kahve istettin ben de sütlü kahve yapiimm
evet yani seneye ne olacağımız bile belli değil maalesef geçen fox haberde bununla ilgili haber vardı sınav olmayacak herkes ikametindeki okula gidecek filan diye olursa şaşmam hani
derler bu gidişle canım yaa:26::26:
Sersumcuğum gün ertesi protein diyeti yapıyorsun sanırım ..
he kıss toparlanmaya çalışıyom bi de üstüne lahana kürüne başladım
Eşim tatilde günde 2 yürüyelim diyor

Oyam deminki mesajımda güldüm ya :) bi durum ağlanacak halimize gülüyoruz

u yıkamaya gidiyorum ben

ohh bıcırıkk mis gibin kokcak..öp benim için

sersumum kimse kalmadı kıssbaş başa kaldık
bu aralar melexin de çok az geliyo:26::26:
birdy ise terketti galiba bizi

sersumum kimse kalmadı kıssbaş başa kaldık
bu aralar melexin de çok az geliyo:26::26:
birdy ise terketti galiba bizi

he gülüm kaldık başbaşa.melexinin işleri var da birdy sattı bizi gibime geliyor..hele gelsin bakalım

leylakım ben de çıkıyom garii..başım ağrımaya başladı..sanırım çok baktım ekrana..
herkese iyi geceler bol leptinler...

kısslar ben yarın erkenden annemlere gidicem.alışveriş yapıp evin temizliği yapılacak..hafta sonu da taşınıyoruz zaten...işlerim ne zaman biter ve internet bağlanır bilmiyorum ama bağlanır bağlanmaz burdayım
hepinizi çok seviyorumkendinize iyi bakın ve kaçamak yapmayın sakınkısa zamanda görüşmek üzere canlarım

herkese iyi geceler bol leptinler

canlar sizede iyi geceler bol leptinler .

Sabah (07:15) 2 kk yumurta , az sucuk , peynir çeşitleri,8 zeytin, çay,3 badem
Öğlen (13:00) 1 Tbk mercimek çorbası
Akşam (18:00) 1 Tbk fırında karnıbahar , 1 tavuk but

an itibariyle kolileme işlemlerim bittitaşıma şirketine mutfak dışında kolileyecek bişey bırakmadım valla

canım sen onu mu kullanıyosunnn

Peki omega 3 mutlaka gerekli mi

iyi geceler canım

geçmiş olsun canım,hangi bölümdeydin sen,yazdıysan da kaçırmışım

Sağol cnm. Bilgisayar Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Haziranda mezuniyet inşallah..

sana hem notlarından hemde evde yaptığın işlerinden dolayı tebrik kıss..ne güzel evlenince de ailen sana doğal doğal göndericekler herbişeyden çok şanslısın çoookk

Teşekkürler canım. benim sporum sabah akşam bu oluyor. geldiğimden beri böyle. gündüzde çarşıda orda burda annem araba kullancak birini buldu ya durutmuyo. bu akşam evdeyim şükür. yarın bi temizlik yapasım var başka birşey çıkmazsa eğer. kısmet. Valla annemler çok yoruldular hayvanlar para etse bırakacaklar . gerçi yaylada kiraz bahçesi ve balık havuzu var ama hayvaanlardan kolaydır herhalde.. Kayınvalidemlerde çiftçi o yüzden sorunum olmayacak şükür

Sağol canım :) büte kalsamda girmiyordum bu dönem kalmadı. evlencem ya fazla calıstım sanki hehehe. babam okul bitmeden olmaz dioda

Yok canım daha bitmedi. 2. dönem var daha. ondan sonra yani haziranda inşallah mezuniyet. bende almam belki bi ara alırız ya ne gerek

2.öğünüm
yine tavuk
ayran

3. öğünüm

maydanozlu soğanlı tavukciğer
cacık

Afiyet olsun kızlar

Teşekkür ederim

Sanada kolay gelsin canım.. En kısa zamanda işlerini hallet dön gel bekliyoruz seni anaaacımmm

Arkadaşlar yukarıdaki alıntıların hepsine cevap yazmıştım, hatta iki tanesi bayağı uzundu ama niye çıkmadı anlamadım.Şimdi bidaha yazsam iki ssat gider iyisimi kısaca özetliyim

SERSUM a ;kızının doğum gününü tekrar kutlar nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Okul başarısınıda tebrik ede,r devamını diler darısı bizimkilere inşallah derim.

Leylak84 sana şimdiden taşınma konusunda kolay gelsin, güle güle oturursunuz inşallah.

Meleksin nasılsın sergi hazırlıkları ne alemde sergi ne zamandı ev tadilatın ne durumda sende özleniyorsun biliyorsun ,sanada kolay gelsin tatlım.

Papadiya senin de ömür törpün kaynanatörmü?

Sivasıngülü en uzun cevabı sana yazmıştım ama malesef beceremedim kısaca özetlersem bundan sonra en başta kendin ve çocukların için sonra diğer sevgilerinden emin oldukların için yaşa canım.Ayrıca burda kal yazıların koyu renk daha iyi okunuyor bide resim boyutların küçülünce bi kerede bütün olarak görülüyor canım.

Slm kızlar..
Bugün günüm vardı, dışarda yapiyoz gunu..artık bıktım dahada yemem dışarda..
Biraz ciss miydim bugün..ardindanda karadut dondurması yedim...pişmanım

Arkadaşımın Sınavı (TİK) çok güzel geçmiş sonrasında kutlama yaptıkk :) Bir porsiyon köfte, piyaz, ayran ve salata ile harika bir akşam yemeği yedim :) Alışveriş merkezini de turlayarak yürüyüşümü de yaptım:) Yarın da spor yaparım en fazla 3 saat, perşembe de yürüyüş yapar ve dikkat ederek beslenirsem cumaya kilo veririm zannımca :)

Slm kızlar..
Bugün günüm vardı, dışarda yapiyoz gunu..artık bıktım dahada yemem dışarda..
Biraz ciss miydim bugün..ardindanda karadut dondurması yedim...pişmanım

Boşver canım olan olmuş bundan sonra sıkı tut ,bol su iç, istersen protein atağı yap (1-2 gün) hareketini arttır kısa sürede yakarsın cısları

Bencede canım menü güzel ciss mıss yok, hareket çok tebriks

kızlar karatay ile ciddi kilolar vermiş olanlar bu kastım 25 kilo ve fazlası...wucutlarında sarkma ve buna benzer sorunlarla karşılaştılar mı?

kızlar karatay ile ciddi kilolar vermiş olanlar bu kastım 25 kilo ve fazlası...wucutlarında sarkma ve buna benzer sorunlarla karşılaştılar mı?

Valla ben 14-15 kiloyu 3.5 ayda vermiştim ,kilolar en çok karı bölgesindeydi ve mekik ya da başka spor yapmadım sadece yürüyüşümü artırmıştım şu anda özellikle göbeğim sonra göğüslerim ve kollarımda azda olsa sarkma var hatta popomda da var ilginç olan eskiden diyet yaparak zayıflayınca yüzüm çekerdi şimdi yüzümde sarkma yok yani anlıyacağın yağ depoları boşalan yerleri sporla destekleyip kas kitlesini artırmayınca benim gibi sarkar 25 kilo ve üstünü papadiya ve leylak84 verdiler onlarada sorabilirsin.

Akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum bu arada..
-Annem patlıcan birber ve kıymayla fırında bi yemek yapmıştı ondan yedim doyana kadar.. Annemin yaptığı yoğurtla birlikte
Akşam 7:30 da bitmişti.
yemek sonrasıda su içmeye çalışıyorum..

ıyınıyetlım pcyı sormussun esım bırseyler yaptı eskısınden ıyı ama cok hızlı degıl yınede

kosubandı kullanımıyla ılgılı bır soru vardı sersumum bana yonlendırmıs ben ılk baslarda 5 hızında 30 dk ıle baslamıstım
sımdı 6 da 50dk yapıyorum

yuruyus yapan arkadaslarıma kocamannn

Bizim kızlar 7. sınıfta ya iyiniyetlim... Gelecek sene ne olacak belli değil diyorlar. Senin bir fikrin var mı gelecek yıl için?

geçenlerde dersane müdürü 7.sınıf velilerine brifing verdi..fen liseleri için ve çok özel liseler(galatasaray lisesi gibi)için özel sınavlar olacakmış..meslek liselerine de öğretmenler kurulu aracılığıyla yönlendirme yapılacakmış...geriye kalanlar yani meslek lisesi,fen ve özel statülü liselere giremeyenler mahallesindeki liseye.ki bunlara akademik lise denecekmiş.girecekmiş...kısaca çocuklarımızın çok çalışıp iyi bi lise puanı tutturması lazım ki bizim okulun fen lise puanı 483 filan..haklarında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…