Akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum bu arada..
-Annem patlıcan birber ve kıymayla fırında bi yemek yapmıştı ondan yedim doyana kadar.. Annemin yaptığı yoğurtla birlikte
Akşam 7:30 da bitmişti.
yemek sonrasıda su içmeye çalışıyorum..
geçenlerde dersane müdürü 7.sınıf velilerine brifing verdi..fen liseleri için ve çok özel liseler(galatasaray lisesi gibi)için özel sınavlar olacakmış..meslek liselerine de öğretmenler kurulu aracılığıyla yönlendirme yapılacakmış...geriye kalanlar yani meslek lisesi,fen ve özel statülü liselere giremeyenler mahallesindeki liseye.ki bunlara akademik lise denecekmiş.girecekmiş...kısaca çocuklarımızın çok çalışıp iyi bi lise puanı tutturması lazım ki bizim okulun fen lise puanı 483 filan..haklarında hayırlısı olur inşallah
ıyınıyetlım pcyı sormussun esım bırseyler yaptı eskısınden ıyı ama cok hızlı degıl yınede
kosubandı kullanımıyla ılgılı bır soru vardı sersumum bana yonlendırmıs ben ılk baslarda 5 hızında 30 dk ıle baslamıstım
sımdı 6 da 50dk yapıyorum
yuruyus yapan arkadaslarıma kocamannn[/QUO
Papadiya demin bir arkadaş 25 kilo üstü verenlerde sarkma oldumu diye sormuştu bende Leylak84 le papadiya ya sor dedim trickeri değiştirince millet verdiğin toplam kiloyu göremiyor vede gazlanamıyo bacım eskisi gibi ilk başlangıc kilonu yazsan olmazmı?
Sağol cnm. Bilgisayar Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Haziranda mezuniyet inşallah..
mezuniyetini de kutlarız inşallah canım
afiyet olsun canımaralarda acıkınca diyeti bırakmak yada zararlı şeyler yemek yerine en doğrusunu yapmışsın bence
başlarda oluyor böyle canım giderek azaltacağım
afiyet olsun..sporuna
kızlar uykum geldi,işten gelince evi temizledim,lavaboları temizledim,mutfağı pakladım..yemegi pişirdim..hasta ve yatan kocişime getir götür yaptım,küçük kızımın uykulu ve ağlak halde ödev yetiştirmesine katkıda bulundum...velhasıl yoruldum,aklım sizde kaldıydı bi bakiiim dedim,şimdi yatıyorum,kaçamaksız bi güne uyanalım anacıımmm
Ceyiz günlüğüne yazmıştım okudunmu canım.?
mezuniyetini de kutlarız inşallah canım
kızlar uykum geldi,işten gelince evi temizledim,lavaboları temizledim,mutfağı pakladım..yemegi pişirdim..hasta ve yatan kocişime getir götür yaptım,küçük kızımın uykulu ve ağlak halde ödev yetiştirmesine katkıda bulundum...velhasıl yoruldum,aklım sizde kaldıydı bi bakiiim dedim,şimdi yatıyorum,kaçamaksız bi güne uyanalım anacıımmm
Valla ben 14-15 kiloyu 3.5 ayda vermiştim ,kilolar en çok karı bölgesindeydi ve mekik ya da başka spor yapmadım sadece yürüyüşümü artırmıştım şu anda özellikle göbeğim sonra göğüslerim ve kollarımda azda olsa sarkma var hatta popomda da var ilginç olan eskiden diyet yaparak zayıflayınca yüzüm çekerdi şimdi yüzümde sarkma yok yani anlıyacağın yağ depoları boşalan yerleri sporla destekleyip kas kitlesini artırmayınca benim gibi sarkar 25 kilo ve üstünü papadiya ve leylak84 verdiler onlarada sorabilirsin.
İyi geceler canım, seminer için de kolay gelsin, benim içinde öp oğluşunuKızlar iyi geceler yarın yokum İle seminere gidiyorum.gelince görüşürüzSersumum oğluş sızdı kaldı sabaha öperim miss kimin dalin kokuyo
kısslar ben yarın erkenden annemlere gidicem.alışveriş yapıp evin temizliği yapılacak..hafta sonu da taşınıyoruz zaten...işlerim ne zaman biter ve internet bağlanır bilmiyorum ama bağlanır bağlanmaz burdayım
hepinizi çok seviyorumkendinize iyi bakın ve kaçamak yapmayın sakın kısa zamanda görüşmek üzere canlarım
herkese iyi geceler bol leptinler
Sabah (08:00) 2 yumurta,1 küçük elma,10 zeytin,1 badem salatalık,az sucuk ,çay
Akşam (19:30) tereyağında ciğer, 1 dilim cıvıklı pide
iyi geceler herkese renkli rüyalar. kocisi bekliyorum mesaiden gelcek yarim saate kadar. nasil da uykum geldi aslinda. ama bekleyecegim. kapi da karsilayayim arslanimi :)))
bu arada son dakika haberlerini gördünüz mü, tarihi galatasaray üniversitesi yanmis. bina bastan asagi ahsap. hasar buyuk diyorlar.
iyi geceler canım
leylakım hayırlısıyla taşınıp en kısa sürede aramıza dön canımcım..Allah yardımcın olsunkısslar ben yarın erkenden annemlere gidicem.alışveriş yapıp evin temizliği yapılacak..hafta sonu da taşınıyoruz zaten...işlerim ne zaman biter ve internet bağlanır bilmiyorum ama bağlanır bağlanmaz burdayım
hepinizi çok seviyorumkendinize iyi bakın ve kaçamak yapmayın sakın kısa zamanda görüşmek üzere canlarım
herkese iyi geceler bol leptinler
ben de araba kullanmayı ösledim
Teşekkürler canım. benim sporum sabah akşam bu oluyor. geldiğimden beri böyle. gündüzde çarşıda orda burda annem araba kullancak birini buldu ya durutmuyo. bu akşam evdeyim şükür. yarın bi temizlik yapasım var başka birşey çıkmazsa eğer. kısmet. Valla annemler çok yoruldular hayvanlar para etse bırakacaklar . gerçi yaylada kiraz bahçesi ve balık havuzu var ama hayvaanlardan kolaydır herhalde.. Kayınvalidemlerde çiftçi o yüzden sorunum olmayacak şükür
Sağol canım :) büte kalsamda girmiyordum bu dönem kalmadı. evlencem ya fazla calıstım sanki hehehe. babam okul bitmeden olmaz dioda
]
sağol canımm....Arkadaşlar yukarıdaki alıntıların hepsine cevap yazmıştım, hatta iki tanesi bayağı uzundu ama niye çıkmadı anlamadım.Şimdi bidaha yazsam iki ssat gider iyisimi kısaca özetliyim
SERSUM a ;kızının doğum gününü tekrar kutlar nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Okul başarısınıda tebrik ede,r devamını diler darısı bizimkilere inşallah derim.
.
işi erbabına bırakiim dedim..ıyınıyetlım pcyı sormussun esım bırseyler yaptı eskısınden ıyı ama cok hızlı degıl yınede
kosubandı kullanımıyla ılgılı bır soru vardı sersumum bana yonlendırmıs ben ılk baslarda 5 hızında 30 dk ıle baslamıstım
sımdı 6 da 50dk yapıyorum
yuruyus yapan arkadaslarıma kocamannn
amanınnn iyiniyetlimin dediği gerçek oluyo..mahalle liselerine gidilecek desenegeçenlerde dersane müdürü 7.sınıf velilerine brifing verdi..fen liseleri için ve çok özel liseler(galatasaray lisesi gibi)için özel sınavlar olacakmış..meslek liselerine de öğretmenler kurulu aracılığıyla yönlendirme yapılacakmış...geriye kalanlar yani meslek lisesi,fen ve özel statülü liselere giremeyenler mahallesindeki liseye.ki bunlara akademik lise denecekmiş.girecekmiş...kısaca çocuklarımızın çok çalışıp iyi bi lise puanı tutturması lazım ki bizim okulun fen lise puanı 483 filan..haklarında hayırlısı olur inşallah
afiyet olsun..sporuna
sağol canım..eşine geçmiş olsun
ellerine sağlık işler bitmişş
tamam canım..Kızlar iyi geceler yarın yokum İle seminere gidiyorum.gelince görüşürüz
Sersumum oğluş sızdı kaldı sabaha öperim miss kimin dalin kokuyo
datlum ösledim kıss seniSabah (08:00) 2 yumurta,1 küçük elma,10 zeytin,1 badem salatalık,az sucuk ,çay
Akşam (19:30) tereyağında ciğer, 1 dilim cıvıklı pide
Selam kızlar nasılsınız, bugün de tüm gün ev işi yaptım, Perşembe misafirim gelecek, ona hazırlanıyorum, çok yoruldum ve ne bulduysam onu yedim, menülerimi yazmayayım o yüzden
Sersumum misafirlerine ne güzel ikramlar hazırlamışsın öyle ellerine sağlık
Hepinize iyi geceler bol leptinler, ben de bugün çok geciktim hemen yatayım
sağol canım..ben atlattım darısı başına ..sen de özlettin canım..hiç gelemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?