Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Peki sizler sistem böyle değişirse sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili öğretmen arkadaşlar önceki uygulamalarla kıyaslayınca yani

Ceyiz günlüğüne yazmıştım okudunmu canım.?

Okudum canım teşekkür ederim. Yeni resimlerde ekledim bakabilirsin

İnşallah canm teşekkürler.. Maşallah baya bi yorulmuşsun iyi geceler..

çok saol cnm bnmde wermek istediğim 30 kiloya yakın kilom war ama üniversite ögrencisiyim we yurtta kalıyorum...aslında bu diyeti yapmak için çıldırıyorum ama kendim için bir çözüm üretebilmiş değilim...kitabı bikaç kere okudum...bir çözüm bulabilirsem eger bende tekrardan aranıza katılmak istiyorum
bu arada 3.5 ayda güzel we saglıklı kilo wermişsn bence...istedgn kiloya istedgn zamanda ulaşman dilegiyle...

Kızlar iyi geceler yarın yokum İle seminere gidiyorum. gelince görüşürüz
Sersumum oğluş sızdı kaldı sabaha öperim miss kimin dalin kokuyo

Sabah (08:00) 2 yumurta,1 küçük elma,10 zeytin,1 badem salatalık,az sucuk ,çay
Akşam (19:30) tereyağında ciğer, 1 dilim cıvıklı pide

iyi geceler herkese renkli rüyalar. kocisi bekliyorum mesaiden gelcek yarim saate kadar. nasil da uykum geldi aslinda. ama bekleyecegim. kapi da karsilayayim arslanimi :)))

bu arada son dakika haberlerini gördünüz mü, tarihi galatasaray üniversitesi yanmis. bina bastan asagi ahsap. hasar buyuk diyorlar.

Kolay gelsin canım

Sabah (08:00) 2 yumurta,1 küçük elma,10 zeytin,1 badem salatalık,az sucuk ,çay
Akşam (19:30) tereyağında ciğer, 1 dilim cıvıklı pide

Afiyet olsun melek, iyi geceler

Sana da iyi geceler canım, habere ben de üzüldüm, önce Haydarpaşa şimdi de bura

Selam kızlar nasılsınız, bugün de tüm gün ev işi yaptım, Perşembe misafirim gelecek, ona hazırlanıyorum, çok yoruldum ve ne bulduysam onu yedim, menülerimi yazmayayım o yüzden

Sersumum misafirlerine ne güzel ikramlar hazırlamışsın öyle ellerine sağlık

Hepinize iyi geceler bol leptinler, ben de bugün çok geciktim hemen yatayım

kizlar gunaydin.....
dun okudum cevap yazamadan ciktim.tum gun disardaydim...gelemedim...........

gecmise soyle bir baktim...birazdan doktora kontrole gidicem malum son kontroller...

igneoyam kizini tebrik ediyorum.ins.basarilari daim olur...

kizlar herkese iyi gunler opuldunuz........

kizlar gunaydin.....

gecmise soyle bir baktim...birazdan doktora kontrole gidicem malum son kontroller...

kizlar gunaydin.....

iyi geceler canım

leylakım hayırlısıyla taşınıp en kısa sürede aramıza dön canımcım..Allah yardımcın olsun
ben de araba kullanmayı ösledim

zor iş canım çiftçilik:26:..Allah kolaylıklar versin..ohh her iki taraftan da gelsin doğal gıdalar

okul bence de bitsin canım..ben eşimle okulun ilk yılında çıkmaya başladık 1 yıl sonra ciddiye döndü olay..eşimin ailesi bi söz keselim dedi benim babam nayır olmaz okul bitene kadar sen sadece bana karşı sorumlu olceksin dedi..ah canım babam çok doğru ve ileri görüşlüdür..sadece eşimle tanıştı..eşime sen seviyorsan kızımı bekliyceksin dedi o da garibim 4 yıl bekledi..iyiki sözlenmemişim..rahmetli kaynanatör çok çektirdi..babam sayesinde 4 yıl rahattım aileler işe girince ortalık karışıyor vesselam

sağol canımm....
işi erbabına bırakiim dedim..

amanınnn iyiniyetlimin dediği gerçek oluyo..mahalle liselerine gidilecek desene yazık yaa çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…