Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersumum secretın işlemedi olurmu hıc demekkı secretın olmasa her gun dolu olacaktım akıllım
nıhatla sıvrısınegı gecen sene bende dınlıyodum hala var mı:44: bılmıyodum.şaka maka baya bı kıtlelere ulasabılıyo nıhat...mesut yarın programına cıkmıstı baya bı ızledım kafa cocuk

inşallah güzel bi doğumla yavrunu kucağına alırsın canım..rahat ol ve bolca dinlen,ben de ilkini normal ikinciyi sezeryan oldum,doktorlar senin için en iyisine karar verirler ve rahat bi doğum olur inşallah,dualarımız seninle
lafı mı olur canım,hepimiz aynı endişelere sahibiz,sonu hayırlı olsun ne diyelim...

sersum ben de gurur duydum canım,sonuna kadar hayatta başarıları daim olsun...
aynen katılıyorum canım

ben sebze ve baklagil delisiyim,hiç et yemesem aramam yanii

iyiniyetlim canım doğum gününü kutluyorum bende,bundan sonra çıtır bi anne olarak giderek gençleşirsin inşalllaahh

sadece aşkım-karamanlı mısın,ben ermenekte çalışmıştım yıllar evvel,menülerine baktım gayet dikkatli gidiyorsun bravo,ben koca kadın,...annemin yanına gittiğim eylül ayından beri bi sürü kilo aldım sana bravo canım

Günaydınlar herkese...

Dün akşam ve bu sabah biraz zıvanadan çıktım o yüzden menümü bildirmeyim hiç

Dün akşam Taş Devri diyeti ve Karatay Mutfağı kitaplarını aldım.Taş Devri Diyeti kitabını bu konudan bir arkadaş önermişti sabah okumaya başladım gerçekten çok yol gösterici. Kitabı okuduktan sonra beslenme tarzımı tamamen değiştirmeyi planlıyorum...

iyi barii azaltabildik demek ki mesafe uzun be naapiyim

nihatın protestolarına bayılırım..özellikle de benzin birgün sabah 8 işe gidiyorum..yine benzin protestosu var..açmışım sonuna kadar radyoyu damat havası eşliğinde dörtlüleri yakmışım oynaya oynaya araba kullanıyorum(tabii bilmeyenler deli mi bu kadın diyolardır kesin ama bilenlerle selamlaşıyoz) ışıklarda durdum yanımda bi araba korna çaldı baktım bizim ortopedist hayırdır benzin falan mı bitti dörtlüleri yakmışın dedi.:44:.yok hocam benzin zammını protesto ediyoz sen de katıl dedim.hastaneye kadar arka arkaya oynaya oynaya işe gittik..

i

sersum ben de gurur duydum canım,sonuna kadar hayatta başarıları daim olsun...
:

sağol canım amiin....Allah hepinize göstersin inşallah

günaydın canım..biraz önce elektrik gitti ben de elime aldım 7 den 77 ye Taş Devri Diyeti kitabını..daha bitirmedim ama bölüm bölüm olması güzel..merak ettiğim yerleri öncelikli okuyorum..evdeki bütün teflonları atıcam mesela

Günaydınn :)

Kahvaltımı hemen yazayım

1 tane kavurmalı kayısı kıvamında yumurta, çok küçük bir parça eski kaşar, yine onun kadar küçük normal bir peynir. Canım istemedi sabah sabah

benden de heeerkeslere günaydın
taş devri diyetini yeni bitirdim, alalı çok oldu ama anca bitirdim. ardından alkali diyet kitabımı da bitirdim. ikisi de güzel ve tavsiye olunur. taş devri kitabının 10 lira civarı olan kitabını aldım bi tane daha varmış 20küsür lira sendeki hangisi, acaba ikisi de farklı mı ki acaba sonra çıkanı da almalı mıyım?

Dr. ayşegül çoruhlu'nun alkali diyeti kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum. alkali diyteti forumdan okumuşsunuzdur hatta bana almana gerek yok alkalileri ve asitleri bil ona göre beslen yeter demişlerdi ama anlamak özümsemek için kesinlikle alınmalı. kadın zaten biyokimya doktoru o cıssss mamaları yediğimizde veya su içmediğimizde vücudumuzda neler olduğunu hastalıklara giden yolların nasıl açıldığını veya sağlıklı yiyeceklerin hastalıklardfan nasıl bizi koruduğunu asit-alkali dengesi ile çok güzel anlatmış. iyi ki okumuşum okuyun %100 fayda garantisi
....

fayda derken bilgi ve motivasyon olarak, pat diye kilo verilmiyooo ööle
ben de yürüyüşe başladım zamanım olmadığı için öğle arasında teeee nerdeki evime arabamla gidip ocağa yemeğimi koyup 20 dk koşu bandında yürüyüp duş alıp yemeğimi de saklama kabıma koyup geliyorum. işe gelince de vakit varsa yemeğimi yiyorum yoksa yemeğim de gecikiyor. ama bu işkenceyi daha uzun sürdüremem bu hafta yapiiim haftaya bakarız diye başladım. kas oranım artıyo yağ oranım azalıyo ona sevinçliyim

sabah yediklerim
çeyrek yumurta, koca bi tabak limonlu yağlı maydanoz, 3 dilim eski kaşar, yarım simit

Dün akşam:

2 yumurta, peynir, 10 zeytin, 1 bardak süt,
biraz tavuk

Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su ,2 incir, 2 kayısı, 1 hurma, 1 bardak süt,
1 omega 3, 2 vitamin, 1 çaybardağı ceviz, 1 çaybardağı fıstık

Öğle yemeğinde bezelye ve pilav varmış. Gitmeyeceğim.

Akşamada bakıcez artıkın...

kizlar nasilsiniz ?
bende sutumu aldim geldim.biraz sonra yemek yapmaya basliycam.
sersum canim nasilsin.nasil gidiyor.
eline kitap almissin ayaklarini uzatip birde yaninda cay kahve varsa tamamdir tatil keyfi....
elinde helva tabagimi var??
papadiya hakli sersum birde scret yapmasaymisin gelen misafirler papadiyaya yerlesirlermis nerdeyse....

ozlemkartal canim dileklerin icin sagol.ins.bu hafta iyi kilo verirsin....

elifezgi canim nerelerdesin nasil gidiyor cocuklar nasil?

nurudilara canim lahana kuru nasil gidiyor...

topalpire canim cok az yemissin.ins.diger ogunlere kotu yansimaz.

Benim aldığım kitap

.

Seninki ile farklı mı acaba.Gerçekten çok yol gözterici.Benimki soru cevap şeklinde sabah okumaya başladım benimde aklımdan ilk geçen şey eve gittiğimde tatlandırıcıları atmak oldu

Bende ki senin ki ile aynı sanırım.Ben de 13 liraya aldım. Alkali diyeti nasıl ben burada konusundan baktım biraz.Karatay ile benziyor gibi geldi dün alayım dedim ama taş devri diyet kitabını aldım bu konuda onu önerdiler diye. Akşamları vaktin kalıyorsa leslie yapabilirsin ya da öğle yemeğini akşam hazırlayıp öğlen yemeğini yedikten sonra yürüyüşe çıkabilirsin.Senin yaptığın şekilde çok yorucu olur :26::26::26: Ben de spora başladım bana hiç vakit kalmıyor artık

Son düzenleme:

: alemsın sersumum gozumde canlandırdım da trafıktekı dıger soforler boyle kalmıstır

benimki son çıkan canım..bayaa kalın 500 sayfalık bir kitap 30 tl..

slm kizlar..kahvaltimi bitirdim..arti olarak 2 catal irmik helvasi yedim aksamdan kalan:)omegalarimida ictim..yogun bir gun beni bekliyo ..simdi spor zamani..

ramaskam bıtanem ıyıyım canım sagolasınsen de ıyısın dımı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsaallah canımoraya gelme fıkrı hosuma gıttı bebişede yardım ederım hem kız bız burda dogum yapınca gelen gıden eksık olmaz hem gunduz hem aksam bebek gormesı zıyaretlerı bıtmez sende yok dımı o tarz bır tasa

benimki son çıkan canım..daha kapsamlı sanırsam..

ramaskacim kilom ayni ama malum gun dun basladi ..sanirim cumaretesi belli olur kilo verdigim..ama sunu soyleyim gorenler farkediyo:)) ve cok inceldim..75 ken olan kiyafetlerim cokrahatoluyo:)

slm kizlar..kahvaltimi bitirdim..arti olarak 2 catal irmik helvasi yedim aksamdan kalan:)omegalarimida ictim..yogun bir gun beni bekliyo ..simdi spor zamani..

Omegaları yemekten sonramı alıyorsun acaba :26::26::26:

benimki son çıkan canım..daha kapsamlı sanırsam..
Eki Görüntüle 614795

Evet şimdi baktım benim aldığım ilk kitabı imiş :26::26::26: Bunu bitireyim bu kitabıda alırım

Bu arada teşekkür ederim sersum ne sorsam cevaplıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…