kıyamam yaa:26:..şu secretim bi sana işlemedi..kıss büyü mü var evde nedir işlemiyo mübarek..
he kıss ben tam bi Nihat Sırdar fanatiğiyim..resimlerimiz falan var..2 kere canlı yayına çıktım . 1kere de 50 tl benzin kazandım..
izmirdeyken bütün eylemcelerine katılırdım..hey gidi günler heyyy..burda ancak uydudan ya da internetten dinleyebiliyorum..ayrıca akşam 18.30-20.00 da da nihatla sivrisinek var onu da kaçırmazdım....tam benim kafa
inşallah güzel bi doğumla yavrunu kucağına alırsın canım..rahat ol ve bolca dinlen,ben de ilkini normal ikinciyi sezeryan oldum,doktorlar senin için en iyisine karar verirler ve rahat bi doğum olur inşallah,dualarımız seninlekizlar gunaydin...biraz once doktordan geldim.doktor normal dogum olabilir.bekleyelim dedi.bende biraz rahatlamis oldum.dun cok stres yapmistim.hastaneye yatip sezeryan olucam diye....dun gece de iyi uyuyamadim stresliydim...ins.hayirlisi olur...
simdi biraz yatip uyumak istiyorum...
sersum canim kizinin basarisi daim olur ins.tebrikler...
iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler kizlar cok sagolun....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum....
lafı mı olur canım,hepimiz aynı endişelere sahibiz,sonu hayırlı olsun ne diyelim...Canım ben de 93,1 kg ile başladım. Aynen senin gibi ilk 8 kiloda pek farkedilmedi kilo verdiğim. Sinir oluyordum. Yürüyordum da aslında...Sanırım 8 kilodan sonra vücudum toplanmaya başladı. Biraz da ben 1,5-2 beden farkedince, yani 10 kilodan sonra yeni kıyafetler aldım. O zaman daha çok farkedildi. Büyük kıyafetler, verdiğimiz kiloyu saklıyor.
Merak etme daha önce girmeye bile cesaret edemediğin bir mağazaya gidip, bedenine uygun bişeyler almak, tüm çabalara değiyor
Özlem, dersanelerle ilgili sorumu cevaplamışsın. Teşekkür ederim canım.
O yazını bulamadığım için böyle yazdım, kusura bakma.
Ne_yazcam_ya ve yıldız... İkinize de çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız.
Tüylerim diken diken oldu sersum... Maaşallah kızınaNe kadar gurur verici ...
sersum ben de gurur duydum canım,sonuna kadar hayatta başarıları daim olsun...kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
aynen katılıyorum canımilk başta hızlı veriliyor sonra yavaşlamasından korkuyorum. 29 gün boyunca hiç ara öğün yemedim. ama öğünlerimde çok güzel yedim. hiç aç kalkmadım masadan. ekmek, pilav, beyaz unlu ve şekerli şeylerden hiç yemedim. ilk defa bu kadar kararlı gidiyorum.
yıllarca ben de hep kilo ver yine al gene ver kısır döngüsünde debelendim durdum. bu yüzden sana kızmam mümkün değil. bu forumu takip etmemin sebebi burada yazan hayatlarını paylaşan herkesin özellikle diyet yapmakla uğraşan herkesin birbirini anlayacağını düşünmek. destek aramak gerektiğinde destek olmak. kilo verme çabasında yalnız olmadığımı bilmek bile çok iyi geliyor...........
sağol canım..amiin..kendi evinde kalıyor..daha kaynanam öldüğü hafta evlencem demeye başladı halaa evlenemedii evlense de kurtulsak diyoruz eltimle..
kaynanam yaşarken en fazla 2-3 gün kalırlardı şimdi gelince gitmek bilmiyor..kaynanamı arar oldum azizimm
iç canım afiyet olsun
amiinngeçmiş olsun
amiin canımm..
afiyet olsun sana da canım..ben severim etii
iyi barii azaltabildik demek kisersumum secretın işlemedi olurmu hıc demekkı secretın olmasa her gun dolu olacaktım akıllım
nıhatla sıvrısınegı gecen sene bende dınlıyodum hala var mı:44: bılmıyodum.şaka maka baya bı kıtlelere ulasabılıyo nıhat...mesut yarın programına cıkmıstı baya bı ızledım kafa cocuk
i
sersum ben de gurur duydum canım,sonuna kadar hayatta başarıları daim olsun...
:
Günaydınlar herkese...
Dün akşam ve bu sabah biraz zıvanadan çıktım o yüzden menümü bildirmeyim hiç
Dün akşam Taş Devri diyeti ve Karatay Mutfağı kitaplarını aldım.Taş Devri Diyeti kitabını bu konudan bir arkadaş önermişti sabah okumaya başladım gerçekten çok yol gösterici. Kitabı okuduktan sonra beslenme tarzımı tamamen değiştirmeyi planlıyorum...
Günaydınlar herkese...
Dün akşam ve bu sabah biraz zıvanadan çıktım o yüzden menümü bildirmeyim hiç
Dün akşam Taş Devri diyeti ve Karatay Mutfağı kitaplarını aldım.Taş Devri Diyeti kitabını bu konudan bir arkadaş önermişti sabah okumaya başladım gerçekten çok yol gösterici. Kitabı okuduktan sonra beslenme tarzımı tamamen değiştirmeyi planlıyorum...
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah[/QUOTE
Sersum maşallah kızına , Rabbim böyle güzel başarılarıyla hep yüzünüzü güldürsün inşallah... Öpüyorum kızçeni.
Darısı benim kızçelerin başına...
Büyüğü geçen sene 3. sınıftı aylık denemelerinden 5 bilemedin altı yanlış çıkardı.
Bu yıl 4 teyiz sayı 20 den aşağı düşemedi.İçten içe üzülüyorum. Bazen tepkimi fazla gösteriyorum.O üzülünce bende sağlık olsun diyorum.Gerçi bu yıl çocuğumun okulu değişti. Adapte sorunuda yaşıyor olabilir.
Küçüğümde birde ,harfleri bitirdiler. Okuyup yazıyor artıkın
günaydın canım..biraz önce elektrik gitti ben de elime aldım 7 den 77 ye Taş Devri Diyeti kitabını..daha bitirmedim ama bölüm bölüm olması güzel..merak ettiğim yerleri öncelikli okuyorum..evdeki bütün teflonları atıcam mesela
benden de heeerkeslere günaydın
taş devri diyetini yeni bitirdim, alalı çok oldu ama anca bitirdim. ardından alkali diyet kitabımı da bitirdim. ikisi de güzel ve tavsiye olunur. taş devri kitabının 10 lira civarı olan kitabını aldım bi tane daha varmış 20küsür lira sendeki hangisi, acaba ikisi de farklı mı ki acaba sonra çıkanı da almalı mıyım?
Dr. ayşegül çoruhlu'nun alkali diyeti kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum. alkali diyteti forumdan okumuşsunuzdur hatta bana almana gerek yok alkalileri ve asitleri bil ona göre beslen yeter demişlerdi ama anlamak özümsemek için kesinlikle alınmalı. kadın zaten biyokimya doktoru o cıssss mamaları yediğimizde veya su içmediğimizde vücudumuzda neler olduğunu hastalıklara giden yolların nasıl açıldığını veya sağlıklı yiyeceklerin hastalıklardfan nasıl bizi koruduğunu asit-alkali dengesi ile çok güzel anlatmış. iyi ki okumuşum okuyun %100 fayda garantisi
....
fayda derken bilgi ve motivasyon olarak, pat diye kilo verilmiyooo ööle
ben de yürüyüşe başladım zamanım olmadığı için öğle arasında teeee nerdeki evime arabamla gidip ocağa yemeğimi koyup 20 dk koşu bandında yürüyüp duş alıp yemeğimi de saklama kabıma koyup geliyorum. işe gelince de vakit varsa yemeğimi yiyorum yoksa yemeğim de gecikiyor. ama bu işkenceyi daha uzun sürdüremem bu hafta yapiiim haftaya bakarız diye başladım. kas oranım artıyo yağ oranım azalıyo ona sevinçliyim
sabah yediklerim
çeyrek yumurta, koca bi tabak limonlu yağlı maydanoz, 3 dilim eski kaşar, yarım simit
canim sen lahana kurune baslamamismiydin...kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Sersum maşallah kızına , Rabbim böyle güzel başarılarıyla hep yüzünüzü güldürsün inşallah... Öpüyorum kızçeni.
Büyüğü geçen sene 3. sınıftı aylık denemelerinden 5 bilemedin altı yanlış çıkardı.
Bu yıl 4 teyiz sayı 20 den aşağı düşemedi.İçten içe üzülüyorum. Bazen tepkimi fazla gösteriyorum.O üzülünce bende sağlık olsun diyorum.Gerçi bu yıl çocuğumun okulu değişti. Adapte sorunuda yaşıyor olabilir.
Küçüğümde birde ,harfleri bitirdiler. Okuyup yazıyor artıkın
canim benim kizim seneye okula basliycak.kreste ogretiyorlar rusca yavas yavas okumaya basladi.simdide matematik ogreniyor.basit toplamalari yapiyor.bende turkce alfabeyi ogrettim.turkce ve ruscayi ayirt edebiliyor artik...tabii ki motivasyon icin odul olarak barbi ve winks oyuncagi ise yaradi....
papadiyam canim kolay gelsin.nasil gidiyor.allah sana kolaylik versin.canim sen buraya benim yanima gel en iyisi ne gelen var nede giden. misafirden kurtulmanin yolu bu....
yildiz canim sen nasilsin bu hafta ins.kilo verirsin...
iyi barii azaltabildik demek kimesafe uzun be naapiyim
nihatın protestolarına bayılırım..özellikle de benzinbirgün sabah 8 işe gidiyorum..yine benzin protestosu var..açmışım sonuna kadar radyoyu damat havası eşliğinde dörtlüleri yakmışım oynaya oynaya araba kullanıyorum(tabii bilmeyenler deli mi bu kadın diyolardır kesin ama bilenlerle selamlaşıyoz) ışıklarda durdum yanımda bi araba korna çaldı baktım bizim ortopedist hayırdır benzin falan mı bitti dörtlüleri yakmışın dedi.:44:.yok hocam benzin zammını protesto ediyoz sen de katıl dedim.hastaneye kadar arka arkaya oynaya oynaya işe gittik.. [/COLOR
sağol canım amiin....Allah hepinize göstersin inşallah
benimki son çıkan canım..bayaa kalın 500 sayfalık bir kitap 30 tl..benden de heeerkeslere günaydın
taş devri diyetini yeni bitirdim, alalı çok oldu ama anca bitirdim. ardından alkali diyet kitabımı da bitirdim. ikisi de güzel ve tavsiye olunur. taş devri kitabının 10 lira civarı olan kitabını aldım bi tane daha varmış 20küsür lira sendeki hangisi, acaba ikisi de farklı mı ki acaba sonra çıkanı da almalı mıyım?
Dr. ayşegül çoruhlu'nun alkali diyeti kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum. alkali diyteti forumdan okumuşsunuzdur hatta bana almana gerek yok alkalileri ve asitleri bil ona göre beslen yeter demişlerdi ama anlamak özümsemek için kesinlikle alınmalı. kadın zaten biyokimya doktoru o cıssss mamaları yediğimizde veya su içmediğimizde vücudumuzda neler olduğunu hastalıklara giden yolların nasıl açıldığını veya sağlıklı yiyeceklerin hastalıklardfan nasıl bizi koruduğunu asit-alkali dengesi ile çok güzel anlatmış. iyi ki okumuşum okuyun %100 fayda garantisi
....
fayda derken bilgi ve motivasyon olarak, pat diye kilo verilmiyooo ööle
ben de yürüyüşe başladım zamanım olmadığı için öğle arasında teeee nerdeki evime arabamla gidip ocağa yemeğimi koyup 20 dk koşu bandında yürüyüp duş alıp yemeğimi de saklama kabıma koyup geliyorum. işe gelince de vakit varsa yemeğimi yiyorum yoksa yemeğim de gecikiyor. ama bu işkenceyi daha uzun sürdüremem bu hafta yapiiim haftaya bakarız diye başladım. kas oranım artıyo yağ oranım azalıyo ona sevinçliyim
sabah yediklerim
çeyrek yumurta, koca bi tabak limonlu yağlı maydanoz, 3 dilim eski kaşar, yarım simit
sağol canım..Allah hepimizin evlatlarına nice başarılar göstersin inşallahkızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Küçüğümde birde ,harfleri bitirdiler. Okuyup yazıyor artıkın..bu arada üzülme..arada düşüş yaşayabiliyor onlarda..geçen yıl benim kızım ilkokuldan orta okula adaptasyon sorunu yaşamıştı notları da epey düşmüştü...arkadaş çok önemli ..burada bulduğu arkadaşı eski okul 1.si şimdi onunla tatlı bir rekabet içindeler..gaza geldi anlıyacağın..
kizlar nasilsiniz ?
bende sutumu aldim geldim.biraz sonra yemek yapmaya basliycam.
sersum canim nasilsin.nasil gidiyor.
eline kitap almissin ayaklarini uzatip birde yaninda cay kahve varsa tamamdir tatil keyfi....
elinde helva tabagimi var??
papadiya hakli sersum birde scret yapmasaymisin gelen misafirler papadiyaya yerlesirlermis nerdeyse....
ozlemkartal canim dileklerin icin sagol.ins.bu hafta iyi kilo verirsin....
elifezgi canim nerelerdesin nasil gidiyor cocuklar nasil?
nurudilara canim lahana kuru nasil gidiyor...
topalpire canim cok az yemissin.ins.diger ogunlere kotu yansimaz.
yok kıss..ne helva tabağı..dün kandil diye herkes (ben de dahil )irmik helvası yemiş..bugün de pampişimin menüsünde vardı da onu yazdım..
he valla secret olmasa yanmışdı pampişim..
çayımı içtim şimdi de leslie yapcam canım..öpüyorum senii
Benim aldığım kitap
Eki Görüntüle 614774 .
Seninki ile farklı mı acaba.Gerçekten çok yol gözterici.Benimki soru cevap şeklinde sabah okumaya başladım benimde aklımdan ilk geçen şey eve gittiğimde tatlandırıcıları atmak oldu
Bende ki senin ki ile aynı sanırım.Ben de 13 liraya aldım. Alkali diyeti nasıl ben burada konusundan baktım biraz.Karatay ile benziyor gibi geldi dün alayım dedim ama taş devri diyet kitabını aldım bu konuda onu önerdiler diye. Akşamları vaktin kalıyorsa leslie yapabilirsin ya da öğle yemeğini akşam hazırlayıp öğlen yemeğini yedikten sonra yürüyüşe çıkabilirsin.Senin yaptığın şekilde çok yorucu olur :26::26::26: Ben de spora başladım bana hiç vakit kalmıyor artık
nurudilara canim lahana kuru nasil gidiyor...
slm kizlar..kahvaltimi bitirdim..arti olarak 2 catal irmik helvasi yedim aksamdan kalan:)omegalarimida ictim..yogun bir gun beni bekliyo ..simdi spor zamani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?