Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oldu mu şimdi,yakıştı mı bızım arimize,dur kızayım sana bıraz da,bır daha olmasın

sen yalnız yasıyorsun dımı,ben eşime yedırıyorum komsudan gelenlerı,senın o ımkanın yok,napmalı acaba?:44:

fikrim geldibu tur zararlı seyler geldıgınde ,hemen dolaba kaldırıp ertesı gun ıse,veya okula gotursen arkadaslarına yedırsen nasıl olur,hem kılo almaktan kurtulur,hemı de sevılen bır ınsan olursun arkadas cevresınde

şekerim kızmakta çok haklısın evliyim ama eşım çok geç gelıyor o gelınceye kadar yarısı gıtmstı zaten eşım 63 kılo kılo iştah problemı var zaten yemez o yemeyınce ben saldırıyorum yemeklere tabakta kalanları/ benbıtıriyodum ondan kılo alıdım

kesınlıkle vazgecme ınan anlıyacaksın bu mantgı ve cok mutlu olacaksn. ben 1aydan sonra anladım ve kılolarım gıdıyor

kesınlıkle vazgecme ınan anlıyacaksın bu mantgı ve cok mutlu olacaksn. ben 1aydan sonra anladım ve kılolarım gıdıyor

evet cnm kesınlıkle devam edıcem dedıgım gıbı sporlada desteklıycem bayramdan sonra ınsallahh guzel sonuclar alırız.

tıcker yapsana kac kılosun sen öğrenelim boyun kac

tatlım yapıyorum ama koyuyorum boyutu olmuyomus anlamadım sana yassam bana yapabılırmısın rıca etsem

1.65 boy
85,50
baslangıc
25.10.2011
suan 83,50
yas: 26

kardeşim 12 yaşında ve su çiçegı cıkarıyormus okuldan gecmıs. bayram ıcın bızde 5 gun sonra gıtcaktık ve benım kızım 2.5 yasında. kardesım o gune atlatacak ama kızıma gecebılır degılmı. özel sucıcegı asısı yaptırdımdı. sızce hıc bayrama gıtmesemmı kızlar ya

tatlım asısını olduysa sanmıyorum gecsın.yaklastırmassın fazla ona gercı yıne sen bılırsın cnm

tatlım yapıyorum ama koyuyorum boyutu olmuyomus anlamadım sana yassam bana yapabılırmısın rıca etsem

1.65 boy
85,50
baslangıc
25.10.2011
suan 83,50
yas: 26

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEWwa5M/weight.png

bunu profildeki cızelye bolümüne kopyala yapştır kaydet

tatlım asısını olduysa sanmıyorum gecsın.yaklastırmassın fazla ona gercı yıne sen bılırsın cnm

kafam karıştı ya calsıyorum zaten bırde bayram sonu su cıcegı cekemıycem. yaklasmaması imkansız dayısını cok sever ıkısıde cocuk laf anlamzlar. gıtmıycem olmazsa

kafam karıştı ya calsıyorum zaten bırde bayram sonu su cıcegı cekemıycem. yaklasmaması imkansız dayısını cok sever ıkısıde cocuk laf anlamzlar. gıtmıycem olmazsa

haklısın cnm calışıyosan cocugunun hastalanması daha da zor olur senın ıcın bencede gıtme ozaman bayram sonrası gıdersın

gunaydınnn.sabah sabah ne guzel haber bu,4 gunde 2 kılo tebriklerrr

erkekler boyle canım,benım eşim de doydu ıse tabagında 1 lokma da kalsa yemez,sinir eder bei,bizse cöpe gitmesın nıye ne var ne yok sılıp supurerek kılo aldık ıste.

pepetom bıldıgım kadarıyla ası oldugunda o hastalıgı hafıf gecırıyormussun.hasta olmasını tamamen onlemıyor aşı

canım aşı yaptırdıysam ya geçirmez yada hafif çıkartır diye biliyorum.bende 3nede yaptırdım....bence korkma aşı yaptırdıysan...

tabiki değiştireceğiz beslenme şeklimizi ve çıtır çıtır dolaşıcaz.. güveniyorum size ve kendime

FAMİRcik tebrikkklerr,sen de kilo vermıssın bu haftaa

teşekkür ederimmmmm..

dünkü menüm toptan

sabah
2 yumurta
3 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem
1 incir
domates
1 tk nar

öğle
2 zeytin
1 avuç peynir
5 adet kestane şekeri
2 bardak taze portakal suyu
1 incir
biraz badem

akşam
2 kase mercimek çorba
1 tabak yoğurtlu patlıcan kızartma(fırında kızarmış)

akşam 35 dk yürüyüş yaptım

bu sabah
1,5 yumurta
8 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem-fıstık
1 tk reçel
1 incir
1 kuru kayısı

kahvaltıdan önce 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…