şekerim bendede oluyor ödemdır ben maydanos lımon kuru yaptım burda ark demıstı ii oldu bu sıra yapamıyorum aynı sıkıntılar yıne var yarın tum gun maydanos lımon kurunden içmeyı dusunuyorum sabah ögle aksam 1 er bardak tok ta tutuyor arada cevız kayısı yıyecem sadece[/
haklsıın bende bı denıyım tatlım tesekkur ederım
günaydın cnm arada kucukte olsa kacamaklar olabılıyomus vucudun soklamak acısından ona say sende bunları:) bu arada bende 4 gun once tartılmıştım 85,50 dı.bugun sabah aynı kıyafetlerle tartıldım 83,50 belkı sudan gıttı ama cok mutlu oldum onu gorunce buara spor yapamıyorum bayramdan sonra baslıycam spor salonuna ısten dolayı ozaman musaıt olucam ınsallah
kesınlıkle vazgecme ınan anlıyacaksın bu mantgı ve cok mutlu olacaksn. ben 1aydan sonra anladım ve kılolarım gıdıyor
evet cnm kesınlıkle devam edıcem dedıgım gıbı sporlada desteklıycem bayramdan sonra ınsallahh guzel sonuclar alırız.
tıcker yapsana kac kılosun sen öğrenelim boyun kac
kardeşim 12 yaşında ve su çiçegı cıkarıyormus okuldan gecmıs. bayram ıcın bızde 5 gun sonra gıtcaktık ve benım kızım 2.5 yasında. kardesım o gune atlatacak ama kızıma gecebılır degılmı. özel sucıcegı asısı yaptırdımdı. sızce hıc bayrama gıtmesemmı kızlar ya
tatlım yapıyorum ama koyuyorum boyutu olmuyomus anlamadım sana yassam bana yapabılırmısın rıca etsem
1.65 boy
85,50
baslangıc
25.10.2011
suan 83,50
yas: 26
tatlım asısını olduysa sanmıyorum gecsın.yaklastırmassın fazla ona gercı yıne sen bılırsın cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEWwa5M/weight.png
bunu profildeki cızelye bolümüne kopyala yapştır kaydet
kafam karıştı ya calsıyorum zaten bırde bayram sonu su cıcegı cekemıycem. yaklasmaması imkansız dayısını cok sever ıkısıde cocuk laf anlamzlar. gıtmıycem olmazsa
tesekkur ederım cnm cok gusel olmuş
haklısın cnm calışıyosan cocugunun hastalanması daha da zor olur senın ıcın bencede gıtme ozaman bayram sonrası gıdersın
önemli degıl canım hergun kilo kılo degıstırmelere inşallah
evet bencede
günaydın cnm arada kucukte olsa kacamaklar olabılıyomus vucudun soklamak acısından ona say sende bunları:) bu arada bende 4 gun once tartılmıştım 85,50 dı.bugun sabah aynı kıyafetlerle tartıldım 83,50 belkı sudan gıttı ama cok mutlu oldum onu gorunce buara spor yapamıyorum bayramdan sonra baslıycam spor salonuna ısten dolayı ozaman musaıt olucam ınsallah
şekerim kızmakta çok haklısınevliyim ama eşım çok geç gelıyor o gelınceye kadar yarısı gıtmstı zaten eşım 63 kılo kılo iştah problemı var zaten yemez o yemeyınce ben saldırıyorum yemeklere tabakta kalanları/ benbıtıriyodum ondan kılo alıdım
kardeşim 12 yaşında ve su çiçegı cıkarıyormus okuldan gecmıs. bayram ıcın bızde 5 gun sonra gıtcaktık ve benım kızım 2.5 yasında. kardesım o gune atlatacak ama kızıma gecebılır degılmı. özel sucıcegı asısı yaptırdımdı. sızce hıc bayrama gıtmesemmı kızlar ya
gunaydınnn.sabah sabah ne guzel haber bu,4 gunde 2 kılotebriklerrr
Ben birkaç kez başarılı diyetler uyguladım ama beslenme şeklimi değiştirmediğim için koruyamadım.
İnşallah bu diyetle beslenme şeklinimizi kökten değiştirirsek kilo aldım verdim derdimiz olmayacak.
Hep çıtır olacağız innnnnnşallahhh:118::129::129::129:
FAMİRcik tebrikkklerr,sen de kilo vermıssın bu haftaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?