Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersumum sağol canımcım

Ben burada dinleyemiyorum nihatı yaaa son zamanlarda kimleri eleştiriyor? 10-11 yıl önce siyasilerle uğraşabiliyordu bayağı

canım nihat halaaa aynı nihat ben de burda dinleyemiyordum ama internetten ve uydudan açıyorum evde olunca artık

hadi hayırlısıı

anlıyorum canım..ama hepimiz için tehlikeli..hele o yağ çözücüler..banyo için olan kireç sökücülü deterjanlar..çok tehlikeli ..

Evet canım haklısın,çok tehlikeli hepside ve kesinlikle karıştırılmamalı da, mecburen kullanmak gerektiğinde de döküp balkona kaçıyorum

ıyınıyetlım naberr

Papişimmm görmemişim ben bugün halimi görseydiniz yardım ederdiniz kıs bana
Senin gene misafi,rler geliyomuş kaç ordan papişim sen

Kızlar hepinize iyi geceler, erkenden yatayım, yarın da gene koşturmaca olacak sabahtan akşama

Şimdi oğlumla evin içinde koşmaya oynadık 10 dk spordan sayılır demiöğlen yaptığım spora takviye oldu

akşam menüm (mercümek köfte yiyince protein gitti nasılsa dedim normale döndüm)

menemen
peynir zeytin
yoğurt
çeri salatalık

Kıss bi ara uğraştım uğraştım alem fm netten açamadım sonra vazgeçtim ben:26::26: okuldayken açarım dinlerim nasıl aççam acep recep
eşime soriim canım ..yazarım sana
Kızlar ben kaçıyorum yarın sabah görüşürüz iyi geceler
iyi geceler canımm
Kızlar hepinize iyi geceler, erkenden yatayım, yarın da gene koşturmaca olacak sabahtan akşama
iyi geceler canımm..
Şimdi oğlumla evin içinde koşmaya oynadık 10 dk spordan sayılır demiöğlen yaptığım spora takviye oldu

sayılır tabee

Yürüyüşleriniz için kocaman alkış (sarı kafa için hangi rakamdı bulamadım),yoğun gün içinde geçmiş olsun inşallah yarından sonra bol bol dinlenirsiniz canım.

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

..

İyi akşamlar Karataycılar geçmişi hızla okiim geliiim .Bu arada Birdy hoş geldin canım
Hoşbulduk hayatım , n'aber , nasılsın görüşmeyeli?
Sağol canım, evet ,sanırım faranjit oldum,bu ara deterjanlarla fazla haşır neşir oldum, resmen tıkadılar beni,

Tamam sersumum o zaman, haftaya bişey çıkmaz inşallah ben yaparım
Ficansım öncelikle çok geçmiş olsun canım ...Benim annemin de vardı faranjiti ve şimdi çok rahat.Keçiboynuzu pekmezi (ya da harnup pekmezi de denir) alıcan canım ve her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı yicen ama yavaş yavaş hatta mümkünse minnacık bi lokma ekmeğin üzerine sürüp öyle ye yavaş yavaş.Burda maksat boğazı mümkün olduğunca pekmezle sıvatmak.Annem bu işi aylarca çok muntazaman yaptı ve şuan çok rahat.Tabii ki sen doktora git , ama bi yandan da bunu yapmanı tavsiye ederim.İkinci bi çare de kakao...Bitter çikolata ye (en az %70 kakaolu ) ya da şekersiz kakaolu süt yap , sıcak sıcak iç ....Bu da çok iyi geliyo canımcım...
Kaneelcim niye resmini kaldırdın cicim ?
He ,3 gün sonra halat olucam ben Sersumum
Şeyy ama kem kümmm hee uyardım hazırlıklı olsun cnm benim çarpıntısı da devam ediomuş yazııkk kızzz

Az kaldı az bırakıcan kurtulacan o illetten. Kamu spotlarını izle
Dövsün kısss belki çarpıntım geçer
Heee di mi o kamu spotları ne kadar teşvik ediyo...Bi adam çıkıyı yanında iki çocuk bi de karısı...Aman diyo bıraktım çok mutluyum , daha da içmem..Ayyy ben nassı teşvik oluyorum anlatamam yane
Hayatım valla sırf deşarj oliim diye yaptım o koşuları falan , iyi de geldi netekim...Bi de burda hava bahar gibi haftalardır.Ondan da istifade etmek istedim....Üzülme toparlanınca sen de yaparsın yine....

insan ağıztadıyla bi dayak bile atamıycak mı bu topikte yawww

eh neyyse çarpıntının hatrına affediyom seni
Döv hayatım ayıp ettin...Sen bu topiğin kıdemlisisin , dövmek hakkındır...
Afiyet olsun cicim.
Ama ama yaaa. Hehehe teşekkürler

Haa bu arada annemle aşkımın yanına gidicez haftaya inşallah babama söyledim yanıt bekliorum
Heee annen de dünürünü görecek Ya bu arada yazmayı unuttum , finallerin için çoooook çoooook tebrikler
, afferin sana , ve BRAVOSSSS

canım özeline bi link yolladım bak istersen..
Gördüm canımcım ve çok teşekkür ederim , hatta "çok teşekkür ederim" diye de el-cevap yolladım

sırayla gidiimm..

ol kıs ol urgan ol halat ol 3 gün kaldı şunun şurasında

denesek mi acep recep

senin 21 gün dolmadığı için algılayamıyosundur kamu spotunu bacıımm

döverim de severim de

he kıs gördüünü gördüm aldım kabul ettim

Son düzenleme:
Evet canım haklısın,çok tehlikeli hepside ve kesinlikle karıştırılmamalı da, mecburen kullanmak gerektiğinde de döküp balkona kaçıyorum

Ficans geçmişi okurken atladım galiba temizlik malzemelerini karıştırarak mı kullanıyorsun? özellikle tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırıyormusun.:44: :26:

Bizde seni hem çok merak ettik hem çok özledik. can kardeşim gelince geçmişi okudunmu bilmiyorum okuduysan anlamışssındır.
Ah güzeliiim ben valla çok hata ettim , öyle karabatak gibi daldım suya.Valla bu kadar çok merak edeceğinizi tahmin etmemiştim.Bi daha tööbe yapmam.Geçmişe hiç bakamadım henüz hayatım , belki yarın sabah bakarım biraz ama anlaşılan sizler ciddi ciddi endişelenmişsiniz.Yaaa çok tatlısınız biliyosunuz di miiii
Papişimmm görmemişim ben bugün halimi görseydiniz yardım ederdiniz kıs bana
Senin gene misafi,rler geliyomuş kaç ordan papişim sen
Ben 1 ay sonra Pampişin memleketine gidicem.Eğer ordan çok sık gelip de Pampişimi yoran varsa ben de gidip onlarda kaliim de Pampişin öcünü aliiim bari
Kızlar ben kaçıyorum yarın sabah görüşürüz iyi geceler
İyi geceler canikom...
İyi geceler hayatım...
En hasından zipordur...
akşam menüm (mercümek köfte yiyince protein gitti nasılsa dedim normale döndüm)

menemen
peynir zeytin
yoğurt
çeri salatalık
Afiyet olsun cicim....

Sahi Sersumcum geçen hafta kilo işleri nasıl gitt?Oyanın efsane listesinden sonra daha da efsane bi liste olmamıştır inşallah...

kızlar ben de kaçıyom..yarın büyük gün hadi bakeemm..

iyi geceler bol leptinlerrr

Birdy bak yarın burdasın di mi..biyere kaybolmıycan di mi..bak sö verdin haaa

3 gün sonra cümle çakralarım açılacak ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar zeki olucam de mi Hem o kadar zeki olucam ki , o algılaması en zor olan kamu spotlarını bile anlayıp analiz edebilecem de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…