canım su bira mayası tabletlerini denesene:))eczaneye sor onlar alkol falan değil kidün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
şradan için tebriklerbugunku menum:
sabah: 2 yumurta
yarım avuc peynır
15 zeytın
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc cevız
ara:bıraz badem ve tuzlu antep fıstıgı(komşuda,tatlı vardı yemedım)
akşam:1 tbk kıymalı ve bulgurlu lahana sarma
1 kase yogurt
1 ısırık ıspanaklı pide(komsum getırmıs de)
akşam vaktı eşim ,1 kg baklavayla geldi arkadasları hedıye getırmıs,paketı actım,ıcım gıttı,nıyetı bozdum 1 tane yıyecektım(yesem 1 taneyle kalırmıydım onu da bılmıyorum ya),sonra Allah yardım ettı,cocuklar gırdı araya,onlarla ugrasırken unuttum baklavayı,o şiddetli arzu da geçmıştı,4 dlm eşime bırakıp kalanını komsulara dağıttım,ve kurtuldum tehlikeden çok şükür.
kaçamaklara o an dayanmak gercekten zor ama sonrasında çok mutlu oluyorum
senin menüleri okuyup fıkır alıyorum senın kadar becerıklı degılım vaktı kullanamıyorum vaktım olunca bırebır uygulayacagım sagolGel beraber osun bir dahakine....
hm famırın yontemı var boyle durumlar ıcın,kuruyemısı saklıyor,sonra da koydugu yerı unutup bulamıyor,ve yemekten kurtuluyor.
ben akşam 8 i gecmedıkce kuruyemısın kılo yapacagına ınanmıyorum,bu kadar da kısıtlama kendını,bırkaç gun serbestce ye,sonrfa bıkacaksın zaten,ben cok severdım,ilk gunler sabah akşam aralarda yerdım,şimdi sabah 1 avuc zor yıyorum
teşekkür ederimmmmm..
dünkü menüm toptan
sabah
2 yumurta
3 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem
1 incir
domates
1 tk nar
öğle
2 zeytin
1 avuç peynir
5 adet kestane şekeri
2 bardak taze portakal suyu
1 incir
biraz badem
akşam
2 kase mercimek çorba
1 tabak yoğurtlu patlıcan kızartma(fırında kızarmış)
akşam 35 dk yürüyüş yaptım
bu sabah
1,5 yumurta
8 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem-fıstık
1 tk reçel
1 incir
1 kuru kayısı
kahvaltıdan önce 30 dk yürüyüş
68 den 63 kg a 3 ayda gelEbılmıstım,spor + dıyetle ,80 kg ın ustu cok hızlı verıyor zaten ayda 4 kg sadece ev ıslerıyle bıle gıdıyor.500 gr az degıl 60 lı kılolara,tebrık ederım ben de.evet güzel yöntemdir tavsiye ederim
başlarda bende yedikçe yerdim ama şimdilerde eskisi gibi değilim.
öğün olara adam akıllı bişeyler yemediysem yine yiyorum ama yemeği kuvvetli yaptıysam canım isemiyor..
kavrulmamışsa bencede kilo aldırmıyor,eski diyetimde kavrulmuş olanları yerdim ve yedikçe yiyesim gelirdi,ama çiğ olunca doyuruyor insanı bence yumurta kadar tok tutuyo bizi.
bazen sabahları kefir ve çerez ile öğle 1e 2ye kadar tok kaldığım oluyor.
gunaydınnn.sabah sabah ne guzel haber bu,4 gunde 2 kılotebriklerrr
erkekler boyle canım,benım eşim de doydu ıse tabagında 1 lokma da kalsa yemez,sinir eder bei,bizse cöpe gitmesın nıye ne var ne yok sılıp supurerek kılo aldık ıste.
pepetom bıldıgım kadarıyla ası oldugunda o hastalıgı hafıf gecırıyormussun.hasta olmasını tamamen onlemıyor aşı
tesekulrler sevgılı annelercanım aşı yaptırdıysam ya geçirmez yada hafif çıkartır diye biliyorum.bende 3nede yaptırdım....bence korkma aşı yaptırdıysan...
ooo harikasın famircannnn,sabah akşam yürüyüş haaa,aştın kendini valla
haftasonu bol bol ye,sağlıklı yıyeceklerden,haftaıcı cok az yıyorsun sen,vucut kıtlık moduna gecıyor gondermıyor yagları
kaç oldun şimdi,50leri gordun mu tekrar,tickerını değişştirseneeee
benım bugun ters menu oldu,sabah 8de kalkar kalkmaz lahana sarması ve 1 muz yedım."
ogle yemegındede kahvaltı yapacagım.
lahana sarması bana yaramıyor ya,hem kendımı durduramıyorum cok yıyorum,hem de bulgurlu yaptım ama bulgur cok sısırdıgınden sabah 500 gr fazla cıktım.2 gundur de wc sorunum var,sıkıntıdayım bugun
teşekkür ederimmmmm..
dünkü menüm toptan
sabah
2 yumurta
3 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem
1 incir
domates
1 tk nar
öğle
2 zeytin
1 avuç peynir
5 adet kestane şekeri
2 bardak taze portakal suyu
1 incir
biraz badem
akşam
2 kase mercimek çorba
1 tabak yoğurtlu patlıcan kızartma(fırında kızarmış)
akşam 35 dk yürüyüş yaptım
bu sabah
1,5 yumurta
8 zeytin
1 avuç peynir
biraz badem-fıstık
1 tk reçel
1 incir
1 kuru kayısı
kahvaltıdan önce 30 dk yürüyüş
haftasonu bol bol ye,sağlıklı yıyeceklerden,haftaıcı cok az yıyorsun sen,vucut kıtlık moduna gecıyor gondermıyor yagları
benım bugun ters menu oldu,sabah 8de kalkar kalkmaz lahana sarması ve 1 muz yedım."
lahana sarması bana yaramıyor ya,hem kendımı durduramıyorum cok yıyorum,hem de bulgurlu yaptım ama bulgur cok sısırdıgınden sabah 500 gr fazla cıktım.2 gundur de wc sorunum var,sıkıntıdayım bugun
Aynen katılıyorum su hayat reSmen,oncelerı cok ıdrara cıkıyordum zamanla alıstım cok su tuketmeye,vucudum duzene gırdı,su kabızlıga da ıyı gelıyor.Kolay gelsın hepımıze-200 gr vermiş bulunmaktayım
125 ml ılık süt + 2 kuru incir + 1 çubuk tarçın
20 dk sonra;
-tereyağda 2 yumurta
-2 küçük közlenmiş kırmızı biber
-8 siyah zeytin
-1 orta boy domates
-1 minik salatalık
-roka, maydonoz
omega 3 tablet + 7-8 yaban mersini + 1 çb. badem,ceviz
30 dakika işe gelirken yürüdüm.
şu ana kadar da 1 lt su. 2 lt suyu mutlaka tamamlıyorum fakat 3 e çıkarmak istiyorum çünkü çok farkediyo kilo verme hızı suyu çoğalttığınızda.
******bu arada herkese tebrikler süper kilolar vermişsiniz bu hafta*****
teşekkür ederim gül,sağol....68 den 63 kg a 3 ayda gelEbılmıstım,spor + dıyetle ,80 kg ın ustu cok hızlı verıyor zaten ayda 4 kg sadece ev ıslerıyle bıle gıdıyor.500 gr az degıl 60 lı kılolara,tebrık ederım ben de.
yuruyuse baslamısın bakıyorummasallh ozamn 5 li kılolraı gmrcen az kaldı bende tam gaz gelıyorum arkandan sende farklı hıssedıyormusun famırcm diğer diyetlerde bastıramıyordum isteklerımı sımdı baskılayabılıyorum canım istemiyor aksam arkadsta pastaların catalla tadına baktı kırılmasın dıye hıc yemek ıstemedım ve ona ragman 300 gr fark ettm dune göre
PEPETİCİM,ŞEKER KIZ,FAMİR,PEGASUS,
YENİ KİLİLALARINIZ HAYIRLI OLSUN COK DURMASIN daha da düşsün isallah
bende bazen ögle ve sabah yer değiştiriyorum loxsandra gibi
yumurta hariç digerlerını yıyorumsabah bulgurlu pırasa yıyıp öğlen yumurta yıyorum yumurta almıyor içim erkenden; muz kabız yapıyor olurmu ki aceb?
bu günkü menüm
8.00 2 dilim kaşar 1 bardak süt;1 cay bardağı fındık,2 kuru kayısı,2 kuru erik ,omega 36 zeytin
saat1230 bırazdan2 yumurta yeşillik,fındık badem yıcem
aksama bakalım hepınıze gizel bır gün dilerim cumhuriyetimiz daim olsun
PEPETİCİM,ŞEKER KIZ,FAMİR,PEGASUS,
YENİ KİLİLALARINIZ HAYIRLI OLSUN COK DURMASIN daha da düşsün isallah
bende bazen ögle ve sabah yer değiştiriyorum loxsandra gibi
yumurta hariç digerlerını yıyorumsabah bulgurlu pırasa yıyıp öğlen yumurta yıyorum yumurta almıyor içim erkenden; muz kabız yapıyor olurmu ki aceb?
bu günkü menüm
8.00 2 dilim kaşar 1 bardak süt;1 cay bardağı fındık,2 kuru kayısı,2 kuru erik ,omega 36 zeytin
saat1230 bırazdan2 yumurta yeşillik,fındık badem yıcem
aksama bakalım hepınıze gizel bır gün dilerim cumhuriyetimiz daim olsun
teşekkür ederiz....
afiyet olsun sanada...
sütü görünce canım kahveli tarçınlı süt istedi
birazdan yapayım...
Cumhurıyet Bayramımız Kutlu OlsunAsmam nasıl oldunuz ,ıyısınız ınsallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?