Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım su bira mayası tabletlerini denesene:))eczaneye sor onlar alkol falan değil ki

şradan için tebrikler

Gel beraber osun bir dahakine....
senin menüleri okuyup fıkır alıyorum senın kadar becerıklı degılım vaktı kullanamıyorum vaktım olunca bırebır uygulayacagım sagol

evet güzel yöntemdir tavsiye ederim
başlarda bende yedikçe yerdim ama şimdilerde eskisi gibi değilim.
öğün olara adam akıllı bişeyler yemediysem yine yiyorum ama yemeği kuvvetli yaptıysam canım isemiyor..
kavrulmamışsa bencede kilo aldırmıyor,eski diyetimde kavrulmuş olanları yerdim ve yedikçe yiyesim gelirdi,ama çiğ olunca doyuruyor insanı bence yumurta kadar tok tutuyo bizi.
bazen sabahları kefir ve çerez ile öğle 1e 2ye kadar tok kaldığım oluyor.

ooo harikasın famircannnn,sabah akşam yürüyüş haaa,aştın kendini valla

haftasonu bol bol ye,sağlıklı yıyeceklerden,haftaıcı cok az yıyorsun sen,vucut kıtlık moduna gecıyor gondermıyor yagları

kaç oldun şimdi,50leri gordun mu tekrar,tickerını değişştirseneeee

benım bugun ters menu oldu,sabah 8de kalkar kalkmaz lahana sarması ve 1 muz yedım."

ogle yemegındede kahvaltı yapacagım.

lahana sarması bana yaramıyor ya,hem kendımı durduramıyorum cok yıyorum,hem de bulgurlu yaptım ama bulgur cok sısırdıgınden sabah 500 gr fazla cıktım.2 gundur de wc sorunum var,sıkıntıdayım bugun

-200 gr vermiş bulunmaktayım

125 ml ılık süt + 2 kuru incir + 1 çubuk tarçın

20 dk sonra;

-tereyağda 2 yumurta
-2 küçük közlenmiş kırmızı biber
-8 siyah zeytin
-1 orta boy domates
-1 minik salatalık
-roka, maydonoz

omega 3 tablet + 7-8 yaban mersini + 1 çb. badem,ceviz
30 dakika işe gelirken yürüdüm.

şu ana kadar da 1 lt su. 2 lt suyu mutlaka tamamlıyorum fakat 3 e çıkarmak istiyorum çünkü çok farkediyo kilo verme hızı suyu çoğalttığınızda.
******bu arada herkese tebrikler süper kilolar vermişsiniz bu hafta*****

68 den 63 kg a 3 ayda gelEbılmıstım,spor + dıyetle ,80 kg ın ustu cok hızlı verıyor zaten ayda 4 kg sadece ev ıslerıyle bıle gıdıyor.500 gr az degıl 60 lı kılolara,tebrık ederım ben de.

canım aşı yaptırdıysam ya geçirmez yada hafif çıkartır diye biliyorum.bende 3nede yaptırdım....bence korkma aşı yaptırdıysan...
tesekulrler sevgılı anneler

benımde tek dayanamadıgım lahana sarmasıdır 1 tencere yıyebılırım löp löp

yuruyuse baslamısın bakıyorum masallh ozamn 5 li kılolraı gmrcen az kaldı bende tam gaz gelıyorum arkandan sende farklı hıssedıyormusun famırcm diğer diyetlerde bastıramıyordum isteklerımı sımdı baskılayabılıyorum canım istemiyor aksam arkadsta pastaların catalla tadına baktı kırılmasın dıye hıc yemek ıstemedım ve ona ragman 300 gr fark ettm dune göre

sabah kahvaltıdan önce ılık süt ve incir wc sorununa çok iyi geldi bende. tavsiye ederim tüm kızlara.

Aynen katılıyorum su hayat reSmen,oncelerı cok ıdrara cıkıyordum zamanla alıstım cok su tuketmeye,vucudum duzene gırdı,su kabızlıga da ıyı gelıyor.Kolay gelsın hepımıze

dün akşam alışverişe çıktık çok güzel şeyler vardı ama yine üzerime yakıştıramadım.
ve harika topuklu ayakkabılarr....
alamadıkça sinirim bozuluyor artık...
bende şu 5-6 kilodan biran önce kurtulmaya karar verdim..
yarım saatde olsa haftanın 3 günü yürücem.
diğer günler okula gidiyorum dermanım kalmıyor ama 3 gün müsaitim.
bakalım ne olacak...

bugünde bizde yaprak sarması var hemide pirinçli,
2 öğün yaparsam yiyebilirm belkim biraz bende....

bu benim tickerımın değişmiş hali,hala 50leri göremedim.
yürüyüşede başadım ya bir süre yine göremem herlde olsun inceleyimde kilom önemli değil.

3 gün bende çıkamdım wcye dün incir yedim hemen çıktım,dene istersen

PEPETİCİM,ŞEKER KIZ,FAMİR,PEGASUS,
YENİ KİLİLALARINIZ HAYIRLI OLSUN COK DURMASIN daha da düşsün isallah
bende bazen ögle ve sabah yer değiştiriyorum loxsandra gibi
yumurta hariç digerlerını yıyorumsabah bulgurlu pırasa yıyıp öğlen yumurta yıyorum yumurta almıyor içim erkenden; muz kabız yapıyor olurmu ki aceb?
bu günkü menüm
8.00 2 dilim kaşar 1 bardak süt;1 cay bardağı fındık,2 kuru kayısı,2 kuru erik ,omega 36 zeytin
saat1230 bırazdan2 yumurta yeşillik,fındık badem yıcem
aksama bakalım hepınıze gizel bır gün dilerim cumhuriyetimiz daim olsun

68 den 63 kg a 3 ayda gelEbılmıstım,spor + dıyetle ,80 kg ın ustu cok hızlı verıyor zaten ayda 4 kg sadece ev ıslerıyle bıle gıdıyor.500 gr az degıl 60 lı kılolara,tebrık ederım ben de.
teşekkür ederim gül,sağol....
benim içinde büyük başarı,çok yavaş veriyorum ben..
inşallah hep beraber kurtulucaz

pepeticim ben uzun süredir diyette olduğumdan alışmıştım aslında karşı koymalara ama karnım açken karşı koyuyordum..
şimdilerde ise karnım tok olduğundan karşı koyuyorumm..
günlük artış ve düşüşler oluyor,tartıya pek takılmıyorum açıkcası.
kıyafetlerden anlıyorum kilomu.
sende takılma..

muz kabız yapar canımcımm

teşekkür ederiz....
afiyet olsun sanada...
sütü görünce canım kahveli tarçınlı süt istedi
birazdan yapayım...

Cumhurıyet Bayramımız Kutlu Olsun Asmam nasıl oldunuz ,ıyısınız ınsallah?

kahvaltım;
peynir 2 kk kadar birazda tulum ( tuzluydu artık 1 gece önceden suda bekletecem hem zeytını hem peyniri)
tereyağında 2 yumurta
5 ceviz 5 kayısı
1 domates ve yeşıl biber kahvaltımı saat 11 de yaptım
bugun sadece maydanoz ve limon kürü içecektim ama dayanamam dıye kahvaltımı yaptım bakalım

merhaba arkadaşlarrr
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

kahvaltımm
2 yumurta
peynir
közlenmiş biber salatası
salatalık-domates
yeşil çay

Cumhurıyet Bayramımız Kutlu Olsun Asmam nasıl oldunuz ,ıyısınız ınsallah?

tesekkür ederim tatlım ...daha ıyıyım hafıf bas agrısı okadar ilgin beni mutlu etti diger arkadaslarınki de

masalım ben onu değil,sabah ve öğle menüsünü daha dogrusu yumurta ile öğlen yıyecegim pırasayı yer degıstırdım
bır sakıncası var mı dıye sordum?kahnaltının kalanı aynı...
kızlar benyavas yavaslik yaoıcam aksam mısafır var onlarada karataya göreyemek yapıcamsize ıyı günler aksam fırsat olursa bakarım şimdilik bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…