Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste dışı
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013
11-iğneoyası-11 ocak 2013
12-kaneel-18 ocak 2013
13-sersum-25 ocak 2013
14-ficans-1 şubat 2013
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013
17-zeytindalı-22 şubat 2013
18-sivasingulu -1 mart 2013
19-fbmy8785-8 mart 2013
20-Sadece_Askiim-15 mart 2013
21-topalpire-22 mart 2013
21-Bruxelles-29 mart 2013
22-sebnemguducu-5 nisan 2013
23-adilemir-12 nisan 2013

Günaydın sersum, papadiya,ramaska Ve tüm kızlar

Birazdan kahvaltımı yapıp okula gideceğiz karneleri almaya, saat 9 da vereceklermiş

Sersumum liste için kolay gelsin canım, birazdan kilo bildirimimi de yapacağım, ama yapmasam mı diye de düşünüyorum, gece bişeyler yedim

BİRDY cim tarif için teşekkürler, keçi boynuzu pekmezi vardı evde , gece öksürükten uyuyamadım, saat 2.30 gibi kalktım ve biraz ekmekle yedim, gerçekten de iyi geldi, sabaha kadar rahat uyudum canım, çok Sağol

ÖYLESARHOŞOLSAMKİ canım deterjanları karıştırmam hiç, tek başına kokuları yetiyor, yıkanan çamaşırlar bile rahatsız ediyor , bir de kışın evde kuruyor ya, çamaşır da hiç bitmiyor, benim de boğazım zor geçiyor o yüzden
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:

canım günaydın.. kilo bildirimini yapmak zorunlu oldu biliyosun..(izinli olanlar dışında) sıkıyönetim hayatım.olsun büyük ihtimal ben de ++ yım üzülme

bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak..

görüntü var seeees yok..

sureti varrr aşkk yok..hu huuu hatunlarrr nörüyonuz kııııı...

ben kahvaltımı hazırlıyayım bariii

bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak..

Gözlerimin içine bak ve tekraral: efsane liste yok... efsane liste yoooook:))))

rumuz:igneoyasi
baş.tarihi:21 mart 2012
baş.kilo:93.1 kg
geçen hafta kilo:82kg
bu hafta kilo:81.4 kg
fark:0,6kg
yüzde:%0,73
toplam fark:11.7 kg
beden:44
spor:5 gün 4km yürüyüş

reglimin 3. günü. İnş. haftaya daha iyi olur.

Herkesi öpüyorum.

canim nasilsin.tebrikler canim mazeretin olmasina ragmen kilo vermissin.haftaya daha iyi olur ins.
canim bugun karne gunu.ins.seninkilerin karneleri guzel gelir...kacinci siniftaydilar.

sersum canim kilo bildirimini merakla bekliyom.kahvaltidan once tartilmayi unutma...

günaydın bebeemmm...
gunaydın datlummm
gunaydın canımcım

görüntü var seeees yok..

sureti varrr aşkk yok..hu huuu hatunlarrr nörüyonuz kııııı...

ben kahvaltımı hazırlıyayım bariii

canım benım,gecmısı okuyodum bırdyım gelmıs topıc renklenmıs canlanmıs sayfalar ucmus cok ta ıyı olmus hosgeldın bırdyım
kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum tartı hepınızın yuzunu guldursun ıgneoyam tbrkler kızz

hipnotize oldum tamamm:111::111::111:
hatırlatma olsun dedimdi..

eferim hatuunnn

nörek gadasını aldığım sen nörüyon
iyiyim canım..liste topluyom
sersum canim kilo bildirimini merakla bekliyom.kahvaltidan once tartilmayi unutma...
bekleme canım bekleme hiç iç açıcı diil..ben de regl oldum..onun etkisi sanursam

az sonra açıklıycam..hele bi çayımı içem

papadiyam canim gunaydin.nasilsin.tartildinmi.
ins.bu hafta su seytanin bacagini kirsan diyorum...

ramaskacım bu hafta da degıl ama söz verıyorun haftaya cuma kırılacak o bacak

bu sabah haberlerınde sıbıryada bır yerı gosterdı -52 derece anam ben ızlerken dondum mıllet orda yasıyo cocuklar okulda mıllet ısınde gucunde.yıkanmıs camasırlar bırkac dakıkada kalıp seklınde donuyodu yawww:18::18:

he kıss geldi birdy..ama dövdüm onu ben..

günaydin hatunlar, oncelikle herkese hayirli cumalar. daha bi kac kisi disinda daha kimse tartiya cikmamis anlasilan. bu hafta 2.haftam doldu yine bildiririm öbür hafta ici yapacak olan kisiye kendimi :)) valla tarti da bu hafta cok yuzum guldu listeye gireydim ilk 3e girerdim belki :))))

yasayin karatay valla. gecen hafta 65 bu hafta 63 cankuslar. 2 kg verdim 1 hafta da he hey be :)))

BU ARADA BU BİLDİRİM MESAJI DEGILDIR. BU HAFTA LISTE DE DEGILIM ONEMLI NOT :)))))))

Günaydın hanımlarr..

Sersumcum şu yüzde hesaplamayı bi daha anlatıversen hep unutuyorum yaf. not alcam bu sefer söz..

Ramaskacım nasılsın canım benim..

Meleksinim gelmiş çok tatlı olmuşsun cnm. Bende yaptım öyle bi değişiklik iyi geliyor..

Sebnem canım süper kilo vermişsin. Tebrikler

sersumum ben aynıyım bebısım lısteye gırmeye degmez bu hafta bıraz dıkkat edeyım artıkbırdy bu sana
sen bilirsin bebemm..
ellerıne saglık sersumum cok ıyı yapmıssın hak etmıstı kendılerı bu sıddetı

niye listeye girmiyorsun anlamadım:44::44:

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…