- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
günaydın kızlar,bugün karne günü bakalım benim kızlar neler sergileyecek..
benim ilk haftam olduğu için tartılmadım bile,2.hafta yani haftaya cuma listeye girmeye hak kazanıyor muyum sersumcumliste sırasına girmeye hazırım..
bu arada dünkü menüm şöyleydi
sabah 08.30;2 yumurta,1 dilim peynir,1/2 kk kaşar,8 zeytin,5 badem,5 fındık
öğle 13.30;1 elma,1 kase yoğurt
akşam 17.30;1 tabak yeşil mercimek,1 bardak ayran,2 fındık,2 badem,1 ceviz
akşam 5 hızda 45 dk yürüdüm
tartı sonuçlarınızı merakla bekliyorum,tartının üstünden gülerek ayrılırsınız inşalllaaahh
Günaydın hanımlarr..
Sersumcum şu yüzde hesaplamayı bi daha anlatıversen hep unutuyorum yaf. not alcam bu sefer söz..
Ramaskacım nasılsın canım benim..
Meleksinim gelmiş çok tatlı olmuşsun cnm. Bende yaptım öyle bi değişiklik iyi geliyor..
Sebnem canım süper kilo vermişsin. Tebrikler
rumuz:Sadece_Askiim
başlangıç tarihi:21 Aralık
başlangıç kilo:61.5 kg
geçen haftaki kilo:59.00 kg
bu hafta kilo:58.50 kg
haftalık yüzde:% 0.847
fark:-0.50 kg
toplam fark:3 kg
beden:38
spor:Her gün sabah akşam toplam 2 saat hayvanların bakımı
canim olsun mazeretin var haftaya daha iyi olur eminim...cayini ictinmi afiyet olsun...rumuz:sersum (regl nin 1. günü)
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:78.3 kg
bu hafta kilo:78.9 kg
haftalık yüzde:% 0.76
fark:++ 600 gr
toplam fark:6.1 kg
beden:42-44
spor:3 gün leslie
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 71,000gr
Bu hafta kilo : 71,000gr
Fark : 0 ( Regli oldum olacam , patlamak üzereyim )
Fark yüzdesi :%0
Toplam fark :-9,300gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
evet canım.sersum sağol canım,böyle daha ciddi ve disiplinli olacak,21 günle ilgili yazıyı okudum,ben de 21 gün aralıksız yürüyüş yapıp bu alışkanlığı kazanayım,21 gün de fıstık yemeyip bu alışkanlığı kaybedeyim diyorum
kızlar linkteki bi reklamda tanju çolak çam yağıyla saçlarım çıktı diyor doğruysa tabii,çamyağı konusunda bişey duyan bilen var mı..
evet canımcanim olsun mazeretin var haftaya daha iyi olur eminim...cayini ictinmi afiyet olsun...
sebnem canim senin 2 haftan dolmus bu hafta listeye girmen gerekiyor.sen galiba yanlis anladin.haftaya degil bu hafta girebiliyor degilmi arkadaslar....bu arada tebrikler guzel
kilo vermissin.
Sersumcum günaydın hayatım , hemen bildiriyorum :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:bilemedim
baş.kilo:43 kg
geçen hafta kilo:45.2 kg
bu hafta kilo:45.1 kg
fark: -0.1
toplam fark:+2.1 amanın
beden:34
yüzde:-% 0.22
Mazeret : Tonla ...
Zipor : Yürüdüm , koştum , ağırlık çalıştım ve de sadece 100 gram vermişim , böyle böyle gidecek galiba ....
Sersumcum kolay gelsin hayatım.
Herkese bol şans ve güzel bir gün diliyorum....
melexin canim oncelikle saclarin cok yakismis yuzunun guzelligi ortaya cikmis....kiz meshur olmussun niye haber vermiyosun programi izlerdik.canim programi internetten bulup izleme imkanimiz varmi acaba biliyormusun...
canim doktorumla gorustum simdilik normal dogumu bekliyoruz hayirlisi...
..
evet canım..sıkıyönetimi boşuna ilan etmedik di mi yanee
güzel fikir dayan bakalım 21 gün
valla tanju hakkında bi bilgim yok:44::44: listede mi o.
evet canım..heralde ondan ..haftaya daha iyi olcak eminim..
şebnemi ben de anlamadım..kendi öyle istedi heralde:44::44:
bişiler yanlış gidiyor olmalı yaa kızlar sanki kilo aldım gibi gösterio tartı... bir haft 10 gündür falan yapıyorum hani protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat tüketmemeye, 4 saat aç kalmaya çalışıyorum. bitki çayları tüketip 1,5-2 lt su tüketiyorum. ama neden olmuyoorrr... yoksa ilerleyen dönemlerdemi olacak....
bu arada bademleri de kavrulmuş yemişim bilmiodum kavrulmamışolcağnı
Kızlar bugün tartı günü olduğundan formatımızı bozmadan kısaltarak yazıyorumSaçım için yaptığını övgülere teşekkürler.Menşur olmam konusunda imza dağıtım günü düzenleyeceğim Burada link vermek istemiyorum ama izlemek isterseniz "benim rengim Büyükçekmece " diye aratırsanız bulursunuz.Arkadaşlarım bana link yollamış ama ben açamadım Zaten pc başına geçecek vakitte bulamıyorum.Siz açarsanız ,orada saçlarım uzun haliyle ,üzerimde beyaz gri enine çizgi tunik kazak ( bende bilmiyorum ne olduğunu ) öyle birşey giydim Önümde de beyaz önlük var Ben kendimi seyredemediğimden ne durumda olduğumu bilemiyorum.BakAlım 250 kişilik ortamda beni bulabilecek misiniz ? Canlı yayın olduğundan yayını izleyememe ihtimalimizde var.Bugün derste öğrenirim
Ben Regl başlangıcı olduğumdan kiloverememiş gözükmekteyimZaten 1 haftadır Dışarda yemek zorundaydım:18:Kilo almamak bile benim için mucize .Heee bu arada saçlarımı kestirdim ya , belki de kilo aldım da saçları kesince kilo aynı kaldı gibi oldu diye düşünüyorum.Kuaför bile enaz 1 kg saç çıktı senden dedi.Tartı olaydı tartacaktık O derece yani .Şuan kendimi yolunmuş tavuk gibi hissediyorum Güya kısa yazacaktım .Neyse son bir haber vereyim .Evim var ya hayal edemeyeceğimin ötesinde olacak Şimdi siz bunu güzel olacak anlamında okudunuz değil mi ? Tam tersi kızlar Malesef .Hayalimde canlandırabildiğim en kötü halininde kötüsü Siyah bir banyo düşünün ,bembeyaz (mat ) koridor ve mutfak düşünün ,yok yok düşünüpte kendinizi zorlamayın ,düşünemezsiniz bile Boşverdim ben Ayrıntılara daha sonra ki zamanlarda geçeceğim.
Hepinize ideal kilonuza kavuşma diliyorum.Tartı yüzünüzü güldürsün.Baktınız güldürmüyor üstüne gülen yüz çizinBen öyle yapacağım . Öptüm sizi
hee tanjunun daha 2 haftası dolmadı
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?