Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım Hoşgeldin.uzun zamandır sende ortalarda yoktun .Birara muhabbetini yaptık.
Bacım aman ha beni öyle görümce ,kaynana ,elti familyanıza lütfen benzetmeyiniz Kendilerinden pek hazetmem.Görümcem yok ama (Allah korumuş ,birde o olsa çifte kavrulmuş olurdu herhalde veyahutta tam tersi olurdu.Kaynanam kız evladı olduğundan bana ona göre davranırdı.Ay bak şimdi ikilemde kaldım kız , ben bir felsefe durumu yapayım bu konu üzerine ) Neyse canım sen seviyormuşsun tipik Türk kadını görümceni Selamımı iletirsin

canım sorun hakkında yorum yapmamız için menülerini paylaşmalısın,porsiyonların büyük müydü,sporun varmıydı,kuruyemişi abartınca kilo verilmiyo..bunun gibi,biraz da sabır lazım tabi.. moralini bozma devam et

canım hoşbuldumgeldim inşallah ayrılmak yok,ama dönem dönem yoğunluktan hergün giremeyebilirim..ben de aynı türlerden hazzetmem ki bende 3 görümce,3 kayınbirader ve bir yaşlı ve huysuz kayınpeder var,...ama şükür ki hepsi uzakta...hepsi yerinde sağolsun tabii,sen iyi oldukça herkes iyidir anam..

kaneel
iyiniyetlim
ficans
nurudilara
kadifegül
sivasıngulu
fbmy8785
Bruxelles
adilemir

canım günaydın.. kilo bildirimini yapmak zorunlu oldu biliyosun..(izinli olanlar dışında) sıkıyönetim hayatım.olsun büyük ihtimal ben de ++ yım üzülme

Tamam canım hemen yapıyorum

Rumuz: Ficans
Başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 66.7

bu hafta : 66.3

fark 400 gr

hedef:63

Kilo yüzdesi. % 0.599

Sabreden dervişşş muradına erermişşşşşş. Az kalmıştı kesintiye uğratınca bi tur daha atcazzzz
Heee cezalıyım de mi , hakettim ben bunu , süründür bakalım
Yavlum Oyacım , bak nasıl çözmüşsün beni , valla Bravoss , baktım keçileri kaçırıyorum kendime derhal 10 günlük terapi yazdım sonra da yürüdüm de yürüdüm...Hayatım , çarpıntıyı çözmek için denemediğim tesbit yöntemi kalmadı.Bitek sabah uyandığımda olmuyor , sonraki yarım saatten itibaren gırla gidiyo ...İlaçlardan mı dedim onları kestim gene oluyo , kahve mi dedim onu kestim gene oluyo...Allah başka dert vermesin diyorum artık..Sen nasılsın bebişim , seni de çok özledim valla...Liste harbiden efsaneymiş , Allahım tekrarından korusun...
Elmakurducum benim de reaktif hipoglisemim var , 1.5 ay önce falan teşhis kondu.
Yavlucum saçların çoook güssel olmuş , güle güle kullan , kafan hafiflemiştir , ne çok saçın vardı kısss...Döndüm sahalara , sen de yokmuşsun netekim...Celebrity olmuşun , Paris Hilton'a bağlamışın da haberimiz yokmuş.Keşke bileydik de seyredeydik...Bu arada dün Büyükçekmece'deydik baaamla , seni andım anacım...
Döv yavlucum , hakettim , sen de döv , şişmesin bi yerlerin Sen nasılsın esas , ne zaman doğurucan acaba , haftaya falan mı , ayyy ben tırstım valla ...:18::18::18::18:
Canımsın , çok sevindim işe yaradığına , şifa olsun inşallah...
Pampişim hoşbulduk canımcım , nasılsın balım Pampişim bir ay sonra senin memlekete gidicem 3 günlüğüne , tavsiyen varmi dur ?

he kıss geldi birdy..ama dövdüm onu ben..
Dövdü valla , akşamdan beri dayak manyağı oldum valla
sersumum ben aynıyım bebısım lısteye gırmeye degmez bu hafta bıraz dıkkat edeyım artıkbırdy bu sana
Ahhh cuğara ahhhhh , evladımdan ayrılmış gibiyim şerefsizim
ellerıne saglık sersumum cok ıyı yapmıssın hak etmıstı kendılerı bu sıddetı
Hakettim , insanlık suçu işledim
Günaydın cicim , iyim , sen nasılsın , doğurdun mu kısss ?
Tanju menü bildirimini eksik yapmışşşş
sağol canım..kıss baravoss 100 gr vermişsin..ama toplam fark felaket

Oyanın listesinden sonra senin ev de efsane olacak zanırsam ki ...
Valla ötekiler iyi çıkınca holtere gerek görmedi doktor , eee senin hala çarpıntı devam mı yani , ne kadar zaman oldu ? Asabını bozuyo mu senin de ?
He canım 40'ım , hobbit gibiyim ben , bitek ayağımın üzerinde kıllar yok şükür.....

Tamam canım hemen yapıyorum

Rumuz: Ficans
Başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 66.7

bu hafta : 66.3

fark 400 gr

hedef:63

Kilo yüzdesi. % 0.599

bu mudur şekerim bi de bildirim yapmıyayım diyosun aşkolsun 400 gr da olsa vermişsin canımcım..tebrikk

sağol canım..kıss baravoss 100 gr vermişsin..ama toplam fark felaket

Sersumcum çok enteresan..Bu 2 kilo nerde ben anlamadım...Hiçbir kalınlaşma yok , yağlanma yok , kıyafetlerim aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo...İçten içe yağlanıyorum zaar Yaa aslında dün 44 lü rakam görmüştüm ama bugün niçünse tekrar çıkış yaptı , hayırlısı ...

mevşur olunca bizi unutma

kıss saçlar iyi olmuş e 1 kilo fazlalığı taşıma tabii boşuna..evini konu dışı bırakıyorum..üfff daha nediyyim bilmiyorum..seni çook öpüyorum..

Kızım sen sizlerle varım.Sizlerin alkışlarıdır beni ayakta tutan Sizi unuturmuyum kız esas 18 Mayıs'ı bekleyin .O zaman sahnelerin tozunu attıracağım

bu mudur şekerim bi de bildirim yapmıyayım diyosun aşkolsun 400 gr da olsa vermişsin canımcım..tebrikk

Aaaa hakkaten Ficansım
, süper de kilo vermişsin , almışımdır diyodun bi de ....

Bu arada kızlar , ben kaçıyorum , biraz ev işi yapiim...Sonra yine görüşürük....

1-
2-2 gün kaldı sabret
3-
4-Tanjuyu sildim

Çok uzun olmasın diye alıntısız yazıyorum(bu arada derse de geç kaldım ama sallaaaaa ) Bacım seni cidden çok özledim Bu arada çok giremediğinden hepinizi çok özledim Kız çok menşur oldum sorma .Bana saldırmasınlar diye kılık değiştirdim bende bir 37 oldum sonunda Benim ASLIM buydu esasen Vakit darlığından ve de hiç hazetmediğimden kuaföre gidemedim artık 2 sene kuaförden yırttım diye düşünüyorum

Kızım sen sizlerle varım.Sizlerin alkışlarıdır beni ayakta tutan Sizi unuturmuyum kız esas 18 Mayıs'ı bekleyin .O zaman sahnelerin tozunu attıracağım
18 Mayısı sabırsızlıkla bekliyoz.. guinness ti de mi bacım
ala alaa..hakketten ilginçç.:44:.nereye sakladın söyleee
Aaaa hakkaten Ficansım
, süper de kilo vermişsin , almışımdır diyodun bi de ....

Bu arada kızlar , ben kaçıyorum , biraz ev işi yapiim...Sonra yine görüşürük....

hiç yanii biz de ++ zannettik
hadiin kolay gelsin

canim iyiyim sagol.sen nasilsin. ailenin yaninda olmana ragmen kilo vermissin tebrikler.canim saclarin nasil oldu yikayinca acildimi...ins.istedigin gibi olur.

Bende iyiym canım işte ne olsun. Nişanlımın yanına gitme çabaları devam etmekte. babam biraz daha bekle diyo ben istiyorum gitmek. nişanlım geciktikçe trip atıyo her şeyi karamsarlığa vuruyor. off off. psikoloji neim kalmadı aşkımda yaaa.. He valla bende şaştım vermişim yarım kilo daha. Valla canım bi kere yıkadım daha hava soğuk olunca tırsıyorum yıkamaya hergün. bugün tekrar yıkayacagım. azcık acılır gibi oldu. Acılırsa güzel olacak. Aşkım kara karım diyo bana Alışamadı henüz ama olsun Bende mi resim koysam ne

Arkadaşlar cevap vermiş sanırım canım ama menü paylaşımı yaparsan iyi olur ne yiyip yemediğini bilirsin rahatlıkla. Evet kuruyemişler kavrulmamış olmalı. birde fazla kaçırılmamalı tabii.. Sen gene menü paylaşımlarına dikkat et düzelecektir gibime geliyor.. Ha birde hareket şart. Kolay gelsn..

hımmmm almıyyim onu listeye o zaman

çarpıntı çok nadir oluyo ve çok az sürüyo,bir yılı geçti,ama bende biraz panik rahatsızlığı da var,yani panik atak değil de aşırı heyecanlanma,mesela kalp için bi tetkik aleti var,yatıyosun o alet kalp bölgenin üzerine getiriliyo,15 dakika sonar araştırması yapıyo,tabi ondan önce sana bi sürü radyasyonlu sıvı yüklüyolar ki damarların şeffaflaşsın,ben o aletin altında 15 dakika kalamadım aşırı heyecandan o zaman rahatsızlığımı anladım...anladıkça da herşeyde acaba heyecanlanır mıyım deyip daha bi heyecanlanır oldum..sanırım çarpıntım da bununla ilgiliydi sanursam..bi de ben 9 ayda 36 kilo kadar vermiştim ve o dönemde oturan boğayken birden hergün hızlıca spor yapan birine dönüşmüştüm. bu da kalbi yordu tabii..asap bozmak değil de korkuyosun ne olcam diye...sen bi ritm bozukluğu var mı baktır bence.. hobbit lafına da sesle sesli güldüm yan odadan duyulmuştur deli mi bu kadın demişlerdir...ben de 42 yaşındayım bu arada

Hayirli cumalar.

Kilo bildirimi. baslangic 83. kg
Gecen hafta 72,700
Bu hafta 72.500
Boy 1.58
Kahvaltimi henüz yapmadim. Kg bildirimi yapayim dedim.
Discim var bugün yine.:18:

kaneel
iyiniyetlim
nurudilara
kadifegül
sivasıngulu
fbmy8785
Bruxelles
adilemir

hadiiin kızlar nerdesiniz...

Merhaba arkadaşlar, bu hafta listeye giriyorum sanırım
Rumuz: Bruxelles
Baş.tarihi: 7 ocak 2013
Baş. kg: 69 kg
Geçen hafta: 68 kg
Bu hafta: 67 kg
Fark: -1kg
Toplam fark: -2 kg
Haftalık %: -1.470 (umarım doğru hesaplamışımdır)
Beden: 42
hedef: 59 kg

Son düzenleme:
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:69.7
bu hafta kilo:69
fark:-700
yüzde:-1.004
toplam fark:12.600
beden:40.42
Boy:1.65
spor:yok

anamm babalar ööle nazlanır işte..kıss koy resim sen de görelim hadi hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…