- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Hayirli cumalar.
Kilo bildirimi. baslangic 83. kg
Gecen hafta 72,700
Bu hafta 72.500
Boy 1.58
Kahvaltimi henüz yapmadim. Kg bildirimi yapayim dedim.
Discim var bugün yine.:18:
anamm babalar ööle nazlanır işte..kıss koy resim sen de görelim hadi hadiii
ben bulurum canım..hadi toplantına gir sen ..sana torpil geçiim bugün..55.2 kiloyum ben arkadaşlar şimdi toplantıya gircem geçen haftaki kaçtı acaba ya
He yav nazlanmasalar olmaz özledim yavv anlamıolar kii...
Damam canım koyim o zaman ama bende seni merak ediyorumm. Sende koycan mı
yukarıdaki mesajım geçen haftaki kilo bildirimim kaneelcim kafan karışmasın:112:
Rumuz: Iyiniyetli
baş.tarihi: 11.02.2012
baş.kilo:64.5
geçen hafta kilo: 56.4
bu hafta kilo: 55.5
fark:-900
yüzde:-1.595
toplam fark: 9 kg
beden: 36
boy:1.66
spor:yok bu hafta yürüyemedimAma pazar-p.tesi yürüdüm sonra boynum tutuldu Bugün iyiceyim yağmur çok yağmazsa yürüyeceğim inş.
anlamazlar bebeemmmm..
ba ba ba şart koşuyo banaa
Hehehehe he yaaBu arada sana annemm demek gelio içimden yahu nidense
canım sorun hakkında yorum yapmamız için menülerini paylaşmalısın,porsiyonların büyük müydü,sporun varmıydı,kuruyemişi abartınca kilo verilmiyo..bunun gibi,biraz da sabır lazım tabi.. moralini bozma devam et
canım hoşbuldumgeldim inşallah ayrılmak yok,ama dönem dönem yoğunluktan hergün giremeyebilirim..ben de aynı türlerden hazzetmem ki bende 3 görümce,3 kayınbirader ve bir yaşlı ve huysuz kayınpeder var,...ama şükür ki hepsi uzakta...hepsi yerinde sağolsun tabii,sen iyi oldukça herkes iyidir anam..
canım sabahları (08:00-09:00)mutlaka haşlama 2 yumurta, avuç kadar peynir, 6-7 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş yiyorum. haftada 1 gün 1,5 saat oyun havası kursuna gidiyorum. bildiğiniz roman oynuyorum. daha 1 kere gittim ama yaptım işte:))
öğlenleri (12:00-13:00) çorba-sebze ya da et. işyerinde ne çıkarsa tek tercih yapıp yanına ayran yada öğütülmüş keten tohumlu yoğurt yiyorum.
akşam (18:00-19:00) da genelde et yiyorum bazen de yemiyorum akşam yemeği yerine tek çikolata ya da pekmez yediğim oluyo:18: :18:
meyve yemiyorum. nerde yanlış yapıyorum suyu mu az içiyorum acaba 1,5 lt kesin su içiyorum
:2:
çok mu için ısındı bana..canummm ..ama ben okaa yaşlı değilim haa ..de gülüm de
Hee ya ısındı dabüüü. Yaşlı olunca mı anne olunurmuş sanki sen benim gencecik anamsın o kaaaadarrr
Anacuum bencede bekliyelim gelince bakalım kim var kim yok ona göre yapiverirsin listemizii
canım sabahları (08:00-09:00)mutlaka haşlama 2 yumurta, avuç kadar peynir, 6-7 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş yiyorum. haftada 1 gün 1,5 saat oyun havası kursuna gidiyorum. bildiğiniz roman oynuyorum. daha 1 kere gittim ama yaptım işte:))
öğlenleri (12:00-13:00) çorba-sebze ya da et. işyerinde ne çıkarsa tek tercih yapıp yanına ayran yada öğütülmüş keten tohumlu yoğurt yiyorum.
akşam (18:00-19:00) da genelde et yiyorum bazen de yemiyorum akşam yemeği yerine tek çikolata ya da pekmez yediğim oluyo:18: :18:
meyve yemiyorum. nerde yanlış yapıyorum suyu mu az içiyorum acaba 1,5 lt kesin su içiyorum
:2:
yavvlummm benimmamanın türk filmi gibi oldu
tamamdır yavlum ailecek karar verdik bekliycez..ben kaçiim ..gerçek kızım acıkmış bi onu doyuriimm ..2 gibin gelcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?