-200 gr vermiş bulunmaktayım
125 ml ılık süt + 2 kuru incir + 1 çubuk tarçın
20 dk sonra;
-tereyağda 2 yumurta
-2 küçük közlenmiş kırmızı biber
-8 siyah zeytin
-1 orta boy domates
-1 minik salatalık
-roka, maydonoz
omega 3 tablet + 7-8 yaban mersini + 1 çb. badem,ceviz
30 dakika işe gelirken yürüdüm.
şu ana kadar da 1 lt su. 2 lt suyu mutlaka tamamlıyorum fakat 3 e çıkarmak istiyorum çünkü çok farkediyo kilo verme hızı suyu çoğalttığınızda.
******bu arada herkese tebrikler süper kilolar vermişsiniz bu hafta*****
sabah kahvaltıdan önce ılık süt ve incir wc sorununa çok iyi geldi bende. tavsiye ederim tüm kızlara.
dün akşam alışverişe çıktık çok güzel şeyler vardı ama yine üzerime yakıştıramadım.
ve harika topuklu ayakkabılarr....
alamadıkça sinirim bozuluyor artık...
bende şu 5-6 kilodan biran önce kurtulmaya karar verdim..
yarım saatde olsa haftanın 3 günü yürücem.
diğer günler okula gidiyorum dermanım kalmıyor ama 3 gün müsaitim.
bakalım ne olacak...
bugünde bizde yaprak sarması var hemide pirinçli,
2 öğün yaparsam yiyebilirm belkim biraz bende....
bu benim tickerımın değişmiş hali,hala 50leri göremedim.
yürüyüşede başadım ya bir süre yine göremem herlde olsun inceleyimde kilom önemli değil.
3 gün bende çıkamdım wcye dün incir yedim hemen çıktım,dene istersen
teşekkür ederiz....
afiyet olsun sanada...
sütü görünce canım kahveli tarçınlı süt istedi
birazdan yapayım...
çok iyi yapmıssın,kaçamaktan sonra sakın az yeme,sonuc daha kötu oluyor,kolaylıkla diyet bozuluyor.kahvaltım;
peynir 2 kk kadar birazda tulum ( tuzluydu artık 1 gece önceden suda bekletecem hem zeytını hem peyniri)
tereyağında 2 yumurta
5 ceviz 5 kayısı
1 domates ve yeşıl biber kahvaltımı saat 11 de yaptım
bugun sadece maydanoz ve limon kürü içecektim ama dayanamam dıye kahvaltımı yaptım bakalım
merhaba arkadaşlarrr
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
kahvaltımm
2 yumurta
peynir
közlenmiş biber salatası
salatalık-domates
yeşil çay
közlenmiş biber salatasını nasıl yaptın hamarat hatun?
Selam kızlar.
Geçmişe bakmadan önce hemen bir durumu anlatmak istiyorum.
Özellikle asmamın ilgisini çeker heralde.
perşembe günü cips yemiştim malum tuzlu.
Dün tartıda 59.4 çıktım.
Vücudum su tutmuştur diye düşünmüştüm.
Haklıymışım.
BU sabah tartıldım 58.6.
Rahatladım yine de.
canım sarımsağı ve limonu seviyosann harika bişey oluyor.
şöyle kii: kırmızı - yeşil biberleri közlüyorsun. soyup ince ince doğruyosun üzerine 2-3 diş sarımsak doğruyosun bol limon, elma sirkesi , z.yağı ve azcık tuz
bayılıyorum benn sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu hemen aklıma geldii çok iyi geldii valla
Selam kızlar.
Dün tartıda 59.4 çıktım.
Haklıymışım.
BU sabah tartıldım 58.6.
Rahatladım yine de.
severım tabii ki sarımsak ve limonu.
tost makınasında pişirsem olur mu bıberlerı,közleyınce ocak batmasın
nefis oldugu anlaşılıyor tariften,afiyet olsun,çok da pratikmiş
A.S cnm. ooo sevindirici bir haberrr
bundan sonra cips mips yok sanaaa
severım tabii ki sarımsak ve limonu.
tost makınasında pişirsem olur mu bıberlerı,közleyınce ocak batmasın
nefis oldugu anlaşılıyor tariften,afiyet olsun,çok da pratikmiş
benım de ilgimi çekti bu haber
yumrutlarımı geri alıyorumm
evet güzel yöntemdir tavsiye ederim
başlarda bende yedikçe yerdim ama şimdilerde eskisi gibi değilim.
öğün olara adam akıllı bişeyler yemediysem yine yiyorum ama yemeği kuvvetli yaptıysam canım isemiyor..
kavrulmamışsa bencede kilo aldırmıyor,eski diyetimde kavrulmuş olanları yerdim ve yedikçe yiyesim gelirdi,ama çiğ olunca doyuruyor insanı bence yumurta kadar tok tutuyo bizi.
bazen sabahları kefir ve çerez ile öğle 1e 2ye kadar tok kaldığım oluyor.
Bu habere ben de sevındım,gozunaydınSelam kızlar.
Dün tartıda 59.4 çıktım.
Haklıymışım.
BU sabah tartıldım 58.6.
Rahatladım yine de.
kardeşim 12 yaşında ve su çiçegı cıkarıyormus okuldan gecmıs. bayram ıcın bızde 5 gun sonra gıtcaktık ve benım kızım 2.5 yasında. kardesım o gune atlatacak ama kızıma gecebılır degılmı. özel sucıcegı asısı yaptırdımdı. sızce hıc bayrama gıtmesemmı kızlar ya
Gecmıs olsun.Burada bır alıntı var bu konuda "ulantıya Karşı Şifalı Bitki Reçeteleri:ay bugün pek fenayım.geceden beri acayip mide bulantım başladı daha da devam ediyo.kaç gündür yemeklerimi zorla yiyiyodum zaten,bugün o zorlamayı da yapamadım.sabah 2 çatal yumurtalı kavurma,2 zeytin, yarım domates yiyebildim.niye böyle oldu anlamadım çok midem bulanıyo çooooookkkkk
PEPETİCİM,ŞEKER KIZ,FAMİR,PEGASUS,
YENİ KİLİLALARINIZ HAYIRLI OLSUN COK DURMASIN daha da düşsün isallah
bende bazen ögle ve sabah yer değiştiriyorum loxsandra gibi
yumurta hariç digerlerını yıyorumsabah bulgurlu pırasa yıyıp öğlen yumurta yıyorum yumurta almıyor içim erkenden; muz kabız yapıyor olurmu ki aceb?
bu günkü menüm
8.00 2 dilim kaşar 1 bardak süt;1 cay bardağı fındık,2 kuru kayısı,2 kuru erik ,omega 36 zeytin
saat1230 bırazdan2 yumurta yeşillik,fındık badem yıcem
aksama bakalım hepınıze gizel bır gün dilerim cumhuriyetimiz daim olsun
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Gecmıs olsun.Burada bır alıntı var bu konuda "ulantıya Karşı Şifalı Bitki Reçeteleri:
Ebegümeci:
1 bardak kaynar suya, 5-6 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, Günde 2-3 bardak içilir.
Adaçayı:
a ) 1bardak kaynar suVirüsya, 2-10 gr ufalanmış bitki koVirüsnur, 10 dk beldetilir, günde 2-3 bardak içilir.
b ) Adaçayı toz haline getirilir, günVirüsde 3 defa 0.5-3 gr içilir.
Nane:
a) 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr kuru nane konur, 10 dk beldetilir, günde 2 bardak sabah ve akşam içilir (bilhassa asabi mide bulantılarında).
b ) Nane suyundan günde 20-80 gr alınır.
c ) Nane esansından günde 2-10 damla şekerle alınır.
d ) Nane yaprakları toz haline getiVirüsrilir, günde 3 defa 1-4 gr içilir.
Yarpuz (Fılıskın):
a) 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 barVirüsdak içilir.
b ) Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.
Kekik:
a) 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içijir.
b ) Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir. Kekik suyuna Limon sıkılıp içilir.
Acı Pelin - Büyük Pelin:
a ) 1 bardak kaynar suya, l -6 gr bnli konur, 10 dk bekletilir, Balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.
b ) Pelin otu toz haline getiril günde 1-2 gr içilir. Pelin yağı kullanılır.
Zencefil:
a ) 1 bardak kaynar suya, l çay kaşığı toz zencefil konur, 10 dk beldetilir, günde bardak içilir.
b ) Toz zencefilden günde 3 defa yarım, l çay kaşığı içilir.
c )Zencefil kökleri kaynatılır, günVirüsde 3-4 bardak içilir.
Lavanta Yağı:
Lavanta yağınVirüsdan günde 3 defa 3.5 damla bir j kesme şekerle alınır.
Oğulotu:
45 gr oğulotu, 30 gr kedi otu kökü karıştırılır, l barVirüsdak kaynar suya, 5-10 gr konur. 10 dk bekletilir, günde 2-3 barVirüsdak yemeklerden önce içilir.
Ihlamur:
Ihlamur haşlanır günde birkaç çay bardağı içilir.
Anason Tohumu:
a ) 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr Anason tohuVirüsmu konur, 10 dk bekletilir, günVirüsde 2-3 bardak içilir.
b ) Anason toz haline getirilir, günVirüsde 1-2 defa 0.5-1 gr içilir.
Mide Bulantısı Nasıl Oluşuyor
karının etrafında bulunan kasların kuvvetli kasılmasından dolayı mide bosalır yani kusmak denilen olay meydana gelır sürekli kusacakmıs gibi hissetmekte mide bulantısıdır genellikle nedeni vıral gastroenterit dedigimiz sindirim sisteminin iltihaplanmasıdır ve bir kac kusma nöbetınden sonra kendı kendıne geçer bu dönemde genelde ishalde oldugu için su kaybını önlemek gerekir
gıda zehirlenmelerıde en önemli ikinci nedenidir yediginiz bir besine önceden bakteri bulaşmıs ve bozuk bir hale gelmiştir böyle da bir kac kusma nöbeti gecirebilirsiniz kendinizi katı yıyecek yemege hazır hissettiginizde nişastalı yiyecekler yiyin yaglı ve süt ürünlerinden kacının
psikolojik nedenlere baglı mide bulantıları ve gastroentrolojik rahatsızlıklara baglı mide bulantıları için gerekli ilaçlar uzman psikiyatrist ve gastroentroloji uzmanları tarafından verilir
arac tutmasına baglı mide bulantıları için de recetesiz satılan mide bulantısı ilaçlarını kullanabilirsınız sürücü iseniz kesinlikle bu ilaçları kullanmayın
bir de hamile bayanların mide bulantıları hamileligin dogal seyri içinde bir olaydır"Kendınıze ıyı bakın
dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
Seker damarları mahvedıyor,bır de hazır gıdalarda bulunan trans yaglar ."Damardaki plakların oluşmasında sağlıklı yağ olan tereyağı, zeytinyağı ve balık yağı omega 3ün tüketilmemesinin payı var. Bunlar koruyucudur."dıyor hoca.Ben de oyle yaptım sekerı kestım,trans yag gırısını kestım,zeytınyagı,tereyagı,omega3 balık yagı tuketıyorum 7 ay oldu ıyıyım agrım sızım durdu.Varıs baslangıcı kırmızı damar goruntulerım kayboldular adeta.Varıslı damarlarım ıkı yılda kaybolurlarsa sasırmam ,cunku omrum boyunca boyle dıyet yapmadım.Benım de bu dıyetten once elım damarlarımdaydı sureklı,lazere hazırlanıyordum kı.Bu dıyetle gerek kalmadı agrım yok.Ikı yılda butun hucrelerı yenılıyor vucut,ıkı yılda kaybolurlarsa sasırmam.Kolay gelsın hepımızecanım benımde varıs problemım var geçen yıl 4 seans lazer tedavısı uygulandı dr spor bol su ve kılo verıp aynı kıloda kalarak korunabılecegımı soylemıştı ama geçmedı lazerle damarlarım halen genış senın daraldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?