Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi aksamlar arkadaslar,temizlik,alis-veris,carsi-pazar derken c.tesiyi bitti bile.Gec kahvakti yaptigim icin bugün 2 ögün oldu.

sabah:2 yumurta,peynir,8-9 ufak zeytin,ceviz,2 günkrusu kayisi,maydanoz,Omega3,d-e vitaminleri,demir hapi
ara:2 sütlü filtre kahve
Aksam:mercimek corbasi,2 parca et,yogurt,1 avuc kaju
spor:carsiya yürüyerek gidip geldim.Soguk cok yormus,leslie yapmaya halim kalmadi.

Yalniz bu demir ilaci istahimi fena acti farkindayim,icimde garip bir yeme istegi var.Baslayali neredeyse 3 ay olacak ilk defa gözüm biseylere düsüyor ama disimi SIKIYORUM,bir an evvel demir normale gelsinki ben de kilo vermeye devam edebileyim.

Yeni katilan herkese hosgeldiniz ve kolay geldiniz,diyorum.Hep beraber saglikli beslenip kilolarimizi verelim,YASASIN KARATAY!!!!!!

hepinize sevgiler,iyi haftasonlari

dünkü menüm
sabah (08:00) 2 yumurtalı klasik karatay kahvaltım
Akşam (18:30) köfte,prizola,yoğurt
bugün ki menüm
sabah (08:00) 1 yumurta,7 zeytin,beyaz ve kaşar peyniri,1 kk kadar su böreği,yarım kk helva
(18:30) 2 etipuf :18:
Akşam(19:30) 1 tavuk budu ,1 kase yoğurt,5 zeytin,1 kk beyaz peynir
(20:30) 1 kase çiğdem :18:

Hee ya valla öyle oldu ne yapam Hee kocişle film keyfi ayrı bi süper oluyordur..Nişanlımda film arşivi yapıo evlenince izleyelim diye
olmamııı..çok güzel oluyo hem de
sana da o yakışır dı zatii öteki çok uyduruktan gözüküyo
benim de regl ilk günleri karnım çok ağrıyo..leslie hak getire..temizlik yaptım o sayılır her hal
hani yazışacaktık diycektim ama oğluş düştü demişin umarım önemli bişey yoktur..:26::26:

nekaa güzel bi fikir..ne mutlu olmuştur oğluşun.
Oğlanlar güya oyun oynuyordu. Küçüğüm koltuktan düştü. Gidip bakayım... Görüşürüz canlarım.
:26::26::26::26::26:

senin de ergenyusun var dı di mii..

estafirüü canım..pampişle, leylakımın yanında ben çöm kalırım..:78::78:sağolasın

Son düzenleme:

Deli misin? Süper fikir! Ben de hemen benimkilere teklif ettim. Ağzımın payını aldım... Yemediler:)))

Amanin önemli bişeyi yoktur inşallah.

Yaptım da, o beyaz çikolatadan olan süsü yapmadım üstüne. Aslında aldım beyaz çiko. yu ama dedim ki "yahu kötü olursa bari bunlar ziyan olmasın" . Kayserililiğim tuttu.

Bu arada çiko yazınca aklıma Zagor geldi:)))
geçmiş olsun canım .. İnş. Birşeyi yoktur

Aman, yok bişeyleri... Eşek gibiler! Arkadaşlar, kocalarınız abuk sabuk davranışlarda bulunursa yadırgamayın. Bu erkekler küçükken kafalarına o kadar çok darbe alıyorlar ki, çok normal yaptıkları. Melexin, canım sen de böyle düşün, kocana kızma. Küçükkene düşüp kalkarken, oyun oynayıp, kavga ederken ne kadar çok darbe aldı kafaya kimbilir...

Son düzenleme:

amman maşallah

Papadiyam, demin oğlan düşmese sana yazacaktım, dürt beni de gidip yürüyeyim diye... Yazamadım ama gidip yürüdüm. Amma 4km den 100 metre eksik oldu. Çünkü oğlanlar kavga etmiş, kızım 3 dür arayınca, anne ben bunlarla başedemiyorum diye, artık 100 metre de eksik olsun dedim:) Yürürken de Uçuş Planı filmini seyrettim. Jodie Foster ı çok beğenirim.

Kocam iş yemeğinde de... Ben de böyle takılıyorum ...

Son düzenleme:
kızım yarım saat önce elime bi kova meyveyi tutuşturdu soysana anne dedi..soydum
tahmin edildiği gibi 3 dilim portakal ve 2 dilim elma yedim..offf kızım offfff

eferim kıss 100 m de eksik kalsın

ben de geçen hafta seyrettim o filmi yine yeni yeniden..

kızım yarım saat önce elime bi kova meyveyi tutuşturdu soysana anne dedi..soydum
tahmin edildiği gibi 3 dilim portakal ve 2 dilim elma yedim..offf kızım offfff

eferim kıss 100 m de eksik kalsın

ben de geçen hafta seyrettim o filmi yine yeni yeniden..

Güzel film... Ben de kaçıncı seyrettim, bilmiyorum.

Bişey olmaz o kadardan. Stres yağlanmasına mahal vermeyeliiiiiim. Olmamış gibi davranalıııım...Onlar bavul değil, dolmuş.

Güzeller iyi akşamlar , nasılsınız , keyifler yerinde mi? Dün akşam girdim foruma , kapı çaldı , arkadaşlar gelmiş , öööle kaldı pc sonra ...Geç gittiler bakamadım da yazdıklarınıza...

Güzel film... Ben de kaçıncı seyrettim, bilmiyorum.

Bişey olmaz o kadardan. Stres yağlanmasına mahal vermeyeliiiiiim. Olmamış gibi davranalıııım...Onlar bavul değil, dolmuş.

aynı kafayız zaten
öyle yapayım evet..

Güzeller iyi akşamlar , nasılsınız , keyifler yerinde mi? Dün akşam girdim foruma , kapı çaldı , arkadaşlar gelmiş , öööle kaldı pc sonra ...Geç gittiler bakamadım da yazdıklarınıza...

hoşgeldin hatuunn..

Zagor Tenay , Baltalı İlah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…