olmamııı..çok güzel oluyo hem deHee ya valla öyle oldu ne yapamHee kocişle film keyfi ayrı bi süper oluyordur..Nişanlımda film arşivi yapıo evlenince izleyelim diye
sana da o yakışır dı zatiiHe yav... Karşılaşamıyoruz maalesef
Tabii ki presentable olanı yaptım. Üstü çilekli olan:)
Akşam menümü de yazayım gelmişken:
Mercimek çorbası, türlü ve yarım avuç kadar fındık.
Suyum az oldu. Tamamlamam lazım. Yürümedim de... Bi tarafımı kaldırıp yürüsem ne iyi olur. Ama benim kahve içip sizinle yazışasım, keyif yapasım var...:126:
nekaa güzel bi fikirfıkrımı begendıgıne sevındım canım yenı gelen arkadaslar ıcın ıyı olur dıye dusundum ekmek tatlı falan gorunce boyleolmasınlar dıye
ıyıym bıtanem sen nasılsın
kız bız bu aksam 9 yasındakı oglumun odasına mısafırlıge gıttık pek memnun oldu..nette tatılde ne yapalım falan dıye aranırken bu fıkrı gordum sabah soyledım aksam baban kardesın ve ben sana mısafırlıge gelecez dıye oda bır telas bır heves odasını duzenledı ıkram hazırlıgı yaptı bızde hedıyemızı alıp gıttık oturduk sohbet muhabbet cok eglencelıydı oyam tavsıye ederım
sence nasıl fıkır?
:26::26::26::26::26:Oğlanlar güya oyun oynuyordu. Küçüğüm koltuktan düştü. Gidip bakayım... Görüşürüz canlarım.
2.öğün
cıger sote
cıg kofte
bulgur pılavı
yogurt
mısafırlıkte(oglumda)
yarım sımıt(x)
2 adet cıps(x)
yarım dılım kek(x)
bır dahakı sefere ıkramları karataya uygun hazırlatıcam
senin de ergenyusun var dı di mii..Bana sormamışsın ama bence çok hoş fikir.Bu fikirlerin 12-14 yaş kız çocuğu için uygulanabilir olanına çok ihtiyacım var, ama bunu da deniyiim belki zokaya gelir de
odasını toplar bizim ergeniyus.Cısların yanına koyduğunuz X kırmızı olursa daha dikkat çeker diye düşünüyorum .
Hepiniz hoş gelmişsiniz, inşallah sağlıklı , rahat bir şekilde ve normal sürede (ayda 4 kilo ideal) istediğiniz hedefe ulaşırsınız. Öncelikle kitabı (hiç olmazsa 2.kitabı mutlaka okuyun
derim aklınıza takılan soruları burada özellikle kıdemli ve tecrübeli olan ve her gün düzenli menü bildirimi yapıp her cuma listede olan en başta Sersum 'a ,Leylak 84'e,
Papadiya'ya ,İğneoyası, İyiniyetli ve diğer tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz.Tabiki hergün her saat bulamazsınız yakalayabildiğiniz zaman sorarsanız cevaplanmanız yüksek
ihtimal .He bide spor konusunda uzman olan Birdy var zporuda ona sorabilirsiniz yakalarsanız tabee
fıkrımı begendıgıne sevındım canım yenı gelen arkadaslar ıcın ıyı olur dıye dusundum ekmek tatlı falan gorunce boyleolmasınlar dıye
ıyıym bıtanem sen nasılsın
kız bız bu aksam 9 yasındakı oglumun odasına mısafırlıge gıttık pek memnun oldu..nette tatılde ne yapalım falan dıye aranırken bu fıkrı gordum sabah soyledım aksam baban kardesın ve ben sana mısafırlıge gelecez dıye oda bır telas bır heves odasını duzenledı ıkram hazırlıgı yaptı bızde hedıyemızı alıp gıttık oturduk sohbet muhabbet cok eglencelıydı oyam tavsıye ederım
sence nasıl fıkır?
Amanin önemli bişeyi yoktur inşallah.
Yaptım da, o beyaz çikolatadan olan süsü yapmadım üstüne. Aslında aldım beyaz çiko. yu ama dedim ki "yahu kötü olursa bari bunlar ziyan olmasın" . Kayserililiğim tuttuolmamııı..çok güzel oluyo hem de
sana da o yakışır dı zatiiöteki çok uyduruktan gözüküyo
benim de regl ilk günleri karnım çok ağrıyo..leslie hak getire..temizlik yaptım o sayılır her hal
hani yazışacaktık diycektim ama oğluş düştü demişin umarım önemli bişey yoktur..:26::26:
geçmiş olsun canım .. İnş. Birşeyi yoktur
Deli misin? Süper fikir! Ben de hemen benimkilere teklif ettim. Ağzımın payını aldım... Yemediler:)))
Aman, yok bişeyleri... Eşek gibiler! Arkadaşlar, kocalarınız abuk sabuk davranışlarda bulunursa yadırgamayın. Bu erkekler küçükken kafalarına o kadar çok darbe alıyorlar ki, çok normal yaptıkları. Melexin, canım sen de böyle düşün, kocana kızma. Küçükkene düşüp kalkarken, oyun oynayıp, kavga ederken ne kadar çok darbe aldı kafaya kimbilir...
Papadiyam, demin oğlan düşmese sana yazacaktım, dürt beni de gidip yürüyeyim diye... Yazamadım ama gidip yürüdüm. Amma 4km den 100 metre eksik oldu. Çünkü oğlanlar kavga etmiş, kızım 3 dür arayınca, anne ben bunlarla başedemiyorum diye, artık 100 metre de eksik olsun dedim:) Yürürken de Uçuş Planı filmini seyrettim. Jodie Foster ı çok beğenirim.
Kocam iş yemeğinde de... Ben de böyle takılıyorum ...
Leylakım naptı acaba ya... Yerleşmiş midir ki...
kızım yarım saat önce elime bi kova meyveyi tutuşturdu soysana anne dedi..soydum
tahmin edildiği gibi 3 dilim portakal ve 2 dilim elma yedim..offf kızım offfff
eferim kıss100 m de eksik kalsın
ben de geçen hafta seyrettim o filmi yine yeni yeniden..
evet yaa işi zor.gerçi annişi yardım ediyordur ona.. .inşallah çok uzamadan da gelir aramıza
Güzel film... Ben de kaçıncı seyrettim, bilmiyorum.
Bişey olmaz o kadardan. Stres yağlanmasına mahal vermeyeliiiiiim. Olmamış gibi davranalıııım...Onlar bavul değil, dolmuş.
Güzeller iyi akşamlar , nasılsınız , keyifler yerinde mi? Dün akşam girdim foruma , kapı çaldı , arkadaşlar gelmiş , öööle kaldı pc sonra ...Geç gittiler bakamadım da yazdıklarınıza...
Birdy nasılsın hatun?
hoşgeldin hatuunn..
Deli misin? Süper fikir! Ben de hemen benimkilere teklif ettim. Ağzımın payını aldım... Yemediler:)))
Yaptım da, o beyaz çikolatadan olan süsü yapmadım üstüne. Aslında aldım beyaz çiko. yu ama dedim ki "yahu kötü olursa bari bunlar ziyan olmasın" . Kayserililiğim tuttu.
Bu arada çiko yazınca aklıma Zagor geldi:)))
Aman, yok bişeyleri... Eşek gibiler! Arkadaşlar, kocalarınız abuk sabuk davranışlarda bulunursa yadırgamayın. Bu erkekler küçükken kafalarına o kadar çok darbe alıyorlar ki, çok normal yaptıkları. Melexin, canım sen de böyle düşün, kocana kızma. Küçükkene düşüp kalkarken, oyun oynayıp, kavga ederken ne kadar çok darbe aldı kafaya kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?