- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
hoşbulduk yavlum..cıss yemişin ama leslie de yapmışın eferim ..ben evde kociş olunca çok giremiyom .film izlemece yapıyoz .suyu bol iç zaten ..iyi yapmışsın
burada herkese yer var hoşgeldin
günaydın kızlar:)bugün pek mutluyum;1)hocamızın 2.kitabını aldım okumak için sabırsızlanıyorum 2)hocamızın dediği gibi gittim iyisinden bi spor ayakkabı aldım,sağlığıma yatırım yaptım meğer çok rahat diye senelerdir giydiğim spor ayakkabım rahat değilmiş bununla sanki havada yürüyorum artık km .lerce yürürüm kim tutar beni:)) 3)köy tavuğu nerden bulurum diye yakınırken dedem bulmuş almış 2 tane annem temizleyip getirecek bugün:) kahvaltıma gelince;tereyağında omlet,peynir,zeytin, yarım çay b.tuszuz,kavrulmamış fıstık ıhlamur...öğle ve akşam menümü sonra bildiririm.......
selam canım..hiç karşılaşamaz sadece notlaşır olduk kıss
afiyet olsun diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım di mi yanee
hankisi ki :44: üstü desenli ve çilekle süslenmiş olan mı yoksa kare kare hindistan ceviziyle desenlenen mi? ilki çok güzel gözüküyor..
fıkrımı begendıgıne sevındım canım yenı gelen arkadaslar ıcın ıyı olur dıye dusundum ekmek tatlı falan gorunce boyleGünaydın canlarım.
Son 2-3 sayfayı okudum da, epeyce yeni arkadaşımız var. Ne güzel!
Seam, cafo, elmakurdumsun, elagözlü, kronikdeli ve diğer tüm arkadaşlarım, hoşgeldiniz. Kronikdeli burda hiç yabancılık çekmezsin canım. Delisi bol bi topic burası... Kendimden biliyorum
Dün kendimi koyverdim. Fasulye turşusu kavurması, mısır ekmeği(X) ve 2 kaşık pirinç pilavı(X) yedim. Annem de çok güzel yapıyor yahu
Öğlen de meyve yemiştim. Dün karataysız oldu diyelim kısaca...
Papadiya yenilmeyeceklerin yanına çarpı atma fikrini çok beğendim. Senden çalıntı yaptım canım:)
Ama bugün karatayıma geri döndüm. Sabah klasik karatayımı yaptım 9:00da. 10:00da arkadaşım geldi. Ben böğürtlenli tart almıştım. O da ekler, tuzlu kurabiye vs almış. Ben onunla kahve ve çay içtim ama hiçbirşey yemedim
Sersum senin takip ettiğin yemek sitesi var ya... Oradaki çikolatalı tart tarifini denedim. Güzel oldu. Tavsiye ederim. Bak, dün ondan da yemiştim:26::26:
ıyıym bıtanem sen nasılsınPapadiya nasılsın arkadaşım?
Merhabalar,
Ben Karatay diyeti ile ilgili araştırmalarımı internetten yapmıştım.Henüz kitabı okumadım,ancak haftaya okuyacağım.Bir sorum var.Cevaplarsanız çok sevinirim. Yemek yaparken salça koyabiliyor muyuz?
fıkrımı begendıgıne sevındım canım yenı gelen arkadaslar ıcın ıyı olur dıye dusundum ekmek tatlı falan gorunce boyleolmasınlar dıye
ıyıym bıtanem sen nasılsın
kız bız bu aksam 9 yasındakı oglumun odasına mısafırlıge gıttık pek memnun oldu..nette tatılde ne yapalım falan dıye aranırken bu fıkrı gordum sabah soyledım aksam baban kardesın ve ben sana mısafırlıge gelecez dıye oda bır telas bır heves odasını duzenledı ıkram hazırlıgı yaptı bızde hedıyemızı alıp gıttık oturduk sohbet muhabbet cok eglencelıydı oyam tavsıye ederım
sence nasıl fıkır?
Merhabalar,
Ben Karatay diyeti ile ilgili araştırmalarımı internetten yapmıştım.Henüz kitabı okumadım,ancak haftaya okuyacağım.Bir sorum var.Cevaplarsanız çok sevinirim. Yemek yaparken salça koyabiliyor muyuz?
ben bu diyetle birlikte alkali su tüketmek istiyorum kitapta bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım...bilginiz varmı acaba...:44:
hoşbuldum arkadaşlaryarın sabaha bende karatayla uyanacağım inşallah
Evet canım koyabiliyoruz ,ama ev yapımı katkısız olmasında fayda var.Kitabı okuyunca sebeplerini anlıyacaksın zaten kolay gelsin.
bildiğimiz usul ev salçası ile yapabiliyoruz evet rahatlıkla kullanabiliyoruz
hocamız bol bol limonlu su içmemizi öneriyor ..ben bu diyetle birlikte alkali su tüketmek istiyorum kitapta bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım...bilginiz varmı acaba...:44:
hoşbuldum arkadaşlaryarın sabaha bende karatayla uyanacağım inşallah
geçmiş olsun canım .. İnş. Birşeyi yokturOğlanlar güya oyun oynuyordu. Küçüğüm koltuktan düştü. Gidip bakayım... Görüşürüz canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?