Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşbulduk yavlum..cıss yemişin ama leslie de yapmışın eferim..ben evde kociş olunca çok giremiyom.film izlemece yapıyoz.suyu bol iç zaten ..iyi yapmışsın

burada herkese yer var hoşgeldin

Hee ya valla öyle oldu ne yapam Hee kocişle film keyfi ayrı bi süper oluyordur..Nişanlımda film arşivi yapıo evlenince izleyelim diye

akşam yemeğim: 2 kepçe yoğurt çorbası
2 kepçe türlü güveç
1 kase yoğurt
yarım avuç içi kadar ekmek(bunu neden yedim anlamadım)

öğlen 5 kaşık puding 1 bardak süt,az önce de kıymalı patlıcan yemeği yoğurt ve salata yedim bugünkü menüm budur.....

He yav... Karşılaşamıyoruz maalesef

Tabii ki presentable olanı yaptım. Üstü çilekli olan:)

Akşam menümü de yazayım gelmişken:
Mercimek çorbası, türlü ve yarım avuç kadar fındık.

Suyum az oldu. Tamamlamam lazım. Yürümedim de... Bi tarafımı kaldırıp yürüsem ne iyi olur. Ama benim kahve içip sizinle yazışasım, keyif yapasım var...:126:

Merhabalar,

Ben Karatay diyeti ile ilgili araştırmalarımı internetten yapmıştım.Henüz kitabı okumadım,ancak haftaya okuyacağım.Bir sorum var.Cevaplarsanız çok sevinirim. Yemek yaparken salça koyabiliyor muyuz?

fıkrımı begendıgıne sevındım canım yenı gelen arkadaslar ıcın ıyı olur dıye dusundum ekmek tatlı falan gorunce boyleolmasınlar dıye

Papadiya nasılsın arkadaşım?
ıyıym bıtanem sen nasılsın

kız bız bu aksam 9 yasındakı oglumun odasına mısafırlıge gıttık pek memnun oldu..nette tatılde ne yapalım falan dıye aranırken bu fıkrı gordum sabah soyledım aksam baban kardesın ve ben sana mısafırlıge gelecez dıye oda bır telas bır heves odasını duzenledı ıkram hazırlıgı yaptı bızde hedıyemızı alıp gıttık oturduk sohbet muhabbet cok eglencelıydı oyam tavsıye ederım

sence nasıl fıkır?

Evet canım koyabiliyoruz ,ama ev yapımı katkısız olmasında fayda var.Kitabı okuyunca sebeplerini anlıyacaksın zaten kolay gelsin.

2.öğün

cıger sote
cıg kofte
bulgur pılavı
yogurt

mısafırlıkte(oglumda)

yarım sımıt(x)
2 adet cıps(x)
yarım dılım kek(x)

bır dahakı sefere ıkramları karataya uygun hazırlatıcam

Bana sormamışsın ama bence çok hoş fikir .Bu fikirlerin 12-14 yaş kız çocuğu için uygulanabilir olanına çok ihtiyacım var, ama bunu da deniyiim belki zokaya gelir de

odasını toplar bizim ergeniyus. Cısların yanına koyduğunuz X kırmızı olursa daha dikkat çeker diye düşünüyorum .

bildiğimiz usul ev salçası ile yapabiliyoruz evet rahatlıkla kullanabiliyoruz

ben bu diyetle birlikte alkali su tüketmek istiyorum kitapta bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım...bilginiz varmı acaba...:44:

hoşbuldum arkadaşlar yarın sabaha bende karatayla uyanacağım inşallah

Kitapta alkali su hakkında bilgi yok ama , limonlu su ve proteinlerin yanında bol yeşillik tüketmek var bunlarda alkali yapıyor biliyorsundur.Kolay gelsin.

[QUOTE =igneoyasi;28508134]Oğlanlar güya oyun oynuyordu. Küçüğüm koltuktan düştü. Gidip bakayım... Görüşürüz canlarım.[/QUOTE]

Amanin önemli bişeyi yoktur inşallah.

Hepiniz hoş gelmişsiniz, inşallah sağlıklı , rahat bir şekilde ve normal sürede (ayda 4 kilo ideal) istediğiniz hedefe ulaşırsınız. Öncelikle kitabı (hiç olmazsa 2.kitabı mutlaka okuyun

derim aklınıza takılan soruları burada özellikle kıdemli ve tecrübeli olan ve her gün düzenli menü bildirimi yapıp her cuma listede olan en başta Sersum 'a ,Leylak 84'e,

Papadiya'ya ,İğneoyası, İyiniyetli ve diğer tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz.Tabiki hergün her saat bulamazsınız yakalayabildiğiniz zaman sorarsanız cevaplanmanız yüksek

ihtimal .He bide spor konusunda uzman olan Birdy var zporuda ona sorabilirsiniz yakalarsanız tabee

ben bu diyetle birlikte alkali su tüketmek istiyorum kitapta bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım...bilginiz varmı acaba...:44:

hoşbuldum arkadaşlar yarın sabaha bende karatayla uyanacağım inşallah
hocamız bol bol limonlu su içmemizi öneriyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…