Insallah hepımızın oyle olsunsüpersın arkadasım bu ne enerji daım olsun ınşallah
Seker damarları mahvedıyor,bır de hazır gıdalarda bulunan trans yaglar ."Damardaki plakların oluşmasında sağlıklı yağ olan tereyağı, zeytinyağı ve balık yağı omega 3�ün tüketilmemesinin payı var. Bunlar koruyucudur."dıyor hoca.Ben de oyle yaptım sekerı kestım,trans yag gırısını kestım,zeytınyagı,tereyagı,omega3 balık yagı tuketıyorum 7 ay oldu ıyıyım agrım sızım durdu.Varıs baslangıcı kırmızı damar goruntulerım kayboldular adeta.Varıslı damarlarım ıkı yılda kaybolurlarsa sasırmam ,cunku omrum boyunca boyle dıyet yapmadım.Benım de bu dıyetten once elım damarlarımdaydı sureklı,lazere hazırlanıyordum kı.Bu dıyetle gerek kalmadı agrım yok.Ikı yılda butun hucrelerı yenılıyor vucut,ıkı yılda kaybolurlarsa sasırmam.Kolay gelsın hepımıze
Selam kızlar.
Geçmişe bakmadan önce hemen bir durumu anlatmak istiyorum.
Özellikle asmamın ilgisini çeker heralde.
perşembe günü cips yemiştim malum tuzlu.
Dün tartıda 59.4 çıktım.
Vücudum su tutmuştur diye düşünmüştüm.
Haklıymışım.
BU sabah tartıldım 58.6.
Rahatladım yine de.
Tokum kızlar tokum.fastfoodcularda yokum gıdıdıyor kılolarrr. Varısllerım sustular.damarlarım acılıyor ıyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa Kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs . [/QU
fotoğraf süpermişşşşşş...tebrik ederim,acaip motive oldum şimdi ben...
sagol canım bilgin içinbence hiç kalbini bozma ve git aşı yaptırman tabiki önemli ama daha da önemlisi bulaşıcı hastalıklar döktükten sonra bulaşmazlar sadece yumurtlama döneminde bulaşırlar.. doktor söylemişti bana benim oğlumda anlattığım şekilde su çiçeği olmuştu da.. kardeşin artık dökmüş bu saatten sonra bulaşmaz merak etme..
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
Kaybolurlar bence,harfıyen uymalısın dıyete,sekerlı kacamak yapmamaya bakın,bır de trans yag gırısını sıfırlayın gıdıyorlar.Vucut sıkılasıyor,6 ayda zaten dokular yerını buluyor,ıkı yılda tum hucreler yenılenıyor.Kılo deformasyonel hastalık,uygun beslenmeyle ortadan kalkıyor ,daha cok hareket edebılıyorsunuz,gune erken baslıyorsunuz bu dıyetle,zaten bu dıyet degıl tedavı bEnce.Hazır gıda dıye Turk kahvesı harıcındekı hazır kahvelerı bıle tuketmıyorum.120 kılo ıdım kendımı kamyona,Karatay Dıyetını otobana benzettıydım,dıger dıyetlerı de talı yollara benzettıydım,damar tıkanıklıgı zaten daha az hareket demek,dıyetten santım sapmadım,eger talı yollara gırseydım yol uzayacaktı.Meyvelerı bıle taze olarak tuketmedım(Muz harıc.)Domates,salatalık meyve zaten.Yesıl salata bolca C vıtamını ıcerıyor zaten,salatanın uzerıne zeytınyagı gezdırınce,(zeytınyagı E vıtamını ıcerıyor) Cvıtamınının sındırılmesı kolaylasıyor boylece cok guclu bır antıoksıdan elde edebılıyoruz.Kahvaltıda da yesıllıklerın yanında zeytınımı (15 tane) ısrarla tuketıyorum tokum ama olsun,hem zeytının glısemık ındexı sıfır,yumurtada oldugu gıbı.ınanın 44 bedene sıgıyorum 88.5 kg ım ama. Devam edın harfıyen uyun,uyamadıgınız zamanlar olsa bıle devam edın gıdıyorlar.Kolay gelsın hepımızebenım yeşil damarlar bırazda buyuk sence kaybolurmu kış başladıgı için tekrar lazere gıdecektım o da canımı çok acıtıyor sence beklıyeyımmı kaybolurmu
sagol canım bilgin için
cok tatlısın
kızım 2.5 yasında ve manyak gıbı son 15 gundur ona 150 tl den fazla alışveriş yaptım internetten ve de magazalardan. zaten acıkta degıl bı suru kıyafetı var hala almaya devam bugunde yuruyuse cıktım hastayım aslında hastaneden ılac yazdırmaya ordan da yolumu uzatıp yürüdüm 1saat surdu. loxi ve fambık kendıme kılo verınce alcam dıye almıyorum acısını kızıma alarak cıkarıyorum. kendıme mont alcaktım koca bır popom oldugu ıcın genelde hıc kısa mont gıymem kılo verım ılk ısım kısa mont almak olcak bahara gıyerız artık hadı hızlanın spor dıyet gıtsın kılolar
bende kendıme hıç bırşey almıyorum iç çamaşırı alacaktım ust beden hıç olmadı o zaman çok kılo aldıgımı ve kılo vermem gerektıgını anladım. o zamanlar hıç bır şeyı kendıme yakıştıramıyordum inş kılo verınce gönlume göre alırım
benim üst beden bayağı gitti...ama altta biraz daha var..yani 4.300 fazlamın 3 kilosu alttan,1300 üstten..
o nedenle alacaklarımı bekletiyorum...kot pantolon alacağım ama biraz daha gitmesini bekliyorum...
dün 38 beden eteğin içine girdim...ama biraz daha verirsem daha iyi olacak..
Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...ama bunları da asırıya kacmadan tuketmek lazım.bu konuda alıntı var:"Soru : Merhaba Canan Hanım.Size sorum olacaktı.GI indeksi yüksek bensinlerin yanında GI indeksi düşük besinler yersek GI indeksini düşürmüş olurmuyuz.?.Bunun için hangi besinleri tavsiye edersiniz.?.Şunu tam anlayamadım,Kaçamak yaptığımız öğün,ertesi öğün nasıl beslenmeliyiz.?Sebze ağırlıklı mı,yoksa protein ağırlıklı mı olmalı.Teşekkür ederim.Merhabalar,
6. günümdeyim, iyi gidiyor; -1.5 kg
Kitabı okumayı bitirdim, çok faydalandım. Birşey dikkatimi çekti, yemek önerilerinde, salatalarda her türlü yeşilliğe yer verilmiş ama marul hiç yer almıyor...Nedeni hakkında fikri olan var mı, tüketmemek mi gerekiyor acaba?
ozelıne mesaj attım.Gul, günde kaç tane omega 3 alıyorsun? Eczaneden aldın sanırım, fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?
ozelıne mesaj attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?