Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum var

ılk sayfayı guzelce oku takıldıgını sor hosgeldın

selam kızlar..bugünkü menümü paylaşıyorum:

sabah:
klasik karatay

öğlen: 1 tabak yeşil mercimek, 1 bardak ayran ve birazcık da beyaz peynir..

akşam için planım haşlanmış tavuk ve salata şimdilik...bu arada 2 haftadır kesinlikle kilo vermiyorum, bakalım ben de sizler gibi cuma günü tartılıcam, görücez neler olmuş bünyede..biraz spor yapabilsem iyi olucak ama imkansız şu an benim için..günüm zaten çok erken başlıyor, akşam 7'ye kadar çalışıyorum..sonrasında kızımla ilgileniyorum, yemesiydi içmesiydi oyunuydu uykusuydu derken saat 9-10 oluyor..o saatten sonra da yapmak istediğim tek şey yan gelip yatmak oluyor..

ıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum var

ılk sayfayı guzelce oku takıldıgını sor hosgeldın

okuudm canm da listeye ismimi mi yazdrmam gerek yada bu konuyla alakalı birne mi söylüyoruz. onu anlayamadım

kızlar bugunku menum daha doğrusu herzamanki menüm.sabah yarım ekmek arası krem peynır domates yeşilzeytın arkasına 1 bardak nesquikli süt öğle yemeği tantuni arkasına 1 bardak cola 2 top kek.sonra açma we çay.akşam yemeğinden sonra 4 dilim şöbiyet 1 ballı muz 1 kaşık pekmez uyurkenede süt ama hala 51 kiloyum :))kilo alamıyorum malesef

Son düzenleme:

Hönk şakamı bu?

Bunu yazmanın yeri tamda burası

Selam kızlar, 1,30 saat ev isi yaptim. Sil,süpür. 1 saatte bisiklete bindim geldim. Simdi uzanip dinleniyorum. Hava da sogukmus dondum biraz gerçi ama karatayin dedigi gibi. Karda kışta yagmurda bol spor diyor, yapiyoruz :)))

Arkadaşlar merhaba! Ben 6-7 kılo vermek istiyorum şu an 58 kıloyum bu dıyetten gerçekten sonuç alanlar var mı burda ? Eğer varsa bana diyet listesini veya programını iletebilir misiniz?

Konu basliklarini karistirdin heralde arkadasim :)) burda kilo veriliyor sen ekmekten tut söbiyet kek cola yazmisin vay anasini :))) okurken yaktin bizi ahahaha :)))

yürüyüşün için tebrikler canım akşam bakıcam bende durumlaraaman dikkat makine pahalı yazık olmasın boşver yazma sen yürürken:13:

kızlar bugünün menüsünü yazıyorum toptan akşamları giremiyorum o yüsdenn
uyanınca 1 kuru kayısı ve 1 bardak su
kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 kk peynir,10 yeşil zeytin,3 ceviz,5 fındık,1/2 bardak light süt,omega 3
öğle 13.30;1 kase yoğurt,2 kuru kayısı,2 ceviz
akşam 18.00;1 kase barbunya,1 kase pazı kavurma,yoğurt(yiyeceğim)
akşam yine yürümeyi plmanladım

hepiciğinize iyi akşamlar canlarım

Öğlen misafirim gelince apar topar çıkmak zorunda kaldım. O zamandan beri pek bir değişiklik yok zaten. 1 kase kadar kısır yedim. Çay ve kahve içtim. Biraz önce de 1 bardak süt içtim.

Şimdi de gidip akşam için karnıbahar pizzasını yapayım bari.

Akşam görüşürüz canlarım.

Bu arada nescafenin arada sıradası, sütlüsü, şekersizi yok. Nescafe külliyen yasak arkadaşlar. Bilginize.

tamam 1 çay bardağının 10/1 ini ancak içtimmm

Kıslar koşu bandım geldi boş odama koydum ama bugün yürüyelim dedim üst kat tık tık duvara vurmaya başladı ne yapıcım sanırım gürültü yapıyor koşu bandı kullana arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…