ıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum varmerhaba kızlar
sersum nasılsın,kirpik diplerim ağrıyo karikatürüne çok güldüm yaa
evde annem var,seri halde hamurişi üretiyo...çayla yesinler diye kuruyemiş çeşitleri almıştım,her akşam servis ediyorum yutkunarak bakalım ne zamana kadar yutkunucamdün akşam 8-10 tane kavrulmuş fındığı lüpledim maalesef kendimi koşu bantlarına atıyorum akşamları ben de
papadiya,oya ve diğer kızları görüyorum nasılsınız kızlar
dışarda yağmur var çıksam mı bilemedim
ılk sayfayı guzelce oku takıldıgını sor hosgeldınkızlar merhaba. 10 kilo fazlam var bende diyet yapmak istiyorum. tek basıma yapmaya kalktıgımda çok çabuk pes ediyorum. beni de aranıza alır mısınız? nasıl bir diyet bu ne yapmam gerek bilmiyorum. yardım edersenz çoooook mutlu olurum. gitsin artık şu kilolar :):)
ıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum var
ılk sayfayı guzelce oku takıldıgını sor hosgeldın
kızlar bugunku menum daha doğrusu herzamanki menüm.sabah yarım ekmek arası krem peynır domates yeşilzeytın arkasına 1 bardak nesquikli süt öğle yemeği tantuni arkasına 1 bardak cola 2 top kek.sonra açma we çay.akşam yemeğinden sonra 4 dilim şöbiyet 1 ballı muz 1 kaşık pekmez uyurkenede süt ama hala 51 kiloyum :))kilo alamıyorum malesef
kızlar bugunku menum daha doğrusu herzamanki menüm.sabah yarım ekmek arası krem peynır domates yeşilzeytın arkasına 1 bardak nesquikli süt öğle yemeği tantuni arkasına 1 bardak cola 2 top kek.sonra açma we çay.akşam yemeğinden sonra 4 dilim şöbiyet 1 ballı muz 1 kaşık pekmez uyurkenede süt ama hala 51 kiloyum :))kilo alamıyorum malesef
Boza zinhar yasak...Karbonhidrattan çoook zengin bişey maalesef ve ben de çoook severim maalesefff...
Bugün tartıdaki + nın sebebi belli oldu
nescafeeeee sütlü şekersiz içebılıyomuyuz
okuudm canm da listeye ismimi mi yazdrmam gerek yada bu konuyla alakalı birne mi söylüyoruz. onu anlayamadım
ıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum var
Arkadaşlar merhaba! Ben 6-7 kılo vermek istiyorum şu an 58 kıloyumbu dıyetten gerçekten sonuç alanlar var mı burda ? Eğer varsa bana diyet listesini veya programını iletebilir misiniz?
Öğlen misafirim gelince apar topar çıkmak zorunda kaldım. O zamandan beri pek bir değişiklik yok zaten. 1 kase kadar kısır yedim. Çay ve kahve içtim. Biraz önce de 1 bardak süt içtim.
Şimdi de gidip akşam için karnıbahar pizzasını yapayım bari.
Akşam görüşürüz canlarım.
Bu arada nescafenin arada sıradası, sütlüsü, şekersizi yok. Nescafe külliyen yasak arkadaşlar. Bilginize.
he kıss ben varken düşürmüştün sanırım yazın..:44:habire sana dikkat dikkat diyodukıyıyız ozlemcım kbandındaydım okuyodum ama yazmak rısklı sersum o donem varmıydı bılmem ama makıneyı banttan dusurmuslugum var
ılk sayfayı guzelce oku takıldıgını sor hosgeldın
40 dk 4 km yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?