- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
kıalar mrb. bende bugnden itibaren aranızdaym. öncelikle ben 71 kiloym ve hedefm 60. inşallah burda birlikte başarırz herkes istediği kilolara en kısa zamanda ulaşır. ben diyetime yarn başlıcam saabahtan itibarende öğünleri yazarm buraya. ama bu akşamdan ilk işim 7 den sonra hiç birşey yememek olucak. ii akşamlar kızlar :)
Bende yarın başlıyacagım inş veririz.
Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
Aaaa niçün ki ?işler gucler bugun yok
Selam canım n'aber , hiç haber yok bi de Nazfiliz hiç ortalarda yok , ona n'oldu ki?selam hatunlar
leylakım napıyor yerleşti mi
Aaaa cicim çok geçmiş olsun.Sana da keçiboynuzu (harnup) pekmezi yemeni (mümkünse ekmeğe sürüp yavaş yavaş yutarak) tavsiye ediyorum , iyi gelir...Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
sağol yavlum..yedim artık yapçak bişey yok.. önümüzdeki maçlara bakçezz..
sana ne oldu yine kıss:26:..stresten olabilir canım..evde metsil falan varsa çiğne iyi gelir.. öptüm
Selam canlarım,
Akşam 2 kaşık kısır ve karnıbahar pizza yedim. 1 tabak da mercimek çorbası.
Karnıbahar pizza fena değil. Yine de çocuklar üstteki malzemeyi yiyip:"anne sen artık yeni bişeyler denemesen..." dediler. (Bkz. fransız usulü portakallı tavuk)
Aaaa niçün ki ?
Selam canım n'aber , hiç haber yok bi de Nazfiliz hiç ortalarda yok , ona n'oldu ki?
Aaaa cicim çok geçmiş olsun.Sana da keçiboynuzu (harnup) pekmezi yemeni (mümkünse ekmeğe sürüp yavaş yavaş yutarak) tavsiye ediyorum , iyi gelir...
Bana yolla sen kalanı .. Kayserili çocuğa hamur yerine karnabahar verirsen olacağı budur tabe
Canım n'aber , sigara işi nasıl gidiyo? Benim 23 gün oldu , hep aklımda , hep içesim var ama henüz içmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?