Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kıalar mrb. bende bugnden itibaren aranızdaym. öncelikle ben 71 kiloym ve hedefm 60. inşallah burda birlikte başarırz herkes istediği kilolara en kısa zamanda ulaşır. ben diyetime yarn başlıcam saabahtan itibarende öğünleri yazarm buraya. ama bu akşamdan ilk işim 7 den sonra hiç birşey yememek olucak. ii akşamlar kızlar :)

Bende yarın başlıyacagım inş veririz.

arkadaşlar herkese selamlar,
geçen yıl ocak ayı gibi başladığım karatay maceram tam amacına ulaşmıştı ki, ben eski beslanme düzenime abartarak döndüm. olanlar oldu ve ben 5 kiloyu geri aldım. gram gram verdiğim kiloların yarısını almış olmanın utancı yetti aslında bana. ama yılmıyorum ve bugünden tezi yok başlıyorum Allahın izniyle.
bi de geçen yıl burdan takip ettiğim arkadaşların birçoğu ulaşmış hedefine kahroldum, neyse önümüzdeki maçlara bakalım
hepinizin yardımlarını bekliyorum arkadaşlar
menüm
sabah 2 omega 1/2 litre su
3 yumurta
10 zeytin (tuzsuz yeşil)
10 fındık
1 incir
1 kayısı
1 kk peynir
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kurufasulye
yarım kase yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kereviz salatası
2 yumurta
2 kayısı
7 fındık
3 litre su
nasıl olmuş mu?

Selam canlarım,

Akşam 2 kaşık kısır ve karnıbahar pizza yedim. 1 tabak da mercimek çorbası.

Karnıbahar pizza fena değil. Yine de çocuklar üstteki malzemeyi yiyip:"anne sen artık yeni bişeyler denemesen..." dediler. (Bkz. fransız usulü portakallı tavuk)

işler gucler bugun yok
Aaaa niçün ki ?
selam hatunlar

leylakım napıyor yerleşti mi
Selam canım n'aber , hiç haber yok bi de Nazfiliz hiç ortalarda yok , ona n'oldu ki?
Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
Aaaa cicim çok geçmiş olsun.Sana da keçiboynuzu (harnup) pekmezi yemeni (mümkünse ekmeğe sürüp yavaş yavaş yutarak) tavsiye ediyorum , iyi gelir...

Ramaska için dua etmeyi unutmayalım hatunlar.

Yeni arkadaşlar için açıklama: Ramaska arkadaşımız doğum için hastaneye yattı. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.

sağol yavlum.. yedim artık yapçak bişey yok.. önümüzdeki maçlara bakçezz..

sana ne oldu yine kıss:26:..stresten olabilir canım..evde metsil falan varsa çiğne iyi gelir.. öptüm

Ne oldu bende anlamadım valla annem yaa. stresten olacak ki dayanamadım yattım uyudum. 11 i geçiyordu yattım 5 ti kalktım. hiç bişe çiğnemedim valla. kalktıgımda birşey yoktu şükür. Kalktım 1 tabak fasülye biraz yogurt az da lor..

Bana yolla sen kalanı .. Kayserili çocuğa hamur yerine karnabahar verirsen olacağı budur tabe

çalgı çengi var bugun.

Aksam bir kac kasik cigar kavurmasi ve bir Kane yogurt Yedim biraz once bir bardak ayran ictim simdi de Yeşil cay :)

Canım n'aber , sigara işi nasıl gidiyo? Benim 23 gün oldu , hep aklımda , hep içesim var ama henüz içmedim...

Slm canlar..
Kızlar bugün kadin dogum uzmanına gittim..niye hamile kalamiyorum diye..
Pek bi sorun yok..klasik seyler..
Kızlar sigarayi bıraktığından beri üç kilo aldım, heryerim şişti..
Yarın afyon gidiyorum, tatile..
Yediğim şeyleri hiç yazmıyorum kızlar...

Canım n'aber , sigara işi nasıl gidiyo? Benim 23 gün oldu , hep aklımda , hep içesim var ama henüz içmedim...

Slm Birdy..gayet güzel gidiyor..kilo dışındaüç kilo aldım cok şişti..
Haa canım istemiyomu evet bazen istiyorum o keyfi yaşamayı..
Ama niyetim yok artık başlamaya..senide tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…