evet yaa zordur beklemek..benim sezeryan olacağı belliydi(çünkü tersti benim kıs )..20 ocağı seçtik..19 unda gittik tahliller falan hava accayip kötüydü kar tufan.doktor yarın gelmeniz zor olucak kal istersen dedi ama ogün bile kalmadım..tabii ertesi gün eşim arabayı çıkarmak için 5 te kalktı garibim kara batmıştı.hastaneye arabanın yan camlarından bakarak gidebildik..hastanenin suları donmuştu..ameliyat ekibi bizim getirdiğimiz şaşal suyla steril oldu..okaa tufan var yanii ..doktorum keşke gelmeseydiniz bugün birkaçgün sonra yapardık dedi..ama ben olmaazz ben kendimi bugüne hazırladım diye bi çığırdım .sözü yarım kaldı adamın. .yanee insan motive olduysa bitmeli olay..uzadıkça daha kötü oluyor..
Ay aynı şeyleri yaşamız Sersum benim kızda 19 şubat da sezeryanle doğdu o kadar kar yoktu amayinede kar vardı ve çok soğuktu benim dr da daha sonra yapabiliriz demişti bende yeter
uykusuzluktan aptala döndüm sıkıldım artık dedim sen biliiiiin dedi.
benimki 6 aylıktan beri makarna canavarıı..hiç karnıbahar yer mii
Valla bak benim kızda makarna, pilav, pizza aklınıza gelen biliumum hamur işleri deyince kendine hakim olamayan cinsten. Karataya başladığımdan beri almıyorum da yapmıyorumda haftada bir bulgur pilavı ayda bir dışarda pizza pide falan o kadar ama okulu tam gün malesef okuldakine menü kişiye özel olmadığı gibi isteyene makarna pilav bidaha alabiliyo
Alla alla gene problem yarattım galiba okadar yazdım mesajınız çok kısa diyo göderemiyom.
doğru tespit..
kızlar ben de kaçıyom yarın görüşürüz..hepinize iyi geceler bol leptinler..
olma mııı 80 ler varrrr be yaaa
İyi geceler tatlım ...Benim internetten mi, sayfadan mı bilemedim ama donup kalıyor sayfalar
Yazasım var, yazamıyorum.
Neyse, yarın telafi ederim artık
Hepinize iyi geceler.
Aman takma kafana , canın ne zaman isterse o zaman denersin ....İyi gidiyorsun gerçekten sizin adınıza seviniyorum kendi adıma ise ....
Anaaam , maceraya bak...Olay Çorlu'da mı geçti Sersumum ? Valla benim hamile kalmaktaki baş nedenlerimden birisi de hamilelik süresini uzun bulmamdı.9 ay sıkılırım diye düşünmüştüm.Ve 9 ay bekledikten sonra da 1 gün bile beklemek delirtir adamı valla , iyi etmişsin kız kar-kış demeden doğurmakla...evet yaa zordur beklemek..benim sezeryan olacağı belliydi(çünkü tersti benim kıs )..20 ocağı seçtik..19 unda gittik tahliller falan hava accayip kötüydü kar tufan.doktor yarın gelmeniz zor olucak kal istersen dedi ama ogün bile kalmadım..tabii ertesi gün eşim arabayı çıkarmak için 5 te kalktı garibim kara batmıştı.hastaneye arabanın yan camlarından bakarak gidebildik..hastanenin suları donmuştu..ameliyat ekibi bizim getirdiğimiz şaşal suyla steril oldu..okaa tufan var yanii ..doktorum keşke gelmeseydiniz bugün birkaçgün sonra yapardık dedi..ama ben olmaazz ben kendimi bugüne hazırladım diye bi çığırdım .sözü yarım kaldı adamın. .yanee insan motive olduysa bitmeli olay..uzadıkça daha kötü oluyor..
benimki 6 aylıktan beri makarna canavarıı..hiç karnıbahar yer mii
doğru tespit..
Ben çok iyi biliyorum nasıl becerdiğini , üstadıyımdır ben o işinKesinlikle !.Demiki mesajı nasıl becerdiysem senınkinin içine gizlemişim.
Vardir da benim tarzim degil :))) benim zaten iki dizim var kayip sehir ve kuzey guney. Bi de beren saatin yeni dizisi ama pek sarmadi simdilik. Diziyle pek isim yok yani :)))
kızlar ben de kaçıyom yarın görüşürüz..hepinize iyi geceler bol leptinler..
İyi geceler tatlım ...
Aman takma kafana , canın ne zaman isterse o zaman denersin ....
Anaaam , maceraya bak...Olay Çorlu'da mı geçti Sersumum ? Valla benim hamile kalmaktaki baş nedenlerimden birisi de hamilelik süresini uzun bulmamdı.9 ay sıkılırım diye düşünmüştüm.Ve 9 ay bekledikten sonra da 1 gün bile beklemek delirtir adamı valla , iyi etmişsin kız kar-kış demeden doğurmakla...
Ben çok iyi biliyorum nasıl becerdiğini , üstadıyımdır ben o işin
Kızıl saçların var demek , beyaz tenli misin ? Ben esmerim bende güzel durmuyo...
İyi geceler cicim...
Aslında bu konun hocası Wan Kenobi Üstad (Sersum) ama o gittiği için ben anlatiim ; Alıntı yaptığında başta ve sonda QUOTE lar var ya ; onların arasına hiçbişey yazmıcan , aradaki yazıları bozmican , bitiş QUOTE'undan sonra yazıcan yazını.O zaman bozulmaz.Hele bide beni aydınlatıver bacım bidahakine dikkat ediyim.(yamuk mesaj olayından bahsediyom.)
Evet canikom açık kumralım ama kaşlarım kalın ve koyu kahve hatta siyah ama kaş boyamaya kortuğum için hiç boyamadım biaraz incelterek kızıl kafada sırıtmasını engellemeye çalışıyorum
Birdy resimde esmer durmuyorsun, ama bence kızıl esmerlerde de hoş duruyor sanki. Ne zamandır sana soracağım şimdi yakalamışken soriim ;sende hipoglisemi var diye biliyorum ama insülin
değerin kaç onu bimiyorum onu merak ettmiştim.
Hatunlar ben saçlarımı yıkamaya gidiyorumhepinize iyi geceler bol leptinler yarın inşallah daha erken girmeye çalışacağim topiğe.
Kilo çizelgemi nasıl yaptım ??
öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin.
WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme
SAVİNGS TİCKER:birikmiş para
WEDDİNG:nikah
PREGNANCY:gebelik
BİRTHDAY:dogumgünü
BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası
ANNİVERSARY:yıldönümü
bunlardan istediğiniz takvimi olusturu
en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ
sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece ile baslayan ve [img] ile biten yeri KOPYALIYORSUNUZ[img] yazısını sakın kopyalamayın sadece ortasında yazan adresi kopyalayın yani www ile baslayıp png ile biten yazıyı kopyalayın sonrada kontrol panelinize girin ve detay bilgilerinizi düzenleyin bölümüne girin sayfanın en altında kilo doğum takibi yazan yere kopyaladıgınız adresi yapıştırın ve degişiklikleri kaydete tıklayın ordan cıkın ve herhangi bi yere mesajınızı yazın takviminizin oldugunu göreceksiniz kolay gelsin inş[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Off kaneel okurken bile kafam almadı
Aslında bu konun hocası Wan Kenobi Üstad (Sersum) ama o gittiği için ben anlatiim ; Alıntı yaptığında başta ve sonda QUOTE lar var ya ; onların arasına hiçbişey yazmıcan , aradaki yazıları bozmican , bitiş QUOTE'undan sonra yazıcan yazını.O zaman bozulmaz.
Anladım canım çok teşekkürler bakalım bu sefer becericekmiyim.
Esmer tenliyim canım , saçlarımı açık kahve-karamel tarzı bişeye boyuyorum , kaşlarım benim de kalın ve koyu renk , kaşlarımı da saç boyasıyla boyuyorum , kolay oluyo...
Evet canım , reaktif hipoglisemi var , eğer doğru ve zamanında beslenmezsem tokluk şekerim açlığımın altına düşüyo.İnsülinim de aynı şekilde açlığın altına düşüyo.Bugün spor yapmaya gittim.Çıkmadan bişeyler yemem lazımdı ama yemedim salak gibi.Spor salonunda şekerim düştü , Allahtan yanımda atıştırmalık vardı ondan attım ağzıma eve geldim.Bi sürü şey yedim ve 1 saat sonra şekerim ancak normalin alt sınırına ulaşabildi.
Seninde mi var benzer problemin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?