Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karşımda bizimkiler çatır çatır çekirdek çitliyolar beyaaa..:18::18::18:adaletin bu mu dünyaaaa

kızlar ben de kaçıyom yarın görüşürüz..hepinize iyi geceler bol leptinler..

Allahım yarabbim yaz yaz hala 15 olmamış

Benim internetten mi, sayfadan mı bilemedim ama donup kalıyor sayfalar

Yazasım var, yazamıyorum.

Neyse, yarın telafi ederim artık

Hepinize iyi geceler.
İyi geceler tatlım ...
İyi gidiyorsun gerçekten sizin adınıza seviniyorum kendi adıma ise ....
Aman takma kafana , canın ne zaman isterse o zaman denersin ....
Anaaam , maceraya bak...Olay Çorlu'da mı geçti Sersumum ? Valla benim hamile kalmaktaki baş nedenlerimden birisi de hamilelik süresini uzun bulmamdı.9 ay sıkılırım diye düşünmüştüm.Ve 9 ay bekledikten sonra da 1 gün bile beklemek delirtir adamı valla , iyi etmişsin kız kar-kış demeden doğurmakla...
Kesinlikle !.Demiki mesajı nasıl becerdiysem senınkinin içine gizlemişim.
Ben çok iyi biliyorum nasıl becerdiğini , üstadıyımdır ben o işin
Kızıl saçların var demek , beyaz tenli misin ? Ben esmerim bende güzel durmuyo...

Hele bide beni aydınlatıver bacım bidahakine dikkat ediyim.(yamuk mesaj olayından bahsediyom.)

Evet canikom açık kumralım ama kaşlarım kalın ve koyu kahve hatta siyah ama kaş boyamaya kortuğum için hiç boyamadım biaraz incelterek kızıl kafada sırıtmasını engellemeye çalışıyorum

Aslında bu konun hocası Wan Kenobi Üstad (Sersum) ama o gittiği için ben anlatiim ; Alıntı yaptığında başta ve sonda QUOTE lar var ya ; onların arasına hiçbişey yazmıcan , aradaki yazıları bozmican , bitiş QUOTE'undan sonra yazıcan yazını.O zaman bozulmaz.

Esmer tenliyim canım , saçlarımı açık kahve-karamel tarzı bişeye boyuyorum , kaşlarım benim de kalın ve koyu renk , kaşlarımı da saç boyasıyla boyuyorum , kolay oluyo...
Evet canım , reaktif hipoglisemi var , eğer doğru ve zamanında beslenmezsem tokluk şekerim açlığımın altına düşüyo.İnsülinim de aynı şekilde açlığın altına düşüyo.Bugün spor yapmaya gittim.Çıkmadan bişeyler yemem lazımdı ama yemedim salak gibi.Spor salonunda şekerim düştü , Allahtan yanımda atıştırmalık vardı ondan attım ağzıma eve geldim.Bi sürü şey yedim ve 1 saat sonra şekerim ancak normalin alt sınırına ulaşabildi.
Seninde mi var benzer problemin ?

Iyi geceler kizlar bu gece buraya pek takilamadim esim tutturdu yalan dunyanin yeni bolumunu indirdim reklamsiz gel izleyelim eee mecbur evet dedim izledik .. Yarinda isten geldikten sonra seksenlerin yeni bolumunu indirip reklamsiz izleyecegiz .. Esim plan yapmis yarin isten beni alacak ilk once ikea ya ugrayip bir kac dolap bakacagiz sonrada sinema ya gidecegiz .. sinemada kacamak yapmadan gecirecegim fistik kola zero veya kahve yapmayi dusunuyorum boylece aksam yemek isini gecistiririm.. neyse

gecmisi okudum geldim ..

Allahimdan ,
dertlilere deva,
hastalara sifa,
dogum yapacak arkadasim ramaska ya da kolayliklar ,
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz ve sabriniz bol olsun diyorum .. ve umarim ki kalici olursunuz ..
kacamak yapanlara da bol bol su icmelerini yarin biraz proteine agirlik vermelerini oneriyorum..

Ve arkadaslar son istegim topikte cogu kisinin kilo cizelgesi yok .. lutfen ama lutfen cizelge yapiverin bizlerde kim kac kilo hedefi nedir ogrenelim takip edelim ???

Kızlar evde dört kişiyiz, dört valizimiz oldu ya o kadar az koymama rağmen..
Ama bu kaplica tatili hem yaz hem kış valizini gerektiriyor..
Off gitmekten vazgeçeceğim
Kocisede sinir oldum arabanın bakımı gelmiş efendim bir iki saat konyada duracakmisiz..hemde serviste ne sıkıcı yaa:113:

Kilo çizelgemi nasıl yaptım ??
öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin.

WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme

SAVİNGS TİCKER:birikmiş para

WEDDİNG:nikah

PREGNANCY:gebelik

BİRTHDAY:dogumgünü

BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası

ANNİVERSARY:yıldönümü

bunlardan istediğiniz takvimi olusturu
en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ

sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

Bende hamilelikte gizli şeker vardı doğumdan sonra açlık tokluk hep normal çıkmasına rağmen tabi ozamanlar sık yiyordum zamanlaepey kilo almmıştım.Sonra seninkine benzer ama özellikle yemeklerden 1-2 saat sonra elim ayağım boşalır gibi oluyordu ben de tansiyonum düşüyor zannediyorum sonunda doktor testlerde yakalıyamadığı için tahminen şekerin düşüyor dedi.Parmaktan ölçen cihaz al dedi öyle fena hissettiğin anlarda bi bak bakalım dedi ben canım yanacak diye istemedim madem bişey yiyince normale dönüyor demekki şeker düşüyo dedim ve işimeye devam ettim en sonunda Karatay dan haberdar oluca herşey güzel oldu ne hipoglisemi nede fazla kilom kaldı

Ben bu topiği keşfetmeden önce Karataya başlayıp hedefime ulaşmıştım o yüzden çizelge yapmamıştım.Amacım tecrübeleri paylaşmak ve değişik konulardada bilgi sahibi olmaktı.Yani bende yapiimmi çizelge ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…