Canım n'aber , sigara işi nasıl gidiyo? Benim 23 gün oldu , hep aklımda , hep içesim var ama henüz içmedim...
ben de genelde 1 erkek 1 kadınla uyuyorum geceleriBen genellikle uyuya kalıyorum ama İşler Güçler de bu akşam zanursam ki...
haber yok canımselam hatunlar
leylakım napıyor yerleşti mi
Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
Selam canlarım,
Akşam 2 kaşık kısır ve karnıbahar pizza yedim. 1 tabak da mercimek çorbası.
Karnıbahar pizza fena değil. Yine de çocuklar üstteki malzemeyi yiyip:"anne sen artık yeni bişeyler denemesen..." dediler. (Bkz. fransız usulü portakallı tavuk)
neyse geçmiş yaNe oldu bende anlamadım valla annem yaa. stresten olacak ki dayanamadım yattım uyudum. 11 i geçiyordu yattım 5 ti kalktım. hiç bişe çiğnemedim valla. kalktıgımda birşey yoktu şükür. Kalktım 1 tabak fasülye biraz yogurt az da lor..
Bana yolla sen kalanı .. Kayserili çocuğa hamur yerine karnabahar verirsen olacağı budur tabe
sen de benim gibiHe gıı... Çocukların bünyesi kaldırmadı:)))
Ne iyi olurdu, gönderebilseydim...3 gün de öğlenleri karnıbahar yerim artık:)
Oyam gelmiş gitmiş kaçırmışım
ramaska bugün mü doğum yapacak ki Rabbim yardımcısı olsun inş.
bugün değildi doğum canım..bugün yatış yapıp normal doğumu hastanede bekliyecekti..2 günü kalmıştı sanırsam gününün dolması için ..hayırlısıyla kurtulsun inşallah
Boşluk oluyo di mi insanda , bişey yapasın geliyo , normalde sigara içmen gerekiyo ama o olmayınca yemeğe dalıyo insan ...Slm canlar..
Kızlar bugün kadin dogum uzmanına gittim..niye hamile kalamiyorum diye..
Pek bi sorun yok..klasik seyler..
Kızlar sigarayi bıraktığından beri üç kilo aldım, heryerim şişti..
Yarın afyon gidiyorum, tatile..
Yediğim şeyleri hiç yazmıyorum kızlar...
Ben de seni tebrik ediyorum hayatım.Kilo gider mühim diill..İyi tatiller diliyorum bu arada...Slm Birdy..gayet güzel gidiyor..kilo dışındaüç kilo aldım cok şişti..
Haa canım istemiyomu evet bazen istiyorum o keyfi yaşamayı..
Ama niyetim yok artık başlamaya..senide tebrik ediyorum..
Henüz içmedim işte kısss...O kadar içesim var ve henüz içmedim...Şöyle düşün , Canın deli gibi baklava yemek istiyo , her an , her dakika ama sen bunu 23 gün boyunca erteliyosun ve henüz yememişsin.Bunun sonunda yiyebilirsin de sonsuze dek erteleyebilirsin de....Ben sigarayı çok seven bi insanım.Eğer günde 2-3 tane ile sınırlı kalabileceğime ikna olursam içebilirim , büyük bi keyif...Rahmetli anneannem 96 yaşında öldü.Hergün 2 tane sigara içerdi ve elektrik süpürgesi gibi içine çekerdi dumanıBirdy içmediğin içinama "henüz" demek noluyo yaaaa
Yaaa valla hayırlısıyla doğursa artık...Valla ben daraldım onun adına ...Oyam gelmiş gitmiş kaçırmışım
ben de genelde 1 erkek 1 kadınla uyuyorum geceleri
haber yok canım..interneti bağlanmadı zaar
geçmiş olsun canım..
neyse geçmiş ya
sen de benim gibi..bizim evde de benden başka seven yok ..3 gündür yiyorum beyaaa
Oyam gelmiş gitmiş kaçırmışım
Boşluk oluyo di mi insanda , bişey yapasın geliyo , normalde sigara içmen gerekiyo ama o olmayınca yemeğe dalıyo insan ...
Arkadaşlarımda şöyle bir durum gözlemledim: Sigarayı bazı durumlarla bağdaştırmışlar. Mesela, iş yaptım, yoruldum, iş bitince yak bir sigara... Arkadaşım geldi, muhabbet edicez, yak bi sigara... Yani keyifli anlarla sigarayı bağdaştırmışlar. Fiziksel olarak nikotin bağımlısı olmanın ötesinde, bir de psikolojik bağımlılık var sanırım. Ama 23 gündür içmeyen biri, hayatından sigarayı çıkartmış demektir.
Slm Birdy..gayet güzel gidiyor..kilo dışındaüç kilo aldım cok şişti..
Haa canım istemiyomu evet bazen istiyorum o keyfi yaşamayı..
Ama niyetim yok artık başlamaya..senide tebrik ediyorum..
Arkadaşlarımda şöyle bir durum gözlemledim: Sigarayı bazı durumlarla bağdaştırmışlar. Mesela, iş yaptım, yoruldum, iş bitince yak bir sigara... Arkadaşım geldi, muhabbet edicez, yak bi sigara... Yani keyifli anlarla sigarayı bağdaştırmışlar. Fiziksel olarak nikotin bağımlısı olmanın ötesinde, bir de psikolojik bağımlılık var sanırım. Ama 23 gündür içmeyen biri, hayatından sigarayı çıkartmış demektir.
Cicim n'aber ? Renk mi değiştiriyosun yoksa boyası mı gelmişti ? Ben de kendim boyuyorum saçımı-kaşımı...Hatunlar fırsat buldum geldim ama geçmişi okiyamıyacağım çünkii saçlarımı boyadım 45 dk sonra duşa gireceğim. Sadece son 1-2 sayfaya bakiim.
Ben kendi payıma bişey diyemicem valla hayatım , mukadderatTebrik ederim canım inşallah böyle devam edersiniz.
Canım n'aber , sigara işi nasıl gidiyo? Benim 23 gün oldu , hep aklımda , hep içesim var ama henüz içmedim...
Canım senide tebrik ederim inşallah böyle devam edersin.Sakın 1-2 de tutarım diyip başlama kesinlikle uygulanmıyor tecrübeyle sabit !
Cicim n'aber ? Renk mi değiştiriyosun yoksa boyası mı gelmişti ? Ben de kendim boyuyorum saçımı-kaşımı...
Boyası gelmişti tatlım,Natural colors'un şarap kızılı daha önceki koyu kızıldı bu biraz daha açık kırmızı. Ben ömrümde 2-3 kez kuaföre boyattım çok işkence gibi geliyordu .Hem evde işte
yapabiliyorum boş boş beklemiyorum .
Ben kendi payıma bişey diyemicem valla hayatım , mukadderat
evet yaa zordur beklemekDoğumu hastanede beklemek de hiç hoş değil be... Benim ilkinde, sancılarım 17:00de başlamıştı. Gece 3te hastaneye gitmiştim. O 8-10 saati bile evde geçirmek istemiştim.
benimki 6 aylıktan beri makarna canavarıı.Boşluk oluyo di mi insanda , bişey yapasın geliyo , normalde sigara içmen gerekiyo ama o olmayınca yemeğe dalıyo insan ...
Ben de seni tebrik ediyorum hayatım.Kilo gider mühim diill..İyi tatiller diliyorum bu arada...
Henüz içmedim işte kısss...O kadar içesim var ve henüz içmedim...Şöyle düşün , Canın deli gibi baklava yemek istiyo , her an , her dakika ama sen bunu 23 gün boyunca erteliyosun ve henüz yememişsin.Bunun sonunda yiyebilirsin de sonsuze dek erteleyebilirsin de....Ben sigarayı çok seven bi insanım.Eğer günde 2-3 tane ile sınırlı kalabileceğime ikna olursam içebilirim , büyük bi keyif...Rahmetli anneannem 96 yaşında öldü.Hergün 2 tane sigara içerdi ve elektrik süpürgesi gibi içine çekerdi dumanı
Yaaa valla hayırlısıyla doğursa artık...Valla ben daraldım onun adına ...
Çok güsel o da yaaa ...
Kıslar hiçbir çocuk görmedim ki makarna varken karnabahar yesin....
O pizza bizler gibi mahrum insanlar için çok güzel bir alternatif.Ben hipoglisemimden ötürü yiyemiyorum artık ve benim için şahane bi avunma oldu bu pizza.Yoksa 10 yaşındaki çocuk n'apsın karnabaharı , pırasayı...De mi yane
Hah , ben de ondan korkuyorum zaten.O yüzden çok emin olabilirsem yapıcam böyle bişeyi...Günde 2-3 tanede tutmak belki de hiç içmemekten daha çok disiplin gerektiriyo ...
Benim internetten mi, sayfadan mı bilemedim ama donup kalıyor sayfalar
Yazasım var, yazamıyorum.
Neyse, yarın telafi ederim artık
Hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?