Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben genellikle uyuya kalıyorum ama İşler Güçler de bu akşam zanursam ki...
ben de genelde 1 erkek 1 kadınla uyuyorum geceleri
selam hatunlar

leylakım napıyor yerleşti mi
haber yok canım..interneti bağlanmadı zaar
Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
geçmiş olsun canım..

neyse geçmiş ya
Bana yolla sen kalanı .. Kayserili çocuğa hamur yerine karnabahar verirsen olacağı budur tabe

He gıı... Çocukların bünyesi kaldırmadı:)))

Ne iyi olurdu, gönderebilseydim...3 gün de öğlenleri karnıbahar yerim artık:)
sen de benim gibi..bizim evde de benden başka seven yok..3 gündür yiyorum beyaaa

Oyam gelmiş gitmiş kaçırmışım

ramaska bugün mü doğum yapacak ki Rabbim yardımcısı olsun inş.

bugün değildi doğum canım..bugün yatış yapıp normal doğumu hastanede bekliyecekti..2 günü kalmıştı sanırsam gününün dolması için..hayırlısıyla kurtulsun inşallah

bugün değildi doğum canım..bugün yatış yapıp normal doğumu hastanede bekliyecekti..2 günü kalmıştı sanırsam gününün dolması için..hayırlısıyla kurtulsun inşallah

Doğumu hastanede beklemek de hiç hoş değil be... Benim ilkinde, sancılarım 17:00de başlamıştı. Gece 3te hastaneye gitmiştim. O 8-10 saati bile evde geçirmek istemiştim.

Boşluk oluyo di mi insanda , bişey yapasın geliyo , normalde sigara içmen gerekiyo ama o olmayınca yemeğe dalıyo insan ...
Slm Birdy..gayet güzel gidiyor..kilo dışındaüç kilo aldım cok şişti..
Haa canım istemiyomu evet bazen istiyorum o keyfi yaşamayı..
Ama niyetim yok artık başlamaya..senide tebrik ediyorum..
Ben de seni tebrik ediyorum hayatım.Kilo gider mühim diill..İyi tatiller diliyorum bu arada...
Birdy içmediğin için ama "henüz" demek noluyo yaaaa
Henüz içmedim işte kısss...O kadar içesim var ve henüz içmedim...Şöyle düşün , Canın deli gibi baklava yemek istiyo , her an , her dakika ama sen bunu 23 gün boyunca erteliyosun ve henüz yememişsin.Bunun sonunda yiyebilirsin de sonsuze dek erteleyebilirsin de....Ben sigarayı çok seven bi insanım.Eğer günde 2-3 tane ile sınırlı kalabileceğime ikna olursam içebilirim , büyük bi keyif...Rahmetli anneannem 96 yaşında öldü.Hergün 2 tane sigara içerdi ve elektrik süpürgesi gibi içine çekerdi dumanı
Oyam gelmiş gitmiş kaçırmışım

ramaska bugün mü doğum yapacak ki Rabbim yardımcısı olsun inş.
Yaaa valla hayırlısıyla doğursa artık...Valla ben daraldım onun adına ...

Çok güsel o da yaaa ...
Kıslar hiçbir çocuk görmedim ki makarna varken karnabahar yesin....
O pizza bizler gibi mahrum insanlar için çok güzel bir alternatif.Ben hipoglisemimden ötürü yiyemiyorum artık ve benim için şahane bi avunma oldu bu pizza.Yoksa 10 yaşındaki çocuk n'apsın karnabaharı , pırasayı...De mi yane

Boşluk oluyo di mi insanda , bişey yapasın geliyo , normalde sigara içmen gerekiyo ama o olmayınca yemeğe dalıyo insan ...

Arkadaşlarımda şöyle bir durum gözlemledim: Sigarayı bazı durumlarla bağdaştırmışlar. Mesela, iş yaptım, yoruldum, iş bitince yak bir sigara... Arkadaşım geldi, muhabbet edicez, yak bi sigara... Yani keyifli anlarla sigarayı bağdaştırmışlar. Fiziksel olarak nikotin bağımlısı olmanın ötesinde, bir de psikolojik bağımlılık var sanırım. Ama 23 gündür içmeyen biri, hayatından sigarayı çıkartmış demektir.

Evvet hayatım , süpper gözlemlemişsin , aynen öyle.Yemek yedim - sigara , banyo yaptım-sigara , alışverişten geldim-sigara....Sigara içmeyince bütün bunları yaptıktan sonra bi boşluk oluyo , hatta acayip bi zaman çoğalması oluyo.3 yıldır evdeyim , ilk kez canım sıkılyo , part-time iş mi bulsam demeye başladım....
23 güne çok bel bağlamamak lazım ....ben şahsen öyle yapıyorum ....Kaç gün içmesem kardır modundayım ....Tamamen bitmiş olması düşüncesi beni yıkar-geçer yoksa...

Acayiip gözlemlemişsin valla tebriks , aynı ben ve içici arkadaşlar, ek olarak sinirli - kızgın anlarda da içeriz böyle, hatta yemeklerden ve çay içerken olmazsa olmazımız malesef !

Hatunlar fırsat buldum geldim ama geçmişi okiyamıyacağım çünkii saçlarımı boyadım 45 dk sonra duşa gireceğim. Sadece son 1-2 sayfaya bakiim.
Cicim n'aber ? Renk mi değiştiriyosun yoksa boyası mı gelmişti ? Ben de kendim boyuyorum saçımı-kaşımı...
Tebrik ederim canım inşallah böyle devam edersiniz.
Ben kendi payıma bişey diyemicem valla hayatım , mukadderat

Benim internetten mi, sayfadan mı bilemedim ama donup kalıyor sayfalar

Yazasım var, yazamıyorum.

Neyse, yarın telafi ederim artık

Hepinize iyi geceler.

Canım senide tebrik ederim inşallah böyle devam edersin.Sakın 1-2 de tutarım diyip başlama kesinlikle uygulanmıyor tecrübeyle sabit !

Hah , ben de ondan korkuyorum zaten.O yüzden çok emin olabilirsem yapıcam böyle bişeyi...Günde 2-3 tanede tutmak belki de hiç içmemekten daha çok disiplin gerektiriyo ...

İyi gidiyorsun gerçekten sizin adınıza seviniyorum kendi adıma ise ....

Doğumu hastanede beklemek de hiç hoş değil be... Benim ilkinde, sancılarım 17:00de başlamıştı. Gece 3te hastaneye gitmiştim. O 8-10 saati bile evde geçirmek istemiştim.
evet yaa zordur beklemek..benim sezeryan olacağı belliydi(çünkü tersti benim kıs)..20 ocağı seçtik..19 unda gittik tahliller falan hava accayip kötüydü kar tufan.doktor yarın gelmeniz zor olucak kal istersen dedi ama ogün bile kalmadım..tabii ertesi gün eşim arabayı çıkarmak için 5 te kalktı garibim kara batmıştı.hastaneye arabanın yan camlarından bakarak gidebildik..hastanenin suları donmuştu..ameliyat ekibi bizim getirdiğimiz şaşal suyla steril oldu..okaa tufan var yanii..doktorum keşke gelmeseydiniz bugün birkaçgün sonra yapardık dedi..ama ben olmaazz ben kendimi bugüne hazırladım diye bi çığırdım.sözü yarım kaldı adamın..yanee insan motive olduysa bitmeli olay..uzadıkça daha kötü oluyor..
benimki 6 aylıktan beri makarna canavarıı..hiç karnıbahar yer mii
doğru tespit..

Son düzenleme:
Benim internetten mi, sayfadan mı bilemedim ama donup kalıyor sayfalar

Yazasım var, yazamıyorum.

Neyse, yarın telafi ederim artık

Hepinize iyi geceler.

hadi bee sen hep böyle diyip diyip kaçıyon oyun bozan

iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…