Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bu bimlerde satılan yeşil çaylardan alıp fayda göreniniz var mı? siz dha çok hangi yeşil çayı tüketiyorsunuz ?

Arkadaşlar bu beslenme programını kımden nasıl temin edebilirim? Siz vermıcek gibi duruyorsunuz

Canım mrb... Lütfen bana dıyet programından bahseder misin? 6 kılo vermek istiyorum! Sen nasıl uyguladın ve kaç kılo verdın ne kadar zamanda? Benı bilgilendirip yönlendirirsen çok mutlu olurum

Herkese gunaydin beni merak edip iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Dun sabah hazirlandik once kizimi krese biraktik sonra hastany giris yaptik.bilin bakalim en onemli seyi evde unuttuk....ipad i.....telefondan da baglanamadim esime soyledim ipad i getirirmisin diye oda aksam kizimi alip getiririm dedi.bu sirada hastanede olmak ve beklemek kotu...aksam esim kizimla geldik asagiya inermisin dedi.bende indim....
O sirada kapidaki guvenlik gorevlisi sordu buraya nasil indin.....bende asansorle dedim
Meger yasakmis.ziyaretci yasak ve yatan hastalarin bulundugu kattan baska katlara gitmesi yasakmisssss.......
Eger yakininiza birsey gonderecekseniz gunduz danismaya birakiyorsunuz onlarda iletiyorlar.....
Bu sirada esimle kizim geldi guvenlikci musade etmedi esim ipadi veremedi......benimde moralim bozuldu arada 4 metre var kizim bana bakiyor ben kizima bakiyorum.oyle kotu oldum ki....
Guvenlikci bulundugum kattan gorevli yle beni yukari cikartti tabii bu arada ben basladim aglamaya kendimi hapiste gibi hissettim.....burdaki gorevlide sasirdi nasil indin yasak bilmiyormusun diye bende bilmiyorum dedim.....

Suan ipadim geldi ve baglanabildim cok sukurrr.....ozledim sizi neler kaynatmissiniz cok bakamadim...
Butun kontrollerimi oldum yarin gunum doluyor.sunii sanciyla normal doguma alicaklar.simdi esimle doktor gorusecek....ins.bir aksilik cikmazsa yarin dogum olacak....suan biraz rahat gibiyim ama gece nasil olurum bilmiyorum stres yapabilirim gibi geliyor....ama hayirlisi....kizlar dualarinizi bekliyorum....ins.hayirlisiyla atlatip kizima saglikli bir sekilde kavusmak istiyorum....herkese dua edicem ins.....
Ara ara internet gelip gidiyor.mumkun oldukca ugrayacagim ins....opuyorum kizlar kendinize iyi bakin......

gunaydın mıllettt
karataya başladığımda 84,10 dum şimdi 81,10 oldum oleyy

bende bugn sabahki menümü paylaşayam. sabah 1 bardak açık ve şekersz çay içtim. bir tane de poğaça. ne yazı ki iş yernde kahvaltı ettiğim için menüm bu şimdi de büyük bir kupa yeşil cayımı ahzırlamaya gidiyorum :)

Son düzenleme:

Merhaba.

Hastalığını bilmiyorum, ama çok geçmiş olsun. Bol şifalar. Buradaki herkesin sana pozitif enerji göndereceğine eminim. :)

Günaydın.

Önce dün akşam yemeğinden başlıyım, paylaşamamıştım.

Dün akşam, bir tabak mercimek yemeği, bir kase keten tohumlu yoğurt, bir çay bardağı karışık kuruyemiş yedim.

Bu sabah yumurtadan çok sıkıldığım için muz yemek istedim. 1 muz, 5 kaşık yoğurt ve bir avuç cevizle bademi karıştırıp yedim.

Bol leptinli, bol bol gülümseyeceğiniz günler!

Bu arada geçen cuma başlamıştım diyete. Hiç tartılmadım daha. Cuma tartılıcam. Çok heyecanlıyım. Umuyorum ki 1 haftada1 kilo vermiş olurum.

bugunkı kahvaltım: 4 zeytin pastırmalı yumurta bı cay bardağı badem 5 dilim salatalık azcık peynır bır bardak sut.
08:35 de yaptım kahvaltımı yaptıktan sonra bulasıkları felan yıkadım hava burda tam aydınlanmadı gec aydınlanıyor uyuya kaldım 12 de kalktım bırsey olmaz değilmi rusyada yasıyorum turkıye saatıyle 2 saat ilerde.

ayy gerçekten çok duygulandım..bi de hamileyken insan ayrı bir duygusal oluyor:2: Allah yardımcın olsn canım, bitiyor hayırlısıyla biraz daha sabır

gunaydın mıllettt
karataya başladığımda 84,10 dum şimdi 81,10 oldum oleyy
tebrik edrim çok iyii

Ramaska Allah hemencecik kurtarsın kardeş, doğum stresi çok zor, ama sbrettiğine değecek nur topu gibi bi bebişin olacak:)))

nur topu=melaike, başka nasıl tarif edilir ki küçük bir bebek.

.......

sabah yediklerimi de paylaşayım:
kalkınca: 2 bardak ılık sirkeli su, akşamdan suda bekletilmiş 1 incir
2 yumurta ve 3 yk yulaf ezmesinden omlet( ekmeği kesince bağırsaklarım çalışmıyo ben de yulaf kepeği kullanıyorum)
5zeytin
1 çay kaşığı balık yağı

dün öğlen biraz fazla kaçırdım, bu sefer pide falan da yedim dolayısıyla akşamı 1 tabak pırasa ve 3 kaşık yoğurtla kapattım
dün trambolin siparişim de geldi. çocuklarla yarım saat zıplamışızdır. evde bi o eksikti
alıp almamak için çok düşündüm. ben kullanmazsam oğluş kullanır dedim fiyatı da uygundu 50-60 lira bişi. bi de eğer spor aleti olarak kullanamazsam üstüne sini koyup yer sofrası yaparım diye düşündüm
Canan hoca diyo ya koşu bantları bornoz askısı oluyo diye ben de diyorum ki yok hocam bornoz askısı bisikletten yapılıyo, koşu bandı da iyi bir nevresim askılığı oluyo:) hepsini kullanmış biri olarak

inşallah trambolinimi uzun süre kullanırım

Son düzenleme:
Günaydın canlar
sabah fazla giren olmamış sanırım, bizin oğlan uyurken,tepemde çocuksuz gireyim, okiim dedim emme velakin kisme yazmamış, çok şanslıyımdım vesselam
Brüksel -8 lerden kurtuldu çok şükür amma bu sefer de şırıl şırıl yağmmuru başaldı yani bi yüreyesim var ya şu iklimin yaptığına bakk,
neyse gidem yemeyimi yapayım, zira yemek yetişmiyor

sabah yediklerim
1,5 haş. yumurta(yarısını oğluş yedi)
badem,ceviz
kaşar ve beyaz peynir
3 zeytin
1 elma

ayy Allah iyiliğini versin, çok güldüm zabah zabah
ama trombolin çok iyiymiş tam benlik, çocuklarlada güzel oynanır..
ahanda mutlu son, oğluş uyandı ben kaçar

Gunaydin herkeze once like dogum yapacak arkadasimiza saglikli bir dogum diliyorum Ben de kahvaltimi yaptim yarim cay bardagi badem 10 Zeytin 1 parca peynir zeytinyagli melemen maydanoz dereotu ve cay
Bu arada aslinda cuma basladim diyete AMA Ben de de bir cok arkadas da oldugu Gibi baskul bagimliligi var 71.3 le baslamistim
Simdi 68.7 gozlerime inanamadim tesekkurler Canan hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…