Ben bu topiği keşfetmeden önce Karataya başlayıp hedefime ulaşmıştım o yüzden çizelge yapmamıştım.Amacım tecrübeleri paylaşmak ve değişik konulardada bilgi sahibi olmaktı.Yani bende yapiimmi çizelge ?
Geri geldim.
Terminatör gibi oldum: I'm back!
:))))))
Nasıl oldun iyiniyetlim?
Herkese gunaydin beni merak edip iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Dun sabah hazirlandik once kizimi krese biraktik sonra hastany giris yaptik.bilin bakalim en onemli seyi evde unuttuk....ipad i.....telefondan da baglanamadim esime soyledim ipad i getirirmisin diye oda aksam kizimi alip getiririm dedi.bu sirada hastanede olmak ve beklemek kotu...aksam esim kizimla geldik asagiya inermisin dedi.bende indim....
O sirada kapidaki guvenlik gorevlisi sordu buraya nasil indin.....bende asansorle dedim
Meger yasakmis.ziyaretci yasak ve yatan hastalarin bulundugu kattan baska katlara gitmesi yasakmisssss.......
Eger yakininiza birsey gonderecekseniz gunduz danismaya birakiyorsunuz onlarda iletiyorlar.....
Bu sirada esimle kizim geldi guvenlikci musade etmedi esim ipadi veremedi......benimde moralim bozuldu arada 4 metre var kizim bana bakiyor ben kizima bakiyorum.oyle kotu oldum ki....
Guvenlikci bulundugum kattan gorevli yle beni yukari cikartti tabii bu arada ben basladim aglamaya kendimi hapiste gibi hissettim.....burdaki gorevlide sasirdi nasil indin yasak bilmiyormusun diye bende bilmiyorum dedim.....
Herkese gunaydin beni merak edip iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Dun sabah hazirlandik once kizimi krese biraktik sonra hastany giris yaptik.bilin bakalim en onemli seyi evde unuttuk....ipad i.....telefondan da baglanamadim esime soyledim ipad i getirirmisin diye oda aksam kizimi alip getiririm dedi.bu sirada hastanede olmak ve beklemek kotu...aksam esim kizimla geldik asagiya inermisin dedi.bende indim....
O sirada kapidaki guvenlik gorevlisi sordu buraya nasil indin.....bende asansorle dedim
Meger yasakmis.ziyaretci yasak ve yatan hastalarin bulundugu kattan baska katlara gitmesi yasakmisssss.......
Eger yakininiza birsey gonderecekseniz gunduz danismaya birakiyorsunuz onlarda iletiyorlar.....
Bu sirada esimle kizim geldi guvenlikci musade etmedi esim ipadi veremedi......benimde moralim bozuldu arada 4 metre var kizim bana bakiyor ben kizima bakiyorum.oyle kotu oldum ki....
Guvenlikci bulundugum kattan gorevli yle beni yukari cikartti tabii bu arada ben basladim aglamaya kendimi hapiste gibi hissettim.....burdaki gorevlide sasirdi nasil indin yasak bilmiyormusun diye bende bilmiyorum dedim.....
gunaydın mıllettt
karataya başladığımda 84,10 dum şimdi 81,10 oldum oleyy
ayy Allah iyiliğini versin, çok güldüm zabah zabahRamaska Allah hemencecik kurtarsın kardeş, doğum stresi çok zor, ama sbrettiğine değecek nur topu gibi bi bebişin olacak:)))
nur topu=melaike, başka nasıl tarif edilir ki küçük bir bebek.
.......
sabah yediklerimi de paylaşayım:
kalkınca: 2 bardak ılık sirkeli su, akşamdan suda bekletilmiş 1 incir
2 yumurta ve 3 yk yulaf ezmesinden omlet( ekmeği kesince bağırsaklarım çalışmıyo ben de yulaf kepeği kullanıyorum)
5zeytin
1 çay kaşığı balık yağı
dün öğlen biraz fazla kaçırdım, bu sefer pide falan da yedim dolayısıyla akşamı 1 tabak pırasa ve 3 kaşık yoğurtla kapattım
dün trambolin siparişim de geldi. çocuklarla yarım saat zıplamışızdır. evde bi o eksikti
alıp almamak için çok düşündüm. ben kullanmazsam oğluş kullanır dedim fiyatı da uygundu 50-60 lira bişi. bi de eğer spor aleti olarak kullanamazsam üstüne sini koyup yer sofrası yaparım diye düşündüm
Canan hoca diyo ya koşu bantları bornoz askısı oluyo diye ben de diyorum ki yok hocam bornoz askısı bisikletten yapılıyo, koşu bandı da iyi bir nevresim askılığı oluyo:) hepsini kullanmış biri olarak
inşallah trambolinimi uzun süre kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?