Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benimki yatak odasında...altında mat var,bikaç kere sordum alt kattakilere rahatsız edici ses gitmiyomuş,sizin duvarlar ince heralde üst kat rahatsız olduğuna göre..
Ben her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
geçmiş olsun iyiniyetlim,kendine dikkat et canım

Hah , ben de ondan korkuyorum zaten.O yüzden çok emin olabilirsem yapıcam böyle bişeyi...Günde 2-3 tanede tutmak belki de hiç içmemekten daha çok disiplin gerektiriyo ...
bacım bırak gitsin yaa..2-3 içiyim deyip çoğaltırsın,onu geç bi kereaçık kapı bırakmaya gelmiyo bu işler...benim de canım arada çekiyo ama içmiyorum..ileride nefes darlığı çeken suratı soluk,sesi kalın bi yaşlı hatun olabileceğini düşünbu kadar gün içmeyen içmez artık canım bitti bu iş,
karşımda bizimkiler çatır çatır çekirdek çitliyolar beyaaa..:18::18::18:adaletin bu mu dünyaaaa
sorma yaa,ben de çiğ çekirdek almıştım çok da severim..akşam yiyolar ben çay içiyorum
ben de esmerim ve kızıla boyattım saçlarımı fena değil de kaşlar siyah siyah sırıttı biraz
canım hayırlısıyla son aşamaya geldin,o mis kokulu meleğini kucağına alınca hepsi hayal olacak.dualarımız seninle,iyi haberlerini bekliyoruz
gunaydın mıllettt
karataya başladığımda 84,10 dum şimdi 81,10 oldum oleyy

tebrikler,ne kadar zamanda verdin ki.

Kizlar bende baslamak istiyorum bugun kilomu ve boyumu olcturcem. Bana ne yapmam gerektigi ile ilgili tavsiye oneri vs soyller misiniz? Ve bana neler yaptiginizida anlatabilir misiniz... Kizlarr bende kilo vermek istiyorum.. gobegim var gobegimin gitmesini istiyorum. 10 15 kilo versem bana yeter... Bana lutfen anlatirmisiniz :) simdiden cok tesekkurler..

Hosgeldin canim Ben de yeni sayilirim forumda Canan karatay in Kitabini edinip okursan butun sorularina cevap bulabilirsin canim bir de Formun ilk sayfasini da diktat lice incelersen ornek menuler de orda var deneyimli arkadaslar sana daha iyi anlatirlar AMA kisacasi Şeker yok pirinc yok Ün yok ekmek de Dahil bir de aksam sekizden sonra hic bisi yenmeyecek sut ayran cay icilebilir bir de hazir gidalar yok heresy in dog ail

Son düzenleme:
Merhaba.

Hastalığını bilmiyorum, ama çok geçmiş olsun. Bol şifalar. Buradaki herkesin sana pozitif enerji göndereceğine eminim. :)

Ramaskam öpüyoruz seni canım hayırlısıyla doğum gerçekleşir inş.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.allah razi olsun dualariniz icin.
cay saatindeyim hanimlarla cay iciyoruz.simdilik moralim iyi ama yarin bilemem.

RUSYADAN yazan arkadas oncelikle hosgeldin.canim ben sibiryadayim.tr den 6saat farkediyor.sen nerede yasiyorsun....suan hastanedeyim yarin dogum yapicam ins.

tebrikler makbulee..en büyük Canan Hocaa
Canım mrb... Lütfen bana dıyet programından bahseder misin? 6 kılo vermek istiyorum! Sen nasıl uyguladın ve kaç kılo verdın ne kadar zamanda? Benı bilgilendirip yönlendirirsen çok mutlu olurum

kızlar öncelikle ilk sayfayı bi okuyun,sersum arkadaşımız yeni gelenlere toplu halde kuralları bildiren bi yazı paylaşıyor,hatta birkaç sayfa geride de var bu yazısı..onu okuyun..kimlerin kaç kilo verdiği de çizelgelerinde yazılı genellikle..yasaklara uyarsanız ortalama haftada 1 kilo verilebiliyor..topiği biraz inceleyin menülere bakın,Canan Hocanın kitapları var alabilirsiniz,herşeyin bilimsel izahı var orada...kolay gelsin..

Günaydın hanımlarrrr

Ramaskam canım benimm. Oy oy bu hastaneler niye bu kadar katı yaaa. Ama dualarımız seninle cnm benim. inşallah hayırlısı ile doğumunu yapıp bebişini alacaksın kucağına seni seviyoruz

ben Her zmanki gibi erken kalktım hayvnlar sonra ev. kahvaltı yaptım.

-bir bardak süt
-lorlu yumurta
-1 zeytin
-biraz ceviz
-şekersiz çay
-ve bir cıss reçel bi lokmacık yufka ekmeği ile(X)

Off off benimde şu alışveriş sorunum bitse kafam hep onunla dolu. kayınvalidem varmadan deli ediyor beni yaa. ama inşallah annemde olunca biraz katı kurallarından vazgeçer.. offf onun begendiği mobilyaları istemiyorum ben. yav niye bi heves bırakmazlar bunlar. ne istesek yok diyorlar. düğün olsada bitse yaa. sıkıldım artık

Bu arada saçımı gene boyayacagım. sevmedim bu rengi nişanlım hele hele hiç sevmediii. Kızıla geri dönüş yapacagım. kızıl kafa gelin olacam işte bananeeeeee. hıhh

canm senin verdiğin site hataveriyor. bu çizelgeyi nasıl oluşturcaz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bi de burdan bak ben burdan yapıyorum hep

afiyet olsun canım,yarın da bi solukta geçecek inan buna..ben de ilk doğumumu suni sancıyla normal yaptım,korkacak bi şey yok

mrb kızlar ben burdada yazışmak istiyorum
6. takımdayım
karatay diyeti yapmak istiyorum
ikisindede yazmam sorun olurmu

Günaydin canan karatay'in izinde yuruyen kizlar :))) herkes iyidir umarim. Cumaya son 2 gün. Herkes bol spor az yemek ona gore. 2 gün kacamak yapmayi verin gari hahaha :))) canta gelir bak.
Kahvaltim soyle
2 gün kurusu
1 adet gunluk sut
8 adet cizik yesil zeytin.
2 adet yumurta
Bir avuc peynir, ceviz ve findik karisimi

Akşama bakalim ne yapip yiyecegiz, ben de bilmiyorum :)))

Yabancı dizi seviyorsan ''yabancıdiziizle'' yi internetten indir ,bisürü dizi var seveceğin bi dizi vardır muhakkak.

Ramaskacım sag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Dualarimiz seninle.

Oylesarhosolsamkiiii sagol tesekkur ederim. Yabanci dizi de pek izledigim yok. Arada cnbc-e yi acip oradan baktigim var. Kafama eserse yani.

RUSYADAN yazan arkadas oncelikle hosgeldin.canim ben sibiryadayim.tr den 6saat farkediyor.sen nerede yasiyorsun....suan hastanedeyim yarin dogum yapicam ins.[/QUOTE]

tuapsedeyim ben canım allah analı babalı buyutsun.

günaydın arkadaşlar öncelikle ramaskaya biran önce saglıklı bir şekilde bebegini kucagına almasını diliyorum allah yardımcısı olsun....bugün ki kahvaltı menümü paylaşayım 2 haşlanmış yumurta tulum peynir 10 zeytin minik domatesler sivri biber ve tabiki bolca çay bide omega3.. arayı kuruyemişle geçiştiririm herhalde ama akşama ne yapıcam bilemiyorum...sizin menünüzde ne var belki bir fikir sahibi olurum kışın ne pişirecegimi şaşırıyorum ev ahalisi kış sebzelerini pek sevmiyo ne pişiricem ben yaa offfffff....

Allahım yarabbim yaz yaz hala 15 olmamış
aralara sıkıştırmışsın hatun yazdıklarını
demek senin kızla benimki arasında 1 gün var..seninki de 2000 liydi di mi?

Tüh bende sana yazmıştım neyse canım iyi geceler bol leptinler.
geç kalmışın canım

İyi geceler cicim...

sen öğrendin çekirge yeni öğrencileri yetiştirmede yardımına her zaman hazırım

sana da yakışır zannımca kızıl

İkea yı ben de çok ösledim yavvvv..benim içinde gez... benim özlemediğim hiçbişey yok ki..herşeyi özledim..kızımı haziranda anneme göndermek için Van a gidicez birkaç gün kalıp orada medeniyetle hasret gidermeyi planlıyorum..
Hatunlar ben saçlarımı yıkamaya gidiyorum hepinize iyi geceler bol leptinler yarın inşallah daha erken girmeye çalışacağim topiğe.
güle güle kullan canım...

kıyamam yaa..o ne katı kural oo... bizde hastalar heryerde cirit atıyor yawww...
aklımız fikrimiz hep sende bebeeemmm..dualarımız da..Az kaldı hayırlısı canım..

sen kendine iyi bak bebişim ..Allaha emanetsin

yok kıss benim kıss Bitlis Tatvan doğumlu..nüfusa Ankara yazdırdık ama ilk doğu görevimizdi..sorma yaa ne macera ne macera..bizi almak için gönderdikleri ambulansla hastane personeli gelmişti ogün.doktor bizi karşısında görünce şok oldu ..e biz size gelemezsiniz diye ambulans gönderdik nasıl geldiniz dedi..biz kendi aracımızla geldik deyince gözleri pörtledi..uleyyn doğurmak için amma azmetmişim amaa

Selamlar herkese...

Dün akşam menüde balık ve salata vardı...

Bugün sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım sonrasında bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim.Portakal suyu doğrumu emin değilim :44::44::44:

Omega3 lerimi unutmadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…