- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
benimki yatak odasında...altında mat var,bikaç kere sordum alt kattakilere rahatsız edici ses gitmiyomuş,sizin duvarlar ince heralde üst kat rahatsız olduğuna göre..Kıslar koşu bandım geldi boş odama koydum ama bugün yürüyelim dedim üst kat tık tık duvara vurmaya başladı ne yapıcım sanırım gürültü yapıyor koşu bandı kullana arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
geçmiş olsun iyiniyetlim,kendine dikkat et canımBen her tatilde hasta oluyorum yaw:26: faranjitim azdı yine
Selam canlarım,
Akşam 2 kaşık kısır ve karnıbahar pizza yedim. 1 tabak da mercimek çorbası.
Karnıbahar pizza fena değil. Yine de çocuklar üstteki malzemeyi yiyip:"anne sen artık yeni bişeyler denemesen..." dediler. (Bkz. fransız usulü portakallı tavuk)
bacım bırak gitsin yaa..2-3 içiyim deyip çoğaltırsın,onu geç bi kereHah , ben de ondan korkuyorum zaten.O yüzden çok emin olabilirsem yapıcam böyle bişeyi...Günde 2-3 tanede tutmak belki de hiç içmemekten daha çok disiplin gerektiriyo ...
sorma yaa,ben de çiğ çekirdek almıştım çok da severim..akşam yiyolar ben çay içiyorumkarşımda bizimkiler çatır çatır çekirdek çitliyolar beyaaa..:18::18::18:adaletin bu mu dünyaaaa
ben de esmerim ve kızıla boyattım saçlarımı fena değil de kaşlar siyah siyah sırıttı birazİyi geceler tatlım ...
Aman takma kafana , canın ne zaman isterse o zaman denersin ....
Anaaam , maceraya bak...Olay Çorlu'da mı geçti Sersumum ? Valla benim hamile kalmaktaki baş nedenlerimden birisi de hamilelik süresini uzun bulmamdı.9 ay sıkılırım diye düşünmüştüm.Ve 9 ay bekledikten sonra da 1 gün bile beklemek delirtir adamı valla , iyi etmişsin kız kar-kış demeden doğurmakla...
Ben çok iyi biliyorum nasıl becerdiğini , üstadıyımdır ben o işin
Kızıl saçların var demek , beyaz tenli misin ? Ben esmerim bende güzel durmuyo...
canım hayırlısıyla son aşamaya geldin,o mis kokulu meleğini kucağına alınca hepsi hayal olacak.dualarımız seninle,iyi haberlerini bekliyoruzSuan ipadim geldi ve baglanabildim cok sukurrr.....ozledim sizi neler kaynatmissiniz cok bakamadim...
Butun kontrollerimi oldum yarin gunum doluyor.sunii sanciyla normal doguma alicaklar.simdi esimle doktor gorusecek....ins.bir aksilik cikmazsa yarin dogum olacak....suan biraz rahat gibiyim ama gece nasil olurum bilmiyorum stres yapabilirim gibi geliyor....ama hayirlisi....kizlar dualarinizi bekliyorum....ins.hayirlisiyla atlatip kizima saglikli bir sekilde kavusmak istiyorum....herkese dua edicem ins.....
Ara ara internet gelip gidiyor.mumkun oldukca ugrayacagim ins....opuyorum kizlar kendinize iyi bakin......
gunaydın mıllettt
karataya başladığımda 84,10 dum şimdi 81,10 oldum oleyy
tebrikler,ne kadar zamanda verdin ki.