Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm kızlar..
Su an yoldayız, afyon iki saatimizz var..
Ramaska allAh yar ve yardımcısı.çin olsun..
Öpüyorum hepinizi, kar başladı hafiften..

güle güle kullan canım trambolini..çok güldüm bende..demek olmadı sini olarak kullanıcan

benim de 12 yıl önce 16 fonksiyonlu bi koşu bandım vardı (kürek,twister..vs bissürü fonk vardı) yatak odamda dilsiz uşak ve bandın üstünü de saksılık olarak kullanıyordum..en sonunda bir arkadaşım bana sat dedi..ben de bak uyarıyorum evde olunca kullamazsın dedim ama beni dinlemedi ve aldı ..1 ay sonra o da aynı şekilde kullanmaya başladı

yavlum kıyamam yaaa..benim yaşadıklarımı yaşıyorsun sen de .. ama annene tavsiyem eğer kaynana karışıyorsa o da sus pus durmasın o zaman çekiniyo oğlan anası..bizim değil gençlerin beğendiği gibi olsun deyip çoğul konuşsun ..onlar yaşayacak onların zevkleri olsun desin..ezdirmesin senii..benim annem en sonunda müdahele etmişti de düzelmişti herşey..kız annesi konuşmayınca dediklerini yaptırıyo bunlar..zorla almıyolar ya senii..konuşsun annen canım..
inşallah herşey yolunda gider..nişanlına da söyle o da arkanda durur bizim beğendiğimiz gibi olacak derse olay hallolur..hadi hayırlısı canım..
niye karışır ki şu erkek tarafı her şeye offffff

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

Son düzenleme:
mrb kızlar ben burdada yazışmak istiyorum
6. takımdayım
karatay diyeti yapmak istiyorum
ikisindede yazmam sorun olurmu

bizim için sorun olmaz ..sağlıklı beslenmek isteyen herkese kapımız açık..
yeter ki kurallara uyulsun

teşekkür ederim

bugünkü menümüde yazayım ben yorumlarla düzeltiriz zamanla
sabah
0.25 x 100gr Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal

öğlen

4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)248 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Alınan Kalori Toplamı479 kcal

canm senin verdiğin site hataveriyor. bu çizelgeyi nasıl oluşturcaz ?

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu linke tıklayıp aşağıdaki basamakları takip et canım..

canım adım adım yazayım bir dene bakalım yapabilecek misin..
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png /img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Son düzenleme:

canım menülerin gayet güzel ama kalori yazmana gerek yok..bizler kalori hesabı yapmıyoruz..doyana kadar yiyoruz..başarılar

Sersum canim ins.bu hafta listeye 1. Olarak listeye girmek istiyorum....Yarin dogumda bir 5 kilo veririm ins.beni listeye alirsin demi....

Kizlar tekrar tesekkurler dualariniz icin .....

karatayın ilk kitabınıo aldım yarısını okudum
burdaki yazılarıda biraz okudum

mantıklı ve sağlıklı geldi bana
aç kalmadan sağlıklı kilo verme

Öğle yemeğimi yedim.

Yoğurtlu pazı ve kereviz. Ayrıca kısır.

Kısır 5 kaşık falan yedim, o yüzden akşam salata yemeği düşünüyorum.

Sersum canim ins.bu hafta listeye 1. Olarak listeye girmek istiyorum....Yarin dogumda bir 5 kilo veririm ins.beni listeye alirsin demi....

Kizlar tekrar tesekkurler dualariniz icin .....

almam mııı..hakettin sen 1. liği..kıss 5 kiloo...iğneoyammm valla efsane liste olur bu sefer...

sabah menüm..

tereyağında kaşarlı omlet
tulum ve ezine peynir
zeytin
ceviz 2-3 adet çekirdekli siyah üzüm
bol maydanoz
çeri salatalık
2 omega3

ev süpürüldü
çamaşırlar dürüldü yenileri yıkanıyo..

evet öğle yemeğim: 30 dakika çarşı gezmesi
3 yk çökelek
3 ceviz
tere
öğleyi atlayacaktım ama vitamin olsun diye yedim, öğle arasına çıkmadan yağ yakıcı besinleri okudum gaza geldim yukarıdakilweri aldım ve yedim.

yağ yakıcı besinler ( bi sürü siteden derledim)
elma
elma sirkesi
enginar
fasulye
kırmızı acı biber (iştahı da açabilir)
zerdeçal (hücre DNAsını tamir ediyor)
zencefil
rezene
yaban mersini ve diğer orman meyveleri
yeşil çay
C vitamini ( kivi, biber, kuşburnu, turunçgiller, maydanoz gibi yeşil yapraklılar C vit.den zengin)
Greyfurt sadece C vitamini yüzünden değil başka içeriği sebebiyle de yağ yakar
yoğurt (kalsiyum ve protein içerdiği için)
Çökelek-lor ( kalsiyum ve protein içerir, hem de Whey protein içerir, yağı azdır, kalsiyumu fazla, diğer peynirler kazein içer inek sütü alerjisini tetikler, lor ise kazein içermez, sindirimi daha kolay. bu arada yağ yaktırıcı olarak bilinen L-karnitin lor peynirinde bolca vardır)
yumurta ( protein ve vitamin içeriği sebebiyle, gene L-karnitin dahil bir çok aminoasidi içerir)
SU (susuz hiç bişey olmaz, baca tıkandığında soba yanmadığı gibi vücutta atıklar biriktiğinde yağlar yanmaz)
yağlı deniz balıkları
flavonoid (elma, armut, dolmalık biber)
Protein içeren besinler
ananas (içindeki bromelin yağ yaktırıyor)
Muz (potasyum sebebiyle vücut tuzunu da dengeliyor)
Çilek
Keten tohumu
Avakado
ceviz
Badem (güçlü alkali etkiye sahip)
Yulaf ve arpa ( yağ yaktırıcı etkiye sahip yalnız gluten alerjisi olanlar dikkat etmeli)
Quinona
Karpuz
antep fıstığı
Hindiba
Soğan,Sarmısak,Ispanak (glutatyon içerikleri kas kaybını önlüyor)
Mango

Merhaba hanımlar
Aranıza yeni katılsamda sizleri yaklaşık 8 aydan beri uzaktan takip ediyorum. 4 haziran 2012 de karatay diyetini eşimle beraber uygulamaya başladık. 90 kg ile başladığım karatay diyetime (beslenme biçimime) 30 ocak 2013 te 70.6 kg olarak devam ediyorum. Toplamda 19 kg 400 gr vermiş bulunuyorum. Boyum 164 cm. Bundan 2 ay öncesine kadar günlük yazılarınızı takip ediyordum. Aranıza katılan yeni arkadaşlarla sayfalar çoğaldığı için takip etmekte güçlü çektim. Halada çekiyorum. İşim yüzünden çok fazla internet ortamında kalamıyorum. Malum işte çalışmak gerek. Karatay diyetinin ilk kitabı ve son kitabını aylar öncesinden okudum. Zaman zaman irademe yenik düştüğüm zamanlarda sizin yazılarınız beni teselli etti. Burada okuduklarımı eşimlede paylaşıyorum. Bak burda böyle yapıyorlar şöyle işe yarıyormuş diyorum. Diyetimizi ne kadar doğru ve sağlıklı uyguluyoruz bu tartışılır. Asıl bugün buraya yazma amacım dün doğum günüm olduğundan dolayı kaçamaklarım çok fazla oldu ve eşimle bugünden başlayarak kaçamaksız günler geçirmek istediğim için sizinde yardımlarınızla uzun bir süre beslenme biçimime devam ettirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…