güle güle kullan canım trambolini..dün öğlen biraz fazla kaçırdım, bu sefer pide falan da yedim dolayısıyla akşamı 1 tabak pırasa ve 3 kaşık yoğurtla kapattım
dün trambolin siparişim de geldi. çocuklarla yarım saat zıplamışızdır. evde bi o eksikti
alıp almamak için çok düşündüm. ben kullanmazsam oğluş kullanır dedim fiyatı da uygundu 50-60 lira bişi. bi de eğer spor aleti olarak kullanamazsam üstüne sini koyup yer sofrası yaparım diye düşündüm
Canan hoca diyo ya koşu bantları bornoz askısı oluyo diye ben de diyorum ki yok hocam bornoz askısı bisikletten yapılıyo, koşu bandı da iyi bir nevresim askılığı oluyo:) hepsini kullanmış biri olarak
inşallah trambolinimi uzun süre kullanırım
Off off benimde şu alışveriş sorunum bitse kafam hep onunla dolu. kayınvalidem varmadan deli ediyor beni yaa. ama inşallah annemde olunca biraz katı kurallarından vazgeçer.. offf onun begendiği mobilyaları istemiyorum ben. yav niye bi heves bırakmazlar bunlar. ne istesek yok diyorlar. düğün olsada bitse yaa. sıkıldım artık
Bu arada saçımı gene boyayacagım. sevmedim bu rengi nişanlım hele hele hiç sevmediii. Kızıla geri dönüş yapacagım. kızıl kafa gelin olacam işte bananeeeeee. hıhh
Ramaska için dua etmeyi unutmayalım hatunlar.
Yeni arkadaşlar için açıklama: Ramaska arkadaşımız doğum için hastaneye yattı. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Slm kızlar..
Su an yoldayız, afyon iki saatimizz var..
Ramaska allAh yar ve yardımcısı.çin olsun..
Öpüyorum hepinizi, kar başladı hafiften..
mrb kızlar ben burdada yazışmak istiyorum
6. takımdayım
karatay diyeti yapmak istiyorum
ikisindede yazmam sorun olurmu
canm senin verdiğin site hataveriyor. bu çizelgeyi nasıl oluşturcaz ?
teşekkür ederim
bugünkü menümüde yazayım ben yorumlarla düzeltiriz zamanla
sabah
0.25 x 100gr Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
öğlen
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)248 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Alınan Kalori Toplamı479 kcal
ramaska inş hayırlısıyla bebişini alırsın kucağınaSersum canim ins.bu hafta listeye 1. Olarak listeye girmek istiyorum....Yarin dogumda bir 5 kilo veririm ins.beni listeye alirsin demi....
Kizlar tekrar tesekkurler dualariniz icin .....
Sersum canim ins.bu hafta listeye 1. Olarak listeye girmek istiyorum....Yarin dogumda bir 5 kilo veririm ins.beni listeye alirsin demi....
Kizlar tekrar tesekkurler dualariniz icin .....
teşekkürler öyle yaparım o zamancanım menülerin gayet güzel ama kalori yazmana gerek yok..bizler kalori hesabı yapmıyoruz..doyana kadar yiyoruz ..başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?