Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersum canim kolay gelsin....
normalde ben cok panik insanim ama suan cok sakinim enteresan bilmiyorum niye boyleyim normalde gergin ve stresli olmam lazim ama....allahim hayirlisi....
Anlamadim gitti....
Canim beni listeye alican icin tesekkurler.
Saka bir yana suan hicbirsey dusunemiyoum kilo faan problem degil.tek istegim saglikli olarak kizima kavusup yarini atlatmak".....

Lonely canim Hosgeldin.dogum gunun kutlu osun nice mutlu yillara.verdigin kilolar icin tebrikler....zaten yeterince deneyimliymissin.mumkun ldukca menulerini paylasbilirsin moive olmak icin....

Son düzenleme:

çok saol canm deniyorum hemen :)

kızlar bu arada bu bimden yada a101 gbi marketlerde 2 liraya yeşil çaylar satılıyor :) bunlardan kullanan var mı aranıza. yada sz hangi yeşil çayları kullanıyorsunuz ?

sağol canım..Allah dualarımızı kabul ediyor canım..böylesi güzel..hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah..

almam mı kıss sen asil elemanımızsın..tabii düşünme kiloları bebeemm..biz burdayız..sen şu bebişini sağlıkla al bi kucağına hepberaber veririz kiloları alimallah

Hanımlar karnıbahar pizzasının tarifini yazarmısınız ?

Karnabahar pizzası
Malzemeler :
* 1 adet karnabahar (benimki büyükçe bir greyfurttan az daha iriceydi , bununla 26 cm lik tepsi doldu)
* 3 diş rendelenmiş sarmısak
* 1 küçük su bardağı kadar tulum peyniri (başka peynir de olabilir , kaşar çok yağlı yağlı olur diye ben tulum kullandım ve sonuç çok iyi oldu)
* 2 adet orta boy yumurta
* 1 tatlı kaşığı kekik

Fırını 250 dereceye getirip ısıtıyoruz.Karnabaharı yıkayıp çiçeklerine ayırıyoruz ve ister rendeliyoruz ister rondoda bulgur gibi oluncaya dek çeviriyoruz.
Diğer malzemelerle güzelce karıştırıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye yayıyoruz.Fırına atıp 15 dakika bekledikten sonra (çok sıcağa koyuyoruz ki sulanmasın) dereceyi 200'e getirip altın sarısı olana dek bekliyoruz.Sonra çıkartıp üzerine istediğimiz malzemeleri koyup (ben çeçil peyniri , sucuk ve sosis koydum ) bu malzemeler pişene dek bekliyoruz ve pizzamız hazır..8 dilim çıktı...Mutlaka deneyin kızlar...Evde yoktu koyamadım ama domates , biber , mantarla da çok güzel olur....
Afiyet&sağlık olsun...

Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim ramaska. Allah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.. Benimde görümcem hamile.. En az kocası kadar heyecanlanıyorum bende :) Diyet konusunda dediğim gibi kendi çapımızda mücadelemizi vermeye çalışıyoruz. Mümkün olduğunca menülerimi bildirmeye çalışırım. Yanlışım olursa uyaracağınızdan eminim

hoşgeldin aramıza..ve verdiğin kilolar için tebrikler..yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve istediğin kiloyu getirsin

bu günki menüm

kahvaltım

biraz peynir

10 siyah zeytin

domates biber

yeşillikler

1 kuru patlıcan 1 kuru biber dolması

bol çay,bol su

öğle ve arada bişey yok

akşama

tavuklu mantar sote

yoğurt keten tohumlu

bir avuç fındık..

yapamadımmmmm yapıştırma kısmında formata uygun değildir gbi bir hata veriyor

paylaştığım yazıyı iyi oku canım..orada yapıştırmaman gereken şeyleri yazdım..yapıştıracağın kısım http ile başlayıp png ile bitecek.. [/img] kısmını kopyalama..

Son düzenleme:
selam arkadaslar,herkes iyidir insallah?Isten geldim,ögle yemegimi yedim ve pc nin basina gectim.Birazdan evdeki islere koyulmam lazim ama öncesinde
RAMASKACIM sana hayirli dogumlar diliyorum,Allah bir avazda kurtarsin canim,saglikla bebegini kucagina al insallah :)
IYINIYETLIM sana da cok gecmis olsun,faranjit illeti ile ugrasiyormussun,kendine iyi bak canim.

benim yediklerime gelince,
sabah:kalasik karatay kahvaltisi,2 günkurusu,ceviz-kaju,omega3,demir hapi
ara:1 kupa süt,filtre kahve
ögle:1 kase yogurt(ketentohumlu),2 avuc ceviz-kaju
aksama firinda balik var

iste böyle...

hoşgeldin aramıza..ve verdiğin kilolar için tebrikler..yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve istediğin kiloyu getirsin

çok teşekkür ederim sersum.. en eskilerden biri sensin.. sizleri çok takdir ediyorum.

Bir yandan menü bildirimimide yapayım

Sabah
2 adet yumurtadan sucuklu yumurta :)
10 kadar zeytin
bir avuç çiğ yer fıstığı
7-8 adet yaban mersini
3-4 cm kadar havuç :)
tarçınlı yeşil çay

Öğlen
5-6 kaşık şehriyeli çorba (şehriyesiz kısmından)
bulgur pilavı
tavuk sote

Yalnız bulgur pilavı yediğim zamanlar sizin dediğinizden çok yiyorum. Onu bir türlü kısamıyorum. Bir kepçe kadar yedim

paylaştığım yazıyı iyi oku canım..orada yapıştırmaman gereken şeyleri yazdım..yapıştıracağın kısım http ile başlayıp png ile bitecek.. [/img] kısmını kopyalama..

tamam canımm :) oldu mu ne :) çizelgeyi gören arkdslar bu ne yavas demesin ne olur daha yeni başladım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…