Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu linke tıklayıp aşağıdaki basamakları takip et canım..
canım adım adım yazayım bir dene bakalım yapabilecek misin..
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png /img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
Sersum canim kolay gelsin....
normalde ben cok panik insanim ama suan cok sakinim enteresan bilmiyorum niye boyleyim normalde gergin ve stresli olmam lazim ama....allahim hayirlisi....
Anlamadim gitti....
Canim beni listeye alican icin tesekkurler.
Saka bir yana suan hicbirsey dusunemiyoum kilo faan problem degil.tek istegim saglikli olarak kizima kavusup yarini atlatmak".....
...
Hanımlar karnıbahar pizzasının tarifini yazarmısınız ?
çok saol canm deniyorum hemen :)
Karnabahar pizzası
Malzemeler :
* 1 adet karnabahar (benimki büyükçe bir greyfurttan az daha iriceydi , bununla 26 cm lik tepsi doldu)
* 3 diş rendelenmiş sarmısak
* 1 küçük su bardağı kadar tulum peyniri (başka peynir de olabilir , kaşar çok yağlı yağlı olur diye ben tulum kullandım ve sonuç çok iyi oldu)
* 2 adet orta boy yumurta
* 1 tatlı kaşığı kekik
Fırını 250 dereceye getirip ısıtıyoruz.Karnabaharı yıkayıp çiçeklerine ayırıyoruz ve ister rendeliyoruz ister rondoda bulgur gibi oluncaya dek çeviriyoruz.
Diğer malzemelerle güzelce karıştırıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye yayıyoruz.Fırına atıp 15 dakika bekledikten sonra (çok sıcağa koyuyoruz ki sulanmasın) dereceyi 200'e getirip altın sarısı olana dek bekliyoruz.Sonra çıkartıp üzerine istediğimiz malzemeleri koyup (ben çeçil peyniri , sucuk ve sosis koydum ) bu malzemeler pişene dek bekliyoruz ve pizzamız hazır..8 dilim çıktı...Mutlaka deneyin kızlar...Evde yoktu koyamadım ama domates , biber , mantarla da çok güzel olur....
Afiyet&sağlık olsun...
Sersum canim kolay gelsin....
normalde ben cok panik insanim ama suan cok sakinim enteresan bilmiyorum niye boyleyim normalde gergin ve stresli olmam lazim ama....allahim hayirlisi....
Anlamadim gitti....
Canim beni listeye alican icin tesekkurler.
Saka bir yana suan hicbirsey dusunemiyoum kilo faan problem degil.tek istegim saglikli olarak kizima kavusup yarini atlatmak".....
Lonely canim Hosgeldin.dogum gunun kutlu osun nice mutlu yillara.verdigin kilolar icin tebrikler....zaten yeterince deneyimliymissin.mumkun ldukca menulerini paylasbilirsin moive olmak icin....
Merhaba hanımlar
Aranıza yeni katılsamda sizleri yaklaşık 8 aydan beri uzaktan takip ediyorum. 4 haziran 2012 de karatay diyetini eşimle beraber uygulamaya başladık. 90 kg ile başladığım karatay diyetime (beslenme biçimime) 30 ocak 2013 te 70.6 kg olarak devam ediyorum. Toplamda 19 kg 400 gr vermiş bulunuyorum. Boyum 164 cm. Bundan 2 ay öncesine kadar günlük yazılarınızı takip ediyordum. Aranıza katılan yeni arkadaşlarla sayfalar çoğaldığı için takip etmekte güçlü çektim. Halada çekiyorum. İşim yüzünden çok fazla internet ortamında kalamıyorum. Malum işte çalışmak gerek. Karatay diyetinin ilk kitabı ve son kitabını aylar öncesinden okudum. Zaman zaman irademe yenik düştüğüm zamanlarda sizin yazılarınız beni teselli etti. Burada okuduklarımı eşimlede paylaşıyorum. Bak burda böyle yapıyorlar şöyle işe yarıyormuş diyorum. Diyetimizi ne kadar doğru ve sağlıklı uyguluyoruz bu tartışılır. Asıl bugün buraya yazma amacım dün doğum günüm olduğundan dolayı kaçamaklarım çok fazla oldu ve eşimle bugünden başlayarak kaçamaksız günler geçirmek istediğim için sizinde yardımlarınızla uzun bir süre beslenme biçimime devam ettirmek istiyorum.
ee hadiii bekliyoruzz..yapsana çizelgeniii
yapamadımmmmmyapıştırma kısmında formata uygun değildir gbi bir hata veriyor
hoşgeldin aramıza..ve verdiğin kilolar için tebrikler. .yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve istediğin kiloyu getirsin
paylaştığım yazıyı iyi oku canım..orada yapıştırmaman gereken şeyleri yazdım..yapıştıracağın kısım http ile başlayıp png ile bitecek.. [/img] kısmını kopyalama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?