Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hakete16........
arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor galiba sanursam..ikinciye yazıyorum cevap yokk

ilginize teşekkür ederim

ancak günde bir defa girebiliyorum

beni bağışlayın lütfen bende sizlerle burada olup sohbet etmek isterim ama zamansızlık işte

hepinize çok çok teşekkür ederim.

rica ederim canım..papadiya,leylak84 ve iyiniyetlimden sonra evet eskiyim ve en az kilo verenim..ama çok şükür az da olsa veriyorum..bu tarz beslenmeyi seviyor ve karataya güveniyorum..

menüler şahane..bulguru da zamanla azaltırsın canım..

canım espri yaptım anladın heralde..ikidir sana yazdım cevap alamayınca

sen de sadece böyle katılırsın bize sorun değil bizim için..başarılar..

ya kızlar bnim iş yermde öğle yemekleri beraber yeniyor. o da ne yazık ki ekmek arası oluyor. bugün midem bulanıyor ddm onlarla birlikte yemedim ama bunun yarını var sonrası var. ben ne yapcam ya yardıma ihtiyavm var bu konuda kızlarrrrrrr. evden de gtremem zaten topu temeli 3 kişiyiz burda ayrımcılık gbi garip bir durum oluur

Son düzenleme:
Ramaskamdan haber var mı?

Kahvaltımı yazmayacağım

2. öğünüm

1 tabaktan az fazla nohut
bulgurlu lahana sarması
yoğurt
soğan (tatilde evdeyim nasılsa)
1 tane de -1 dilimini oğluş yedi- kivi (hastayım toparlanmam lazım)

Şimdiye kadar 7-8 bardak bitki çayı
2 Türk kahvesi

Hepinize afiyet olsun

datlum geçmiş olsun öksürükten uyuyamamışsın..bal zencefili içiyon mu canım..çok rahatlatıyo..bi de birdy harnup pekmezi diyodu sanırım..:44:

Evet özellikle dördünüzün yorumları vardı bir ara. O dönemlerde sizleri çok rahat takip edebiliyordum. Şimdi aranızda olmak size yazmak ne yalan söyleyeyim heyecanlandırdı beni :)

Karatay diyeti adlı kitabı tekrar okuyarak bilgilerimi güncellemek istiyorum bir yandan. Bulgurla ilgili kısımları nedense beynim unutuyor :) Eşimede kendimede engel olucam. Bugün omega 3 ile demir hapımıda içmiştim onları yazmayı unuttum :)

Beslenme düzenini değiştirdiğini ve artık ekmek yemeyeceğini söyleyebilirsin. Bence arkadaşların ekmeği kesmek istemeyecekler senin işin kolaylaşacaktır:112:

canım bana kalırsa sağlığın için ve en önemlisi kendi tercihin konusunda başkalarının ne diyeceğini,nasıl karşılayacağını filan önemsememelisin..onlar ne kadar önemserdi senin tepkini bi düşün...sanursam senden yaşlıyım tecrübe konuşuyo unutmagetir evden mamalarını..ben böyle besleneceğim de olsun bitsin..

sana tavsiyem sabah kahvaltını sağlamca evde yap (yumurtayla)yanına kuruyemiş ve yoğurt al..onu da kimse istemez heralde..ekmek arası döner ve köftenin de içlerini yiyebilirsin..akşamı da evde yersin..ama tabii akşam kaçta eve geliyorsun o da önemli:44:

datlum geçmiş olsun öksürükten uyuyamamışsın..bal zencefili içiyon mu canım..çok rahatlatıyo..bi de birdy harnup pekmezi diyodu sanırım..:44:

Boğazımdaki malum illet sıvıyla boğuşuyorum beni öksürtüyor canım artık karnım acıyor yaaa

Sabah netten araştırdım canım teşekkür ederim. ıhlamur-zencefil-tarçın limon hepsinden çay yapıp içiyorum bayağı rahatladım

afiyet olsun bebemm..evdesin ama hiç gelmiyosun muhabbete..

canım ramaska az önce çıktı netteydi..yarın suni sancıyla doğum yapacak hayırlısıyla..öptüm seni

iyiniyetlim tekrar geçmiş olsun,iyileşince cısları telafi edersin istikrarlı hatunsun maşallah

kızlar sersum kaçar..

eşim dün bana hadi yarın mangal yapalım dedii..bu fırsatı kaçıramam(genelde ben yalvarırım yapalım diye)
etleri hazırladım..şimdide gidip köfte yapiimm..eşim sadece köfte yer..kar üstünde mangal şahane olucak..gelince ayrıntılı menü bildiririm canlarım..bayyyyy

akşamları 6 da çıkıyorum canım. sanırım artık iş yende artık yoğurt ve kayısı bulundurucam hep başka türlü olmucak :)

sersum naber fıstık,tatil iyi gidiyo heraldekızın dersaneye gidiyo mu ya da tatilde test filan çözüyo mu canım

off ağzım sulandı valla,ne zamandır mangal yüzü görmüyoruz,afiyet olsun canımbiz de Van da çalışırken karda mangal yapardık hey gidi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…