rica ederim canımçok teşekkür ederim sersum.. en eskilerden biri sensin.. sizleri çok takdir ediyorum.
Bir yandan menü bildirimimide yapayım
Sabah
2 adet yumurtadan sucuklu yumurta :)
10 kadar zeytin
bir avuç çiğ yer fıstığı
7-8 adet yaban mersini
3-4 cm kadar havuç :)
tarçınlı yeşil çay
Öğlen
5-6 kaşık şehriyeli çorba (şehriyesiz kısmından)
bulgur pilavı
tavuk sote
Yalnız bulgur pilavı yediğim zamanlar sizin dediğinizden çok yiyorum. Onu bir türlü kısamıyorum. Bir kepçe kadar yedim
hakete16........
arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor galiba sanursam..ikinciye yazıyorum cevap yokk
ilginize teşekkür ederim
ancak günde bir defa girebiliyorum
beni bağışlayın lütfen bende sizlerle burada olup sohbet etmek isterim ama zamansızlık işte
hepinize çok çok teşekkür ederim.
tamam canımm :) oldu mu ne :) çizelgeyi gören arkdslar bu ne yavas demesin ne olur daha yeni başladım :))
rica ederim canım..papadiya,leylak84 ve iyiniyetlimden sonra evet eskiyim ve en az kilo verenim. .ama çok şükür az da olsa veriyorum. .bu tarz beslenmeyi seviyor ve karataya güveniyorum..
menüler şahane..bulguru da zamanla azaltırsın canım..
ya kızlar bnim iş yermde öğle yemekleri beraber yeniyor. o da ne yazık ki ekmek arası oluyor. bugün midem bulanıyor ddm onlarla birlikte yemedim ama bunun yarını var sonrası var. ben ne yapcam yayardıma ihtiyavm var bu konuda kızlarrrrrrr. evden de gtremem zaten topu temeli 3 kişiyiz burda ayrımcılık gbi garip bir durum oluur
ya kızlar bnim iş yermde öğle yemekleri beraber yeniyor. o da ne yazık ki ekmek arası oluyor. bugün midem bulanıyor ddm onlarla birlikte yemedim ama bunun yarını var sonrası var. ben ne yapcam yayardıma ihtiyavm var bu konuda kızlarrrrrrr. evden de gtremem zaten topu temeli 3 kişiyiz burda ayrımcılık gbi garip bir durum oluur
datlum geçmiş olsun öksürükten uyuyamamışsın..bal zencefili içiyon mu canım. .çok rahatlatıyo..bi de birdy harnup pekmezi diyodu sanırım..:44:
Ramaskamdan haber var mı?
Kahvaltımı yazmayacağım
2. öğünüm
1 tabaktan az fazla nohut
bulgurlu lahana sarması
yoğurt
soğan (tatilde evdeyim nasılsa)
1 tane de -1 dilimini oğluş yedi- kivi (hastayım toparlanmam lazım)
Şimdiye kadar 7-8 bardak bitki çayı
2 Türk kahvesi
Hepinize afiyet olsun
Ramaskamdan haber var mı?
Kahvaltımı yazmayacağım
2. öğünüm
1 tabaktan az fazla nohut
bulgurlu lahana sarması
yoğurt
soğan (tatilde evdeyim nasılsa)
1 tane de -1 dilimini oğluş yedi- kivi (hastayım toparlanmam lazım)
Şimdiye kadar 7-8 bardak bitki çayı
2 Türk kahvesi
Hepinize afiyet olsun
sana tavsiyem sabah kahvaltını sağlamca evde yap (yumurtayla)yanına kuruyemiş ve yoğurt al..onu da kimse istemez heralde..ekmek arası döner ve köftenin de içlerini yiyebilirsin. .akşamı da evde yersin..ama tabii akşam kaçta eve geliyorsun o da önemli:44:
kızlar sersum kaçar..
eşim dün bana hadi yarın mangal yapalım dedii..bu fırsatı kaçıramam(genelde ben yalvarırım yapalım diye )
etleri hazırladım..şimdide gidip köfte yapiimm..eşim sadece köfte yer..kar üstünde mangal şahane olucak..gelince ayrıntılı menü bildiririm canlarım..bayyyyy
kızlar siz türk kahvesi falan şekersiz mi içiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?