Canım hastayım helak oldum kıssafiyet olsun bebemm..evdesin ama hiç gelmiyosun muhabbete..
canım ramaska az önce çıktı netteydi..yarın suni sancıyla doğum yapacak hayırlısıyla..öptüm seni
Canım sağol evet 56 ya çıkınca frenliyorum kendimiiyiniyetlim tekrar geçmiş olsun,iyileşince cısları telafi edersin istikrarlı hatunsun maşallah
Ohh afiyet olsun ben de mangalda köfte severim. Et bana sert geliyokızlar sersum kaçar..
eşim dün bana hadi yarın mangal yapalım dedii..bu fırsatı kaçıramam(genelde ben yalvarırım yapalım diye )
etleri hazırladım..şimdide gidip köfte yapiimm..eşim sadece köfte yer..kar üstünde mangal şahane olucak..gelince ayrıntılı menü bildiririm canlarım..bayyyyy
kızlar siz türk kahvesi falan şekersiz mi içiyosunuz
Kendi adıma şekersiz içiyorum.. Sanırım sütlü kahve içenlerde var..
Hatunlar tavukçuları biz mi batırdık hocamızla birlikte özgür gezen tavuk diye diye
Kanser olmak isteyen bol bol yesin artık bilinçlendik bu konuda.. Tam bir yıldır hiç marketten tavuk almadık. Sadece 1 kere aldım onu da afiyetle yiyemedik gitmedi boğazımızdan bile bile daha almayız artık
Canım hastayım helak oldum kıssancak gelebiliyorum
Canım sağol evet 56 ya çıkınca frenliyorum kendimi
Ohh afiyet olsun ben de mangalda köfte severim. Et bana sert geliyoTavuklar malum yiyemiyorum eskiden yerdim
Canım sade içiyoruz ve zamanla alışılıyor kahvenin tadını alabiliyoruz bence bööle
Merhaba iyiniyetli
Çok geçmiş olsun.. Tez zamandan iyileşirsin inşallah..
Eşimle bende alıştık. Her akşam şekersiz türk kahvesi içiyoruz. Yalnız akşam içmek yani saat 21:00 sıraları içmek sakıncalı mıdır ?
Hatunlar tavukçuları biz mi batırdık hocamızla birlikte özgür gezen tavuk diye diye
Kanser olmak isteyen bol bol yesin artık bilinçlendik bu konuda.. Tam bir yıldır hiç marketten tavuk almadık. Sadece 1 kere aldım onu da afiyetle yiyemedik gitmedi boğazımızdan bile bile daha almayız artık
batmazlar canım,özgür tavuk bulamayan ya da maddi durumu iyi olmayan insanlar almaya devam edecektir..hem lokantalar filan da bunları kullanıyo hep...bende almıyorum o tavuklardan artık,büyük şehirlerde çok pahalı özgür tavuklar...attıkları her adım para
alışcaz artık yada süt eklerim biraz
doğal ürünler nerden ediniyorsunuz tavuk vb.
büyük marketleri tercih etmek lazım,diğerlerinden ise güveniyorsan alabilirsin...ben büyük market zincirinin birinden arada büyükçe bi tane alıp parçalıyorum,buzluğa atıyorum arada yapıyorum,sote,çorba,ızgara filan yetiyo..bazı marketlerde köy tavuğu diye satılıyo paketli güvenilir mi bilemiyorum
Kizlar biraz sonra yaticam saat 11 e geliyor arin sabah erken uyanmam lazim.ins.allah kolaylik verir.dualarininzicin simiden tesekkurler allah razi olsun.herkes icin dua edicem ins.....
Herkesi opuyorum kizlar iyiki varsiniz kendimi suan yalniz hissetmiyoum....ins.yarin kendimi iyi hissettigimde haber veririm....
Herkese simdiden iyi geceler.
Evet yaa bilmeyenler ve maddi durumu iyi olmayanlar devam edecektir maalesefbatmazlar canım,özgür tavuk bulamayan ya da maddi durumu iyi olmayan insanlar almaya devam edecektir..hem lokantalar filan da bunları kullanıyo hep...bende almıyorum o tavuklardan artık,büyük şehirlerde çok pahalı özgür tavuklar...attıkları her adım para
Merhaba iyiniyetli
Çok geçmiş olsun.. Tez zamandan iyileşirsin inşallah..
Eşimle bende alıştık. Her akşam şekersiz türk kahvesi içiyoruz. Yalnız akşam içmek yani saat 21:00 sıraları içmek sakıncalı mıdır ?
Evet yaa bilmeyenler ve maddi durumu iyi olmayanlar devam edecektir maalesef
Şekersiz Türk kahvesini günün her saati rahatlıkla içebilirsiniz canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?