Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun bebemm..evdesin ama hiç gelmiyosun muhabbete..

canım ramaska az önce çıktı netteydi..yarın suni sancıyla doğum yapacak hayırlısıyla..öptüm seni
Canım hastayım helak oldum kıss ancak gelebiliyorum
iyiniyetlim tekrar geçmiş olsun,iyileşince cısları telafi edersin istikrarlı hatunsun maşallah
Canım sağol evet 56 ya çıkınca frenliyorum kendimi
Ohh afiyet olsun ben de mangalda köfte severim. Et bana sert geliyo Tavuklar malum yiyemiyorum eskiden yerdim
kızlar siz türk kahvesi falan şekersiz mi içiyosunuz

Canım sade içiyoruz ve zamanla alışılıyor kahvenin tadını alabiliyoruz bence bööle

Hatunlar tavukçuları biz mi batırdık hocamızla birlikte özgür gezen tavuk diye diye

Kanser olmak isteyen bol bol yesin artık bilinçlendik bu konuda.. Tam bir yıldır hiç marketten tavuk almadık. Sadece 1 kere aldım onu da afiyetle yiyemedik gitmedi boğazımızdan bile bile daha almayız artık

özgür gezen tavuk , tuz nereden alıyorsunuz bunları

Merhaba iyiniyetli

Çok geçmiş olsun.. Tez zamandan iyileşirsin inşallah..

Eşimle bende alıştık. Her akşam şekersiz türk kahvesi içiyoruz. Yalnız akşam içmek yani saat 21:00 sıraları içmek sakıncalı mıdır ?

alışcaz artık yada süt eklerim biraz

doğal ürünler nerden ediniyorsunuz tavuk vb.

batmazlar canım,özgür tavuk bulamayan ya da maddi durumu iyi olmayan insanlar almaya devam edecektir..hem lokantalar filan da bunları kullanıyo hep...bende almıyorum o tavuklardan artık,büyük şehirlerde çok pahalı özgür tavuklar...attıkları her adım para

bazı marketlerde köy tavuğu diye satılıyo paketli güvenilir mi bilemiyorum

bazı marketlerde köy tavuğu diye satılıyo paketli güvenilir mi bilemiyorum
büyük marketleri tercih etmek lazım,diğerlerinden ise güveniyorsan alabilirsin...ben büyük market zincirinin birinden arada büyükçe bi tane alıp parçalıyorum,buzluğa atıyorum arada yapıyorum,sote,çorba,ızgara filan yetiyo..

Kizlar biraz sonra yaticam saat 11 e geliyor arin sabah erken uyanmam lazim.ins.allah kolaylik verir.dualarininzicin simiden tesekkurler allah razi olsun.herkes icin dua edicem ins.....

Herkesi opuyorum kizlar iyiki varsiniz kendimi suan yalniz hissetmiyoum....ins.yarin kendimi iyi hissettigimde haber veririm....

Herkese simdiden iyi geceler.

kızlar bugünkü menülerim şöyle
kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 kk peynir,8 siyah zeytin,1 minik kase kt yoğurt,yeşilçay,omega 3
öğle 14.00;1 kase yoğurt,1/2 muz
akşam 18.00;1 kase barbunya,1 kase yoğurt,2 kaşık pazı kavurma yiyeceğim,yine yürüyeceğiiiimmmhepinize iyi akşamlar

Allah yardımcın olsun.. Allah kucağına almayı nasip etsin. Göz kapatıp açıncaya kadar geçip gider inşallah..

Evet yaa bilmeyenler ve maddi durumu iyi olmayanlar devam edecektir maalesef

Şekersiz Türk kahvesini günün her saati rahatlıkla içebilirsiniz canım afiyet olsun

Son düzenleme:
mrhba kızlar:)bugünkü menümü bildireyim;sabah kkk,öğlen 1 küçük portakal,küçük bir kase yoğurt,akşama etli lahana,yoğurt yiycem hepinize de şimdiden afiyetler olsun...kilo çizelgesi aklımda bir ara vakit bulunca yapıcam...karatayda 1 haftamı çoktan doldurdum,kilomda hala bir eksilme yok.eski dukancıyım ya vücut şaştı galiba hergün sebze,fındık,fıstık...neyse azimle devam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…