Akşamyemeği : karnıbahar pizza cay pek tadı guzel değildi ama zorla yedimm gunde 2 litre su ıcemıyorum .s
Zorlamak gerek. su içmek şart
Kizlar biraz sonra yaticam saat 11 e geliyor arin sabah erken uyanmam lazim.ins.allah kolaylik verir.dualarininzicin simiden tesekkurler allah razi olsun.herkes icin dua edicem ins.....
Herkesi opuyorum kizlar iyiki varsiniz kendimi suan yalniz hissetmiyoum....ins.yarin kendimi iyi hissettigimde haber veririm....
Herkese simdiden iyi geceler.
HoşgeldinMerhaba hanımlar
Aranıza yeni katılsamda sizleri yaklaşık 8 aydan beri uzaktan takip ediyorum. 4 haziran 2012 de karatay diyetini eşimle beraber uygulamaya başladık. 90 kg ile başladığım karatay diyetime (beslenme biçimime) 30 ocak 2013 te 70.6 kg olarak devam ediyorum. Toplamda 19 kg 400 gr vermiş bulunuyorum. Boyum 164 cm. Bundan 2 ay öncesine kadar günlük yazılarınızı takip ediyordum. Aranıza katılan yeni arkadaşlarla sayfalar çoğaldığı için takip etmekte güçlü çektim. Halada çekiyorum. İşim yüzünden çok fazla internet ortamında kalamıyorum. Malum işte çalışmak gerek. Karatay diyetinin ilk kitabı ve son kitabını aylar öncesinden okudum. Zaman zaman irademe yenik düştüğüm zamanlarda sizin yazılarınız beni teselli etti. Burada okuduklarımı eşimlede paylaşıyorum. Bak burda böyle yapıyorlar şöyle işe yarıyormuş diyorum. Diyetimizi ne kadar doğru ve sağlıklı uyguluyoruz bu tartışılır. Asıl bugün buraya yazma amacım dün doğum günüm olduğundan dolayı kaçamaklarım çok fazla oldu ve eşimle bugünden başlayarak kaçamaksız günler geçirmek istediğim için sizinde yardımlarınızla uzun bir süre beslenme biçimime devam ettirmek istiyorum.
amaninnn karda ızgara ne kaa güsel olur, afiyet olsunkızlar sersum kaçar..
eşim dün bana hadi yarın mangal yapalım dedii..bu fırsatı kaçıramam(genelde ben yalvarırım yapalım diye )
etleri hazırladım..şimdide gidip köfte yapiimm..eşim sadece köfte yer..kar üstünde mangal şahane olucak..gelince ayrıntılı menü bildiririm canlarım..bayyyyy
Burada profiterol yiyorlar, ama ben su içiyorum.((
Bugün arkadasima gittim oturmaya az once geldim. Bir türk kahvesi ictim, bir de yesilcay limonlu :))) saat 6da da aksam yemegimi yicem. Yarim saat sonra.
Yemegimi de yazayim mercimek corbasi ve yogurt. Doyana kadar :)))
Yürüyüşün süpper tebrikler canımselam kızlar, yağmur yağmadı hatta hava açtı bilem bende 1 saat 20 dakika yürüdüm geldim, şimdi limonlu çayımı içiyorum
teşekkür ederim
kızlar bugünkü menülerim şöyle
kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 kk peynir,8 siyah zeytin,1 minik kase kt yoğurt,yeşilçay,omega 3
öğle 14.00;1 kase yoğurt,1/2 muz
akşam 18.00;1 kase barbunya,1 kase yoğurt,2 kaşık pazı kavurma yiyeceğim,yine yürüyeceğiiiimmm hepinize iyi akşamlar
Kizlar biraz sonra yaticam saat 11 e geliyor arin sabah erken uyanmam lazim.ins.allah kolaylik verir.dualarininzicin simiden tesekkurler allah razi olsun.herkes icin dua edicem ins.....
Herkesi opuyorum kizlar iyiki varsiniz kendimi suan yalniz hissetmiyoum....ins.yarin kendimi iyi hissettigimde haber veririm....
Hoşgeldin, çok iyi kilo vermişsin tebrikler canım , doğum günü kaçamağı kilo aldırmaz üzülme, sen azimle devam et
amaninnn karda ızgara ne kaa güsel olur, afiyet olsunemme biz unuttuk ızgarayı bu gavur ellerde 43: , yazın arka bahçede yapıyolar,kokusundan midem bılanıyo malum hayvanın etidir
aman sen yeme öğğğ o öğğğğ, cumaya ne kaldı şurda
afiyet olsun,
mrb kizlar bugünki yediklerim kahvaltida
3 yumurta
bir dilim ekmek
3 zeytin
az biraz peynr azicikta domates
2 bardak yeşil çay
öğle
bisküvilü muzlu mozaik pasta(çok az yedim)
ikindi
bir dilim ekmek
pirasa
şimdi çay içiyorm
birde bu diyet bisküvilerden aldim bişi olmaz dimi?
1 saat yürüyüş yaptım kolay gelsin herkese iyi aksamllar
iyi gidiyor canım..sersum naber fıstık,tatil iyi gidiyo heraldekızın dersaneye gidiyo mu ya da tatilde test filan çözüyo mu canım
off ağzım sulandı valla,ne zamandır mangal yüzü görmüyoruz,afiyet olsun canımbiz de Van da çalışırken karda mangal yapardık hey gidi günler
özledim kıss naapiimmCanım hastayım helak oldum kıssancak gelebiliyorum
Ohh afiyet olsun ben de mangalda köfte severim. Et bana sert geliyoTavuklar malum yiyemiyorum eskiden yerdim
dualarımız seninle canıımmm..Kizlar biraz sonra yaticam saat 11 e geliyor arin sabah erken uyanmam lazim.ins.allah kolaylik verir.dualarininzicin simiden tesekkurler allah razi olsun.herkes icin dua edicem ins.....
Sersumum mangal partinden dönemedin a kısss
Papişiim Oyamm Leylakımm nerelerdesinnnizzz
amaninnn karda ızgara ne kaa güsel olur, afiyet olsunemme biz unuttuk ızgarayı bu gavur ellerde 43: , yazın arka bahçede yapıyolar,kokusundan midem bılanıyo malum hayvanın etidir
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?