Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün arkadasima gittim oturmaya az once geldim. Bir türk kahvesi ictim, bir de yesilcay limonlu :))) saat 6da da aksam yemegimi yicem. Yarim saat sonra.

Yemegimi de yazayim mercimek corbasi ve yogurt. Doyana kadar :)))

selam kızlar, yağmur yağmadı hatta hava açtı bilem bende 1 saat 20 dakika yürüdüm geldim, şimdi limonlu çayımı içiyorum

Bende menülerimde yumurta,tavuk bulunduruyorum ama bunları organik olarak temin etmek İstanbul da zor.
Etrafımdaki marketlerde yok.
Büyük gros marketlere bakayım belki bulurum,kuruyemişleride kapalı paketlerde alıyorum kuruyemişçilerde kavrulmamış yok galiba.

Güzel haberlerini bekliyoruz. Doğum olduğunu sonradan öğrendim. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün diyelim. Eminim nur topu gibi olacaktır. :)

Hoşgeldin, çok iyi kilo vermişsin tebrikler canım, doğum günü kaçamağı kilo aldırmaz üzülme, sen azimle devam et

amaninnn karda ızgara ne kaa güsel olur, afiyet olsun emme biz unuttuk ızgarayı bu gavur ellerde 43:, yazın arka bahçede yapıyolar,kokusundan midem bılanıyo malum hayvanın etidir

Burada profiterol yiyorlar, ama ben su içiyorum. ((
aman sen yeme öğğğ o öğğğğ, cumaya ne kaldı şurda

Bugün arkadasima gittim oturmaya az once geldim. Bir türk kahvesi ictim, bir de yesilcay limonlu :))) saat 6da da aksam yemegimi yicem. Yarim saat sonra.

Yemegimi de yazayim mercimek corbasi ve yogurt. Doyana kadar :)))
afiyet olsun,

selam kızlar, yağmur yağmadı hatta hava açtı bilem bende 1 saat 20 dakika yürüdüm geldim, şimdi limonlu çayımı içiyorum
Yürüyüşün süpper tebrikler canım
teşekkür ederim
bişi değil

Yürüyüş de yaparsan çok güzel olur

menülerimi yazıp çıkıyorum kıslar herkese bay bayyy

öğle
1 tabak pastırmalı kuru fasülye
biber turşu
kuru domates saltası
1 kivi, yarım muz

akşam
brokoli salatası
oğlumun sebze çorbası

mrb kizlar bugünki yediklerim kahvaltida
3 yumurta
bir dilim ekmek
3 zeytin
az biraz peynr azicikta domates
2 bardak yeşil çay
öğle
bisküvilü muzlu mozaik pasta(çok az yedim)
ikindi
bir dilim ekmek
pirasa
şimdi çay içiyorm
birde bu diyet bisküvilerden aldim bişi olmaz dimi?
1 saat yürüyüş yaptım kolay gelsin herkese iyi aksamllar

canım dualarım seninle .Sen benim için cidden çok özelsin.Seni belki fiziken tanımıyorum ama kalben,ruhen çok iyi biri olduğunu biliyorum.Bıkmadan usanmadan hergün topiğimi ziyaret ediyorsun ,beni cesaretlendiriyorsun.Allah hayat yolunu kalbin gibi temiz çizsin.Seni çok seviyorum

dün ki menüm
sabah (09:30)2 yumurtalı klasik karatay kahvaltım
(13:00)1 eti puf
akşam(18:00)3 kanat,1 kase yoğurt,1 tbk tarhana çorbası
bugün ki menüm
sabah (10:30)2 yumurtalı klasik karatay kahvaltım,1 k.incir
akşam(18:00)2 lahmacun

Sagol tatlim sana da afiyetler olsun.

Ekmek yok canim diyette. Yememelisin.
Diyet ürünleri kullanmak yasak
Pasta yemissin hic olmamis zaten :)

sersum naber fıstık,tatil iyi gidiyo heraldekızın dersaneye gidiyo mu ya da tatilde test filan çözüyo mu canım
iyi gidiyor canım..ama çabuk geçiyor be dersaneye yollamadık canım..hakkari maalum açıkçası güvenilir gelmedi bize..zorla final dergisinin tatil kitabından test çözdürüyoruz..
off ağzım sulandı valla,ne zamandır mangal yüzü görmüyoruz,afiyet olsun canımbiz de Van da çalışırken karda mangal yapardık hey gidi günler

Canım hastayım helak oldum kıss ancak gelebiliyorum

Ohh afiyet olsun ben de mangalda köfte severim. Et bana sert geliyo Tavuklar malum yiyemiyorum eskiden yerdim
özledim kıss naapiimm..gel bananee şaka şaka dinlen sen
köftelerim iiğğğrennç oldu nedenini yazıciimm

dualarımız seninle canıımmm..
Allaha emanetsin

Sersumum mangal partinden dönemedin a kısss

Papişiim Oyamm Leylakımm nerelerdesinnnizzz

geldim geldimm..mangaldan sonra kirlileri temizleyip duş alıp geldim..koktuk eşimle ikimiz de
pampişim de hiç uğramadı oyam da ..leylakımı da össledim yawww

Son düzenleme:
mangalda köftelerim heba oldu .. nedenine gelince evde bayat ekmek yokmuş ben de içine az galeta unu koydum hamur gibi oldu..eşim yazık yiyemedii.neyse ki et şiş yapmıştım onlardan yedii..:26: yarım kilo köfte kaldı..napalım dedik eşimle..yarın eşim ben onlarla yumurta yaparım değerlenir dedi..

akşam menüm

3-4 tavuk kanat
2 köfte
2 dana şiş
yoğurtlu buğday salatası
şalgam suyu
1 kölenmiş biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…