Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aksamki menüm yine klasik bir karatay kahvaltisi oldu

pastirmali yumurta,peynir,zeytin,1 avuc kuruyemis

bugün henüz spor yapamadim simdi yapmaya gidiyorum,görüsürüz...

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Az sucuk
Çay

Ara
Sütsüz nescafe

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Az yağda pişmiş köfte biber. Üzeri domates soslu.

Çok yoğunun arkadaşlar hiç giremiyorum geçmişi okuyamıyorum. Bildirim yapıp kaçıyorum. İyi geceler....

Canlarım iyi akşamlar , bugün anneme gitmem gerekti.Gittim-geldim , hava çok soğuktu , çıktım koştum , hoşuma gitti.Akşam da tarhana çorbası + köfte + salata + tatlı patates yedim.
Siz nasılsınız , asayiş berkemal mi ?
Ramaska doğurmuş mu ?
Leylakımdan haber var mı ?

Afiyet olsun tatlım birazdan sana yazacağım gitme yada gidersen sonra okursun.
burdayım canım

ramaska yarın doğum yapacak canım..leylakımdan halaa haber yok

şimdi de çayımı içiyommm

Alıntı yapınca çok yer kaplar diye direk yazıyorum . Öncelikle benim kız 2001 doğumlu canım, saçım için çok teşekkürler gece bayağı geç çıktım topikten çünki Kanell çizelgesi olmayanlar için yazmış ya benide kast ettimi anlamadım ona yazdım cevap bekledim o yüzden boya 2 saatten fazla kaldı kafamda rengi tabii daha koyu oldu ama beğendim. Bu arada geçmişi tamamen okuyamadım ama Kanel soruma cevap vermemiş sanırım sen ne dersin ben ve benim gibiler de çizelge yapsınmı?

çizelge denemesi....

arkadaşlar iyi akşamlar...çizelgemi yaptım,eğer aynısından olan başka arkadaşımız varsa değiştirebilirim karışmasın.ayrıca verdiğim kilo başka bir diyetle verilmiştir,ben motivasyonum gördükçe artsın diye böyle yaptım,bilginize...bakalım uğur böcüğüm karatyla nasıl ilerliyecek?

Hoş geldin Birdy .Ben iyiyim, bilgisayarı kızımdan anca alabildim birkaç saat buralardayım inşallah.
Dün akşam şeker ile ilgili soruna yanıt verdim okudunmu ?

akınca normale döner canım.. tam 1 yaş var demek ki seninkiyle benim kızın arasında..ergenyuslar..
altta çizelge olunca iyi oluyor..en azından yeni girenler görünce verdiğimiz kiloları motive olurlar bence de..zorunlu değil tabii ki..ama yine de sen bilirsin..
bugün erkencisin

güle güle kullan canım çizelgeni..aynısı olsa da olur canım zevk meselesi..kimseninkiyle karışmaz merak etme

hee bir de kızlar,bişey sorucam hönk!demeyin nolur:)hani tavuk yiyemiyoruz ya,hindi yesek?onlar da acaba tavuklar gibi mi yetişiyor yoksa hepsi özgür mü?bu konuda hiç malumatım yok da...yani güvenle tüketebilir miyiz?hiç kimse hindiden bahsetmiyor da,

Selam canlarım,

Önce bildirimimi yapayım:

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı (2 yumurta ile)

Öğlen: Dünden kalan karnıbahar pizza ve yoğurt, yarım avuç da ceviz.

Akşam: Balık, biraz helva. Ceviz yemedim.

Arz ederim.

burdayım canım

ramaska yarın doğum yapacak canım..leylakımdan halaa haber yok
Ramaskacım Allah kolaylık versin canım benim.İnşallah zırt diye doğurursun hayatım.Allahım sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bebişini inşallah.
2 saat mi durduuuu , ohh 5 ay diplerin çıkmaz senin valla , ömürlük boya olmuş o
Hoş geldin Birdy .Ben iyiyim, bilgisayarı kızımdan anca alabildim birkaç saat buralardayım inşallah.
Dün akşam şeker ile ilgili soruna yanıt verdim okudunmu ?
Hoşbulduk canımcım , yok göremedim , o kadar çok sayfa vardı ki bakamadım hepsine ...Dur bi daha deniiim...

Canikom hindi eti ye tabii çünkü hindi mecbur gezecek , gezmeyi-görmeyi seven bi canlı o
Arkadaşlar ne der bilemem ama özgür değil diye tavuk yememek bence yanlış.Zaten kaç kişi köy tavuğuna ulaşıp da yiyebilecek? Özgür tavuk denmesinin sebebi sağlıklı - doğal olması açısından yoksa kilo verme bakımından bi fark yoktur.Tavuğunu da ye bence ama hindi de candır , o ayrı

canım hindi de tavuk da aynı..ben arada alıp tüketiyorum..tamam sağlıksız ama naapiim seviyorum..kilo vermeye sakıncalı değil sadece sağlıksız canım..

Oooo sen de az macera yaşamamışsın valla....Benim kocam da almış bana şeker cihazı sağolsun.Ben de düzenli ölçmüyorum ama kafam bazan manyak gibi oluyo , o zamanlar ölçüyorum bir anormallik mi var diye...Şimdi bana doktor 2 saatte bir ye dedi.Gerçekten öyle yersem sorun yok ama 3 saate uzarsa benden başlıyo bi açlık-huzursuzluk ...Karataydaki yeme sıklığı bana hiç uygun değil zaten arkadaşlar bilirler ben 2-3 hafta Karatay yaptım onda da mutlaka akşamüzeri bişeyler yiyodum.Uzun süreli açlığa tahammül edemiyorum ben eskiden beri....Ama senin şimdi iyi olmana çoook sevindim gerçekten , demek ki kilo da tetikliyodu ve kilolar gidince vücut rahatladı , ne güsel

:))ayy ne şekersiniz öyle canikom!tavukla ilgili okuduklarım benim dukanı bırakma sebebimdir,bide yağsız,sebzesiz zor dayandım yav 2,5ay.o yüzdeeen bundan sonra pek tüketmeyi düşünmüyorum da hindiler de mi aynı acaba diye düşündüm:/

Aman fazla akmasında beyazlar daha zor boyandığı için hemen ortaya çıkıyor bilirsiniz belkide bilmezsiniz nede olsa benden gençsiniz beyaz yoktur belki sizlerde.

Evet tam 1 yaş var aralarında benimki şu an muhteşem yüzyıla kaptırdığı için bilgisayarı erken alabildim. Çizelge için en kısa zamanda yapmaya çalışırım ,ama daha öncede

söylediğim gibi sürekli giremiyorum topiğe ama dediğin gibi yeni gelenlerin motivasyonu için önemli.

He , çok şekerimdir Bizim evde hindi eti çok kullanılır.Hem kuşbaşı gibi koyuyorum yemeklere hem parça hindi etini rondoda çekip köfte yapıyorum ...Demirden de zengin bi et , ye canikom ye ...Gerçi ben tavuğu da çok severim ama benim sevmediğim bişi yok ki zaten

Güzeller ben kaçıyorum artık.Hepinize iyi geceler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…