şimdi de çayımı içiyommm
burdayım canımAfiyet olsun tatlım birazdan sana yazacağım gitme yada gidersen sonra okursun.
Canlarım iyi akşamlar , bugün anneme gitmem gerekti.Gittim-geldim , hava çok soğuktu , çıktım koştum , hoşuma gitti.Akşam da tarhana çorbası + köfte + salata + tatlı patates yedim.
Siz nasılsınız , asayiş berkemal mi ?
Ramaska doğurmuş mu ?
Leylakımdan haber var mı ?
şimdi de çayımı içiyommm
çizelge denemesi....
Canlarım iyi akşamlar , bugün anneme gitmem gerekti.Gittim-geldim , hava çok soğuktu , çıktım koştum , hoşuma gitti.Akşam da tarhana çorbası + köfte + salata + tatlı patates yedim.
Siz nasılsınız , asayiş berkemal mi ?
Ramaska doğurmuş mu ?
Leylakımdan haber var mı ?
akınca normale döner canım..Alıntı yapınca çok yer kaplar diye direk yazıyorum . Öncelikle benim kız 2001 doğumlu canım, saçım için çok teşekkürler gece bayağı geç çıktım topikten çünki Kanell çizelgesi olmayanlar için yazmış ya benide kast ettimi anlamadım ona yazdım cevap bekledim o yüzden boya 2 saatten fazla kaldı kafamda rengi tabii daha koyu oldu ama beğendim. Bu arada geçmişi tamamen okuyamadım ama Kanel soruma cevap vermemiş sanırım sen ne dersin ben ve benim gibiler de çizelge yapsınmı?
arkadaşlar iyi akşamlar...çizelgemi yaptım,eğer aynısından olan başka arkadaşımız varsa değiştirebilirim karışmasın.ayrıca verdiğim kilo başka bir diyetle verilmiştir,ben motivasyonum gördükçe artsın diye böyle yaptım,bilginize...bakalım uğur böcüğüm karatyla nasıl ilerliyecek?
arkadaşlar iyi akşamlar...çizelgemi yaptım,eğer aynısından olan başka arkadaşımız varsa değiştirebilirim karışmasın.ayrıca verdiğim kilo başka bir diyetle verilmiştir,ben motivasyonum gördükçe artsın diye böyle yaptım,bilginize...bakalım uğur böcüğüm karatyla nasıl ilerliyecek?
Ramaskacım Allah kolaylık versin canım benim.İnşallah zırt diye doğurursun hayatım.Allahım sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bebişini inşallah.burdayım canım
ramaska yarın doğum yapacak canım..leylakımdan halaa haber yok
2 saat mi durduuuu , ohh 5 ay diplerin çıkmaz senin valla , ömürlük boya olmuş oAlıntı yapınca çok yer kaplar diye direk yazıyorum . Öncelikle benim kız 2001 doğumlu canım, saçım için çok teşekkürler gece bayağı geç çıktım topikten çünki Kanell çizelgesi olmayanlar için yazmış ya benide kast ettimi anlamadım ona yazdım cevap bekledim o yüzden boya 2 saatten fazla kaldı kafamda rengi tabii daha koyu oldu ama beğendim. Bu arada geçmişi tamamen okuyamadım ama Kanel soruma cevap vermemiş sanırım sen ne dersin ben ve benim gibiler de çizelge yapsınmı?
Hoşbulduk canımcım , yok göremedim , o kadar çok sayfa vardı ki bakamadım hepsine ...Dur bi daha deniiim...Hoş geldin Birdy .Ben iyiyim, bilgisayarı kızımdan anca alabildim birkaç saat buralardayım inşallah.
Dün akşam şeker ile ilgili soruna yanıt verdim okudunmu ?
hee bir de kızlar,bişey sorucam hönk!demeyin nolur:)hani tavuk yiyemiyoruz ya,hindi yesek?onlar da acaba tavuklar gibi mi yetişiyor yoksa hepsi özgür mü?bu konuda hiç malumatım yok da...yani güvenle tüketebilir miyiz?hiç kimse hindiden bahsetmiyor da,
hee bir de kızlar,bişey sorucam hönk!demeyin nolur:)hani tavuk yiyemiyoruz ya,hindi yesek?onlar da acaba tavuklar gibi mi yetişiyor yoksa hepsi özgür mü?bu konuda hiç malumatım yok da...yani güvenle tüketebilir miyiz?hiç kimse hindiden bahsetmiyor da,
Bende hamilelikte gizli şeker vardı doğumdan sonra açlık tokluk hep normal çıkmasına rağmen tabi ozamanlar sık yiyordum zamanlaepey kilo almmıştım.Sonra seninkine benzer ama özellikle yemeklerden 1-2 saat sonra elim ayağım boşalır gibi oluyordu ben de tansiyonum düşüyor zannediyorum sonunda doktor testlerde yakalıyamadığı için tahminen şekerin düşüyor dedi.Parmaktan ölçen cihaz al dedi öyle fena hissettiğin anlarda bi bak bakalım dedi ben canım yanacak diye istemedim madem bişey yiyince normale dönüyor demekki şeker düşüyo dedim ve işimeye devam ettim en sonunda Karatay dan haberdar oluca herşey güzel oldu ne hipoglisemi nede fazla kilom kaldı
Canikom hindi eti ye tabii çünkü hindi mecbur gezecek , gezmeyi-görmeyi seven bi canlı o
Arkadaşlar ne der bilemem ama özgür değil diye tavuk yememek bence yanlış.Zaten kaç kişi köy tavuğuna ulaşıp da yiyebilecek? Özgür tavuk denmesinin sebebi sağlıklı - doğal olması açısından yoksa kilo verme bakımından bi fark yoktur.Tavuğunu da ye bence ama hindi de candır , o ayrı
akınca normale döner canım..tam 1 yaş var demek ki seninkiyle benim kızın arasında ..ergenyuslar..
altta çizelge olunca iyi oluyor..en azından yeni girenler görünce verdiğimiz kiloları motive olurlar bence de. .zorunlu değil tabii ki. .ama yine de sen bilirsin..
bugün erkencisin
güle güle kullan canım çizelgeni..aynısı olsa da olur canım zevk meselesi. .kimseninkiyle karışmaz merak etme
:))ayy ne şekersiniz öyle canikom!tavukla ilgili okuduklarım benim dukanı bırakma sebebimdir,bide yağsız,sebzesiz zor dayandım yav 2,5ay.o yüzdeeen bundan sonra pek tüketmeyi düşünmüyorum da hindiler de mi aynı acaba diye düşündüm:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?