Oooo sen de az macera yaşamamışsın valla....Benim kocam da almış bana şeker cihazı sağolsun.Ben de düzenli ölçmüyorum ama kafam bazan manyak gibi oluyo , o zamanlar ölçüyorum bir anormallik mi var diye...Şimdi bana doktor 2 saatte bir ye dedi.Gerçekten öyle yersem sorun yok ama 3 saate uzarsa benden başlıyo bi açlık-huzursuzluk ...Karataydaki yeme sıklığı bana hiç uygun değil zaten arkadaşlar bilirler ben 2-3 hafta Karatay yaptım onda da mutlaka akşamüzeri bişeyler yiyodum.Uzun süreli açlığa tahammül edemiyorum ben eskiden beri....Ama senin şimdi iyi olmana çoook sevindim gerçekten , demek ki kilo da tetikliyodu ve kilolar gidince vücut rahatladı , ne güsel
Aman fazla akmasında beyazlar daha zor boyandığı için hemen ortaya çıkıyor bilirsinizbelkide bilmezsiniz nede olsa benden gençsiniz beyaz yoktur belki sizlerde.
Evet tam 1 yaş var aralarındabenimki şu an muhteşem yüzyıla kaptırdığı için bilgisayarı erken alabildim. Çizelge için en kısa zamanda yapmaya çalışırım ,ama daha öncede
söylediğim gibi sürekli giremiyorum topiğe ama dediğin gibi yeni gelenlerin motivasyonu için önemli.
bende 1 bukle beyaz var ama o da arada gözükmüyor..1 yıldır boyamadım saçımı dinlendiriyorum iyi oldu. .beyazın yaşla ilgisi yok ki canım..genetik bişii..benim 20 yaşında bile beyazı olan arkadaşlarım vardı beyaa..
sen nasıl istersen o zaman yap şekerim çizelgeni
Yazlıktan gelen cevizleri bir türlü kıramıyorduk. Bugün oturup tam 45 dakika ceviz kırdım keserle. Hepi topu 1 küçük kase oldu! Çok kalın kabuklu olduğu için zor kırdım. O yüzden de yemeye kıyamıyorum:)))
Tam yukarıdaki msj ı yazarken kapı çaldı. Kalkmak zorunda kaldım. Eşim toplantıya gitmişti. Daha yarım saat olmamıştı ki geri döndü. Meğer toplantı iptal olmuş. Eşimin de tlf u bugün kapalıydı, ulaşamamışlar. Ben de bugün burda doya doya muhabbet ederim diyordum
Birşey demese de, surat asmak suretiyle, rahatsız olduğunu ziyadesiyle belli ediyor (hürremi seyrettiğim belli olmuştur herhalde:)))
İşte bu ayak sersumum... Kapı çaldı. Bir kalktım... Kalkış, o kalkış. Kahve yaptım vs. Anca geldim geri.
hee bu ayakk.Yazlıktan gelen cevizleri bir türlü kıramıyorduk. Bugün oturup tam 45 dakika ceviz kırdım keserle. Hepi topu 1 küçük kase oldu! Çok kalın kabuklu olduğu için zor kırdım. O yüzden de yemeye kıyamıyorum:)))
Tam yukarıdaki msj ı yazarken kapı çaldı. Kalkmak zorunda kaldım. Eşim toplantıya gitmişti. Daha yarım saat olmamıştı ki geri döndü. Meğer toplantı iptal olmuş. Eşimin de tlf u bugün kapalıydı, ulaşamamışlar. Ben de bugün burda doya doya muhabbet ederim diyordum
Birşey demese de, surat asmak suretiyle, rahatsız olduğunu ziyadesiyle belli ediyor (hürremi seyrettiğim belli olmuştur herhalde:)))
İşte bu ayak sersumum... Kapı çaldı. Bir kalktım... Kalkış, o kalkış. Kahve yaptım vs. Anca geldim geri.
Benimkilerde son zamanlarda çoğaldı, ama daha çok önlerde özellikle alnımın üst-yanlarında daha çoktu şimdi homojen. bi dağılım başladı biliyosun menepoza girdim asıl bundan sonra
hızlanıcak sanırım.Genetik olarak erken yaştaki beyazlar istisna benimde var öyle tanıdıklarım ama genelde 40 dan sonra gözle görülür halde çoğolıyorlar.Bende son birkaç yıdır sürekli
boyuyorum daha önce zevk içindi.
Ramaskam... Hep aklımdasın, hep duamdasın... Çooook rahat bir doğum olur inşallah, sağlıkla kucağına alırsın kızını...
Melexin, ne zaman dönüyorsun evine? Ev ne alemde?
Sersum, kızın nasıl geçiriyor tatili? Benimki habire arkadaşlarıyla buluşmak istiyor
benimkine 2 tane kitap aldım başını kaldırmıyor canım..ama test çözmeye gelince 5 takla atıyor. .1 hafta dinlenecekmiş hanımm
Selam canım cevizlerin meşei nere yani yazlığa bağlı yerde mi yoksa başka memlekettenmi gelmiş benimde başıma geldi aynı ilçenin farklı pazarından aldığım cevizlerin kabuğuda tadı da farklı
oluyordu ondan olabilirmi acaba?
Valla böylesi daha iyi Sersumcum hiç olmazsa dışarı çıkıp gezme ve alışverişe sardırmamış kitap okuyor daha ne olsun.Ayrıca uzmanlar dinlensinler diyo hep ders hep test böö oluyolar soğuyolar
benimkine 2 tane kitap aldım başını kaldırmıyor canım..ama test çözmeye gelince 5 takla atıyor. .1 hafta dinlenecekmiş hanımm
Ben daha önce gazete ve televizyonda çok dinledim bunları ama artık ne yapabiliriz almazsak nereye kadar ,benzer problem kırmızı et için hatta temizliği şüphe götürmeyen denizlerimizin balıkları için de özellikle çiftlik balıkları içinde aynı şeyler söyleniyor ne yiycez nereye kadar protesto edip almıycaz peki?Eki Görüntüle 620803
Tavuk diye bize yedirdiklerine bakın
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.
Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.
HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR
Dizdar'ın aktardıkları şöyle;
*"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
*Hayvanların bacak yapıları değişti.
*Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
*Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
*Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
*Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
*Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.
İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR
Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti. Mustafa Özdurmus ve Ayçin Akın ile birlikte.
Benimkine de aldık. Bitrmiş, bugün yenilerini aldık... Hem kitaba yetiyor, hem arkadaşlarına...
Bir dönem tavuk çiftliği işleten bir arkadaşım, sakın tavuk yemeyin demişti. Sonra da kapattı zaten çiftliği.
Ben daha önce gazete ve televizyonda çok dinledim bunları ama artık ne yapabiliriz almazsak nereye kadar ,benzer problem kırmızı et için hatta temizliği şüphe götürmeyen denizlerimizin balıkları için de özellikle çiftlik balıkları içinde aynı şeyler söyleniyor ne yiycez nereye kadar protesto edip almıycaz peki?
canım kitap okumasından hiç şikayetim yok tabiisii..benimki maşallah kitap kurdu zaten. .ama burada dışarı çıkacak yer de yok ..arada tekrar yapsalar iyi olur..bizimkinin tatili 1 hafta önce başladı çünkü..burda okullarda öğretmenler 1 hafta erken bitirdiler okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?