Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olabiliyor canım..onların daha göz kasları tam gelişmediği için:26:..geçmiş olsun..

hayırlısı olsun canım..neyle devam edeceksin
Haklısın canım ben unutmuşum sizinkilerin erken tatil yaptıklarını, ama yinede üzülme çok kitap okumakda beyin jimlastiği biliyorsun.
evet canım okumak iyidir..
Ben kaçtım. Kavga çıktı

Hepinize iyi geceler.

iyi geceler canım..

Olur tabii özellikle küçük yaşlarda daha sık en geç ilkokul çağlarında hala devam ediyors eskiden tek gözü kapatıp kayan gözün kasını çalışmaya zorlayarak tedavi ediyorlardı,çok ileri kayıyorsa tehlikeli olmayan cerrahi ameliyatla kası düzeltiyorlar diye biliyorum canım.

olabiliyor canım..onların daha göz kasları tam gelişmediği için:26:..geçmiş olsun..

Cevaplarınız için sağolun kızlar. Kusura bakmayın, okuyamadan çıkmıştım. İçim rahatladı doğrusu. Bugün bir doktora gitmişler, gözlük vermiş. 8 aylık bebek nasıl gözlük takacaksa??? Yarın durumu öğrenince size de yazarım... Zaten herşeyimi sizinle paylaşıyorum

Iyi aksamlar arkadaslar once Kursa gittim sonra hurrem derken bu saat oldu aksam 1 nar bunu cok canim Cekti bir Köse yogurt ve Dunden kalan cigeri Yedim sonra da Yeşil cay tabikii

Iyi geceler kızlar,bol leptinler. Cumaya son 1. Bugün bitti artik. Herkes dikkat lutfen. Pastalardan,böreklerden uzak durun :)))
Haydi canlarim öptüm sizi. Boş kalorilerden kaçin :))

Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....

Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor

Hayırlısı cnm bakalım. anneme söylendim az da o da senin dediğin gibi diyor. bakcez görcez..

Afiyet olsun annemmm

Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....

Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor

Canım günaydın.. stress yok sakin.. Hayırlısı iile alacaaksın yiğenimizi kuçağına. Bende sanki kaç tane doğurdumsa
Sakin sakin doğumunu yapıp kızını alacaksın cnm kucağına inşallah.

Canım günaydın.. stress yok sakin.. Hayırlısı iile alacaaksın yiğenimizi kuçağına. Bende sanki kaç tane doğurdumsa
Sakin sakin doğumunu yapıp kızını alacaksın cnm kucağına inşallah.

Canim cok sagol tesekkurler bana moral oluyorsunuz.seninde cumaya az kaldi.istersen topikce gidelim sana esya almaya kayinvaliden bizi gorunce heralde sesini cikaramaz....
Canim ben biraz uzanip dinlenmeye calisayim.opuyorum canim sana iyi geceer...

Benim kız ve öğrencilerim şöyle yapıyorlar:
cuma c.ts ve pazar dinlendiler. p.tesiden itibaren her gün bir dersi tekrara başladılar. Kahvaltıdan sonra 1-1.5 saat tekrar yapıp 100 soru çözecekler(8ler daha fazla) cumada dahil 5 dersilerini de tekrar etmiş olacaklar. Diğer günler de günde en az 100 soru çözecekler:112:
Sabahtan çalışacaklar işleri bitince serbestler tv bilgisayar gezme vb.. Bilgisayarı abartmadan ama :112:

Son düzenleme:
Okula döndüğümde kimlerin yaptığını göreceğim. Bu şekilde tatil öncesi ne yapmaları gerektiğini anlatıp sonra geri bildirim alıyorum Tekrarlı ve düzenli çalışmaya alıştırıyorum

kızlar akşamki menümü bildiremedm. evde değildim.anca vakit bulabildim. geç de olsa bildirmeden yatmak istemedim. tavuk çorbası + ızgara köfte + yoğurt.. insan bir tane bile ekmek yemeden dedoyabiliyormuş kızlar yeter ki istesin. bn bunu anladm. Allah sonumu hayırlı etsn bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…