Görümcemin 8 aylık kızının gözleri kayıyor. Birkaç gündür olmuş.Yarın doktora gideceklermiş. Olur mu ki böyle kızlar? Benimkilerde olmamıştı. Özellikle tek gözü bazen bakarken kayıyor içeri doğru.
hayırlısı olsun canım.slm kizlar..bugun itibariyle karatayi biraktim fakat kilo verme isini birakmadim..3 hafta oldu ben 2 kilo verdim bu bana cok a geliyo..daha once 5-6 ogunle 16 kilo vermistim.. yine oyle devam etmeyi planliyorum..35 dk sporumu yaptim yorgunluk kahvesi icicwm..sizi takipteyim:))
ramaskacim bir avazda kurtulursun ins..
evet canım okumak iyidir..Haklısın canım ben unutmuşum sizinkilerin erken tatil yaptıklarını, ama yinede üzülme çok kitap okumakda beyin jimlastiği biliyorsun.
Ben kaçtım. Kavga çıktı
Hepinize iyi geceler.
Benimkine de aldık. Bitrmiş, bugün yenilerini aldık... Hem kitaba yetiyor, hem arkadaşlarına...
Senin kızınada maaşallah diyim ne güzel hem geziyor hem çalışıyor.Benimkini kilo kontrolü için spora yazdıriim dedim derslerimde geri kalırsam karışmam dedi.müzikle uğraşsın dedik müzik ruhun gıdası ya ,gitar, keman ,flüt evde süs eşyası piyano da mazide kalan hoş seda oldu
Görümcemin 8 aylık kızının gözleri kayıyor. Birkaç gündür olmuş.Yarın doktora gideceklermiş. Olur mu ki böyle kızlar? Benimkilerde olmamıştı. Özellikle tek gözü bazen bakarken kayıyor içeri doğru.
sersum da kaçar kızlar..hepinize iyi geceler bol leptinler..
olabiliyor canım..onların daha göz kasları tam gelişmediği için:26:..geçmiş olsun..
Olur tabii özellikle küçük yaşlarda daha sık en geç ilkokul çağlarında hala devam ediyors eskiden tek gözü kapatıp kayan gözün kasını çalışmaya zorlayarak tedavi ediyorlardı,çok ileri kayıyorsa tehlikeli olmayan cerrahi ameliyatla kası düzeltiyorlar diye biliyorum canım.
yavlum kıyamam yaaa..benim yaşadıklarımı yaşıyorsun sen de ..ama annene tavsiyem eğer kaynana karışıyorsa o da sus pus durmasın o zaman çekiniyo oğlan anası..bizim değil gençlerin beğendiği gibi olsun deyip çoğul konuşsun ..onlar yaşayacak onların zevkleri olsun desin..ezdirmesin senii..benim annem en sonunda müdahele etmişti de düzelmişti herşey..kız annesi konuşmayınca dediklerini yaptırıyo bunlar..zorla almıyolar ya senii..konuşsun annen canım..
inşallah herşey yolunda gider..nişanlına da söyle o da arkanda durur bizim beğendiğimiz gibi olacak derse olay hallolur..hadi hayırlısı canım..
niye karışır ki şu erkek tarafı her şeye offffff
kızlar sersum kaçar..
eşim dün bana hadi yarın mangal yapalım dedii..bu fırsatı kaçıramam(genelde ben yalvarırım yapalım diye )
etleri hazırladım..şimdide gidip köfte yapiimm..eşim sadece köfte yer..kar üstünde mangal şahane olucak..gelince ayrıntılı menü bildiririm canlarım..bayyyyy
mangalda köftelerim heba oldu ..nedenine gelince evde bayat ekmek yokmuş ben de içine az galeta unu koydum hamur gibi oldu..eşim yazık yiyemedii.neyse ki et şiş yapmıştım onlardan yedii..:26: yarım kilo köfte kaldı ..napalım dedik eşimle. .yarın eşim ben onlarla yumurta yaparım değerlenir dedi..
akşam menüm
3-4 tavuk kanat
2 köfte
2 dana şiş
yoğurtlu buğday salatası
şalgam suyu
1 kölenmiş biber
Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
Canım günaydın.. stress yok sakin.. Hayırlısı iile alacaaksın yiğenimizi kuçağına. Bende sanki kaç tane doğurdumsa
Sakin sakin doğumunu yapıp kızını alacaksın cnm kucağına inşallah.
canım kitap okumasından hiç şikayetim yok tabiisii..benimki maşallah kitap kurdu zaten. .ama burada dışarı çıkacak yer de yok ..arada tekrar yapsalar iyi olur..bizimkinin tatili 1 hafta önce başladı çünkü..burda okullarda öğretmenler 1 hafta erken bitirdiler okulu
Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?