Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....

Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor

Canım Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım, stres yapma

Çok güzel bu çalışma canım, benim oğlum da Antalya da , gelince ben de ona bu şekilde yaptıracağım

Günaydınlar hepinize, nasılsınız

Size yazamadan gittim, oğlum turnuvaya gitti Antalya'ya hafta sonuna kadar yok, biz de kızımla anneme gittik, dün akşam geldik

Bayağı kaçırdım yeme işini , cumaya da 1 gün kaldı, bugün dikkat edeyim bari

Yarın liste bende inşallah bişey çıkmazsa yapacağım

Günaydınlar herkese

Öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. Çalışma ortamındaki arkadaşlarımda beni nerde görseler süzüldün diye söylediklerinde çok mutlu oluyorum. İstediğim kiloda değilim belki ama onlar bana o şekilde söylediklerinde kendimi dal gibi hissediyorum :) Bu aşamaya gelene kadar çok çektim. Diyet konusunda değil sakın yanlış anlamayın. Etrafımdakilerin alaycı sözleri beni çok incitti. Bunu en yakınlarımın demesi beni çok üzdü. Şimdi ise ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam beni süzüyorlar :)

Dün akşam ki menümü yazayım. Ben saat 19 gibi evde olduğum için o saatte yemeğimi yedim bu güne kadar.

Etli kuru fasülye
Keten tohumlu yoğurt
kuru incir 1 tane
gün kurusu 3 tane
kuru erik 2 adet olmak üzere cozuttum.

doğum günümden kalma bir tatlı krizim vardı dün akşam. bende kuru meyvelerle aşmaya çalıştım. yoksa abur cubura gidiyordu elim.

Bu sabahki kahvaltımı eşim hazırladı. Gerçi her sabah beraber hazırlıyoruz. Ama bugün tekti :)
yine tereyağlı sucuklu yumurta
yarım havuç
9 zeytin
keten tohumlu yoğurt
10-15 arası çiğ badem

Bu arada kuruyemiş çiğ bulamıyoruz diyenleri görüyorum. Bizde eşimle tırım tırım tüm kuruyemişçileri gezdik. Sonunda bulduk.

Herkese hayırlı günler dilerim

Geşmiş doğum gunun kutlu olsun bu arada :) sabahları zeytin yıyemıyorum cok tuzlu zeytınım suya koydum tuzu cıkarmı acaba ?

Günaydınlar

Dün öğlen işyerinde dolma vardı iki tane yedim...Öğlen yemeklerine bir çözüm bulmam gerek...Hazır gıda tüketmek istemiyorum o yüzden böyle kaçamak yapıyorum istemeden...

Akşamda menüde tavuk şiş ve ayran vardı...

kızlar bu arada bu bimden yada a101 gbi marketlerde 2 liraya yeşil çaylar satılıyor :) bunlardan kullanan var mı aranıza. yada sz hangi yeşil çayları kullanıyorsunuz ?

ben onlardan da kullanıyorum:)
güven konusuna gelince çaykur devlet eliyle üretildiği için kesssinlikle güvenebilirsin.
rize ziraat enstitüsünün yanındaki çay bahçesinde çay içmeye gittiğimizde çay üretilen-deney yapılan küçük bir atölye vardı orada mühendis bir bayan çalışıyordu. ben hemen şeyi sordum ' bu çaylar toplanıp kurutularak mı yeşil çay yapılıyor, çayı olanlar kurutarak yapabilir mi ' diye
şu cevabı verdi ' yeşil çayın işleme basamakları siyah çayınkinden çıok daha fazla, doğrudan kurutulursa enzim aktivitesi sebebiyle kararır ve yararlı öğeleri azalır önemli olan enzim aktivitesini durdurup karartmadan kurutmak, bunun için de şoklama gibi bir dizi işlemden geçmesi gerekiyor''
e peki fabrikalar yokken Çinliler nasıl yapıyordu bu işi
tabi onlar da ateşe falan tutarak yapıyorlarmış.
.....neyse güvenilir markalardan kullanmak daha iyi olur. aktarlardan alınanlar sanki bana toplanıp kurutulmuş gibi geliyor. ucuzluk marketlerindekiler de inşallah uygun usulle yapılıyordur, çünkü onlardan da kullanıyoruz

Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....

Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
Ramaskacım sana bir şey sormak istiyorum.sen anladığım kadarıyla hamilelikte karatay yaptın kaç kilo aldın ,bende şu an 4.5 aylık hamileyim karatay yapıyorum 2 kilo aldım iyi mi acaba.Bu arada hayırlı doğumlar,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah

kzılar sabah ki menümü yazaym. gerçi buna kahvaltı denmez.işe geç kaldığım için aceleyle atıştırıp çıktım.
bir tane haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
1 bardak açık ve şekersiz çay.
açım yahu açımmmmmmmmmmm bu ardaa yeşil çayımı da evde unutmuşum zaten aceleyle. sinirim bozudu çok. bugün yeşil çayımı içemicem

pazartesiden beri günde 2 öğün yapmaya çalışıyorum. dün hadi dedim öğleyi atlamayayyım yağ yaktıran hafif besinlerden yiyeyim.
lor peyniri ceviz ve tere yedim.
öğün atlarken bu kadar kötü olmuyordum akşama doğru başım ağrımaya başladı eve gittim sen misin öğlen hafif yiyen
muz-kivi, bprasa, patates yemeği
üstüne sucuklu yumurta 1 dilim pide
ve en son gidip üşenmeden cısss mama hazırladım yedim üstüne de yattım sabaha kadar mide bulandırıcı rüyalar gördüm.

kan şekerim mi düşüyo tansiyonum mu düşüyo anlamadım ki niye az yiyince başım ağrıyo.
sabah ama gene karatayıma sarıldım.
2 yumurta, 3 kaşık çökelek, badem ceviz yedim.
öğlen yemesem veya az yesem akşam işi çıkışı da programımız var eve varmam 7yi bulur. öğlen ve akşam ne yiyeceğim konusunda kararsızım

mrb
bende dün akşamı yazayım
1 tabak kıymalı bezelye
1 karnıyarık
salata

sabah
1 ceviz
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir

günaydın kızlarrr, sabah dayanamayıp tartıldım moralim çok bozuldu yaa, off belki reglim yakınlaştı ondan böyledir umarım
sabah yediklerim
kaşarlı omlet
badm,ceviz
kaşar,beyaz peynir
2 kivi

Kızlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız? Ben de p.tesiden beri karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum, gerçi çok içine giremedim şimdilik, sadece tüm şekerli gıdalar, un mamulleri, patates, pilav vs. kestim, kitap sipariş vermiştim yeni geldi, okuyup kendime uygun bir plan hazırlıycam, siz memnun musunuz bu diyetten, kaç kilo verdiniz? Biraz moral bulup gaza gelmek istiyorum sanırım :) Doğumdan sonra kiloları istediğim gibi veremedim, ikizlerim 2 yaşına geldi artık vermem gerek, şu an 68 kilodayım , ilk hedef 60, sonra 55 bakalım inşallah verir ve almam...

gunaydin kizlar..dun biraktim karatayi 5 ogun az az herseyden dikkatlice yedim..ve bu sabah kilo verdigimi gordum:)sanirim karatay benim vucuduma uymadi..hayirlisi diyelim.bu sekilde metom daha iyi calisiyor.2 ay var izinime 4-5 kilo gitse super olucak..
bu arada bezelye yasak bir arkadasin menusunde gormustum:)

Selam kızçeler

Nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah

bir kaç zamandır karatayın dışına çıkmasamda çok da düzenli beslenemedim. İş ve evdeki yoğunluktan dolayı...
Bu sabah normalden daha erken kalkıp kahvaltımı yaptım güzelce...

Sabah:
1 bardak lahana suyu
2 yumurta (tereyağında pişirdim.)
2 incir (zeytinyağında 24 saat beklemiş)
7 zeytin
peynir
1 bardak süt
20-25 sap maydonoz
1 omega 3
2 vitamin (biri selenyum e ,biride b kompleks)

kahvaltıdan sonra 3 bardak ıhlamur, 1 kupa yeşil çay

su da içiyorum

öğle :
kahvaltımı güzel yaptım
öğle yemek yemeyeceğim

Dün akşam iş çıkışı pazara uğramıştım. Aldığım sebzelerle bir sürü yemek yaptım.
zeytinyağlı pırasa
zeytinyağla lahana kavurdum
brokoli haşladım
kereviz rendeleyip yoğurtladım.
Maydonozlarımı yıkayıp, ayıkladım...( ne çok iş yaptım.)
Lahana haşlayıp suyunu süzdüm...

attım hepsini dolaba akşamdan akşama yiyeceğim kısmetse....

Günaydın canlarım.

Sabah 8:30da klasik karatay kahvaltımı yazptım (2 yumurta ve 3-4 tam ceviz ile beraber)

Bugün yürüyüşümü sabah yapamadım. Hesapta olmayan bir iş girdi araya. İnşallah öğleden sonra yürüyebilirim.

Yıldız, keşke bırakmasaydın canım. Karatay'ın en sevdiğim yanı, kendime ayrı yemek pişirmemek. Benim gibi 3 çocuklu doğurgan bir tip için (birdy kulakların çınlasın) eyrı yemek pişirmek kabus gibi... Yapmaya çalışsam bile çok kısa vadeli oluyordu. Sen bilirsin tabii...

Birdy, bugün sabah arabada giderken bir reklam duydum: "Tiksin Sigara Bırakma Tozu". Bu ismi akıl eden kişilerin zekası önünde hürmetle eğiliyorum:76::76Bu 76yı hep ekleyesim vardı. Bu adamlara denk geldi)

Sabah Firuze'yi servise bıraktım. Ayrılık zor oldu. Kızıma iyi bakın dedim. Bir de yıkayıp teslim edin, şey götürüyor... dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…