Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
Benim kız ve öğrencilerim şöyle yapıyorlar:
cuma c.ts ve pazar dinlendiler. p.tesiden itibaren her gün bir dersi tekrara başladılar. Kahvaltıdan sonra 1-1.5 saat tekrar yapıp 100 soru çözecekler(8ler daha fazla) cumada dahil 5 dersilerini de tekrar etmiş olacaklar. Diğer günler de günde en az 100 soru çözecekler:112:
Sabahtan çalışacaklar işleri bitince serbestler tv bilgisayar gezme vb.. Bilgisayarı abartmadan ama :112:
Hoşgeldin, çok iyi kilo vermişsin tebrikler canım , doğum günü kaçamağı kilo aldırmaz üzülme, sen azimle devam et
amaninnn karda ızgara ne kaa güsel olur, afiyet olsunemme biz unuttuk ızgarayı bu gavur ellerde 43: , yazın arka bahçede yapıyolar,kokusundan midem bılanıyo malum hayvanın etidir
aman sen yeme öğğğ o öğğğğ, cumaya ne kaldı şurda
afiyet olsun,
Günaydınlar herkese
Öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. Çalışma ortamındaki arkadaşlarımda beni nerde görseler süzüldün diye söylediklerinde çok mutlu oluyorum. İstediğim kiloda değilim belki ama onlar bana o şekilde söylediklerinde kendimi dal gibi hissediyorum :) Bu aşamaya gelene kadar çok çektim. Diyet konusunda değil sakın yanlış anlamayın. Etrafımdakilerin alaycı sözleri beni çok incitti. Bunu en yakınlarımın demesi beni çok üzdü. Şimdi ise ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam beni süzüyorlar :)
Dün akşam ki menümü yazayım. Ben saat 19 gibi evde olduğum için o saatte yemeğimi yedim bu güne kadar.
Etli kuru fasülye
Keten tohumlu yoğurt
kuru incir 1 tane
gün kurusu 3 tane
kuru erik 2 adet olmak üzere cozuttum.
doğum günümden kalma bir tatlı krizim vardı dün akşam. bende kuru meyvelerle aşmaya çalıştım. yoksa abur cubura gidiyordu elim.
Bu sabahki kahvaltımı eşim hazırladı. Gerçi her sabah beraber hazırlıyoruz. Ama bugün tekti :)
yine tereyağlı sucuklu yumurta
yarım havuç
9 zeytin
keten tohumlu yoğurt
10-15 arası çiğ badem
Bu arada kuruyemiş çiğ bulamıyoruz diyenleri görüyorum. Bizde eşimle tırım tırım tüm kuruyemişçileri gezdik. Sonunda bulduk.
Herkese hayırlı günler dilerim
Geşmiş doğum gunun kutlu olsun bu arada :) sabahları zeytin yıyemıyorum cok tuzlu zeytınım suya koydum tuzu cıkarmı acaba ?
teşekkür ederim canım.. benim bildiğim zeytinleri çizmeden tuzu çıkmıyor. yinede farklı yapan vardır mutlaka
kızlar bu arada bu bimden yada a101 gbi marketlerde 2 liraya yeşil çaylar satılıyor :) bunlardan kullanan var mı aranıza. yada sz hangi yeşil çayları kullanıyorsunuz ?
Ramaskacım sana bir şey sormak istiyorum.sen anladığım kadarıyla hamilelikte karatay yaptın kaç kilo aldın ,bende şu an 4.5 aylık hamileyim karatay yapıyorum 2 kilo aldım iyi mi acaba.Bu arada hayırlı doğumlar,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallahKizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?