Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

birde bir karışım tarifi aldım
Sizinle de paylaşmak istedim.

Elma Tarçın Karanfil Karabiber Çayı

1.1 adet büyük elma (kabukları ile 4 e bölünmüş)
2.1 adet limon ( kabukları ile 4 e bölünmüş)
3.1 çubuk tarçın- 4 -5 adet tane karabiber
4.3-4 adet karanfil- bir tutam ıhlamur
5. yaklaşık 3 litre su

elma ve limon yumuşayıp ezilene kadar kaynayacakmış.Süzülüp içilecekmiş. Günde 3 bardak içilebilir. Bittikçe tekrar hazırlanacak...
Müthiş ödem atıyormuş, yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Salı günü başlayacağım kısmetse, durumu yine anlatırım....

Lonely, canım seni yürekten tebrik ediyorum

Bence o bakışlar, süzmeler, senin emeklerinin karşılığı. Ben de günlük yürüyüşümü yaparken o günleri hayal ediyorum motivasyon olsun diye... Bana da umut oldun. Sağol.

Sadece Aşkım, geçen gün perde asarken aklıma geldi, merdiven sandalyelerden de al istersen, çok lazım oluyor.

Sersum, sen geldin ben çıkmak zorundayım arkadaşım

Kızı arkadaşına bırakıp oğlumu da kurstan almam lazım.

Görüşürüz.

Merhaba Arkadaşlar ;

En son yaz aylarında karatay diyetimi bıraktım nerdeyse tartımda 64 ü bile görmüştüm şimdi 68 kiloyum.Tekrardan başlamak istiyorum ama olmuyor busefer sizlere katılmak istiyorum.Bana yardımcı olur musunuz? Busefer başarmak istiyorum ideal kilom 58 , bir o kiloyu görebilsem çooook mutlu olurum herhalde.Hayatım çikolata yemekle geçiyor bağımlıyım sırf buyüzden yağ oranım çok yüksek.Yarından itibaren bende katılıyorum kızlar.Ne yapılması gerekiyorsa yanınızdayım :)

ben gidyim kızlar kaç gündür turşu yapiciim ama erteliyordum, sebzeler çürümeden yapayım yarın güzel bi liste olur umarım, aman liste bahane hepimiz kilo verelim yaaa

gel gel arakadaşım gel, ne demek, senin gibi bi çilkolata bağımlısı ve hedefi 59 kilo olan biri var burda gelde birbirimize destek olup kurtulalım şu pis kilolarda

Evet yaa bilmeyenler ve maddi durumu iyi olmayanlar devam edecektir maalesef
Şekersiz Türk kahvesini günün her saati rahatlıkla içebilirsiniz canım afiyet olsun
çocukların okulunda da veriliyo tavuk..üzülüyorum ama ne yapayım,yemeseniz de olur diyorum çocuklara...

canım kuruyemişi abartırsan kilo verimi yavaşlıyor ya da duruyor..
İstanbulda büyük marketlerde var canım,her türlü kuruyemişin kavrulmamışını burada buldum ben,istanbulda haydi haydi vardır araştır sen...
Yürüyüşün süpper tebrikler canım

bişi değil

Yürüyüş de yaparsan çok güzel olur
yaptım canım akşam 50 dakika 5.5 hızda yürüdüm..
senin kızın zaten zeki ve çalışkan maşallah,biz dersaneye göndermesek bizimkinin evde test çözeceği filan yok,iyi oluyo dersane o yüzden...
afiyet olsun canım...iyi köfteler ziyan olmamış...
hangi diyetle vermiştin canım,yazdıysan da kaçırdım...
benimkine 2 tane kitap aldım başını kaldırmıyor canım..ama test çözmeye gelince 5 takla atıyor..1 hafta dinlenecekmiş hanımm
kitap okumayı sevmesi harika..dinlensin çocuk hak etti...

özgür gezen tavuk arayalım biz,bu ne yaaa..

kızlar ben pazara gidiyorum sonra görüşürüz

ben gidyim kızlar kaç gündür turşu yapiciim ama erteliyordum, sebzeler çürümeden yapayım yarın güzel bi liste olur umarım, aman liste bahane hepimiz kilo verelim yaaa

TEKRAR lar önemli günlük haftalık ve aylık olmak üzere 3 tane... Bol tekrar beynimizde bilgileri uzun süreli hafızaya kodlar YANİ unutmayız... (1 yıl süreyle unutma olmaz)

çalışma sistemlerine yerleştirin arkadaşlar çocuklarınızın:112:
Benim okuldaki öğrencilerim alışmaya başladılar bile

Brüksels :) kolay gelsin

Son düzenleme:
yazını alıntılayıp cevaplamamışım canım,yöntemin harika mutlaka kızıma okutacağım ve uygulayacağım,kapasitesi olduğu halde sırf çalışmamaktan dolayı beklenenin altında notlar alan kızıma örnek olsun inşallah,,,hakkını yemiyim taktir ve üstün başarı belgesi getirdi ama inan ki kapasite daha çok,tembellik diz boyu...

kaçtım ben kızlar

Herkese Merhabalar,
Nasılsınız? Konu başlığım "yine yeni yeniden" ama kilomda artış olmadan kaldığım yerden devam etmek üzere geldim.

gel gel arakadaşım gel, ne demek, senin gibi bi çilkolata bağımlısı ve hedefi 59 kilo olan biri var burda gelde birbirimize destek olup kurtulalım şu pis kilolarda

çoook sağol bruxelles , bu sabah 1 ufak pide yedim ama dedimki '' e yeter artık '' eşim tam bir kas yığını bense tam bir yağ tulumu :) neyse bugün öğlen yemekte kremalı çorba , sulu köfte ve bulgur pilavı varmış hiçbirinide sevmem ama yok hemen şuandan itibaren başlıycam yapmaya çorbamı içerim sulu köfteyide midem bulana bulana yerim akşamada artık bakarız .

Günaydin daha dogrusu tünaydin kizlar :))) kahvaltimi ettim hemen disari ciktim randevum var kuaförle, suan kuafördeyim yolunuyorum kizlar imdaaaaat :)))
Kahvaltim 2 yumurta
Bir avuc peynir ve ceviz
Bir bardak süt
8 adet yesil zeytin
2 gün kurusu.
Euden aceleyle cikinca omegalarimi icmeyi unuttum.

Simdilik benden bu kadar.

hayırlısı olsun canım..bebelerin bünyesi çok kuvvetli oluyor..erken teşhisle çabucak atlatır inşallah..anlatacaksın tabii..biz hepimiz bunun için bir aile gibiyiz biliyorsun
Kizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
canımm..Allaha emanetsin canım benimm..dualarımız seninle datlum..inşallah ben bu satırları yazarken sen bebişini emziriyorsundur
Hayırlısı cnm bakalım. anneme söylendim az da o da senin dediğin gibi diyor. bakcez görcez..

Afiyet olsun annemmm
canım sabret bunlar geçecek ve siz evlenince herşey yoluna girecek..iyi düşün iyi olsun yavlum..öpüyorum senii

çok güzel bir çalışma planı canım..ah bir de uysalar..bugünden itibaren bu programı uygulamaca..
hoşgeldin canım..ben de nerelerde bu hatun diyodum..
canım onlara inat zayıflayacağız..zaten insanı en çok en yakınındakiler kırıyor..
kilooo wheerrr gibiymiş buu.....kilooo wheeer haplarıı zayıflatır...tiksin tozu bıraktırıır..
Sersum, sen geldin ben çıkmak zorundayım arkadaşım

Kızı arkadaşına bırakıp oğlumu da kurstan almam lazım.

Görüşürüz.

akşama görüşürüz canım..öptüm..Allah kavuştursun Firuzeye de fazla masraf çıkarmaz inşallah..

Son düzenleme:
Sabah kahvaltımı yazayım

2 haşlanmış yumurtadan salata, peynir, zeytin, 2 gün kurusu kayısı ve badem

Özlemcim ben de iyiniyetlimin yazısını oğluma okutucam, bizde de var o iki belgeden ama o şekilde tekrar yapmıyoruz , öyle yapsalar keşke çok faydasını görürler

Şimdi de yemek yapıcam kızlar, lahana saracağım etli , görüşürüz

Son düzenleme:

aynı şeyleri yaşıyoruz işte..sonra çok pişman olacaklar ama ne fayda

Burdayım canım, işleri halledip geliyorum

bugün kahvaltı yapmadım..diyeceksiniz ki niyeee..işte eleee..yok yok komşu muhabbeti var bizim apartmanda yine..umarım az zaiyatla atlatırım..zaten regl bugün bitmek üzere ve wc sorunum da var..yarına allah kerim

sadece çay içiyorum..11 de uyandım zaten(benim için rekor )bu sefer de çok uyumaktan heryerim tutulmuş olarak kalkıyorum..çok uyumak iyi birşey değildir

1.5 da gidicem :18::18: çok şiştim yaww...

arkadaşlar regl dönemi diyeti etkiler mi ya da bırakmak gerekir mi ? isveç diyeti topiğine kimse uğramıyo burda belki bi yardımcı olan çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…