Günaydınlar herkese
Öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. Çalışma ortamındaki arkadaşlarımda beni nerde görseler süzüldün diye söylediklerinde çok mutlu oluyorum. İstediğim kiloda değilim belki ama onlar bana o şekilde söylediklerinde kendimi dal gibi hissediyorum :) Bu aşamaya gelene kadar çok çektim. Diyet konusunda değil sakın yanlış anlamayın. Etrafımdakilerin alaycı sözleri beni çok incitti. Bunu en yakınlarımın demesi beni çok üzdü. Şimdi ise ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam beni süzüyorlar :)
Herkese hayırlı günler dilerim
Merhaba Arkadaşlar ;
En son yaz aylarında karatay diyetimi bıraktım nerdeyse tartımda 64 ü bile görmüştüm şimdi 68 kiloyum.Tekrardan başlamak istiyorum ama olmuyor busefer sizlere katılmak istiyorum.Bana yardımcı olur musunuz? Busefer başarmak istiyorum ideal kilom 58 , bir o kiloyu görebilsem çooook mutlu olurum herhalde.Hayatım çikolata yemekle geçiyor bağımlıyım sırf buyüzden yağ oranım çok yüksek.Yarından itibaren bende katılıyorum kızlar.Ne yapılması gerekiyorsa yanınızdayım :)
çocukların okulunda da veriliyo tavuk..üzülüyorum ama ne yapayım,yemeseniz de olur diyorum çocuklara...Evet yaa bilmeyenler ve maddi durumu iyi olmayanlar devam edecektir maalesef
Şekersiz Türk kahvesini günün her saati rahatlıkla içebilirsiniz canım afiyet olsun
canım kuruyemişi abartırsan kilo verimi yavaşlıyor ya da duruyor..mrhba kızlar:)bugünkü menümü bildireyim;sabah kkk,öğlen 1 küçük portakal,küçük bir kase yoğurt,akşama etli lahana,yoğurt yiycem hepinize de şimdiden afiyetler olsun...kilo çizelgesi aklımda bir ara vakit bulunca yapıcam...karatayda 1 haftamı çoktan doldurdum,kilomda hala bir eksilme yok.eski dukancıyım ya vücut şaştı galiba hergün sebze,fındık,fıstık...neyse azimle devam...
İstanbulda büyük marketlerde var canım,her türlü kuruyemişin kavrulmamışını burada buldum ben,istanbulda haydi haydi vardır araştır sen...Bende menülerimde yumurta,tavuk bulunduruyorum ama bunları organik olarak temin etmek İstanbul da zor.
Etrafımdaki marketlerde yok.
Büyük gros marketlere bakayım belki bulurum,kuruyemişleride kapalı paketlerde alıyorum kuruyemişçilerde kavrulmamış yok galiba.
yaptım canım akşam 50 dakika 5.5 hızda yürüdüm..Yürüyüşün süpper tebrikler canım
bişi değil
Yürüyüş de yaparsan çok güzel olur
senin kızın zaten zeki ve çalışkan maşallah,biz dersaneye göndermesek bizimkinin evde test çözeceği filan yok,iyi oluyo dersane o yüzden...iyi gidiyor canım..ama çabuk geçiyor be dersaneye yollamadık canım..hakkari maalum açıkçası güvenilir gelmedi bize.. zorla final dergisinin tatil kitabından test çözdürüyoruz..
özledim kıss naapiimm..gel bananee şaka şaka dinlen sen
köftelerim iiğğğrennç oldu nedenini yazıciimm
dualarımız seninle canıımmm..
Allaha emanetsin
geldim geldimm..mangaldan sonra kirlileri temizleyip duş alıp geldim. .koktuk eşimle ikimiz de
pampişim de hiç uğramadı oyam da ..leylakımı da össledim yawww
afiyet olsun canım...iyi köfteler ziyan olmamış...mangalda köftelerim heba oldu ..nedenine gelince evde bayat ekmek yokmuş ben de içine az galeta unu koydum hamur gibi oldu..eşim yazık yiyemedii.neyse ki et şiş yapmıştım onlardan yedii..:26: yarım kilo köfte kaldı ..napalım dedik eşimle. .yarın eşim ben onlarla yumurta yaparım değerlenir dedi..
akşam menüm
3-4 tavuk kanat
2 köfte
2 dana şiş
yoğurtlu buğday salatası
şalgam suyu
1 kölenmiş biber
hangi diyetle vermiştin canım,yazdıysan da kaçırdım...arkadaşlar iyi akşamlar...çizelgemi yaptım,eğer aynısından olan başka arkadaşımız varsa değiştirebilirim karışmasın.ayrıca verdiğim kilo başka bir diyetle verilmiştir,ben motivasyonum gördükçe artsın diye böyle yaptım,bilginize...bakalım uğur böcüğüm karatyla nasıl ilerliyecek?
kitap okumayı sevmesi harika..dinlensin çocuk hak etti...benimkine 2 tane kitap aldım başını kaldırmıyor canım..ama test çözmeye gelince 5 takla atıyor. .1 hafta dinlenecekmiş hanımm
Eki Görüntüle 620803
Tavuk diye bize yedirdiklerine bakın
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.
Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.
HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR
Dizdar'ın aktardıkları şöyle;
*"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
*Hayvanların bacak yapıları değişti.
*Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
*Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
*Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
*Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
*Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”
İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR
Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti. — Mustafa Özdurmus ve Ayçin Akın ile birlikte.
Benim kız ve öğrencilerim şöyle yapıyorlar:
cuma c.ts ve pazar dinlendiler. p.tesiden itibaren her gün bir dersi tekrara başladılar. Kahvaltıdan sonra 1-1.5 saat tekrar yapıp 100 soru çözecekler(8ler daha fazla) cumada dahil 5 dersilerini de tekrar etmiş olacaklar. Diğer günler de günde en az 100 soru çözecekler:112:
Sabahtan çalışacaklar işleri bitince serbestler tv bilgisayar gezme vb.. Bilgisayarı abartmadan ama :112:
Canım Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım, stres yapma
Çok güzel bu çalışma canım, benim oğlum da Antalya da , gelince ben de ona bu şekilde yaptıracağım
ben gidyim kızlar kaç gündür turşu yapiciim ama erteliyordum, sebzeler çürümeden yapayımyarın güzel bi liste olur umarım, aman liste bahane hepimiz kilo verelim yaaa
gel gel arakadaşım gel, ne demek, senin gibi bi çilkolata bağımlısı ve hedefi 59 kilo olan biri var burda gelde birbirimize destek olup kurtulalım şu pis kilolarda
hayırlısı olsun canım..bebelerin bünyesi çok kuvvetli oluyor..erken teşhisle çabucak atlatır inşallah.Cevaplarınız için sağolun kızlar. Kusura bakmayın, okuyamadan çıkmıştım. İçim rahatladı doğrusu. Bugün bir doktora gitmişler, gözlük vermiş. 8 aylık bebek nasıl gözlük takacaksa??? Yarın durumu öğrenince size de yazarım... Zaten herşeyimi sizinle paylaşıyorum
canımmKizlar saat .5.5 uyandim.doktor ne zaman cagircak bilmiyorum.simdi uykumda kacti bilmiyorum bakalim ama stres yapmaya basladim hadi hayirlisi gecmise bakamadim....
Sizde uyumamissiniz hala saat 12 ye geliyor
canım sabret bunlar geçecek ve siz evlenince herşey yoluna girecek..iyi düşün iyi olsun yavlum.Hayırlısı cnm bakalım. anneme söylendim az da o da senin dediğin gibi diyor. bakcez görcez..
Afiyet olsun annemmm
Benim kız ve öğrencilerim şöyle yapıyorlar:
cuma c.ts ve pazar dinlendiler. p.tesiden itibaren her gün bir dersi tekrara başladılar. Kahvaltıdan sonra 1-1.5 saat tekrar yapıp 100 soru çözecekler(8ler daha fazla) cumada dahil 5 dersilerini de tekrar etmiş olacaklar. Diğer günler de günde en az 100 soru çözecekler:112:
Sabahtan çalışacaklar işleri bitince serbestler tv bilgisayar gezme vb.. Bilgisayarı abartmadan ama :112:
çok güzel bir çalışma planı canım.Okula döndüğümde kimlerin yaptığını göreceğim. Bu şekilde tatil öncesi ne yapmaları gerektiğini anlatıp sonra geri bildirim alıyorumTekrarlı ve düzenli çalışmaya alıştırıyorum
hoşgeldin canım..ben de nerelerde bu hatun diyodum..Günaydınlar hepinize, nasılsınız
Size yazamadan gittim, oğlum turnuvaya gitti Antalya'ya hafta sonuna kadar yok, biz de kızımla anneme gittik, dün akşam geldik
Bayağı kaçırdım yeme işini , cumaya da 1 gün kaldı, bugün dikkat edeyim bari
Yarın liste bende inşallah bişey çıkmazsa yapacağım
canım onlara inat zayıflayacağız.Günaydınlar herkese
Öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. Çalışma ortamındaki arkadaşlarımda beni nerde görseler süzüldün diye söylediklerinde çok mutlu oluyorum. İstediğim kiloda değilim belki ama onlar bana o şekilde söylediklerinde kendimi dal gibi hissediyorum :) Bu aşamaya gelene kadar çok çektim. Diyet konusunda değil sakın yanlış anlamayın. Etrafımdakilerin alaycı sözleri beni çok incitti. Bunu en yakınlarımın demesi beni çok üzdü. Şimdi ise ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam beni süzüyorlar :)
Herkese hayırlı günler dilerim
Günaydın canlarım.
Sabah 8:30da klasik karatay kahvaltımı yazptım (2 yumurta ve 3-4 tam ceviz ile beraber)
Bugün yürüyüşümü sabah yapamadım. Hesapta olmayan bir iş girdi araya. İnşallah öğleden sonra yürüyebilirim.
Yıldız, keşke bırakmasaydın canım. Karatay'ın en sevdiğim yanı, kendime ayrı yemek pişirmemek. Benim gibi 3 çocuklu doğurgan bir tip için (birdy kulakların çınlasın) eyrı yemek pişirmek kabus gibi... Yapmaya çalışsam bile çok kısa vadeli oluyordu. Sen bilirsin tabii...
Birdy, bugün sabah arabada giderken bir reklam duydum: "Tiksin Sigara Bırakma Tozu". Bu ismi akıl eden kişilerin zekası önünde hürmetle eğiliyorum:76::76Bu 76yı hep ekleyesim vardı. Bu adamlara denk geldi)
Sabah Firuze'yi servise bıraktım. Ayrılık zor oldu. Kızıma iyi bakın dedim. Bir de yıkayıp teslim edin, şey götürüyor... dedim:))
Sersum, sen geldin ben çıkmak zorundayım arkadaşım
Kızı arkadaşına bırakıp oğlumu da kurstan almam lazım.
Görüşürüz.
yazını alıntılayıp cevaplamamışım canım,yöntemin harika mutlaka kızıma okutacağım ve uygulayacağım,kapasitesi olduğu halde sırf çalışmamaktan dolayı beklenenin altında notlar alan kızıma örnek olsun inşallah,,,hakkını yemiyim taktir ve üstün başarı belgesi getirdi ama inan ki kapasite daha çok,tembellik diz boyu...
kaçtım ben kızlar
hayırlısı olsun canım..bebelerin bünyesi çok kuvvetli oluyor..erken teşhisle çabucak atlatır inşallah..anlatacaksın tabii..biz hepimiz bunun için bir aile gibiyiz biliyorsun
canımm..Allaha emanetsin canım benimm. .dualarımız seninle datlum.. inşallah ben bu satırları yazarken sen bebişini emziriyorsundur
canım sabret bunlar geçecek ve siz evlenince herşey yoluna girecek..iyi düşün iyi olsun yavlum..öpüyorum senii
çok güzel bir çalışma planı canım..ah bir de uysalar. .bugünden itibaren bu programı uygulamaca..
hoşgeldin canım..ben de nerelerde bu hatun diyodum..
canım onlara inat zayıflayacağız..zaten insanı en çok en yakınındakiler kırıyor..
kilooo wheerrr gibiymiş buu.....kilooo wheeer haplarıı zayıflatır...tiksin tozu bıraktırıır..
akşama görüşürüz canım..öptüm..Allah kavuştursun Firuzeye de fazla masraf çıkarmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?