Kızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?
Ben yazı yazarken normal harf tuşlarına basıyorum bu akıllı klavye taa gidiyo alakasız yere yazıyor (yazıya başladığım yerin iki harf öncesine ya da başka satıra atlıyo kendi kafasından)aaa bi bakıyorum nerde
neden ama neden hızımı azaltıyor bu benim yaa size de oldu mu hiç? Önce olmuyordu ama:26:
inş. canım
canım d.ll dizüstü bilgisayarı bu virüs olabilir belki
Canımcım 3 aydır filan böyle en iyisi anlayan birine göstermek kızlar sağolun
iyi tatiller canım.Öncelikle kilo veren herkesi tebrik eder, veremeyenlere canınızı sıkıp stres yapmayın, yılmadan karataya devam edin derim.Canım yarın sabah erkenden yola çıkacağız ailecek, okullar açılana
kadar izinliyiz o yüzden (her zamanki gibi !) giremem topiğe, çizelgeyi artık okullar açılınca yapmaya çalışırım.Tatilde internet bağlantısı ve fırsat bulursam akşamları girmeye çalışacağım
ama çizelgeyi dediğim gibi sonra yapacağım.Birazdan bilgisayarı yeğenimle kızıma devredeceğim ve valiz hazıralayacağım vs o yüzden çıkacağım, kolay gelsin hepinize, inşallah zamanla
daha hızlanır kilo kayıplarınız. (bu arada ben son 3 haftada 1,5 kilo geri aldım) inşallah dönüşte tekarar kaçamaksız ve hareketimi arttırıp devam edeceğim Karataya .Öptüm hepinizi.
fİncanım eline koluna sağlık da benim 1. olmama imkan yok güzelim,öyleyese de kendimi
Ben sadece 900 gr verdim Herkesi tebrik ederim bu arada
fİncanım eline koluna sağlık da benim 1. olmama imkan yok güzelim,öyleyese de kendimi
Ben sadece 900 gr verdim Herkesi tebrik ederim bu arada
Merhaba..
Tüm kurallarıyla birlikte Karatay diyetine başlayalı bugün 9. gün.
Ve ben bu süreçte 3.700 kg verdim.İdeal kiloma uzak olmamın da etkisi var sanırım.
Bir de içinde bir kısmının vücudumun tuttuğu su olmalı yani öyle değilse bile benim için her şekilde muhteşem bir sonuç.
Ben tam bir şeker bağımlısı(idim).9 günden beri bir tek defa midem kazınmadı,bir defa bile mutsuz olmadım bir defa bile elim tatlı herhangi bir ürüne gitmedı.
Sabah kahvaltısını 2browni intense+filtre kahve ile yapan ben yeniden doğdum hayatımdan şeker gitti,zihnim açıldı sanki,algım yükseldi.
Un,undan üretilmiş herhangi birşey galeta dahil hiçbirşey yemiyorum ve ben tokum.Zaman zaman yokluyorum kendimi neden aç değilim.Neden böyle oldu diye :)
Yerimde duramıyorum sürekli spor yapasım var enerjim fazla geliyor işin garibi bu kadar az yerken neden bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum.
Günde bir saat yürüyor + yaklaşık bir saat kafayı yemiş gibi dans ediyorum :)
Hayatımda ilk defa diyet yapmıyorum elbette daha öncekileri düşündükçe bu yaptığımın diyet olmadığına karar verdim.
30lu yaşlarıma bir var ve ben yaşam tarzımı değiştirdim.
Bugün nasıl geçti peki ?
iki öğün yaptım,ara öğün yapmıyorum çünkü acıkmıyorum.
Sabah: Klasik Karatay Kahvaltısı yeşilçay eşliğinde
Kahvaltının ardından adaçayı
Kahvaltıdan 3 saat sonra testere dişli arslan pençesi çayı
Akşam: Büyük bir kase yoğurt,
iki yemek kaşığı mantar mezesi,i
iki yemek kaşığı barbunya pilaki,
karatay'ın kitabında kabak ile bir tarif var o tariften bir kibrit kutusu
bir ufak kase brokoli,karnıbahar ,mercimek ve brüksel lahanasında oluşan çorba.
Yemek sonra yeşil çay
Bu mesajı yazarken adaçayı
Günboyu aklıma gedikçe,canım sıkıldıkça,limonlu su.
Herkese başarılar diliyorum.
Güzel bir yaz bizi bekliyor
Sersumum Behzat Ç. yi mi bekliyorsun
Canım tebrikler, çok güzel kilo vermişsin, inşallah hedefine de kolaylıkla ulaşırsın
Sersumum Behzat Ç. yi mi bekliyorsun
he canım onu bekliyombizim kıss Behzat başlayana kadar harry potter açtı onu izliyoz..
ben bu saatlerde acıkmaya başladım son 1 haftadır yaaa...:44::44::44: hadi dün aç kalmıştım.:26:.ama bugün de acıktım yaww..
niye kine:44::44:
Tamam tatlım, iyi seyirler, erken başlasa ben de izlerim ama şimdiden gözlerim kapanıyor, sana iyi geceler canım, bol leptinler
Hiç sorma canım yaa, ben dün gece yemek yiyip de yattım, eski kötü alışkanlığım hortlamaz inşallah
yemiyorum ama zor tutuyorum kendimi..saat 8 gibi kızım portakal elma soy dedi..birer dilim yedim ama kokusuna da dayanılmıyor ki çok güzel kokuyor..meyveye de bayılırım ben
evet yaa sanırım meyve acıktırıyor.:44:.ama herzaman yemedim kii..:26:.valla bilmiyorum ama hiç iyi hisset miyorum kendimi.Ben de 9 gibi yedim az bişey , onlar acıktırıyordur kesin, evdeki herkes yerken de her zaman dayanılmıyor canım yaa, neyse biz önümüze bakalım
Meyve konusu kafama takılıyor arkadaşlar.
Meyveden hiçbir zaman çok hoşlanmadım ama şimdi hemen hemen hiç yemiyorum.
9 günde yarım mandalina,biraz da nar yedim.
Listeme katayım mı hergün bir meyve yoksa yemesem daha mı iyi.
o zaman c vitamini falan nereden alacağım ?
Bu kısım bende biraz karışık..
canım öncelikler hoşgeldin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..canan hoca meyveyi önermiyor..yerseniz de sabahları 1 porsiyonu geçmesin diyor..sen sevmiyormuşsun daha iyi bence. .limonlu su,çiğ sebzelerden de bol bol vitamin alıyoruz zaten bence rahat ol
Hoşbulduk
Yani hiç meyve yemezsem diyete daha sadık olacağım.
Yemek istiyorsam da sanırım ekşi meyve yiyeceğim.
Evet sen yazınca aklıma geldi limon da meyve demişti canan hoca.
Teşekkür ederim ben kitabı almadım e-book olarak indirdim ,okudum.
O yüzden sanırım bazı detayları tam kavrayamamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?