evet yaa sanırım meyve acıktırıyor.:44:.ama herzaman yemedim kii..:26:.valla bilmiyorum ama hiç iyi hisset miyorum kendimi..
canım öncelikler hoşgeldin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..canan hoca meyveyi önermiyor..yerseniz de sabahları 1 porsiyonu geçmesin diyor..sen sevmiyormuşsun daha iyi bence. .limonlu su,çiğ sebzelerden de bol bol vitamin alıyoruz zaten bence rahat ol
sersum kaçar kızzlar..hepinize iyi geceler bol leptinler...
Behzat başlıyor....
Ellerine sağlık ficans çok güzel bi iste olmuş
Melexin seni ve kilo veren herkesi teprik eiyorum
teşekkürler canımcın
hoşgeldin canım
snde hoşgeldin gülnihal
deden için geçmiş olsun, maaşallah pek atraksiyon varmış sizin orda yaw
geçmiş olsun canım..:26::26:
maşallahları var kızlarımızın..boy olunca ayakta büyük olucak tabii
Canım onla geçmiş olsun
Canım birinciliğini tebrik ederim, dalgınlığıma geldi herhalde, Sağolsun sersumum düzeltmiş
Canım seni de uğraştırdım , sağolasın tatlım
Afiyet olsun canım
su içip yattım canım..Gecici bir durumdur,uzme kendini,bazen istah artiyor,ya da bir turlu doymuyoruz,benim de bunu kontrol edemedigim zamanlar oluyor,sicak biseyler icsen onlar tikiyor resmen,yesil cay icebilsen o da bu durumlara iyi gelir,ya da ihlamur ic canim,aklima bunlar geldi simdilik,canim ama yesil cayi aksam icme,gece uykunu kacirtmasin
Iyi geceler canim,bu sefer kactim
Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz
Kızlar omega 3 tablet kullanıyorsunuz Canan kocamı öneriyor.o zaman cocuklarda balık yağı öneriyormu oğluma kullanmalısınız bilemedim
evet genelde marincap 500mg kullanıyoruz..ben arada kızıma da veriyorum unutmazsam..oğlun kaç yaşında tabii bu önemli 6 yaşın üstündeyse verilebilir diye biliyorum..sen yine de doktora danış..
Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz
Oğlum 22aylık tablet olarak değilde balık yağı şurup şeklinde olanlardan bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?