Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gecici bir durumdur,uzme kendini,bazen istah artiyor,ya da bir turlu doymuyoruz,benim de bunu kontrol edemedigim zamanlar oluyor,sicak biseyler icsen onlar tikiyor resmen,yesil cay icebilsen o da bu durumlara iyi gelir,ya da ihlamur ic canim,aklima bunlar geldi simdilik,canim ama yesil cayi aksam icme,gece uykunu kacirtmasin

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar, bol leptinler. Acikanlara tavsiye, su,su,su,su,su,su :)) karninizi doldurun tika basa suyla suyla suyla :)))

geçmiş olsun canım..:26::26:

maşallahları var kızlarımızın..boy olunca ayakta büyük olucak tabii

sağolun kızlar..

Günaydınlar

Dün akşam dışarda yedik tavuğun köy tavuğu olduğunu zannetmiyorum ama en azından diyete uygun bir şey olsun diye tavuk pirzola yedim ve açık ayran içtim (kendileri yapıyor kendi yoğurtlarından)

Sabahta kaçamaklı klasik kahvaltı...Omegalar yine unutuldu

Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz

su içip yattım canım.. umarım geçicidir..
Iyi geceler canim,bu sefer kactim

Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz

geldümm....hatunnn napaaysuunnn

Son düzenleme:
sabah(eşim hazırlamış kahvaltıyı sağolsun)

yumurta salatası
sucuk(X)ev sucuğu değil
çeri salatalık
ezine peynir zeytin
2 adet patates kızartması(actifrayda becermiş eşim bravosss)
ceviz 2-3 çekirdekli siyah üzüm
2-3 dilim portakal
1 dilim elma(akşam kızım yerken yememek için şimdi yedim)
çay çayy

Kızlar omega 3 tablet kullanıyorsunuz Canan kocamı öneriyor.o zaman cocuklarda balık yağı öneriyormu oğluma kullanmalısınız bilemedim

Kızlar omega 3 tablet kullanıyorsunuz Canan kocamı öneriyor.o zaman cocuklarda balık yağı öneriyormu oğluma kullanmalısınız bilemedim

evet genelde marincap 500mg kullanıyoruz..ben arada kızıma da veriyorum unutmazsam..oğlun kaç yaşında tabii bu önemli 6 yaşın üstündeyse verilebilir diye biliyorum..sen yine de doktora danış..

korku filmi kuşağı yapıciizz..hayvan mezarlığı 1 ve 2 izlemece...sersum kaçar.....

slm kizlar..2-3 gun once karatayi biraktigimi yaMistim ama cikk olmadi:)) yasam bicimim olmus..devam ediyorum:)) kilo da gider ins...gitmesede kendimi begeniyorum artik..tipim duzeldi:))

evet genelde marincap 500mg kullanıyoruz..ben arada kızıma da veriyorum unutmazsam..oğlun kaç yaşında tabii bu önemli 6 yaşın üstündeyse verilebilir diye biliyorum..sen yine de doktora danış..

Oğlum 22aylık tablet olarak değilde balık yağı şurup şeklinde olanlardan bahsetmiştim

kizlar nedense cok mutluyum, daha bugün basladim ama 10 kiloyu vermis gibi kendimi hafif hissediyorum, hadi hayirlisi

ilk günü menümü bildireyim:

1. sabah

- 4 yumurtadan peynirli omlet - esimle paylastim
tuz ve tereyagi eklemeye gerek yok bu omlette

- 3 kayisi, 1 incir, 3-4 ceviz

- ceri domates, salatalik ve biber

- 2 tatli kasigi keten tohumu

2. aksam (insallah)

- tavada tavuk, derisini önceden ayirip her zaman zaten kendi saldigi suyla hasliyorum

- karnahabar tabanli pizza (tarifi burdaki arkadaslardan aldim, sagolun)

- bol salata ve kendi yaptigim ev yapimi yogurt ve yine keten tohumu

ara ögün olarak bir sütlü kahve
spor: 1 saat yürüyüs

nasil arkadaslar??

Oğlum 22aylık tablet olarak değilde balık yağı şurup şeklinde olanlardan bahsetmiştim

Canan Karatay bu konuda ne diyor tam olarak bilemiyorum ama Ahmet Aydın anne sütü emen bebeklerin almalarına gerek olmadığını söylüyor.Ek besin alıyorsa alması gerek demiş ama miktarını şu an hatırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…