Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersumum hayvan mezarlığı güzel mi izle bakalım ben korku fimlerini pek bi severim
canım çok eski bir film ama ben biliyorsun eski filmleri de izlemeyi severim..3 ya da 4 defa izlemişimdir zaten.güzel bir korku..Stephen King ne de olsa..1989 yapımı ilki..2. sini daha ilk defa izliyeceğim..onu da yazarım canım
Oğlum 22aylık tablet olarak değilde balık yağı şurup şeklinde olanlardan bahsetmiştim

canım o şurupların vitaminli olanları da var ama benim bildiğim 24 aydan sonra veriliyor:44:..sen bi eczacılara sor..

slm kizlar..2-3 gun once karatayi biraktigimi yaMistim ama cikk olmadi:)) yasam bicimim olmus..devam ediyorum:)) kilo da gider ins...gitmesede kendimi begeniyorum artik..tipim duzeldi:))

her ne olursa olsun ben karataydan vazgeçebileceğimi sanmıyorum..alışınca başka türlü beslenmek saçma geliyor bana..ideal kiloma dönsem bile hocamızın dediği gibi..her kaçamak sonrası ya yürüyüş ya da geçmişi unutup disipline devam..belli kurallara uyduktan sonra(4-5 saat ara kuralı ve 7 den sonra birşey yememe kuralı) karataya devam bence

Uzun süredir giremedim..Nasılsınız,nasıl gidiyor karatay?..benim 1,5 ay oldu.3.300 verdim,ama bu ara hareket yapamadım..yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

Size bir duyurum olacak..Firmamız 14 Şubata özel bir yarışma düzenliyor..Katılmak isterseniz link aşağıdadır.Herkese sevgilerrr :))

"Aşkınızla birlikte çekindiğiniz en güzel fotoğrafınızı yollayın, beğenileri toplayın, “TEK TAŞ” Yüzüğün Sahibi olun.."

http://www.facebook.com/ozboyacialtin/app_430985396973426

selam millet, şuan topikte bi ben varım, bi de 17 ziyaretçiii, evde tek başınayken yaramazlık yapmaya hazır çocuk gibiyimay Allahım daha fazla saçmalamadan menümü yazayımm
sabah
pastırmalı yumurta vee
klasik karatay kahvaltısı

öğlen
çorba
salata
meyve

Merhaba hanımlar..
Ben bugün ve daha ileriki tarihlere kadar bildirim yapamayacağım.. Çünküü aşkımın yanına gidiyorum. 2 saate kalmadan evden cıkıyorum. yola çıkacagım. Allah'ın izni ile aşkıma yarın sabah kavusacagım.
Bu süre zarfında izinli olacagım.
Döndüğümde sıkı bir şekilde devam edecegim tabiki..

Sizleri özleyecegim kızlar. Kendinize çook iyi bakın. Bana dua edin sorunsuz bir hafta geçireyim. Eşyalar alacagız. fotograflarını çeker gelince paylaşırım.

Sizleri seviyorum. Kolay gelsin hepinize kendinize iyi bakın ve kaçamak yapmayın heee

Öptüm hepinizi

Görüşmek üzere...

birdynin tabiriyle herkes sosyalleşiyor herhalll

2. öğünüm..

geçen hafta yaptığım kıymalı yumurtalı fırında karnıbahar(buzluğa bir parça tıkmıştım onu çıkarıp yedim)
karşı komşumun dün verdiği 1 kase yeşilmercimekli ıspanak kökü yemeği
3 tane çiğköfte
1 bardak şalgam suyu
1 küçük kase yoğurt

Son düzenleme:

iyi yolculuklar yavvlum..hayırlısıyla git gel ve herşey gönlünce olsun inşallah...biz de seni seviyoz...

yarın biz de sosyalleşmeye kayak merkezine gidicez..ayrıca brunch amanın ne asortik geldi bana hakkari de brunch a gitcezz...tabii bizim sosyal tesisler.değişiklik olucak bayaa..

sersum meraba canım sadece senle ben varız şuan,ben iyiniyetlinin verdiği bilgilerle kızlara çalışma planı yapıcam birazdan...2.döneme daha iyi başlayalım

menümü yazayım unutmadan
kahvaltı 12 de bitti
yarım tabak menemen
1 avuç kadar peynir çeşitleri
1 çay bardağı kadar çeşitli kuruyemiş
2 çatal köz kırmızı biber,omega 3

akşam yemeği 18.00 de bitti
1 tabak unsuz,sütlü brokoli çorbası
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
1 minik kase çiğ fındık

birazdan çay içeceğizdemledim..

kızlar daha yeni gördüm cevapları kusura bakmayın

RAMASKAM yavrusuna kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün canım inş. :119::119: ohh sonunda

Özlem-sersum-ficans bişey değil caanlarım
canım bende senin bilgilerle planlamayı yapıyorum şuan...
allah sabır versin..işinzor..künefeeeee:18::18::18:

herkes yedi künefeyi ama benim canım istemedi kıss vallabende kavrulmuş fındık yemiştim ama itiraf ediyim hem de çook

afiyet olsun canım..
herkes yedi künefeyi ama benim canım istemedi kıss vallabende kavrulmuş fındık yemiştim ama itiraf ediyim hem de çook
iyi kıss maşallah ben dayanamazdım kesin

Bugün eşimle 2,5 saat yürüdük,güzel hava ve deniz farketmedik bile.

Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yalnız şöyle bir sorunum var bana artık fazla geliyor bu kahvaltı ne yapacağım bilmiyorum.

Akşam: Bol sebzeli balık çorbası
Bir porsiyon çoban salata
4 adet köfte

5 bardak bitki çayı ve limonlu suya devam...

Omega 3 kullanmıyorum,balık yağı kilo aldırır diye duymuştum.
Elbette hocadan daha iyi bilecek değilim ama kafama hala yatmadı.
Hata mı ediyorum,haftada iki kere balık yiyorum bu arada ?

omega3 kilo aldırmaz vermeye yardımcıdır..ama haftada 2 kere balık yemek de kafiidir bence
yürüyüş

bugün topik çook sessssiiiizzzzzzzzzzz.................

afiyet olsun canım..

iyi kıss maşallah ben dayanamazdım kesin

sağol canımbana kuruyemiş daha cazip geliyo nedenseazaltabilsem iyi kilo vericem aslında,bakalım..
hee kıss herkes televizyon seyrediyo galiba..gezmede olanlar da vardır ...sosyalleşiyolarbiz yarın gezcez maaaile 21 derece olcakmış burası..dün gece 2 ye kadar 2 gerilim filmi izledim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…