Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese iyi geceler..yarın akşama kadar yokum..hoş zaten bugün kimse yoktu.sanırım yarında öyle olur..herkese iyi haftasonlarıı

Son düzenleme:
Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz

Temizlik,yemek,kayinvalide ziyareti ve annemde kalma seklinde sosyallesiyorum birdycim,sen nasilsin canim

su içip yattım canım.. umarım geçicidir..

geldümm....hatunnn napaaysuunnn

Gecicidir canim,ben de bisey yemeden yatmayi basardim,simdi de annemdeyim,saat 9 gibi geldik,kiymali pide yemem icin israr etti ama ben yemedim

Bugunku menuler

Sabah 2 haslanmis yumurtadan salata,peynir,zeytin,cevizli salcali bir karisim,3 gun kurusu kayisi,ceviz

Oglen mercimek corbasi ,3 lahana sarmasi,salata,yogurt,yarim portakal

Aksam kavurma,1 tatli kasigi pilav,yarim sigara boregi ,cacik

Merhaba fbmy8785
çizelgene baktım da ilk kilondan bu kilona kadar hep karatay mı yaptın ve ne kadar sürede bu rakama ulaştın ?
Bazen ara falan veriyorlar çünkü merak ettim.

Hayır canım kataya Aralık başında başladım ve yanlış hatırlamıyorsam 76 kilo falandım...
Ondan önceki kilolarımı normal rejim arada bırakma tekrar başlama şeklinde verdim. Ama karatayla daha mutluyum. Bu beslenme şekli tam benlik

Kizlar iyi geceler bugün hic giremedim. Firsat bulamadim. Bugün karatay kahvaltim klasik. Aksamda kaynanamdaydim bezelye bulgur yapmis. Onlardan yedim az az. Bol yogurt. Biraz cigdem citledim :))

Merhaba Kızlar,

Bugün yazmaya fırsat bulamadım.

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, kaşar,beyaz peynir,ceviz, süt

Öğleneynirli keten tohumlu omlet

Akşam: Karnıbahar- yoğurt-salata

Gece:1 bardak süt

Bol leptinli geceler.

Peki canım karatay'a geçtiğinden beri ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ?

Herkese gunaydin.....

Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....

herkese merhabalar ben de karatay diyetine başladım 2 haftadı düzenli yapıyorum doğum sonrası kilolarımdan epeyce gitmişti kendiliğinden ama gel gör ki 58 kg da çakılıp kalmıştım boyum 1.55 olunca bu kilo azmış gibi görünmesin size kendi kıyafetlerimin hiçbirine sığamıyorum :) nitekim 2 haftada 2 kilom gitti bile çok şükür hamile kaldığım kilo 52 idi ama hedefim 50 kısmetse çok sağlıklı bir diyet bence bu hatta diyet bile denemez şahane

Herkese gunaydin.....

Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....

allah şifa versin en kısa sürede canım üzülme sağlıklı olsun da yavrum inşallah

Herkese gunaydin.....

Canim cok uzuldum,Allah yardimcin olsun,Allahin izniyle insallah atlatirsiniz canim,dualarim seninle ,ama sen de kendini birakma lutfen...

Tebrikler guzel kilo vermissiniz,kalan kilolarinizi da kolayca verirsiniz karatayla insallah..

Dün öğlen tavuklu patatesli bir yemek vardı işyerinde...Sadece tavuklarından yedim ama köy tavuğu olduğunu sanmıyorum

Dün akşamda nohut yemeği vardı...

Sabah klasik kahvaltı...

İki gündür kaçamaklı oluyor biraz Reglim yaklaştı çok oburlaştım...

Herkese gunaydin.....

Ramaskacım çok çok geçmiş olsun...Allahım şifa versin inşallah....

aranıza katılmak istiyorum kızlar
Rumuz: sesedo
Başlangıç tarihi:03,02,2013
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:arasıra eliptik bisiklet sürme. kızımı kreşe götürüp getirirken 30 dklık yürüyüş
Boy:160
hedef: 55

Herkese gunaydin.....

canm benim çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…