Karatayın ileri seviyede sosyal çıtırları , hepiniz mi sosyalleşiyosunuz
su içip yattım canım..umarım geçicidir. .
geldümm....hatunnn napaaysuunnn
Merhaba fbmy8785
çizelgene baktım da ilk kilondan bu kilona kadar hep karatay mı yaptın ve ne kadar sürede bu rakama ulaştın ?
Bazen ara falan veriyorlar çünkü merak ettim.
Hayır canım kataya Aralık başında başladım ve yanlış hatırlamıyorsam 76 kilo falandım...
Ondan önceki kilolarımı normal rejim arada bırakma tekrar başlama şeklinde verdim. Ama karatayla daha mutluyum. Bu beslenme şekli tam benlik
Herkese gunaydin.....
Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....
Herkese gunaydin.....
Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....
herkese merhabalar ben de karatay diyetine başladım 2 haftadı düzenli yapıyorum doğum sonrası kilolarımdan epeyce gitmişti kendiliğinden ama gel gör ki 58 kg da çakılıp kalmıştım boyum 1.55 olunca bu kilo azmış gibi görünmesin size kendi kıyafetlerimin hiçbirine sığamıyorum :) nitekim 2 haftada 2 kilom gitti bile çok şükür hamile kaldığım kilo 52 idi ama hedefim 50 kısmetse çok sağlıklı bir diyet bence bu hatta diyet bile denemez şahane
allah şifa versin en kısa sürede canım üzülme sağlıklı olsun da yavrum inşallah
Gunaydin kizlar,hepinize iyi pazarlar
günaydınben de yeni katıldım aranıza.
Herkese gunaydin.....
Peki canım karatay'a geçtiğinden beri ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ?
İşte Aralık başında 76 kilo ile başladım. Şimdi kilom 68.5
Herkese gunaydin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?