Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tanju Okanin Ah bir zengin olsam sozlerini degistirdim.

ah bir 60 olsam

kendime neler neler neler neler neler alırdım
yaşardım gönlünce ben
bir 60 olsaydım ben
kacmak yapmazdim asla ben

nyaba naba nyaba naba nyaba naba naba naba nom

ne isterdim tanrıdan
bundan başka ben

sağlık canım sağlık..hep önce sağlık diye başlayıp ben de 65 olsam diyorumm...

Herkese gunaydin.....

Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....

Ramaska canım , inşallah ameliyata gerek kalmaz , acaba ne zaman belli olacak test sonuçları ? Ameliyat durumu da olursa , tabii ki üzülmemek ne mümkün ama bu tip ameliyatları çok çok başarılı bir şekilde yapıyorlar , hayırlısıyla kolaylıkla atlatacaktır bebecik inşallah. Hep dualarımız sizinle. Allahım güzel haberler almayı kısmet etsin inşallah...Vaktin olursa bir satır da olsa yazarsın gelişmeleri di mi ? Allahım çoook güzel günler gösterecek size , güçlü ol bitanem....

Canlarım , bişeyler yazacaktım ama Ramaska'dan gelen haber canımı sıktı , kaçıcam ben de hemen...Hepinize iyi geceler...

Bugün keten tohumu aldım ama arkasında hamile ve emzirenler kullanmamalı diye yazıyor:44:

Sabah:Klasik Karatay Kahvaltısı
İlk defa yumurtayı tereyağında yedim.Haftaiçi haşlama haftasonu tavada yiyeceğim artık.

Akşam:Yarım kase brokoli çorbası
4 adet köfte
Bir bardak ayran
bir tatlı kaşığı acı sos

Bitki çayları ve su klasik sanırım 3 lt geçtim bugün sıvı alımında.
Bugün de 2.5 saat yürüdük ,hava muhteşemdi güneş yüzunü gösterdi d vitaminini de aldık :)

Canlarım selam,

Sersum ve İyiniyetlim korku filmi geceleri yaapmışsınız... Ben seyredemiyorum korku filmi... Korkuyom yahu:18::18:

Kaneel, papadiyam, dinlenmişsiniz... Oooh, ne güzel. Kaneel, ben de Çarş sabahı Boluya gidicem inş. 2 gece. Arkadaşlarla beraber bir midibüs tuttuk. 11 kadın ve bebelerimizle... Bebeler dediğim kızımın arkadaşları. Genelde 13 yaş. Benim büyük oğlum gelmek istemedi. Küçüğüm ve kızımla gidicem kısmetse.

Kaneel ciğim, seninki gibi asortik değil ama... Spa değil, bildiğin hamam bizimki Termal otel. Kapalı havuz vs. Hepsi de içer bunların şimdi. Ben de gideyim de 1 tane de kafası ayık adam olsun dedim

Ctesi gündüz misafirim vardı, akşam da ben yemeğe gittim bir arkadaşa. Bugün de küçüğümle yeğenlerimi (2 ve 5 yaş) tiyatroya götürdüm. Anneleri de bizimleydi. Sonra da bize geldik. Yemeğe de kaldılar tabii. Yeni gittiler. Bir hsonu da böylece geçti. Hiç gelemedim haliyle...

Yarın sabah kızımı kan tahliline götürücem. Bakalım nasıl olacak. Son seferinde kıyamet kopmuştu.

Hsonu yürüyüş yapamadım

Ctesi kaçamak yoktu ama bugün çoktu... Yapacak bişey yok. Devam

Ramaska, şimdi okudum canım. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

İnşallah testlerin sonucu iyi çıkar ve hiç gerek kalmaz ameliyata ama gerekirse de, çok küçükken yapılan ameliyatlar daha başarılı oluyor. Sen aklından hep iyi olanı geçir, Rabbim iyisini versin.

Fırsat bulursan haberdar et bizi... Aklımız, kalbimiz, duamız sizinle...

Ramaskacağım,şimdi gördüm <Rabbbim bebeğine acil şifalar versin canım, her şey yoluna girecektir Allahın izniyle, dualarımız seninle, sende üzülme canım, annelerin duası makbuldür, kalbini ferah tut ve dua et canım..

Herkese gunaydin.....

Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.

Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.

Allah şifa versin. Bence pozitif düşünmelisin yine de. Dualarımız seninle.

Merhaba kızlar.

Hafta sonu yoğun geçti. Pazar menülerimi yazamadım. Bir de tartım bozuldu. Bu ara madden iyi değilim. Umarım ucuza bir tartı bulurum.

Dün Sabah: Klasik Karatay Kayvaltısı Öğlen: Yoğurt-ceviz Akşam: Eve geç geldiğim için yine kahvaltı

Bu sabah yumurtadab sıkılıp muz hakkımı kullandım. Bir muz, bir avuç cevizi yoğurtla karıştırıp yedim. Şimdi sütü kahvemi içiyorum.

Hepimize iyi haftalar.

Hasta olanlarımıza şifa, mutsuz olanlarımıza mutluluk, hepimize bol iyi niyet ve pozitif enerjiler diliyorum.

Canlarım bu hafta ile ilgii mini astorolojik bilgimi de paylaşayım :)

Astrologların söylediğine göre Merkür ve Neptün etkileşimde olacak. Bu hafta cüzdanımızı bıraktığımız yere, para koyduğumuz yere dikkat edelim. Çaldırabilirmişiz. :) Bir de maddi konular yüzüden yakınlarımızla gerginlik yaşama ihtimalimiz varmış. Sakin olalım.

Herkese gunaydin.....

Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.

Allah razi olsun.

canım merhaba,allah bebeğine acil şifalar versin inş.ameliyatı başarıyla geçer sağlıkla bebeğini kucağına alıp evine dönersin.dualarım sizinle .....

Herkese gunaydin.....

Allah razi olsun.

ramaskam üzülmemek elde değil..dualarımız seninle ve bebeğinle..Allah dermansız dert vermesin..ameliyat başarıyla geçecek ve kızın ömrünü daha sağlıklı geçirecek..moralini yüksek tutmaya çalış..bugünler geçecek canım..

Dün de mönü bildirimi yapamadim. Haftasonum cok yogun gecti. Paylasim yapamadim normal saatlerde. Dün kahvalti da kaynanamdaydim. Orda kaldik zaten. Kahvalti normal yedim, ama sadece 1 dilim ekmekle. Oglen arkadasima gittim, oradaydim aksama kadar. Ogluna baktim. Biraz nezleydi. Annesiyle arkadasim pazara gittiler. Biraz badem ve ayva yedim. Aksam da kiymali yumurta yedim. Gunu kapadim oyle. Bugün de daha hala kahvalti etmedim, acikmadim nedense, hem de daha kociş uyuyor :))) uyunamadi güzellik uykusundan hahah :)))

gunaydın kızlar hepımızın ıcın guzel bır hafta olsun ınsaallah...butun hastalara şifa dertlılere deva dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…