- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
İşte Aralık başında 76 kilo ile başladım. Şimdi kilom 68.5
Herkese gunaydin.....
Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....
Harikasın,tebrik ederim
Boyun kaç bilmiyorum ama kilo azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor.
Darısı başıma :)
geçicidir canım inşallah.Temizlik,yemek,kayinvalide ziyareti ve annemde kalma seklinde sosyallesiyorum birdycim,sen nasilsin canim
Gecicidir canim,ben de bisey yemeden yatmayi basardim,simdi de annemdeyim,saat 9 gibi geldik,kiymali pide yemem icin israr etti ama ben yemedim
ramaskacim allah sifa versin yavruna..üzüldüm dogrusu
sutun kesilir sakin olmaya calis..bol bol dua et..rabbim yardimcin olsun...
kizlarim iyilesti simdi sira bende cok hastayim uf
canım benim .Herkese gunaydin.....
Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....
Herkese gunaydin.....
Herkese gunaydin.....
ohhhh maşallah canım yaa.sersumum senın memlekettı dımı kocaelı..
masukıyede guzel bır serpme köy kahvaltısı yaptık bu arada hava sıcaklıgı 20 derece mıllet montsuz gezıyo
sonra arabamızla kartepeye tırmandık cok kalabalıktı tepede kar vardı mıllet kayak yapıyodu oglusta yaptı ben kızımla ılgılendım
donustede mangal partısı...guzel bır gundu sersumum memleketın harıka gercekten yaza gelırsın dımı memlekete
ıyınıyetlım nasılsın canım.ben bu hafta sonu kurnazlık edıp kactım evden gelen gıden olmasın dıye
Herkese gunaydin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?