Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar merhaba. dün bir yandan iş bir yandan da ders çalışmaktan siteye girmeye vaktm olmadı malum önümzdeki hafta sınavlarım var. ben size önce dünküklas menümü yazaym
sabah;
2 adet haşlanmış yumurta
1 avuç kuruyemiş
1 dilim peynir
5-6 zeytin
1 bardak şekersz çaay

öğlenleri artık eve geliyorum;
1 tabak çorba
1 kase yoğurt

akşam;
1 tabak çorba
biraz da karnıbahar yemeği
ve tabiki yogurt..

Son düzenleme:
Herkese gunaydin.....

Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Dua,dua,dua..
Allah yardımcınız olsun

ramaskacim allah sifa versin yavruna..üzüldüm dogrusu
sutun kesilir sakin olmaya calis..bol bol dua et..rabbim yardimcin olsun...

kizlarim iyilesti simdi sira bende cok hastayim uf

geçicidir canım inşallah..bıravo sana

ramaskacim allah sifa versin yavruna..üzüldüm dogrusu
sutun kesilir sakin olmaya calis..bol bol dua et..rabbim yardimcin olsun...

kizlarim iyilesti simdi sira bende cok hastayim uf

hepinize geçmiş olsun canım

Herkese gunaydin.....

Suan moral olarak bitmis durumdayim....cirkin ordek yavrumun kalp damarinda problem tespit edildi.suan kontrol altinda....doktorlar gerekli testleri yapiyorlar buyuk ihtimal ameliyat gerekebilirmis....cok uzluyorum.....
canım benim ..çok geçmiş olsun arkadaşım..kalbini ferah tut Allahım yar ve yardımcınız olsun..hayırlısıyla bunu da atlatacaksınız inşallah..Allahım dermansız dert vermesin canım..dualarımız seninle

Sabah
Peynirli salmalı omlet
Ezine peyniri
Zeytin
Ceviz
1 çay kaşığı çilek reçeli

Şekersiz Türk kahvesi

Akşam( daha yemedim ama hazır )
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
Az ev yapımı erişte
Yoğurt
Salata

Selamlar canim.
Dün camide kahvalti ettik, komsumun hatim duasi vardi. memenem. kepekli ekmek zeytin, peynir. Domates, salatalik yedim.
Aksamda dügün vardi, et yemegiyle bir parca ekmek yedim. bol bol su ictim. 1 muz & 1 Elma yedim.

Bugün sabah 2 yumurta, 1 dilim kasar peyniri, 10 tane siyah zeytin, 1 avuc badem.
Ögle. 5 kasik bulgur pilavi, biraz bezekyeli et. 2 tane yesil sogan.

Valla dökülüyorum birazcik oynadim cook yorgunum.

.

bugün bütün menülerim cısslıydı..yazmasam daha iyi.:26:.açık hava çarptı galiba sanursam..güneş kremini unuttum yüzüm yandı..kızım doya doya kayak yaptı biz de onun peşinde koşup durduk..birkez daha anladım ki ben yaz insanıyım..deniz ve kum..kayak beni hiiiç cezbetmiyor..ama hakkari için bulunmaz nimet..bidahakine eşimle kızımı gönderip ben gitmemeyi tercih ederim yoruldum biraz uzanıcam..akşam 2 de yatıp 7.30 da kalkınca feleğim şaştı.:111::111:.heralde anca yarın gelirim..hepinizi öptüm..

sabah:

pastirmali yumurta, 5 zeytin, peynir, 1 salatalik, 6 ceri domates, 1 incir, kayisi, bir avuc ceviz, 1 kasik tehen tohumu

aksam:

tavuk corbasi, haslanmis brokoli ve karnabahar (yogurtlu ve beyaz peynirli), bol salata

ara: sütlü kahve

spor: yarim saat yürüyüs

Herkese gunaydin.....

Ramaskam geçmiş olsun canım.İnşallah önemli birşey yoktur.Senin ve meleğin için dua edicem.Seni çok seviyorum güzel kalpli meleğim.Sen üzülme ,herşey yolunda gider inşallah

sabah (10:00) 1 yumurta,1 tavada peynirli yumurta,4 zeytin,1 kk beyaz peynir,1 kıymalı çiğ börek
akşam (18:30) 1tbk etli bezelye,yrm tbk yoğurt

Herkese gunaydin.....

canım benım gecmıs olsun allah sıfa versın dualarımız sen ve melegınle

sersumum senın memlekettı dımı kocaelı..
masukıyede guzel bır serpme köy kahvaltısı yaptık bu arada hava sıcaklıgı 20 derece mıllet montsuz gezıyo
sonra arabamızla kartepeye tırmandık cok kalabalıktı tepede kar vardı mıllet kayak yapıyodu oglusta yaptı ben kızımla ılgılendım
donustede mangal partısı...guzel bır gundu sersumum memleketın harıka gercekten yaza gelırsın dımı memlekete

ohhhh maşallah canım yaa..negüzeldir...kartepenin maşukiyenin yeşiline biterim ben..
uleyn burada da dağ var ama görün(yazın çrkip koyayım foto) bir ot yok yaa...

bizim de sizin de memleket de dağlarımız yemyeşildir...offf özledim valla..

harika bir gün geçirmişsiniz canım ne güzel..hakettin ama sen ..misafir misafir nereye kadar.....

ağustosta ordayım canım..gelmem miiii...

ıyınıyetlım nasılsın canım.ben bu hafta sonu kurnazlık edıp kactım evden gelen gıden olmasın dıye

iyi yapmışsın kıss..arada sen kaç böyle olcek gibi değil

Son düzenleme:
Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ?

Ee malum bugun pazardi .. ve suan da hafta sonunun son saatlerini yasiyoruz yarin malum .. uzuntu simdiden basladi neyse ,, ben tum gun evdeydim tum gun bir haftalik yemeklerimi yaptim sabah 9 dan 2 ye kadar mutfaktan cikmadim.. yuruyemedim de ..

Sabah;
klasik karatay kahvaltisi ( kacamaksiz )

Aksam;
mercimek corbasi
Kofte
yogurtlu bulgur toplari

(yemekten sonra film izlerken biraz cevizli sucuk yedim onada canim sikildi .. bu hafta zaten bole karma karisik gecti ve artik ipleri elime almaliyim ve ilk once 65i sonrada 60i gormeliyim mayisa kadar
)

Herkese gunaydin.....

Canim evlatcigina acil sifalar diliyorum .. insallah sagligina kavusur .. dualarimiz evlatcigin ile .. insallah en yakin zamanda iyi haberlerini verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…