Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar günaydın :) dün menü bildirimi yapamadım. pazar diye biraz fazla kaçırdıms anki. ama bugnden itibaren aynen devam.
sabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
1 avuç kuru yemiş
1 dilim peynir
5-6 zeytin
şekersiz ve açık çay

saat 10:30 da bir bardak yeşil çay ( bugün nasıl olduysa unutmadan yanıma aldım. bende hayretler içerisndeyim )

herkese iyi bir hafta diliyrum. umarım bu hafta tartı hepimize güler :)

Merhabalar

Bu hafta izinliyim çok sık nete giremem ama elimden geldiğince düzenli bildirim yapmaya çalışacağım...Dün akşam biraz kaçamaklı oldu sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım

Kahvaltı bildirimi yapmıyorum çünkü hiç karataya uygun değildi... Haftaya kötü bi başlangıç oldu benim için

slm kısslar ben geldimnasılsınız görüşmeyeli..herkes iyi mi,bi sorun yoktur bol bol kilolar verilmiştir inşallahbeni sorarsanız geçen hafta pazar günü taşındık,allaha şükür tüm işlerim bitti.ama internet daha bugün bağlandıbağlanır bağlanmaz da buraya geldimçok merak ettim hepinizi,aklım hep burdaydı.inşallah herkesin keyfi yerindedir ve kg lar gitmiştir

Sabır
inanç
azim
ve istikrar ımız bol ve daim olsun canim

nekaa güzel kıss..bizim arkadaşlar da afyonda bi termal otele gitmişler geçen hafta..resimleri görünce özendim valla..onlarda kadın kadına çoluk çombalak gitmişler..kafalar da çekilmiş tabii..sen iyi düşünmüşün canım..akıllı uslu birinin kızanlara bakması lazım.. iyi eğlenceler..kıskandım valla

leylakım bebeemmm...du bi öpem
çok özledim kıss seni..valla eksikliğin çok hissediliyor..nasıl sevindim seni görünce anlatamam..tatilim sensiz zayii oluyodu kıss..senden gayrı kimse düzenli gelmiyo topiğe..pampişin misafiri bitmiyo..diğerleri de cee ee deyip kaçıyo..ohh geldinya kaynatırız artık..

ama ramaskam üzdü bizi..çok şükür normal doğumla bebeğe kavuştu ama kalp rahatsızlığından 2 hafta içinde bebişimiz ameliyat olucak..Allahım hayırlısıyla kurtarsın..tabii hepimiz dua ediyoruz ama üzülmemek elde değil

Herkese gunaydin.....

Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.

Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.

canım inan çok üzüldüm..üzülmemek elde mi..ama inan bebişler o kadar güçlü oluyorlar ki..erken teşhis olduğu için Allahın izniyle çok daha kolay atlatacak bebişimiz bunu..biliyor ve hissediyorum canım..tüm topikçe dualarımız seninle ve bebeğinle canım..Allah meleğini korur canım..hayırlısıyla bunu da atlatacaksınız arkadaşım..

kahvaltı

haşlanmış karnabhar
1 yumurta
yoğurt

birazdan ceviz ve badem yiyecem. kahvaltı biraz öğle yemeği gibi oldu ondan artık akşama kadar bir şey yemeyecem.

ben de seni öpeyim bebeğem
ben de o kaa özledim ki anlatamam canımcım.taşınır taşınmaz interneti hallettik ama onay vermeleri 1 haftayı bulduaynen datlum,bundan sonra kaynatırız bol bol,yaşasın
ben de merak etmiştim,doğum olmuştur kesin diyodum...çok üzüldüm yaaaallah biran önce sağlığına kavuştursun bebişimizi inşallah

Herkese gunaydin.....

Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.

Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.

ramaskacım çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm..dualarım sizinle canım benim.bebiş hayırlısıyla ameliyatı olup iyi olacak inşallah

leylakııımmmm hosgeldın bıdenemtasındın yerlestın mısler gıbı oh gule gule otur canımhersey ıstedıgın gıbı olmustur ınsaallah yenı evıne komsularına alıstın mı

leylakııımmmm hosgeldın bıdenemtasındın yerlestın mısler gıbı oh gule gule otur canımhersey ıstedıgın gıbı olmustur ınsaallah yenı evıne komsularına alıstın mı

hoşbuldum papadiyamyerleştim bebişim,sağol datluuumm
herşey yolunda gitti bi aksilik yaşanmadı şükürkomşulara da alıştım.bu mahalleye zaten alışığımo yüzden herşey çok güzel şimdilik bebişim

ben de seni öpeyim bebeğem
ben de o kaa özledim ki anlatamam canımcım.taşınır taşınmaz interneti hallettik ama onay vermeleri 1 haftayı bulduaynen datlum,bundan sonra kaynatırız bol bol,yaşasın
:

yeni evin eşyaların..ohhh nekaa güzell..miiss gibin otur tatlım..annene de yakındın de mii...harika yaaa

leylakım senın adına sevındım bıdenem...dısarda yuruyuslerde baslar sımdı ohh mis:)))

bırdyım sersumum naber kızlarr

Canım benim , inşallah bebecik kolaylıkla ameliyatını olup nurtopu gibi olacak ve birkaç ay sonra tüm bu sıkıntılı günleri geride bırakmış - anne-kız oyunlar oynuyor olucaksınız...Tüm dualarımız sizinle.Üzülme , herşey çok güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…