- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Sabır
inanç
azim
ve istikrar ımız bol ve daim olsun canim
Canlarım selam,
Sersum ve İyiniyetlim korku filmi geceleri yaapmışsınız... Ben seyredemiyorum korku filmi... Korkuyom yahu:18::18:
Kaneel, papadiyam, dinlenmişsiniz... Oooh, ne güzel. Kaneel, ben de Çarş sabahı Boluya gidicem inş. 2 gece. Arkadaşlarla beraber bir midibüs tuttuk. 11 kadın ve bebelerimizle... Bebeler dediğim kızımın arkadaşları. Genelde 13 yaş. Benim büyük oğlum gelmek istemedi. Küçüğüm ve kızımla gidicem kısmetse.
Kaneel ciğim, seninki gibi asortik değil ama... Spa değil, bildiğin hamam bizimkiTermal otel. Kapalı havuz vs. Hepsi de içer bunların şimdi. Ben de gideyim de 1 tane de kafası ayık adam olsun dedim
Ctesi gündüz misafirim vardı, akşam da ben yemeğe gittim bir arkadaşa. Bugün de küçüğümle yeğenlerimi (2 ve 5 yaş) tiyatroya götürdüm. Anneleri de bizimleydi. Sonra da bize geldik. Yemeğe de kaldılar tabii. Yeni gittiler. Bir hsonu da böylece geçti. Hiç gelemedim haliyle...
Yarın sabah kızımı kan tahliline götürücem. Bakalım nasıl olacak. Son seferinde kıyamet kopmuştu.
Hsonu yürüyüş yapamadım
Ctesi kaçamak yoktu ama bugün çoktu... Yapacak bişey yok. Devam
slm kısslar ben geldimnasılsınız görüşmeyeli..herkes iyi mi,bi sorun yoktur bol bol kilolar verilmiştir inşallah beni sorarsanız geçen hafta pazar günü taşındık,allaha şükür tüm işlerim bitti.ama internet daha bugün bağlandı bağlanır bağlanmaz da buraya geldim çok merak ettim hepinizi,aklım hep burdaydı.inşallah herkesin keyfi yerindedir ve kg lar gitmiştir
Herkese gunaydin.....
Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.
leylakım bebeemmm...du bi öpem
çok özledim kıss seni..valla eksikliğin çok hissediliyor..nasıl sevindim seni görünce anlatamam. .tatilim sensiz zayii oluyodu kıss..senden gayrı kimse düzenli gelmiyo topiğe..pampişin misafiri bitmiyo..diğerleri de cee ee deyip kaçıyo. .ohh geldinya kaynatırız artık..
ama ramaskam üzdü bizi..çok şükür normal doğumla bebeğe kavuştu ama kalp rahatsızlığından 2 hafta içinde bebişimiz ameliyat olucak..Allahım hayırlısıyla kurtarsın..tabii hepimiz dua ediyoruz ama üzülmemek elde değil
Herkese gunaydin.....
Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.
slm kısslar ben geldimnasılsınız görüşmeyeli..herkes iyi mi,bi sorun yoktur bol bol kilolar verilmiştir inşallah beni sorarsanız geçen hafta pazar günü taşındık,allaha şükür tüm işlerim bitti.ama internet daha bugün bağlandı bağlanır bağlanmaz da buraya geldim çok merak ettim hepinizi,aklım hep burdaydı.inşallah herkesin keyfi yerindedir ve kg lar gitmiştir
ben de seni öpeyim bebeğem
ben de o kaa özledim ki anlatamam canımcım.taşınır taşınmaz interneti hallettik ama onay vermeleri 1 haftayı bulduaynen datlum,bundan sonra kaynatırız bol bol,yaşasın
ben de merak etmiştim,doğum olmuştur kesin diyodum...çok üzüldüm yaaaallah biran önce sağlığına kavuştursun bebişimizi inşallah
ramaskacım çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm..dualarım sizinle canım benim.bebiş hayırlısıyla ameliyatı olup iyi olacak inşallah
ben de o kaa özledim ki anlatamam canımcım.taşınır taşınmaz interneti hallettik ama onay vermeleri 1 haftayı bulduaynen datlum,bundan sonra kaynatırız bol bol,yaşasın
:
leylakııımmmm hosgeldın bıdenemtasındın yerlestın mısler gıbı oh gule gule otur canım hersey ıstedıgın gıbı olmustur ınsaallah yenı evıne komsularına alıstın mı
:
ahanda birdy göründü aşağıdakaçak döndün mü sahalara
yeni evin eşyaların..ohhh nekaa güzell..miiss gibin otur tatlım..annene de yakındın de mii...harika yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?