döndü döndüü...bi güzel dövdüm ikimizin adına da onu kıss. fırçaladık hemi de.. .bidaaa yapmıycakmışş söz verdiii
leylakım senın adına sevındım bıdenem...dısarda yuruyuslerde baslar sımdı ohh mis:)))
Leylakım hoş geldin canımcımN'aber canım , nasılsın ? Yerleşmişsin ohhh ne güzel misss , güle güle oturun hayatım , bu yeni ev size yeni güzellikler getirsin inşallah , ösledim seni valla
Ahhh bacım , 1 hafta boyunca Allah yarattı demedi , verdi odunu verdi odunudöndü döndüü...bi güzel dövdüm ikimizin adına da onu kıss. fırçaladık hemi de.. .bidaaa yapmıycakmışş söz verdiii
leylakım senın adına sevındım bıdenem...dısarda yuruyuslerde baslar sımdı ohh mis:)))
bırdyım sersumum naber kızlarr
Ahhh bacım , 1 hafta boyunca Allah yarattı demedi , verdi odunu verdi odunu.....
İyilik bitanem , sen nasılsın , misafir yok mu
sağol bebeğemannem çok yakın,balkonumdan onların apartman görünüyo 5 dk bile yok aradaki mesafe sersumum
iyidir datlum..sen napıyon..l
bırdyım sersumum naber kızlarr
ellerine sağlık bebeğemgözünü iyice korkutsaydın kıss yapmasın bi daha
sağol bebeğemyürüyüşler başladı bile bebişim.4 gündür 1 saat yürüyorum sabahları ama taşınırken hazır yemekten,regl falan derken kilo aldım bacım yaw
Ahhh bacım , 1 hafta boyunca Allah yarattı demedi , verdi odunu verdi odunu.....
halledersin sen o kilocukları bebeemm..bak dışarıda yürüyüşler de başlamış..ohhh
kısslar ben kaçıyom..kociş beni dışarı kebap yemeye götürücek.. sonra gelirim canlarım
Afiyet olsun hayatımkısslar ben kaçıyom..kociş beni dışarı kebap yemeye götürücek.. sonra gelirim canlarım
Üzülme cicim , herkes az-çok aldı bişiler
inşallah bebeğem,çok kg aldım çooookkkbundan sonra daha da dikkatli olmam lazım sersumum:105::105:
İyilik bitanem , sen nasılsın , misafir yok mu
iyidir datlum..sen napıyon..
halledersin sen o kilocukları bebeemm..bak dışarıda yürüyüşler de başlamış..ohhh
Afiyet olsun hayatım
Üzülme cicim , herkes az-çok aldı bişiler
Kızlar ben de kaçıyorum.Kişisel bakım günü yapıcam kendime
leylak hoşgeldin canım,bayaa özledik seni kıztaşınıp yerleşmişsin oohh,tertemiz,annen de yanında..mutluluğun daim olsun canım ramaskaya canım sıkıldı sabah sabah kızcağız nasıl üzgündür şimdi,Allah kolaylık versin
hoşbuldum canımevet yerleştim tüm işler bitti amiin canım sağolasın
benim de sıkıldı ya..öğrendiğimden beri ramaska ve bebiş için dua ediyorum bol bol...herşey düzelecek allahın izniyle.....
hoşbuldum canımevet yerleştim tüm işler bitti amiin canım sağolasın
benim de sıkıldı ya..öğrendiğimden beri ramaska ve bebiş için dua ediyorum bol bol...herşey düzelecek allahın izniyle.....
leylakciim ilk takip ettigim zamanlar 60 kiloydun canim, hayirdir nasil aldin bu kilolari canim yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?