Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım hoş geldin canımcım N'aber canım , nasılsın ? Yerleşmişsin ohhh ne güzel misss , güle güle oturun hayatım , bu yeni ev size yeni güzellikler getirsin inşallah , ösledim seni valla

döndü döndüü...bi güzel dövdüm ikimizin adına da onu kıss.fırçaladık hemi de...bidaaa yapmıycakmışş söz verdiii

ellerine sağlık bebeğem
gözünü iyice korkutsaydın kıss yapmasın bi daha

leylakım senın adına sevındım bıdenem...dısarda yuruyuslerde baslar sımdı ohh mis:)))

sağol bebeğemyürüyüşler başladı bile bebişim.4 gündür 1 saat yürüyorum sabahlarıama taşınırken hazır yemekten,regl falan derken kilo aldım bacım yaw

Leylakım hoş geldin canımcım N'aber canım , nasılsın ? Yerleşmişsin ohhh ne güzel misss , güle güle oturun hayatım , bu yeni ev size yeni güzellikler getirsin inşallah , ösledim seni valla

hoşbuldum canım benimiyiyim bacım yaw,sen de iyisindir umarım
sağol datluuum,inşallahben de sizleri çok çok ösledim kısss

döndü döndüü...bi güzel dövdüm ikimizin adına da onu kıss.fırçaladık hemi de...bidaaa yapmıycakmışş söz verdiii
Ahhh bacım , 1 hafta boyunca Allah yarattı demedi , verdi odunu verdi odunu .....
leylakım senın adına sevındım bıdenem...dısarda yuruyuslerde baslar sımdı ohh mis:)))

bırdyım sersumum naber kızlarr

İyilik bitanem , sen nasılsın , misafir yok mu

sağol bebeğemannem çok yakın,balkonumdan onların apartman görünüyo5 dk bile yok aradaki mesafe sersumum

l

bırdyım sersumum naber kızlarr
iyidir datlum..sen napıyon..

halledersin sen o kilocukları bebeemm..bak dışarıda yürüyüşler de başlamış..ohhh

Ahhh bacım , 1 hafta boyunca Allah yarattı demedi , verdi odunu verdi odunu .....

kısslar ben kaçıyom..kociş beni dışarı kebap yemeye götürücek.. sonra gelirim canlarım

kısslar ben kaçıyom..kociş beni dışarı kebap yemeye götürücek.. sonra gelirim canlarım
Afiyet olsun hayatım

inşallah bebeğem,çok kg aldım çooookkkbundan sonra daha da dikkatli olmam lazım sersumum:105::105:
Üzülme cicim , herkes az-çok aldı bişiler

Kızlar ben de kaçıyorum.Kişisel bakım günü yapıcam kendime

İyilik bitanem , sen nasılsın , misafir yok mu

iyidir datlum..sen napıyon..

halledersin sen o kilocukları bebeemm..bak dışarıda yürüyüşler de başlamış..ohhh

sımdılık yok ama bu olmayacagı anlamına asla gelmıyo
ıgneoyam kısss bı sosyallık bı gezme bı tozma ohhh sefan olsunnnn

sersumum bu hafta bıtıyomu ıznın:44:

leylak hoşgeldin canım,bayaa özledik seni kız taşınıp yerleşmişsin oohh,tertemiz,annen de yanında..mutluluğun daim olsun canımramaskaya canım sıkıldı sabah sabah kızcağız nasıl üzgündür şimdi,Allah kolaylık versin

papiş naber tatlımbizim oraya gelmişsin haftasonu..hava çok sıcaktı yalnız...demek ki tepede baya kar var,biz çıkmadık bu sene...
sersum kebapları ben de kaçırdım pazar günü,künefe bilem yedim kızzderincede bi yer var bilirsin belki çok nefiiisss
velhasıl anlaşıldığı üzere haftasonum pek iç acıçı değildi diyet bazında

sabah: peynir, salatalik, 1 bardak süt

ögle: elma, 5-6 ceviz, 4 kayisi, 3 hurma

aksam: bulgur pilavi ve karniyarik (patlicanlari suda hasladim)

spor: yarim saat yürüyüs

arkadaslar karatay hocanin kitabinda yufka böregi tarifi var, onu yapmayi düsünüyorum bu hafta, sizce iyi fikirmi ilk günler icin ?

hoşbuldum canımevet yerleştim tüm işler bittiamiin canım sağolasın
benim de sıkıldı ya..öğrendiğimden beri ramaska ve bebiş için dua ediyorum bol bol...herşey düzelecek allahın izniyle.....

benim de sıkıldı ya..öğrendiğimden beri ramaska ve bebiş için dua ediyorum bol bol...herşey düzelecek allahın izniyle.....

leylakciim ilk takip ettigim zamanlar 60 kiloydun canim, hayirdir nasil aldin bu kilolari canim yaa?

ramaska çok vefalı bi insan gördüğüm kadarıyla,aylarca buraya yazdığı gibi doğumdan sonra ve şuan bile durumunu paylaşıyo...napsın kız gurbet ellerde çok zor yaa..
leylak ipin ucu kaçınca tam kaçıyo bende durmadan yiyorum,ya hep ya hiç modunda çalışıyorum,onlarca kiloyu birkaç haftada alabiliyorum,sende de oluyo mu böyle bir hal bacım

leylakciim ilk takip ettigim zamanlar 60 kiloydun canim, hayirdir nasil aldin bu kilolari canim yaa?

sen bana bakma canımcım,bende alerji durumu söz konusu ve ilaç kullanıyorum.ilaçlar da kilo aldırdı bana malesef..son 2-3 haftadır da taşındığım için ekmek arası vs. yemek zorunda kaldım.kilolarımın sebebi bunlar yüzünden...ama bugünden itibaren işi çok sıkı tutucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…