ramaska çok vefalı bi insan gördüğüm kadarıyla,aylarca buraya yazdığı gibi doğumdan sonra ve şuan bile durumunu paylaşıyo...napsın kız gurbet ellerde çok zor yaa..
leylak ipin ucu kaçınca tam kaçıyo bende durmadan yiyorum,ya hep ya hiç modunda çalışıyorum,onlarca kiloyu birkaç haftada alabiliyorum,sende de oluyo mu böyle bir hal bacım
sen bana bakma canımcım,bende alerji durumu söz konusu ve ilaç kullanıyorum.ilaçlar da kilo aldırdı bana malesef..son 2-3 haftadır da taşındığım için ekmek arası vs. yemek zorunda kaldım.kilolarımın sebebi bunlar yüzünden...ama bugünden itibaren işi çok sıkı tutucam inşallah
gerçekten öyle,merak edeceğimizi bildiği için durumunu paylaşıyo canım benim...allah kalbine göre verir inşallah da herşey düzelir....
ben karataya başladığımdan beri ya hep ya hiç demiyorum.kaçamak yaptıysam diğer öğün ve günlerde dikkat ediyorum ama nedense en baştaki motivasyonumu,sıfır kaçamaklı zamanlarımı bulamıyorum artık
insallah istedigin kiloya hayirlisiyla cabucak kavusursun ve alerjilerinde gecer...
kaçamaktan kaçılmıyo bazen..insanız işte o kadar iradeli olsak kilo almazdık..toparlanmak önemli.....bu hafta iyi başlasın ve cumaya gülelim inşallah..
papiş naber tatlımbizim oraya gelmişsin haftasonu..hava çok sıcaktı yalnız...demek ki tepede baya kar var,biz çıkmadık bu sene...
sersum kebapları ben de kaçırdım pazar günü,künefe bilem yedim kızzderincede bi yer var bilirsin belki çok nefiiisss
velhasıl anlaşıldığı üzere haftasonum pek iç acıçı değildi diyet bazında
Herkese gunaydin.....
Kizimin 2 hafta icinde kalp ameliyati olmasi gerekiyor....soyluycek birsey bulamiyorum.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun.
Allah razi olsun.
oluruz hepberaber canımm..
inşallah bebeğem,çok kg aldım çooookkkbundan sonra daha da dikkatli olmam lazım sersumum:105::105:
afiyet olsun canımcım
Afiyet olsun hayatım
Kızlar ben de kaçıyorum.Kişisel bakım günü yapıcam kendime[/COLOR]
bitiyor canım..sımdılık yok ama bu olmayacagı anlamına asla gelmıyo
ıgneoyam kısss bı sosyallık bı gezme bı tozma ohhh sefan olsunnnn
sersumum bu hafta bıtıyomu ıznın:44:
kebap güzel de künefe kısmı fenapapiş naber tatlımbizim oraya gelmişsin haftasonu..hava çok sıcaktı yalnız...demek ki tepede baya kar var,biz çıkmadık bu sene...
sersum kebapları ben de kaçırdım pazar günü,künefe bilem yedim kızzderincede bi yer var bilirsin belki çok nefiiisss
velhasıl anlaşıldığı üzere haftasonum pek iç acıçı değildi diyet bazında
kaçamaktan kaçılmıyo bazen..insanız işte o kadar iradeli olsak kilo almazdık..toparlanmak önemli.....bu hafta iyi başlasın ve cumaya gülelim inşallah..
Geçen sene Mart ayının 15 ınde falan bu programa başlamıştım.4-5 ayda 118 kilodan 100 kiloya iniş yaptım inanılmaz keyifliydi İlk ay 7 kilo vermiştim .Yaz tatilim Temmuz ayında başladı ve hani eskisi kadar dikkat etmiyordum ,ama şöle bişi var artık yemeklerle ekmek yemeyi unuttum diyebilirim.Yaz aylarından bu zamana kadar börekler çörekler pastalar onlar bunlar şunlar tükettim yani diyeti bozdum .Sadece 4 kilosunu geri aldım .İki haftadır kendimi bu diyete motive etmeye çalışırken 2 kilo vermişim bile.:)
.01-02-2013 tarihinde tekrar açılış yapıyorum .Önceki hedefim 15 kiloydu bir sene kadar bunu korudum sayılır yine 15 veriyorum kendime ama artı 5 ekleyerek 15 e odaklanıp bi 5 de ölesine vericem yanii yağlarımm canlarım benimm uzun bi süre beraberdik şimdi yemediğim şeylerle, hormonlarımı ortaya çıkarma ve benden ayrılma zamanıııı bbbbyyyyy
bide ticker yaparsam on numara 5 yıldız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?