Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

LEYLAKCIM sen de islerini yoluna koyup dönmüssün,yeni evinde güle güle,huzur ve mutlulukla otur.KIlolarda geldigi gibi giderler :)))daha önce nasil postaladiysan yine öyle postalarsin canim,önümüz bahar nasil olsa...

amin canım sağolinşallah kilolar da gidecek:112::112:

afiyet olsun canımsüper menü

Leylakcigim hosgeldin canim .. ne guzel yerlesmissin .. yeni sehrin de , evinde mutlulugun daim olsun .. agzinizin tadi tuzu hic bozulmasin

hoşbuldum kaneelcimamin canım inşallah

sağol canım..hoşgeldiniz misafirlikleridir de mii..çok kaçamak yapma sakın gelenlerle amman:26::18:

aynen canım,hoşgeldinize geliyolarevlendiğimizden beri evimizi görmeyen akrabalarımız vardıonlar gelmeye başladılar tabi...
kaçamak yapmadım bugün canımcım,kuruyemiş-meyve falan ikram ettim ama ben yemedimsu içiyorum onun yerine

kolay gelsin canım tebrik ..

dün ficansla da paylaştım..bu sıralar ben bu saatlerde acıkır gibi oluyorum nedendir bilinmez.:44:.tutuyorum kendimi çok şükür ama kötü oluyor yaww.:18:.sanırım 2. öğünüm erken geliyor..geçicidir umarım..güyaa tatilimi kullanıp daha çok kilo verecektim ama yine umduğum gibi olmadı..neyseki ++ değil ama artık şu 77 yi de görsem hiç fena olmıycak

Son düzenleme:
sabah (11:30) 2 yumurta,5 zeytin, yarım kumru,az beyaz peynir, çay
akşam (19:00) tavuk suyuna dideklenmiş tavuk ,salata, yoğurt

Bu akşam Mardin mutfağı sunan bir lokantaya gittik. Ben internette görmüştüm. Maalesef umduğum gibi çıkmadı. Aslında yemekler güzeldi de, benim için ortam da önemli. Tekrar gideceğim bir yer değil. Bir tek kahve sunumları hoşuma gitti. Aşağıya eklemeye çalıştım sizin için.

Yalnız şunu söylemek isterim. Mardin Mutfağı tam anlamıyla Karatay mutfağı. Pirinç hiç yok. Bulgur ve yarma var. Bir de et. 15 çeşit kadar meze vardı. Tatlı-ekşi karışık lezzetler olduğu için benim damak tadıma çok uymadı. Çok güzel pişmiş et yemekleri değişik pişirilmiş bulgur pilavları ile sunuluyor. Bir de süryani şarabı vardı ama tabii ben içmedim.

2.öğünün erken geliyo olabilir sersumum,biraz daha geç yersen acıkmazsın belki:44::44:
+ da olmadığına dua et bebişim,inşallah 77 yi de görüceksin sen

Kızlar nasılsınız ? Ben çok yorgunum Leylakım evine yerleştin sanırım.Hayırlı olsun Ramaskadan haber aldınız mı ? Birdyim nasıl ? İğneoyam, iyiniyetlim,Sivas'ın Gül'ü, sadece aşkım , fincans .......herkes iyiler mi ? Geçmişe gidemiyorum , zaten yarım saattir menü yazmaya çalışıyorum sayfa kapanıyor .

hatuun afiyet olsun ..kahve de parlıyor sen de parlıyorsun maşallah2. fotoda tontiş oğluşumu da gördüm öp nanaklarından

2.öğünün erken geliyo olabilir sersumum,biraz daha geç yersen acıkmazsın belki:44::44:
+ da olmadığına dua et bebişim,inşallah 77 yi de görüceksin sen
inşallah canımm

canım hoşgeldin..çok yoruluyorsun..ramaskamızın bebişi ameliyat olacak ve Allahın izni ve dualarımızla sağlıklı bir bebiş olarak devam edecek hayatına..dualarımız onunla

Teşekkür ederim insallah verebilirim kilolarımı

Sersum, ben 84-77 arası 3.turumu yaptığım için motivasyonum sıfıra yakın

Sen 77 olursan bana da çok moral olacak... Sabret canım, az kaldı. Ayran bulundursan dolapta, acıkınca içiverirsin.

afiyet olsun oyamsüryani şarabı da süper oluyo yaw:26::26:

hatuun afiyet olsun ..kahve de parlıyor sen de parlıyorsun maşallah2. fotoda tontiş oğluşumu da gördüm öp nanaklarından

Canıımmm...Sağol.

Öpmez miyim? Öbür tarafta yeni resimlerini koyucam. Görürsün.

Biz iyiyiz. Seni sormalı. Sen nasılsın? Kolayladın mı? İçine siniyor mu evin yeni hali?

Anaaaaaaaaaaaam ... Leylakım gelmiş!

HOŞGELDİN

Yerleştin mi? Nasılsın?

geldim kısss geldim
hoşbuldum canımcım,ben çok iyiyim sen de iyisindir inşallah
yerleştim bacım,tüm işler bitti,temiz temiz oturuyorum

yerleştim canım,çok sağol
yoğunluğun hala devam ediyo galiba melexinim:26::26:sizin ev ne durumda,bitti mi işler

Sersum, ben 84-77 arası 3.turumu yaptığım için motivasyonum sıfıra yakın

Sen 77 olursan bana da çok moral olacak... Sabret canım, az kaldı. Ayran bulundursan dolapta, acıkınca içiverirsin.
inşallah canım yaa..ikimiz için de direniyorum datlumm...demin sütlü kahve içtim zatii..dünde kocca maşrapa büyüklüğünde ayran içmiştim..
2. öğünüm erken kalıyor galiba yarın birde bunu değiştirip deneyeceğim..:26:

afiyet olsun oyamsüryani şarabı da süper oluyo yaw:26::26:

ben kesin dayanamaz içerdimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…