LEYLAKCIM sen de islerini yoluna koyup dönmüssün,yeni evinde güle güle,huzur ve mutlulukla otur.KIlolarda geldigi gibi giderler :)))daha önce nasil postaladiysan yine öyle postalarsin canim,önümüz bahar nasil olsa...
çarşıdan yeni geldik..alışverişi de yaptık bahaneyle..kızımın converse leri de geldi çok sevindi tabii..
2. öğünüm
karışık ızgara(tavukşiş,dana şiş,adana)
2 parça kuşbaşılı kaşarlı pide(lahmacun hamurundan yaptırdık..)
ayran
2 çatal künefe(X)
Leylakcigim hosgeldin canim .. ne guzel yerlesmissin .. yeni sehrin de , evinde mutlulugun daim olsun .. agzinizin tadi tuzu hic bozulmasin
sütlü kahvemm
leylekım napıyon bebeemm
afiyet olsun canımsüper menü
afiyet olsun bebeğem
iyiyim bebişim,misafir vardı,onlar gitti geldim bende
sağol canım..hoşgeldiniz misafirlikleridir de mii. .çok kaçamak yapma sakın gelenlerle amman:26::18:
aynen canım,hoşgeldinize geliyolarevlendiğimizden beri evimizi görmeyen akrabalarımız vardı onlar gelmeye başladılar tabi...
kaçamak yapmadım bugün canımcım,kuruyemiş-meyve falan ikram ettim ama ben yemedimsu içiyorum onun yerine
kolay gelsin canımtebrik ..
dün ficansla da paylaştım..bu sıralar ben bu saatlerde acıkır gibi oluyorum nedendir bilinmez.:44:.tutuyorum kendimi çok şükür ama kötü oluyor yaww.:18:.sanırım 2. öğünüm erken geliyor..geçicidir umarım..güyaa tatilimi kullanıp daha çok kilo verecektim ama yine umduğum gibi olmadı..neyseki ++ değil ama artık şu 77 yi de görsem hiç fena olmıycak
Bu akşam Mardin mutfağı sunan bir lokantaya gittik. Ben internette görmüştüm. Maalesef umduğum gibi çıkmadı. Aslında yemekler güzeldi de, benim için ortam da önemli. Tekrar gideceğim bir yer değil. Bir tek kahve sunumları hoşuma gitti. Aşağıya eklemeye çalıştım sizin için.
Yalnız şunu söylemek isterim. Mardin Mutfağı tam anlamıyla Karatay mutfağı. Pirinç hiç yok. Bulgur ve yarma var. Bir de et. 15 çeşit kadar meze vardı. Tatlı-ekşi karışık lezzetler olduğu için benim damak tadıma çok uymadı. Çok güzel pişmiş et yemekleri değişik pişirilmiş bulgur pilavları ile sunuluyor. Bir de süryani şarabı vardı ama tabii ben içmedim.
Eki Görüntüle 624629 Eki Görüntüle 624631
inşallah canımm
2.öğünün erken geliyo olabilir sersumum,biraz daha geç yersen acıkmazsın belki:44::44:
+ da olmadığına dua et bebişim,inşallah 77 yi de görüceksin sen
Kızlarnasılsınız ? Ben çok yorgunum Leylakım evine yerleştin sanırım.Hayırlı olsun Ramaskadan haber aldınız mı ? Birdyim nasıl ? İğneoyam, iyiniyetlim,Sivas'ın Gül'ü, sadece aşkım , fincans .......herkes iyiler mi ? Geçmişe gidemiyorum , zaten yarım saattir menü yazmaya çalışıyorum sayfa kapanıyor .
kolay gelsin canim..
bende ayni sekilde evlilikten sonra aldim, zaten zayif degildim ama 63den 69a ciktim 4 ayda..
sonra daha fazla cikmamasi icin dikkat ettim ama bir senedir 1 gram veremedim, ama almadimda daha cok sükür.
elbiselerimin cogu olmuyor, kilo aldim diye kendimi cezalandirdim, alis veris bile yapasim gelmiyor artik..
Bu akşam Mardin mutfağı sunan bir lokantaya gittik. Ben internette görmüştüm. Maalesef umduğum gibi çıkmadı. Aslında yemekler güzeldi de, benim için ortam da önemli. Tekrar gideceğim bir yer değil. Bir tek kahve sunumları hoşuma gitti. Aşağıya eklemeye çalıştım sizin için.
Yalnız şunu söylemek isterim. Mardin Mutfağı tam anlamıyla Karatay mutfağı. Pirinç hiç yok. Bulgur ve yarma var. Bir de et. 15 çeşit kadar meze vardı. Tatlı-ekşi karışık lezzetler olduğu için benim damak tadıma çok uymadı. Çok güzel pişmiş et yemekleri değişik pişirilmiş bulgur pilavları ile sunuluyor. Bir de süryani şarabı vardı ama tabii ben içmedim.
Eki Görüntüle 624629 Eki Görüntüle 624631
hatuun afiyet olsun ..kahve de parlıyor sen de parlıyorsun maşallah 2. fotoda tontiş oğluşumu da gördüm öp nanaklarından
Kızlarnasılsınız ? Ben çok yorgunum Leylakım evine yerleştin sanırım.Hayırlı olsun Ramaskadan haber aldınız mı ? Birdyim nasıl ? İğneoyam, iyiniyetlim,Sivas'ın Gül'ü, sadece aşkım , fincans .......herkes iyiler mi ? Geçmişe gidemiyorum , zaten yarım saattir menü yazmaya çalışıyorum sayfa kapanıyor .
Anaaaaaaaaaaaam ... Leylakım gelmiş!
HOŞGELDİN
Yerleştin mi? Nasılsın?
inşallah canım yaa.Sersum, ben 84-77 arası 3.turumu yaptığım için motivasyonum sıfıra yakın
Sen 77 olursan bana da çok moral olacak... Sabret canım, az kaldı. Ayran bulundursan dolapta, acıkınca içiverirsin.
afiyet olsun oyamsüryani şarabı da süper oluyo yaw:26::26:
afiyet olsun oyamsüryani şarabı da süper oluyo yaw:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?