Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bu saatte kimse yok tabii,uykum kaçtı bi bakınayım dedim,bilgisayar donup duruyo sinir etti beni,geçmişe de bakamadım pek..
leptin gitmeden uyumaya çalışayım ben bariii..yarın görüşürüzz

Arkadaşlar daha evvel 2 kez yazdım ama kimseden bir cevap gelmedi.. Gruba dahil olmak istiyorum! Yapmam gereken herhangi birşey var mı? İşe kitabı alarak mı başlamalıyım ?

En doğru iş Karatay kitaplarını okuyarak başlaman. Eğer 1 tanesini okuyacaksan, 2. yi tavsiye ederim. Kitabı alıp okuyana kadar da ilk sayfalardaki bilgiler ve aşağıya yazacağım özetle Karatay'a başlarsın. Bu sırada da her öğün yediklerini burada, bizimle paylaşırsan, bizler de elimizden geldiğince yorum yaparız menülerine... Zaten bir süre sonra düzene girersin.

Hoşgeldin ve başarılar.

Sersum'dan alıntıdır:

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur, nohut kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
8-bezelye, havuç, pirinç, un, her çeşit ekmek glisemik indeksi yüksek olduğu için yasak
9-türk kahvesi serbest(şekersiz), nescafe yasak.

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup
liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

[COLOR="#800080[COLOR="#800080"]kebap güzel de künefe kısmı fena bende eşimin künefesinden 2 çatal aldım:18::18:[/COLOR]

öyle oldu valla..şunu anladım ki dışarıda yemek tehlikeligeçen gün eve künefe aldım ve bi lokma yememiştim ama dışarıda olunca dayanmak daha zzor oldu ve yedim bende...senin kebap keyfi de güzelmiş afiyet olsun canım

günaydın hanımlar,günümüz güzel geçsin inşallah

kahvaltımı yaptım,kahvemi içtimakşama kadar tok geziyorum ve karatay hocamı öpüyorum

benım sorunum akşam 21.00 de aksam yemeğimi yiyebiliyor olmam zaten 22,30 gibi de yatıyorum az da yesem balon gibiyim çok şişkinim kilo sorunum yok sadece 3 kilo o da kış olduğundan ama ben napıcam boyle balon gibiyim yardımmm:)))

gunaydın kızlar

menu bıldırımım :
sabah: bır kase sutle cornfleaks yedım mecbur kaldım kahvaltı yapmadan ısyerıne gelmek zorunda kaldım burda ımkan olmayınca yumurtaya sutle cornfleaks yaptım
sekersız cay

ara:5 i bır yerde ıcecem bırazdan

Günaydın kızlar!

Sabah klasik Karatay kahvaltımı yaptım. 10 civarı da sütlü şekersiz filtre kahvemi içtim.

Hepimiz için güze bir gün olur umarım.

günaydin karataycilar

dün aksam 4 kasik bulgur pilavi yedim, acaba iyi yaptimmi?
bide kizlar soru sormustum, hafta sonu kahvaltiya yufka böregi yapmak istiyorum, hocamizin kitabinda var, olurmu dersiniz?

hep tok oldugum icin, bu kilolar nasil gitcek diye merak ediyorum, ama cumadan önce tartilmak yokkkkk

selam kızlar, geçmişe şöyle baktım, ramaskanının bebişi ameliyat olcakmış, hayırlısıyla olur biter inş. leylakcığım hoşgeldin, yeni eve huzurla oturman dileğiyle, yeni arkidişler hoşgeldiniz kızlar hafta sonundan beri kendimi toparlayamadım kahvaltılarım normal olur akşm ibre şaşıyor neyse bu da geçer,elimden gelddğince yapmaya çalışcağım yoksa daha fena oluyor

sabah
peynirli omlet
klasik karatay kahvaltı
1 kuru incir

Canlar ben çıkıyorum, evi toplamalı ve yemek yapmalıyım,hepinizi öpüyorum

Heee... Bana güzel:)

İyi geceleeeeeeer...

ama un yasak,ceviz yerine tabii fındık yiyebilirsin veya badem
Arkadaşlar daha evvel 2 kez yazdım ama kimseden bir cevap gelmedi.. Gruba dahil olmak istiyorum! Yapmam gereken herhangi birşey var mı? İşe kitabı alarak mı başlamalıyım ?
iğneoyası cevaplamış canım

sağol canım..güzeldi evet..künefeden de 2 çatalla yırttım

sabah

peynirli omlet
domates soslu biber kavurma
1 çeri
zeytin peynir
2 dilim portakal
2 dilim mandalin
ceviz

günaydın ramaskacım bebeginin saglıgına en kısa sürede kavuşur merak etme bebişler yetişkinlere göre daha güçlü ve inatçılardır unutma sakın bugünler geçecek ...

günaydın kısslarbugün kahvaltıyı eşim hazırlamış ben uyurken:132:erkenden kahvaltımı yapıp yürüyüşümü bile yaptım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
fıstık
çay
omega 3

veeeeee yine tam 1 saat yürüyüş

Günaydin arkadaslar.
Pazar günü pek birsey yiyemedim.
Bütün gün uyudum. sabah karatay kahvaltis edip vurdum kafayi.
Dügüne gitmistik. Arkadasimin oglu evlendi.Birazcik halay cektim.
Ellik halayi, bici tersten cektik yorulmusum.
. oynayinca. ertesi günü dökülüyordum.

Dün sabah arkadastaydik.
2 yumurta, az sucuk, 10 tane zeytin, 2 dilim beyaz peynir. 5 tane kiraz domates, salatalik. 2 tane kirmizi biber.
cay, kahve, 1 avuc cerez.

ÖGLE.bir avuc findik.

Aksam. 3 kase mercimek corbasi. Kase cok kücüktü. yedikce doymadim. 1 elma.

Su. cay, 1 büyük bardak ayran.

Bugünde az önce uyandim. kahvalti etmedim henüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…