- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Arkadaşlar daha evvel 2 kez yazdım ama kimseden bir cevap gelmedi.. Gruba dahil olmak istiyorum! Yapmam gereken herhangi birşey var mı? İşe kitabı alarak mı başlamalıyım ?
[COLOR="#800080[COLOR="#800080"]kebap güzel de künefe kısmı fenabende eşimin künefesinden 2 çatal aldım:18::18:[/COLOR]
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
evet canım bizim eller oralarben seviyorum burayı...hem büyük hem küçük şehir diyorum buraya ama doğal güzelliği filan harika..oooh aldıklarını sıhhat ve afiyetle yeyin canım..güzel bi gün geçirmene sevindim
Heee... Bana güzel:)
İyi geceleeeeeeer...
Hmm evet anlıyorum benim polikstik over sorunum oldugu icin ara öğün de yapıyorum ve sabahları evde tam bugday unundan yaptigim 2 galeta yiyorum , ceviz yerinede 10 tane çiğ fındık yiyorum.insallah veririm kilolarımı, ayrıca bilgilendirdiğiniz icin teşekkür ederim
iğneoyası cevaplamış canımArkadaşlar daha evvel 2 kez yazdım ama kimseden bir cevap gelmedi.. Gruba dahil olmak istiyorum! Yapmam gereken herhangi birşey var mı? İşe kitabı alarak mı başlamalıyım ?
öyle oldu valla..şunu anladım ki dışarıda yemek tehlikeligeçen gün eve künefe aldım ve bi lokma yememiştim ama dışarıda olunca dayanmak daha zzor oldu ve yedim bende...senin kebap keyfi de güzelmiş afiyet olsun canım
leylakcığım hoşgeldin, yeni eve huzurla oturman dileğiyle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?