Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar bulgur, mercimek,kuru fasulye tarzi seyleri ne sıklıkla yiyebiliyoruz? Haftada kac defa mesala

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

geldim kısss geldim
hoşbuldum canımcım,ben çok iyiyim sen de iyisindir inşallah
yerleştim bacım,tüm işler bitti,temiz temiz oturuyorum

Ohhh... Miss gibi, ne güzel. Bu ev size, mutluluk, huzur, gönlünüzde ne varsa tüm güzellikleri getirsin canım. Güle güle otur.

Dayanmak için çaba göstermedim ben kızzzz... Zati içki içmiyorum, biliyorsun

biliyom kıss içmediğini..zaten ilerde yüzyüze tanışır da biyerlere gitmeye kalkarsak firuzeyle gideriz..ben dayanamam içerim biliyon..sağlam kafalı bi hatun lazım yanımda

biliyom kıss içmediğini..zaten ilerde yüzyüze tanışır da biyerlere gitmeye kalkarsak firuzeyle gideriz..ben dayanamam içerim biliyon..sağlam kafalı bi hatun lazım yanımda

Hah işte, o kişi ben oluyorum hep:)

Ayyy, ne güzel olur be...

Aklıma ne geldi... Biz arkadaşlarla fasıl gibi bir yere gitmiştik, hatunlar olarak. Gece kapıya çıktık. Kapıdaki çocuğa taksi sorduk, az ileri gitseniz ordan daha rahat bulursunuz dedi. Biz de huzursuz olduk, gece vakti sokakta yürümekten. Huzursuzluğumuz belli oldu herhalde ki, çocuk: "merak etme abla, size bişey yapmazlar " dedi... Çok bozulmuştuk:)))))))))))

he kıss ben seni ve firuzeyi seçtim valla kaçış yok..:))

püüüü irezilll denir mi öyle..atlasaydınız üstüne hepinizz ama komik yaa..

Son düzenleme:
Ohhh... Miss gibi, ne güzel. Bu ev size, mutluluk, huzur, gönlünüzde ne varsa tüm güzellikleri getirsin canım. Güle güle otur.

amin canım inşallah

ben kaçıyom kısslarr..öpüyom sizii..yarın görüşürüz..iyi geceler bol leptinler olsuunn

Hmm evet anlıyorum benim polikstik over sorunum oldugu icin ara öğün de yapıyorum ve sabahları evde tam bugday unundan yaptigim 2 galeta yiyorum , ceviz yerinede 10 tane çiğ fındık yiyorum.insallah veririm kilolarımı, ayrıca bilgilendirdiğiniz icin teşekkür ederim

ben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler

İyi geceler canım.

Bende de polikistik over var. Hayatım boyunca, (bundan çok daha zayıf olduğum dönemler dahil) hiç düzenli regl olmamıştım. 45-50 günde, bazen 2 ayda bir regl olurdum. Karataya başladığımdan beri her ay düzenli regl oluyorum.

Benim adet sorunum yokta, , tatlı kirizi cok yasiyorum o yuzden ara ogun mutlaka yapıyorum, polokistik over icin sogan kürünü denemeni öneririm

Arkadaşlar daha evvel 2 kez yazdım ama kimseden bir cevap gelmedi.. Gruba dahil olmak istiyorum! Yapmam gereken herhangi birşey var mı? İşe kitabı alarak mı başlamalıyım ?

evet canım bizim eller oralarben seviyorum burayı...hem büyük hem küçük şehir diyorum buraya ama doğal güzelliği filan harika..oooh aldıklarını sıhhat ve afiyetle yeyin canım..güzel bi gün geçirmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…